Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Most gyorsan kipróbáltam vmit,és igen....Rájöttem mi a baja.Legalábbis egy részére.
Az a baj,hogy csináltam 1 bolygót....Ugye a bolygó,csak úgy magában nem a legszebb,ezért gondoltam rakok hozzá csillagokat.A többit olvastad,hogy mi baja van,viszont most megnéztem 1024X768-ban.Úgy tökéletesen megcsinálja,de 3000X3000-ben már az említett hiba lépett fel.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
nézd már vissza hogy ki kezdte!<#banplz>#banplz>
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
Problémám adódot a csillagok készítésében.Feketére színezem a hátteret...Ez oké....Hozzáadom a Noise-ot...Ez is oké...Dobok rá levels-t...Ez már nem jó
Szépen beálligatom,alkalmazom,és visszaáll eredeti kinézetére,mintha nem is alkamaztam volna.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Azért mondtam azt hogy tudok csinálni mert akkor rosszul tudtam a kivágást!
Tudtam hogy hogyan kell kivágni de rosszúl, és ezt ezért mondtam!
De mostmár jól tudom!
"Userbar kovácsoktopikban elõadtad magad, majd kijelentetted, hogy te már értesz a PS-hoz"
Most azért jelentettem ki, mert egy csomó olyan dolgot is megtanultam amit még eddig nem tudtam!
Ja igen és
<#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#mf1>#mf1><#mf2>#mf2>
igen, szerintem is...bár nem értem, hogy miért nem tudtad megcsinálni, hiszen miután az Userbar kovácsoktopikban elõadtad magad, majd kijelentetted, hogy te már értesz a PS-hoz "<#mf1>#mf1>"
Tipikusan a Zsolesz által szeretett emberfaj definíciója vagy, szal grats <#levele>#levele>
btw no offense 😊
mostmár én is összetudok dobni pár egyszerû bannert!!
Hála Basic-nak!
Köszönöm!
estleg még ugyis szoktam, hogy uj type toolra(szóval nem az alap szövegedre, hanem egy másik szöveget irsz) ha pl Õ-t akarsz akkor ugye az alap szövegre O-t irsz külön layerre egy ,-t majd duplikálom és felhalyezem az O-ra
csak amit az netrõl leszedek betütípusokban nincs ékezet meg egy csomó jel, mivel valamien angol csinálta és az angolban nincs ékezet!
corellal generálja 😛
REAL MADRID
2. kézzel,ill. megfelelõ eszközökkel rajzolod meg a betûket
mind2 hülyeség,szedd le a betütípust!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
<#confused>#confused><#confused>#confused>
Itt van ha valakit érdekel!
http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/
UI.: olyannak szivesen segít az ember akinek lehet.. ugy értem.. ért valamit hozzá és nem kell a szájába rágni... (pl feltalálja magát.. jelen esetben vesz egy szótárat, vagy rákeres googlen.. vagy bármi..)
Na szal csak ezt akartam. xD
és bocs az offért, de ennek ki kellett jönnie belõlem 😄
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
De még mindig nem ok mert körbe írja és így alul fejtetõn vannak a betûk és nekem ezt kéne megfordítani!
Kéne egy kis segítség!
Íves feliratot kéne készítenem. Megcsinálom a work path-et de amikor rá akarok írni akkor fejjel lefelé írja a szöveget. Ezt hogyan tudnám megfordítani?
fasznak kell vitatkozni(?) olyanról aminek úgyse lesz vége... mer' te ezt gondolod róla, más meg mást. ennyi. tiszteletben tartani a más véleményét, meg ugye nem divat. (ez nem neked zsolesz, a topicba járóknak...)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Én példáúl referencia képek retusálására használom. Igaz, hogy ezek sajnos nem aktmodell képek, de olyan szinten nem is tudok.
Megjegyzem, hogy nem olyan retusra gondolok amikor eltüntetünk egy anyajegyet!😄
A lehetõségek végtelenek.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
a könyv nem hiszem hogy azt tanítgatja, hogy egy bannerben milyen ízlésesen helyezd el a dolgokat.
Azok használnak angol PS-t, akik egy könyvet nem vettek meg, csak a neten itt-ott letölthetõ tutorialokból élnek.Persze meg lehet tanulni autodidakta módon, de megélni nem fogsz belõle! Összegezve amíg egy közepes amatõr szinten vagy, addig ne szóld le azt aki esetleg másképp áll hozzá.
Egyébként pedig az új honosított részben különösen jó a fordítás.
szerencsére itt-ott melléírja angolul is
kérdés: csináltam a logót, és a szürke egy halvány árnyalattal elüt a fejléc szürkéjétõl, az a mentés adatvesztése miatt van? a színt úgy kaptam, hogy kiprintszkríneltem a csíkot és kipipettáztam a szürkét (ez de jól hangzik), majd befestettem vele a layert.
++
Hát de most komolyan, nem irom le amit eddig rizsáztam, szerintem tökre igazam van. és nem értem mér kell az embereknek magyar