Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A képet kijelölöd, majd: Edit->Content-Adware Scale
acsati
nem arra gondolok, hanem hogy nyújtja és a ps megcsinlja a képet úgy hogy nem lesz olyan feltünöen nyújtott
rooney8
shiftet nyomvatartva

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

acsati
még régen láttam a CS4 újdonságai között hogy úgy lehet egy képet nyújtani hogy az nem torzul. Azt hogyan kell csinálni?
Chryst mert onzo vagyok 😄

Ramy Thx megnezem.
Ez egy plugin, innen le tudod szedni (csak demo).
Chryst64
nem ertem miert nem ide kered? hatha mast is erdekel az info...

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

Sziasztok

Segitsegeteket szeretnem kerni.
egy tutorialt keresek a kovetkezo kep(ek) megvalositasahoz...
http://www.keptelenseg.hu/keptelenseg/olvas/digital-art-2/

Esetleg aki tudja, hogyan kell ezt megoldani az legyen szives az e-mail cimemre ( [email protected] ) kuldje mar el az instrukciokat avagy a tutorial linket.
En sehol sem talaltam 😞

Elore is koszonom.
Már tárgytalan.
Shift+Delete
rooney8
lomtár 😉

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Sziasztok!

Véletlenül kitöröltem a Photoshop.exe-met, Adobe Photoshop CS4.
Nem szeretném újratelepíteni, úgyhogy valaki tegye meg és küldje el nekem emailben! --> [email protected]

Köszönöm!
papi08

13 éve itt. Szép idő.

Ha elmozdul, akkor is megoldható.
rooney8
Hát én is ilyenekre gondoltam, csak... 😄
Na mind1, az elsõ az kilõve, mert biztos nem tudja úgy megcsinálni, hogy 1mm-t se mozduljon a fényképezõ. Inkább akkor a második lehetõség.... Köszi

ProGabe
elõször kell 3 fotó: egy, amin ott a csaj a tükör elõtt, és egy olyan, ahol nincs (hoppá, micsoda csavar), plusz egy, ami a tükörben lévõ kép lesz róla

az elsõ kettõ képnél fontos, hogy a kamera egy milliméterrel se mozduljon el azok készítése között

a csaj nélküli, tükrös képet belegyógyítod az elsõbe. tehát meglesz az, hogy ott a csaj a tükör elõtt tükörkép nélkül. ezután már csak a 3-ik képrõl kell kivágni a csajt és beletenni a tükörbe

ennél egy fokkal egyszerûbb az, ha készül két kép a csajról mondjuk egy szép fehér fal elõtt, így könnyû lesz kivágni. plusz egy kép az "üres" tükörrõl...

ilyen egyszerû. egy kis kreativitás sosem árt 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

rooney8
Szvsz se, csak most nincs ötletem, hogy hogyan csináljam meg 😄

(Az "ilyet hogy" azt nem úgy értettem, hogy "aztakurvaéletdegecijóhogyapicsábalehetilyet", hanem nincs ötletem, hogy hogyan kéne ilyet csinálni és egyik barátnõm megkért, hogy csináljak neki is egy ilyet 😊 )

Szvsz ez nem nagy cucc. 😄
Jim Morrison
Mindig van könnyebb lehetõség 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

rooney8
Ilyen eccerû? Aszittem nehezebb lesz...<#eplus2>

Jim Morrison
Falat üssétek ki, majd állitsatok be egy ikertesót.
Ennyi<#idiota>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

rooney8
Megint én 😄

Ilyet hogy?

rooney8
köszi

Én CS2-t használok abban nincs, lehet, hogy az újabbakban van, ha a réteg szimmetrikus, akkor ugye lehet tükrözni a már meghajlítottat, különben meg ha jól besegédvonalazod, akkor azért min. 98%-ban szimmetrikus lesz.Ha az elõre megadott mintákat használod, akkor meg beírhatsz számértéket a felsõ sávba, szóval azért nem olyan rossz a helyzet, mintha Afrikában éheznénk.
MANOWAR
Csak eszembe jutott hátha ..... -->> Nincs olyan lehetõség ,hogy a szerkesztõn több pontot fogok meg egyszere,meg ugye mivan akkor ha több hajlítást szeretnék beletenni torzulás mentesen ,szvsz tuti nem lesz olyan minõségû egy szerkesztett kép azon része amit pl hajlítani szeretnék mint a másik fele.....

MANOWAR
Megkaptam ,thx valami ilyesmire gondoltam igen.Bár butaságnak találom egy ilyen volumenü programnál hogy nincs simán hajlítási lehetõség (vagy csak mi nem tudunk róla)grrrrrr Még1x thx

Eljött az este és el is küldtem a screenképeket priváton,légyszi írj, ha megkaptad.
Köszi, de én is hasonlóan csinálom,ezért írtam, hogy "lehet alakítani a kijelölést" de Acsati nem hitte el, hogy nem lehet a teljes kijelölést máshogy, még a másik ps topikba is írt ez ügyben.
Evin
CS3-ban, gondolom elõtte is, ha több réteg van psd-ben, akkor más formátumba mentve, mindig volt a végéhez "copy" fûzve. CS4-ben miért nem, illetve be lehet vhol kapcsolni?
"As a copy" inaktív.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

artschi
Ezt próbáld meg: http://stockfootageforfree.com/

vagy keress gugliba pl. így: free stock video

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

rooney8
Üdv!

Kicsit off, de nem találtam jobb helyet.
Olyan oldalt keresek, mint pl. az sxc.hu csak nekem olyan kéne, amin videók vannak... Létezik egyáltalán ilyen? 😄

NessieGraf
Az a baja a PS-nek, hogyha a teljes képet jelölöd ki, akkor nem lehet alakítgatni a kijelölést (nemtommér). A nagyon végszükség megoldás: a kijelölést transform selectionnal egy pixelnyivel kisebbre veszem, majd alakítom, ahogy akarom, végül ha az az egy pixelnyi hiányzik, akkor az elsõ módszerrel visszateszem a végén.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

Megoldottam a problémát,este küldöm a sreenképeket a prividre, mert ide túl nagyok,már ha minden rendben lesz, mert pc-m alzheimerkóros.Szólj ha nem kell már.
MANOWAR
ilyenre : téglalap_2 és <#worship>all

köszi
imre
Chryst64
elobb le is kell tolteni uj betuket.. aztan abban az ablakban megkeresni, ahova letoltotted kijelolni,(akar mindet) es kesz

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

köszi a gyors segitseget,de az a baj hogy nekem valahogy a betükeszletek ablak- mappa -ban nem jön fel a lehetöseg. A mappa bal oldalan
nincs az mint pl a nyomtatoknal hogy ra kattintok es tudok uj nyomtatot telepiteni a varazsloval. nincs semmi csak a meglevö betptipusokat latom .
papi08
Hello! Valaki legyen szíves leírni hogy lehet a PS CS3-ban jóminõségû airbrush hatást elérni. Elõre is köszönöm a választ!

13 éve itt. Szép idő.

artschiatwork
Start Menü/Vezérlõpult/Betûtípusok

azon belül Fájl/új betûkészlet telepítése -> itt felpakolod a betût, amit aztán Photoshopban tudsz majd használni.

halo
tudna alaki segiteni hogy kell a ph-a betenni egy uj betü tipust?
köszi imre
hallo,
imre vagyok ha nincs meg leforditva akor megprobalok segiteni
üdv imi
Thnx mégegyszer!

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Nincs mit.

XD
kifli
áhh köszi ilyenre gondoltam 😊

azt vettem észre hogy az összes ps munkám tõled van 😊

?
neked is köszi!!
kipróbáltam mind kettõ lehetõséget és mûködik szépen!
üdv!
tom
kifli

ennek a háttere mégjobb lenne 😊
kifli
ja 925x925-ös méretben kéne <#vigyor5>
kifli
kéne egy kis help 😊

ennek a képnek a háttere kéne, szal csak a zöld háttér, valaki tud ilyet csinálni vagy hasonlót?
teglalap.gif

Ehhez képest milyenre gondolsz?