Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Mind1, mûködött és ez a lényeg. 😊
Nagyon szépen köszönöm a segítséged.
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
nekem is ugyan az a CS3 van meg mint neked!
Én se tudtam hogy miért kéri!
Az a teendõ hogy megnyitod az ISO virtuális meghajtóval és ami benne van az egész telepítést cakkom pakk másold át a HDD-re vagy vinnyóra ahogy neked jobb!
Ha az Asztalra kimásoltad, vagy a Program files-be (inkább program files)
Onnan indísd!
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
Régebben felraktam a PS CS3-at. Most letöröltem, hogy felrakjam a magyar verzióját.
A gond csak az, hogy épp mielõtt nekikezdene a telepítésnek kéri, hogy "Helyezzem be az adathordozót". (Deamon Tools-al emuláltam.)
Játszadoztam vele még vagy fél órát, de azután sem változott a helyzet.
Beleuntam és vissza akartam tenni ugyanazt az angol verziósat, ami nemrég még fent volt a gépemen.
Meglepetésemre ugyanezt a figyelmeztetést dobta fel, csak persze angolul. O_o
Szóval most nincs semmilyen CS3-am. 😊
Van ötletetek, hogy mi a gond?
Nekem nincs, hisz régebben gond nélkül felraktam és azóta nem történ semmi lényeges változás.
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
1. A beírod a szöveget (és maradsz Type Tool-ban) akkor fönt lesz egy ikon (egy íves nyilon egy T betû) a neve Create Warped Text. Itt vannak beállított lehetõségek, amiket lehet tetszés szerint módosítani.
2. Freeform Pen Tool-lal megrajzolod a görbét, Tybe Tool, a kurzort ráviszed a görbére, ahol megjelenik egy kis görbe vonal, katt és máris tudsz írni a görbére és a szöveg követi az íveket.
A másik lehetõség, hogy Szöveg eszközzel leírod a szöveget aminek körbe kell futnia az íven. Fent az eszköztáron, ahol a szöveg színét is állítod, van egy T betû, alatta egy íves vonal. Na az a gomb a Warp text. Itt be tudod állítani, hogy pontosna milyen torzítást is szeretnél. utána meg ráhúzod arra a részre ahová szánod.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum
ezt a tutort nezegetem: http://www.tutorial.hu/node/125
problema nalam az hogy amikor kijelolest megszuntetem es desatruate-et nyomok akkor tutorral ellentetben nekem az egesz kep fekete-feher lesz.
valaki tudja a megoldast kerem irja le. koszonom
nézd meg
kérdés: amit kivágtam, azt hogy mentem el, hogy ne kerüljön alá háttér, és ne kelljen megint kivágni?
tobbet nem nagyon tudok igy segíteni, talán majd más.
Ezt itt a kérdezgetõs topic
Shape layers, patchs, fill
neked a középsõ azaz a második kis kocka kell, a patchs.
erre katt és megjavul 😉
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Azzal is segíteni akartam, h töltse le azt a ... PS-t, de neeeem...
"faszán villogtatva a magyar ps-üket, és amikor mondod neki h cseréld, akkor meg van sértõdve, meg bitos csak irigykedek h neki magyar van nem telik el két nap, jön könyörögni hogy ez most mi ezt nem értem, de még akkor sem cseréli le, inkáb küzködik, és senki nem tudja elmagyarázni neki."
ezt irtam elõzõ üzenetembe... Hát nem ugyanigy viselkedik Gomber?
Gomber az userbar topikot meg asszem a logomühelyt spammelte a bannerkérésével, meg a segítségkérsére. felajánlottam neki h jöjjön ide, segítek/tünk.
Kérlek nézzétek meg a #7925 számu hszt, és aki ugy érzi h Gombernek ment az irjon erre az üzire.
direkt irtam h tõle eltewkintve. elõtte segíteni is probáltam ha jól emléxek. Annyit mondtam h cserélje le azt a csutyok magyar PS-t.
Mit kapok PM-be??
Feladó: Gomber
Elküldve: 2007. 08. 01. 19:15
Tárgy: Nincs tárgy
nem azért b*zdmeg, de te mondtad hogy jöjjek ide és itt segítettek!
Amugy mi a f*sznak van ez a topic ha nem erre? mi?
És képzeld el csak azt nem értem amit te magyaráztál, de tudod vannak rendes emberek
nézd meg hogy ki magyarázta el kérj tõle leckéket türelmességbõl, és segítökésségbõl!
és leszarom hogy te mennyit tudsz angolul, szted ki a f*szt érdekel?
meg mi az hogy töltsem le az ANGOLT, te paraszt...nem vetted észre hogy másnak is megvan a magyar cs2 vagy cs3!
Jólenne ha nem pofáznál többet!
NA CSÁ
de azért kössz, a tippet fennhagyom a cs2-is!
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
MOSTMÁR TUDOM!
MÉGEGYSZER KÖSZÖNÖM!
Akkor az a baj hogy nem fordítottam meg a kijelölést, de amugy a PSP-t jelöltem ki!
Kössz a segítséget, megnézem hogy így jó lessz-e!
ha annyira folytatni akarjátok a flémet, azt privátban is megtehetitek..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
2. Nem hiszek semmit, nem is állítom, h ismerem, azt sem, h tudom használni, én csak 7 éve dolgozok vele te nyertél. 😄
3. Jó, most olvasd el mégegyszer a #7898-at, semmi köze a magyar PS-hez, erre írtál rá egy kommentet, h magyar PS így, magyar PS úgy. 😄DD
A "ha csak beszólni tudsz nem kell kinyitni a szád." nem rád vonatkozott, csak a #7898 lényege volt.
4. Nem kiabáltam, KÉRTEM, ill. véleményt nyilvánítottam.
5. Én ezt továbbra is cáfolom, bizonyos esetekben jobb az angol PS, mint pl. a net elõtt ülõ vérpistikék 😉, akiknek ott vannak a tutorialok, de ha valaki vesz egy magyar könyvet, mert pl. munkához szeretné használni, nem sokra megy majd vele, másik, h utóbbi sokkal eredményesebb lesz. 😊
És én kérek elnézést, h szót emeltem azok érdekében, akik ide jönnek segítséget kérni és csak egy beszólást kapnak az arcukba. :CCC