Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crem
igen.

De most már 9.0.2-nél jár a verzioszám. azóta nem volt hasonló gondom.

Ui: a registery-böl is töröltem mindent.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Shortstop
utána frankó lett?

Crem
Nálam is volt már hasonló. Még a 9.0 verziónál. Mivel nem jöttem rá,a megoldásra, újratelepítettem...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Shortstop
Ha valaki tud ra megoldast azt nagyon szivesen vennem! 😊

Szoval a problemam az hogy miutan egyszer mar irtam szoveget a kepre es osszeraktam a retegeket es el is mentettem bezartam azt a munkat, utan nem tudok megint szoveget irni a kovetkezore. Az egerkurzor nem is valt at hogy a szovegdobozt kihuzhassam, csak esetleg fel oras gondolkodas utan, de akkor sem mindig. De nem csak konkretan szovegiraskor jon elo ez a problema. Mondjuk tokolok egy keppel 5 percet es (ezalatt kiserletezgetes meg nuansznyi javitasok fenykepeknel) utana kezdenem a kovetkezot az elobb emlitett modon behulyul a PS.
A program ujrainditasa megoldja de hat bmeg!

Szoval ha valaki tudja orvosloni eme problemat az ne tartsa magaban hogy hogy kell.

Elore is koszi

zsolesz92
ez igaz 😉

droidika
...ne csak nézz, lássál is! (nem ajánlottam effektet! ha valakinek beletörik a bicskája egy tutorba, annak sz.tem lehet másikat ajánlani az hátha sikerül. amire válaszoltál, azt én úgy vettem ki a szavaiból, hogy megoldotta, amit kérdezett, arra te sem válaszoltál, csak kérdéssel.)
pont. 😄

boyscout
öhöm. azt tudtam. csak aszitem van vmi utólagos beállítás :C
htx

nincsojanom

zsolesz92
nem efekteket kért, hanem h magyarázzuk el hhogy kel azt a lépést:

a fleirat rétegre nyomj egy jobb gombot és duplicate layerre kattints!
igy másolja a réteget.

a linkelés. ha CS-d van annál egyszerübb CS2 bonyolultabb, ird le h melyiked van

zsolesz92
Sztem csak telepítésnél lehet olyat.
De ha rányomsz a fájlra jkobb gommbbal majd futtatás: egyéb programmal, kijelölöd a Photoshopot a pipát meg benyomod h mindig azzal nyisdsa meg a pdfet

droidika
...tutorial.hu? (ha nem tetszik a nyelvezete keress mást, pl. itt, de a Google is talál egy párat)
(ha problémád van az angol-magyar jelentésekkel a Digiretus-on találsz szótárt)
(nálam találsz egy pár kapcsolódó linket)

Czdano
nah véletlenül vhogy átmásoltam a réteget de most a linkelés nem megy

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
hali
"Ezek után készítsünk egy másolatot a felirat-rétegrõl, a szokásos módon (drag & drop a szamárfüles ikonra a Layer-paletta alján). "

korábban vki belinkelt egy tutorialt arrol hogylehet lángnyelves feliratot csinálni és rögtön elakadtam az elején vki segitsen léci 😊

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

boyscout
hol találom a CS2-be (9.0.2) a kezelt fájltípusok listáját? mer bennemradt a pdf-be a pipa és a pdf-et az imageready-vel akarja megnyitni. azt szeretném kivenni.
de nem tudom holvan ez a kezelt fájlok listája..

nincsojanom

aszizoli
Ott vannak a régebbiek is, csak éppen $1.99-t kéne fizetni részenként.
Pl.: Photoshop TV Episode 50 (October 9, 2006) .

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

Helló, nincsennek meg véletlenul valakinek a Photoshop Tv korábbi adásai, mert az uldalukról mindig csak az aktuális aadást lehet lehúzni.

Met
mennyi ram van benne?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

zsolesz92
nem hiszem. lehet hogy olyan betütipust telepítettél ami sérült.
ha igy van akkor egyenként szedheted ki a mappábol õket, kideríteni h melyik a hibás)
2. probáld ujratelepíteni

Czdano
vki megtudná mondani h mért eszi meg a gépem a photoshop? folyamatosan beakad az összes folyamat majd lefagy minden :/ régn ilyet nem csinált..vmeik update miatt lehet?

boyscout
kay. htx

nincsojanom

ivjoe
RGB 8 bit
A JPG alapból 8bites. -.-
boyscout
és mejiket hasznájjam? meg RGB 16bitet tolom..
de mejik a yó? szines, yó minõségû képeket akarok 'b*sztatni'. 😄

nincsojanom

Met
szín mód, értsd rgb, cmyk 8 vagy 16 bit ilyenek miatt nem engedi némelyik típusba menteni

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

boyscout
csak 1 réteg volt. de amugy valami ijesmi lehet a gond mer ha megnyitok egy képet benne akkor kiaadja a többit is.
de amugy fogalmam sincs a többinél mirétnem.

nincsojanom

Crem
valószínü, hogy csak azért tudod ezekben a formátumokban menteni, mert nem egyesítetted a rétegeket... Ezért a PS csak ezeket ajánlja fel.

zsolesz92
bmeg, TÉK 😄

zsolesz92
hát ez jó kérdés nekem vagy 20 félét lehet.
mindenképpen updateljed, sokkal gyorsabb lesz a program...
Legalábbis nekem az, meg akitõl hallottam indenkinek gyorsabb lett...

boyscout
meg az mié van hogy csak ezekbe a formátumokba tudok menteni:

hunvan a bmp, jpg meg ezek? (régen 7.0-t használtam és abba volt :|)

nincsojanom

boyscout
izé. a photoshop CS2-es updatere yó? mármint yók a frissítések?

nincsojanom

modellmaker
megfelelõen beállított gradient-tel.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

cr3ativ3
ige, ez a vetett árnyék, de én az üvegen lévõ árnyékra gondoltam elsõ sorban. Azért kösz ezt is.

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

zsolesz92
kijelölöd az üveget, uj layerre feketével kitöltöd, elforgatod döntögeted ugy mintha árnyék lenne, majd az opacity-t lejjebb veszed.

cr3ativ3
Lenne egy olyan kérdésem hogy, ezen a képen hogy tudom megcsinálni az üveget meg a poharat, árnyékoltra?

elõre is kösz.

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

cr3ativ3
ez jól fog jönni 😉

droidika
...jó nagyon a Dafont!
(ha még érdekel más "alapdolog" nézz be hozzám 😄 )

JAG1
Dafont

Letöltöd, kicsomagolod, majd a vezérlõpult - betûtípusokhoz bemásolod...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Sziasztok! A segítségeteket kérném abban, hogy a magyar phototshop 7-ben, hogy lehetne fontokat bevinni! Egyáltalán honnan lehetne leszedni egy csomó betûtípust, és hogy lehet bevinni úgy, hogy használja is a progi! Mert..ami alapból benne van, az semmi! Kérlek titeket, az olyan hozzászólásnak, hogy pl. /keres rá/ nincs értelme, valós segítséget kérek! Köszönöm!
Crem
Kár... Nagyobb sikered lett volna itt az SG-n fordított helyzetben!😄

Jó aza kép, tetszett!😊 Azért is raktam be...

JAG1
A dagi vagyok, aki alszik, telszámod? :-D

Amúgy a busórájderest én fényképeztem. :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Crem
Ez az automatizálás és a 7170-es hozzászóláson ott a link. Pár hozzászólással arébb pedig a telepítés is ott van.😊

Crem
Ha a D-3 képen te vagy, akkor engem is érdekelnél!😄 (szõke nõ)

droidika
pl.: #7170

JAG1
Most látom csak, hogy ebben benne van az én képem is. :-)

Atika :o)
Szia szet hol talaltad mert erdekelne engem is

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

armageddon666
szerintem igen mert a magyar nyelvû az olyan mint az angol csak van benne hun nyelv is 😄

@

zsolesz92
az miaza cse 😄
most cs vagy ce?😄
amugy nem tom, sztem nem valószínü

Pisti1026
Kén egy kis help!
A CSE2 angol nyelvû crackje jó a magyar nyelvû cs2.höz is?

I’m Forever Blowing Bubbles...

JAG1
Zsír, köszi...

A keretet új layer-ra kell tenni. Elõbb bejelölöd a keret külsõ részét, az egészet kitöltöd fehérrel, majd Select - Modify - retract, és utána Delete

JAG1
Rögtön az elején.
Megcsinálom az új layert, rectangular marquee tool-al (minden alap)csinálok egy kijeleölést, select - modify - contract, 15pixel, delet és nem történik semmi...
Mindezt az új layeren.

Basic
Mit nem tudsz rajta? Leírhatnád, hogy pontosan hol akadsz el.