Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsolesz92
warez? PMbe linket pls.
Köszi

Sonajk @:o)
Az ACDSee minden csoportos méretezéssel kapcsolatos problémádat megoldja 😉

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

modellmaker
vegyél fel egy új actiont. vagy talán a bridgebe van ilyen opció, de ebben nem vagyok biztos az életben nem használtam még.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

shaba23
photoshoppal tudok nagy mennyiségû képet átméretezni? van majdnem 4 giga wow-os képem és nem akarom egyesével. átméretezés kéen és .tga-ból .jpg
robos
Én is megnéztem már az elsõ DVD-t és örömmel láttam, h egy csomó mindent úgy csináltam én is eddig mint azt itt bemutatták. Megnéztem, h mi lesz még a többi 3 DVD-n és elég jó kis cuccok lesznek, azokból is van egy pár amit már csináltam, kivi leszek õk, h csinálnak olyanokat 😊

Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html

The Garrett
hehe ezt akartam énis ajánlani éppen 😄

elso dvd -t neztem meg eddig, tényleg rengetek jó ötlet van benne, még tapasztalt photoshop usereknek is! 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

modellmaker
hoppáköszönömszépen! 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

shaba23
már megvettem a tesco gazdaságos verziót belõle <#awink>
Sonajk @:o)
Ha valaki nem tudná, megjelent a Photoshop Top Secret Training Course 4 DVD-n és már tölthetõ 😉 Kis kedvcsináló videó hozzá.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Gomber
ne vegyétek figyelembe, már megodottam!

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

Gomber
sziasztok!

kéne egy kis segítség!
megnyitok 2 képet a cs3 ban, utána rámegyek az Ablakok közt arra hogy Animáció!
És az animáció menüben csak az eggyik képet jelenteti meg...
és ha arra megyek hogy uj képkocka akkor meg, egy kockás képet tesz oda!
szval az lenne a kérdés hogy hogyan lehet azt megcsinálni, hogy mindkettõ kép ott legyen egymás mellet!

nem azt kell csinálni hogy ki kell vágni az egyik képet és rákell másolni a másikra?
a választ elõre is THX!!

zsolesz92
azt hittem hogy fejlettebb veriód volt és nem találod a 7ben...

zsolesz92
semmi gond, ezért vagyunk itt

SRY, kezdõvok.

medver38

Egyszerű medve..

zsolesz92
gondolm image--->image size...
valamit ki kell pipálni, illetve le kell szedni a pipát, és akkor bármilyen méretet adhatsz nem csak arányosat

Hi, tudtok 1 kis okosságot mondani...
SRY a hülye kérdésért.
PS 7.0 ban, hogy lehet kéret átméretezni?
Xal pl van 1 500*300 as képem és abból szeretnék 250*150 est csinálni.
Válaszokat elõre i köszönöm.

droidika
... a fejlécben találsz pár okosságot.
google a barátod!
szótár

Newyorker
Egy arcképet hogyan érdemes tunningolni?!
Mit ajánlotok?

(kezdõ vagyok)

zsolesz92
átteszed a modeját grayscalebe.
de állíthjatsz levelsen kontraszton, 2 perc alatt a desaturálásbol i9s faszát lehet.

Japep
Ctrl + Shift + U ?

😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

armageddon666
Valaki linkelt korábban egy másik módot a fekete-fehérítésre, sokkal jobban néz ki vele a kép mintha csak deszaturáljátok.

@

Japep
Ctrl + U

(kép -> korrekciók -> színezet/telítettség)

A jobboldali 2 opció legyen bepipálva!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

zsolesz92
akkor majd más segít

Met
szótár...

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Newyorker
MAgyarul skacok, mert magyar ver. van meg 😊

zsolesz92
probáld ki: image-adjustments-hue/saturation, colorize-t pipáld be, saturationt told feljebb, az alsó csuszkát lejjebb húzd, és most a legfelsõn keresd ki a zöld színt

zsolesz92
fekete-fehér:
image-adjustments-dessaturate

Newyorker
Sziasztok!

Van egy képem, megnyitom és utána ott jobb oldalt alul vannak a csatornák.Átállítom pl. zöldre, de utána ha elmentem a képet nem marad úgy, hanem az eredeti színben menti!Miért?

Hogyan lehet megoldani?
Hogyan lehet megoldani, h pl fekete fehér legyen a színes képbõl?

ProGabe
ha már gif!
még régen megkérdeztem,nem jött választ,talán most :\

CS3-ban hogyan nyissak meg gifet úgy,hogy olyan legyen mintha imagereadyben nyitottam volna meg?ugyebár összeolvadt a két program,és erre nem találom a megoldást,biztos én vagyok a béna...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ivjoe
Adj neki fekete fehér palettát.
Japep
Hello!
Lenne egy problémám...
Mikor mentek egy fájlt GIF-be (ebbe kell sainos), akkor még mentés elõtt (szerkesztésnél) így néz ki (a fekete háttér szemléltetésnek van, amúgy átlátszó), miután lementem és megnyitom, akkor meg már így (itt átlátszóként van elmentve, de egy fekete háttér elõtt van megnyitva)...gondolom látjátok mi a baj, mentés után olyan, mintha Painttel rajzoltam volna... :S

Nekem arra lenne szükségem, hogy hogyan kell kinéznie a GIF beállításának (Fájl -> Mentés másként -> név + kiválasztom, hogy GIF -> Mentés -> az itt lévõ ablakban és utána)!

Nagyon megköszönném, ha valaki leprintelné, vagy leírná az övét (akinek ez jó)!

(Az enyém így néz ki, ez a rossz, és a többi sem mûködik...legalábbis nem tudom beállítani!)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Randelz
kösz

acsati
ott van oldalt a kis nyil legördited és make frames from layers
Randelz
Megtudnád nekem mondta hogy hogyan raktad oda a képkockákat. eklõre is thx

acsati
Na igy gondolom hogy ahol aláhuztam pirossal ott miért kockás alatta?
Randelz
Helo. Hogylehet a PS CS3 al gif-t készíteni nemtalálom a make frames from layers-t.. ?

acsati
hát eddig megvan nekem is az a probléma hogy ha átmenetet (tween) csinálok akkor közbe ilyen átlátszó kockás lesz és nem tudom miért.
shaba23
Ha jól értelmeztem a kérdést, akkor itt megtalálod a választ. Ha nem, akkor sry 😊
Gomber
Met:
Akkor itt be van fejezve a veszekedés!

Acsati
Inkább segítsûnk szegény acsati-nak! Én is még kezdõ vagyok és nem tudom a választ!
Majd a többiek segítenek!

acsati
Hellotok!
Van négy képem különbözö layereken és azt szeretném megcsinálni hogy átmenettel váltogatni öket animácioként. Amikor rámegyek hogy tween akkor meg is csinálja a két kép között az átmenetet csak közbe ilyen kockás háttere (mint a sima trasparent) lesz. Ez ellen mit csináljak?
Ja és ha kész akkor hogy tudom elmenteni úgy az animáciot hogy mozogjon is?
Ps CS3-at használok és nincs olyan hogy Sava Optimazed. Segitségeteket elöre is köszönöm!
Met
Az nem jutott eszedbe, hogy azért nem írtak a #8036-ra a többiek mert õk TÉNYLEG be akarják fejezni a szenvedést?
Ahogy nézem te nem akarod befejezni...

szerk: ja és rohattul nem vagyunk kíváncsiak a privijeidre

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Gomber
Most azért nem ír erre senki mert ezt írtam: "És biztos vagyok abban hogy ezért az üzenetért is elkezdenek majd fikázni!"

Ezt kaptam privátba, de a nevét nem hozom nyílvánosságra!

"Szóval. Nincs semmi bajom veled. csak a sok kabbefaszom szmájli a #8021 kommented végén nem tetszett, pláne, hogy PS topicban nem nagyon szokott vergõdés lenni. és mivel akkor a tied volt az uccsó komment, ezért annak a válasz gombjára sikerült rányomnom. de lehett volna másik is...."

Én a vestekedésrõl már nem akarok hallani!

Gomber
Én is beakarom fejezni! De tökre bánt hogy nagyon sok fórumban megszólal az ember és már lehülyézik, meg osztanak neki!
Engem is idegesít ez az egész!
És biztos vagyok abban hogy ezért az üzenetért is elkezdenek majd fikázni!

ProGabe
nem fejeznétek már be végre ezt a témát?nagyon unalmas,mint minden OFF...
valamelyikõtöknek legyen annyi esze hogy nem ír vissza a másiknak,elõre is mindenki nevében köszönöm!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Gomber
szerinted én ezt feszekedés céljábol szántam:
"tökre örülök...
mostmár én is összetudok dobni pár egyszerû bannert!!
Hála Basic-nak!"

mert akkor nagyot tévedsz!!

Gomber
na és mi volt az utolsó kommentemben?
írd le!!!
mert én nem emlékszek rá hogy elkeztem volna veszekedni!!

modellmaker
a tied volt az uccsó komment, tele mf1, meg mf2-vel...

Gomber
azért kezdtem én a veszekedést mert ezt írtam:
"hogyan lehet Star Warsos betükkel írni, anélkül hogy letölteném a netrõl a betütípust???"

???
Nem értelek!!

Basic
Verziótól függ. Pl a PS 4 simán elfut a 11 éves Win 3.1-es oprendszerrel ellátott gépemen😊