Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html
elso dvd -t neztem meg eddig, tényleg rengetek jó ötlet van benne, még tapasztalt photoshop usereknek is! 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
kéne egy kis segítség!
megnyitok 2 képet a cs3 ban, utána rámegyek az Ablakok közt arra hogy Animáció!
És az animáció menüben csak az eggyik képet jelenteti meg...
és ha arra megyek hogy uj képkocka akkor meg, egy kockás képet tesz oda!
szval az lenne a kérdés hogy hogyan lehet azt megcsinálni, hogy mindkettõ kép ott legyen egymás mellet!
nem azt kell csinálni hogy ki kell vágni az egyik képet és rákell másolni a másikra?
a választ elõre is THX!!
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
Egyszerű medve..
valamit ki kell pipálni, illetve le kell szedni a pipát, és akkor bármilyen méretet adhatsz nem csak arányosat
SRY a hülye kérdésért.
PS 7.0 ban, hogy lehet kéret átméretezni?
Xal pl van 1 500*300 as képem és abból szeretnék 250*150 est csinálni.
Válaszokat elõre i köszönöm.
de állíthjatsz levelsen kontraszton, 2 perc alatt a desaturálásbol i9s faszát lehet.
@
(kép -> korrekciók -> színezet/telítettség)
A jobboldali 2 opció legyen bepipálva!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Van egy képem, megnyitom és utána ott jobb oldalt alul vannak a csatornák.Átállítom pl. zöldre, de utána ha elmentem a képet nem marad úgy, hanem az eredeti színben menti!Miért?
Hogyan lehet megoldani?
Hogyan lehet megoldani, h pl fekete fehér legyen a színes képbõl?
még régen megkérdeztem,nem jött választ,talán most :\
CS3-ban hogyan nyissak meg gifet úgy,hogy olyan legyen mintha imagereadyben nyitottam volna meg?ugyebár összeolvadt a két program,és erre nem találom a megoldást,biztos én vagyok a béna...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Lenne egy problémám...
Mikor mentek egy fájlt GIF-be (ebbe kell sainos), akkor még mentés elõtt (szerkesztésnél) így néz ki (a fekete háttér szemléltetésnek van, amúgy átlátszó), miután lementem és megnyitom, akkor meg már így (itt átlátszóként van elmentve, de egy fekete háttér elõtt van megnyitva)...gondolom látjátok mi a baj, mentés után olyan, mintha Painttel rajzoltam volna... :S
Nekem arra lenne szükségem, hogy hogyan kell kinéznie a GIF beállításának (Fájl -> Mentés másként -> név + kiválasztom, hogy GIF -> Mentés -> az itt lévõ ablakban és utána)!
Nagyon megköszönném, ha valaki leprintelné, vagy leírná az övét (akinek ez jó)!
(Az enyém így néz ki, ez a rossz, és a többi sem mûködik...legalábbis nem tudom beállítani!)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Akkor itt be van fejezve a veszekedés!
Acsati
Inkább segítsûnk szegény acsati-nak! Én is még kezdõ vagyok és nem tudom a választ!
Majd a többiek segítenek!
Van négy képem különbözö layereken és azt szeretném megcsinálni hogy átmenettel váltogatni öket animácioként. Amikor rámegyek hogy tween akkor meg is csinálja a két kép között az átmenetet csak közbe ilyen kockás háttere (mint a sima trasparent) lesz. Ez ellen mit csináljak?
Ja és ha kész akkor hogy tudom elmenteni úgy az animáciot hogy mozogjon is?
Ps CS3-at használok és nincs olyan hogy Sava Optimazed. Segitségeteket elöre is köszönöm!
Ahogy nézem te nem akarod befejezni...
szerk: ja és rohattul nem vagyunk kíváncsiak a privijeidre
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ezt kaptam privátba, de a nevét nem hozom nyílvánosságra!
"Szóval. Nincs semmi bajom veled. csak a sok kabbefaszom szmájli a #8021 kommented végén nem tetszett, pláne, hogy PS topicban nem nagyon szokott vergõdés lenni. és mivel akkor a tied volt az uccsó komment, ezért annak a válasz gombjára sikerült rányomnom. de lehett volna másik is...."
Én a vestekedésrõl már nem akarok hallani!
Engem is idegesít ez az egész!
És biztos vagyok abban hogy ezért az üzenetért is elkezdenek majd fikázni!
valamelyikõtöknek legyen annyi esze hogy nem ír vissza a másiknak,elõre is mindenki nevében köszönöm!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"tökre örülök...
mostmár én is összetudok dobni pár egyszerû bannert!!
Hála Basic-nak!"
mert akkor nagyot tévedsz!!
írd le!!!
mert én nem emlékszek rá hogy elkeztem volna veszekedni!!
"hogyan lehet Star Warsos betükkel írni, anélkül hogy letölteném a netrõl a betütípust???"
???
Nem értelek!!