Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De most már 9.0.2-nél jár a verzioszám. azóta nem volt hasonló gondom.
Ui: a registery-böl is töröltem mindent.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Szoval a problemam az hogy miutan egyszer mar irtam szoveget a kepre es osszeraktam a retegeket es el is mentettem bezartam azt a munkat, utan nem tudok megint szoveget irni a kovetkezore. Az egerkurzor nem is valt at hogy a szovegdobozt kihuzhassam, csak esetleg fel oras gondolkodas utan, de akkor sem mindig. De nem csak konkretan szovegiraskor jon elo ez a problema. Mondjuk tokolok egy keppel 5 percet es (ezalatt kiserletezgetes meg nuansznyi javitasok fenykepeknel) utana kezdenem a kovetkezot az elobb emlitett modon behulyul a PS.
A program ujrainditasa megoldja de hat b
Szoval ha valaki tudja orvosloni eme problemat az ne tartsa magaban hogy hogy kell.
Elore is koszi
pont. 😄
a fleirat rétegre nyomj egy jobb gombot és duplicate layerre kattints!
igy másolja a réteget.
a linkelés. ha CS-d van annál egyszerübb CS2 bonyolultabb, ird le h melyiked van
De ha rányomsz a fájlra jkobb gommbbal majd futtatás: egyéb programmal, kijelölöd a Photoshopot a pipát meg benyomod h mindig azzal nyisdsa meg a pdfet
(ha problémád van az angol-magyar jelentésekkel a Digiretus-on találsz szótárt)
(nálam találsz egy pár kapcsolódó linket)
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
"Ezek után készítsünk egy másolatot a felirat-rétegrõl, a szokásos módon (drag & drop a szamárfüles ikonra a Layer-paletta alján). "
korábban vki belinkelt egy tutorialt arrol hogylehet lángnyelves feliratot csinálni és rögtön elakadtam az elején vki segitsen léci 😊
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
de nem tudom holvan ez a kezelt fájlok listája..
nincsojanom
Pl.: Photoshop TV Episode 50 (October 9, 2006) .
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
ha igy van akkor egyenként szedheted ki a mappábol õket, kideríteni h melyik a hibás)
2. probáld ujratelepíteni
de mejik a yó? szines, yó minõségû képeket akarok 'b*sztatni'. 😄
nincsojanom
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
de amugy fogalmam sincs a többinél mirétnem.
nincsojanom
mindenképpen updateljed, sokkal gyorsabb lesz a program...
Legalábbis nekem az, meg akitõl hallottam indenkinek gyorsabb lett...
hunvan a bmp, jpg meg ezek? (régen 7.0-t használtam és abba volt :|)
nincsojanom
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
elõre is kösz.
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
(ha még érdekel más "alapdolog" nézz be hozzám 😄 )
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Jó aza kép, tetszett!😊 Azért is raktam be...
Amúgy a busórájderest én fényképeztem. :-)
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
A CSE2 angol nyelvû crackje jó a magyar nyelvû cs2.höz is?
I’m Forever Blowing Bubbles...
Megcsinálom az új layert, rectangular marquee tool-al (minden alap)csinálok egy kijeleölést, select - modify - contract, 15pixel, delet és nem történik semmi...
Mindezt az új layeren.