Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JAG1
Ebben tud valaki segíteni? Az elején a keretet az istenért nem tudom megcsinálni...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

ivjoe
Hát pl. úgy, hogy nem utólag, photoshoppal babrálod, hanem felteszed magadnak ezt a kérdést már azelõtt, mielõtt elkészítenéd a képet. 😊
droidika
...nincs mit, nagyon szivesen mindkettõtöknek!
VINYUS: elcsentem a Majang.com linkedet! (fa*za háttérnek való képek vannak fent)

JAG1
Köszke...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

oO VinyuS Oo
Köszi!

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

droidika
pl. itt is van! meg még egy csomó minden 😄

JAG1
Zsír...
Ez miez? :-)
Mármint milyen action?

droidika
...nekem cs2 /magyar/ van. Igy néz ki! (telepítésnél a photoshop könyvtárt adtam meg célként) a filter-ek közé kerül, ott keresd település után!(
(itt)

oO VinyuS Oo
Megszereztem egy dvd-t amin ilyen alien skines pluginek vannak csak nem tom hova kéne mit kitömöríteni és azt hogy azukat utánna hol fogom megtalálni ps-ben!
Valaki tud segíteni?

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

megpróbálom,kösz

Crem
Azt hiszem ezzel át tudod konvertálni.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Hello!
Volna egy gondom amihez kérnék kis segítséget.dds kiterjesztésû cuccost szeretnék modosítani de nem megy,mert hiába telepítem a pluginját photoshophoz,továbbra sem támogatja.
Esetleg igényel-e valami mást is ez a mûvelet?Vagy mit ronthattam el?

Elõre is kösz

Crem

Jah, mellesleg találtam még egy kis action okosságot!😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Komi tesó ! Nem tudom, lehet, hogy adtak, csak még nem találtam meg!😊

Crem

Kicsit élesítettem rajta, illetve adtam neki egy kis szint. Illetve a szemeket kiemeltem. Amit még meg lehetne csinálni rajta, hogy a döntött keretet elsimítod, mert elég sokat ront rajta!😊
Ez utobbit nem volt idõm megcsinálni, mert ha az asszony meglátja a képet, akkor neki is kell egy ilyen!😊

autoszimulator
Nagymellû csajjal?

.: mobilize.hu :.

Tudom hogy van külön fóruma, de itt jobban tetszik a társaság. Hogyan lehetne ezt a képet még jobbá tenni?

Törölt felhasználó
X3-hoz nem adtak cipart cd-t? <#vigyor0>
Általában Corellekhez adnak clipartos cd-t, könyvet. de lehet, hogy itt a neten is lehet "venni" ilyen cd-t.
zsolesz92
nm

Crem
priv. ment!

thx

Met
de ott webcím van, na mindegy elküldöm és rakod ahova akarod 😛
mail?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Crem
Igen, az N°1!😊
Ez a kép is mehet, de a jobb alsó sarokba.😊
Corel X3-at használok még 10 napig.

Breki33
Köszi megcsináltam így kb 24-et egész jók lettek.
Met
magyarul a bal felsõ verzió logo nélkül😊
rátegyem ezt a képet is?
hanyas Corelt használsz?

Crem
Met!

Az elsõ kép (bal felül szines logo) Annak kéne a corel kiterjesztése.
A felsõ logo viszont nem lesz rajta. 😊 Viszont találtam egy képet, amit el tudnék képzelni .

Crem
Honnan lehet ilyen clipartot szerezni Komi? Vagy Corelban hogy tudom elõcsalni?

thx

modellmaker
IR-ben:

Edit -> Preferences -> General (Ctrl+K) a megjelenõ ablakban Reset all tools.

elvileg...

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

JAG1
Hát erre lennék kiváncsi. Alaphelyzetbe nem lehet visszaállítani a beállításokat?

modellmaker
jah, aham. #7145

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

zsolesz92
Amugy nem mondom h nem profi munka de hulla egyszerü, csak egy szép fontot kell találni hozzá!
a profitól ez messze van. Ez egy kis bemelegítés a ps-nél😉

zsolesz92
Szöveget felirod, aztán ujra feliraod csak nagyobb betükkel, adsz neki egy layer maskot aztán szépen végighuzod rajta a gradient toolt, és ilyen teteje látszik alja nem lesz.
de olvasgass sokat a tutorial.hu-n, ott sok kérdésre megkapod a választ

Breki33
köszi, de igazából inkább az érdekelne a képen látható effekteket hogy kell megvalósítani

sztem elég profi munka
modellmaker
Nincs IR-ben elállítva vmi? Gyárilag (elvileg) egyetlen framet hoz létre rajta a rétegekkel.

modellmaker

Breki33
Igen ezt szeretném

elõre is köszi
JAG1
ImageReday-ben van egy kis gondom.
Ha PS-ban megcsinálom a képet (több layer)és átváltok IR-be, akkor eleve létrehoz 10 frame-et, amiben ráadásul eltérõ beállításokkal jelenik meg a kép. Tehát az elsõ 6-ban, a szöveg srtoke-ja tûnik el és tök más helyen van, mint a többi 4-ben.

Ötlet?

modellmaker
Ha jól éretem, akkor azt szeretnéd, hogy ne kelljen mindig megformázni az írást, hanem csak egyszerûen rátenni mindig egy másik képre?

Ezt actionnal egyszerû. Fel kell venni egy mintát, (vagyis egyszer jól megcsinálni a feliratot) aztán ezt kell alkalmazni a többi képen is. Ha hazamentem leírom rendesen is.

Breki33
a legjobb segítõnek felajánlanám a már kész 20 darabos kollekciót :-)

Én azért nem ezt használom mert tavaly már volt és most új képeket szeretnék

köszi
Breki33
Breki33
Breki33
Sziasztok

nõnapra kéne profi segítség

ilyesmi feliratokat szeretnék képek fölé hogy csak a képeket kelljen váltogatni

Törölt felhasználó
Corelben is tudsz színátmenetet készíteni.
Vannak Coreles clipartok jópárszáz vektoros grafikával 😊
Smuge
Hali , egy kérdésem lenne! Viszonylag homályos képpel lehetne valamit kezdeni, hogy olvashatóbb legyen rajta a szöveg? Esetleg tudnátok tippet adni milyen tool-al essek neki photoshopal? Köszi!

Crem

1:1 A3 egérpad

Ez az alap. Azért ez az A3 nem kicsi... Lehet, hogy A4 méretben fog elkészülni, mert az átlag íróasztal 1/3-át lefoglalja...
Mindenesetre alapnak jó.

Valami ilyesmire gondoltam elsõ nekifutásra. Persze ehhez se ragaszkodom. Jobb alsó sarok vagy alsó részen legyen a grafika.😊

Crem
Privát üzenet ment az illetékeseknek!😊

Big THX elõre is!

JAG1
www.bajuszoshabverõ.com

:-)

modellmaker
?

modellmaker
hopp lemaradt hogy lézerre gondoltam 😊 De ez a kis CNC-s eszmefuttatás tetszett. (Y)

Met
Anyag ötlet, valamelyik sötétebb színûbe belerakni a betûket amik natur aluból vannak kivágva.
Persze nem az egér padba, bár jobb felül elég keveset van használva szal lehet nem lenne zavaró a kiálló logo

Met
nem dobnád át a logót? mert így láttatlanban nem tudok semmit kitalálni