Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
A Corel Paint Shop Pro Photo x2 Ultimate képszerkesztõ progihoz, tudna valaki, letölthetõ magyar nyelvû leírást/kézikönyvet/? Nem találok hozzá!
Elõre is köszi!
NessieGraf
Ha engem kérdezel, elfelejted, mert jobban büntetik, mint amekkora poén.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

Sziasztok!
Tud nekem valaki mondani egy olyan programot amivel tudok olyat tenni, hogy egy pénzen kicserélem a fejeket? ha photoshoppal akkor hogyan tudom ott hogy eredeti legyen?
Chryst64
szerintem ott a baj amit irtam. beallitasok

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

Chryst64
nekem kirajzolja, nem ertem neked miert nem sorry nem tok segiteni

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

Chryst64
tobb modon is lehet
en angol billt hasznalok
ezekkel szoktam: [] vagy ALT+jobbklick, es jobbra-balra az egerrel

Hali... am... A Phptoshop CS4-ben az az ecset átmérõjét ha növelitek Nektek sem rajzojja ki a kejjes kört???

Chryst64
sztem felreertettem, azt hittem abbol akarsz valamit

Chryst64
nezd meg ezt, hatha segit tutor

hali

azt szeretném megtudni, hogy hogy lehet PS-ba skylight filtert használni, beszerezni hozzá?
ugye van a nagyobb fényképezõgépekre amit fel lehet rögzíteni, viszont nekem kis kompakt gépem van, és szeretnék utólag PS-al ráereszteni a fent említett szûrõt.

köszönet elõre is!

http://filmnews.hu/

MANOWAR
Sry remélem ez már jó link . Kép

MANOWAR
Helló!
Az itt látható képet -->> http://www.sg.hu/galeria.php?guid=1076264455&status=show&kepnev=10762644551239755302.JPG
milyen megoldással lehet megoldani?Mondjuk nekem rajzolt alakom van (lángoló sárkányfej),de ahogy a képen is lehet látni nem egy színnel és külsõragyogással szeretném megoldani,odáig jutottam hogy a fekete-fehér rajzból csináltam egy inverz képet amit módosítani kell,a másik kérdésem annyival különbözik hogy a vonalak ugyan így ragyognak csak halvány füst van körülöttük amiben sokkal gyengébben de megint vannak halvány fénylõ füstcsíkok,ha tudtok tutort vagy esetleg leírni nagyon jó lenne.Valószinûleg nem olyan bonyolult ahogy én azt képzelem....Elõre is köszi.

papi08
köszi

13 éve itt. Szép idő.

Met
Filter-Blur-Blur vagy Gaussan blur

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Met
Amit rajzolsz path-ot pennel az elvileg vektor de azt hiszem azt nem lehet vektorosan kinyerni belõle

papi08
HElló! Valaki legyenszíves leírni hogy lehet a PS CS2-ben élsimítást csinálni a képen. Elõre is köszönöm a válaszokat!

13 éve itt. Szép idő.

PS is tud végülis vektorozni nem ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Akkor lehet hogy én vagyokk hagyon analfabéta... de tényleg nemtalálom...
Szerkeztés ==> beállítások ==>kurzorok..
itt csak ezek vannak:
Festõkurzorok:
-szabványos
-pontos
-normál méretû ecsethegy (erre van állítva... ez az alapértelmezett)
-teljes méretû ecsethegy
[]szálkereszt megjelemítése ecsethegynél

Egyéb kurzorok:
-szabványos
-pontos

Ecset elõlnézete:
Szín.

Próbáltam átállítani... de semmi nem változott.
Légyszi valaki tudna segíteni? :S

Chryst64
ott van az

Ott már néztem.... De semmi ilyesmit nem találtam :S

Chryst64
nekem angol van. sztem muveletek>beallitasok>kurzor

Üdv. Lenne egy kérdésem.
Felraktam az Adobe Photoshop CS4-et.... (magyar verzió) Csodálatos meg minden.
Egyedül annyi gondom van, hogy az ecset eszköznél amikor az ecset méretét egyre nagyobbra állítom úgy tünteti el a kört.... És ez nemkicsit zavaró... :S.. Szóval az ecset az nem kör alakú lesz (ettõl függetlenül természetesen kört rajzol)... Régebbi verzióknál ez nem így volt. Azt szeretném kérdezni hogy hol lehet beállítani hogy a kör alakú ecset márpedig kör alakúként jelenjen me.

MANOWAR
Köszi Bonfire ezt kerestem.

hungary27
matek fejbõl nem tom év elején vettük😛
modellmaker
igen én az adobe-ról a pdf olvasó asszociálok amúgy. 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

LSL
Most erre csak azt tudom válaszolni, amit Ramy kérdezett #11594-ben. Adobe, akkor az acrobat readerre gondolsz? Amúgy nem tudom melyik volt elõbb, én annó PPt-vel kezdtem, de PS-hez több segédanyag volt, gondolom hátha jobban meg tudom úgy tanulni.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

B0nFire
Az Illustratorban kinyitod az ecsetpalettát (jobb oldalt), és duplán kattintasz a használni kívánt ecsetre. Erre feljön a Brush Options ablak. Ott tudod beállítani a szöget, a kerekséget és az átmérõt. Mindegyik mellett van egy lenyíló menü, ott megtalálod a Pressure-t, valamint a mellette lévõ Variator csúszkán állíthatod be, hogy mennyire legyen érzékeny.

A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.

MANOWAR
A drawban/illustratorban a nyomás érzékenységet hol lehet állítani vagy van egyáltalán lehetõség rá?

modellmaker
"ráadásul két Adobe termék között nincs gond a kompatibilitással sem"

na ez így nem teljesen igaz. 😄

btw van amit CorelDraw-ban sokkal egyszerûbb megcsinálni, mint Illustratorban.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

ProGabe
miért jön mindenki a Draw-val? az Adobe-nak is megvan a maga vektorgrafikus programja, Illustrator néven. aki PS-hez van szokva, az abban megtalálja a számítását. elkezdeni a Drawt PS mellett felesleges, annyira más megközelítés, ráadásul két Adobe termék között nincs gond a kompatibilitással sem

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Met
Nem, az PS, de ha jól tudom a CorelDraw volt elõször és csak késõbb csapódott hozzá a PP és társai

kifli
nem mert az úgy hülyén hangzik 😄
modellmaker
Diák licencel 25k.

modellmaker
1.: ne ps topikba, még ha úgyérzed, most elõ is állhatsz vele.
2.: ha már warezrõl akarod leszedni, legyél kreatív :|

kifli
mennyibe fáj egy corel draw?
Akkor Az Adobe Photoshopot is Adobe-nak mondod?
MANOWAR
ez jó?-->CorelDRAWGraphicsSuiteX4

modellmaker
keveri akinek hat anyja van. :| egy szóval nem említetted, hogy melyik corel terméket árulják. btw én egybõl a draw-ra asszociáltam, mert a napokban vettem egyet és csak corel néven futott a beszélgetéseinkben haverral. 😄

Met
Én még nem láttam olyat, hogy ha valakinek azt mondom, hogy Corel akkor megkérdezi, hogy melyik? Draw, Trace, Photopaint, Rave 😄
Corel az a Draw-t jelenti és kész

raszter*
Met
Én írtam, csak bugzik a fórum megint 😊

Corelbõl menthetsz eps-be, azt a PS meg tudja nyitni, feldob egy ablakot, hogy milyen paraméterekkel rasterizálja, magyarul pixelesíti a vektoros adatokat.

A Corelnek van pár hátránya de ez inkább attól függ mire akarod használni

Ratergrafika
Vektorgrafika
Olvasgass egy kicsit. 😛
kifli
akkor a corle draw graphics suit-ot 😛
(Újabb SG bug?)
kifli
kiütötted valaki írását 😊
pont egyszerre írtatok
Nem a program neve a "Corel". <#idiota>
MANOWAR
Bocs amikor irtam a szídást még nem láttam hogy reagálsz rá sry 😄

MANOWAR
A 11578-as beírást kiírta??? mert nem én, hülye gyerek mással szorakozzál!!! Más : Gondolom a PS és a CorelDraw között simán lehet ex/importálgatni?

kifli
ez engem nem fenyeget 😄
ps-t se tudom használni 😄
painthez vagyok szokva <#idiota>
kifli
de gondolom van hátránya is corelnek, külömben mindenkiebben dolgozna. Mi a hátránya? És mi az elõnye a pixelesnek.