Star Wars: Battlefront
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha idozitos granat kell hasznald akkor azt.
Igaz hamar megfogod unni a szornyu sipolasat egy ido utan. 😛PPP
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
AT-ST-t olyan egyszeruen lelehet veleszedni hogy nem igaz.
Dual lezer + Dual raketa vetovel es raadasul alig serul, meg hogyha 20at is beled lo egy AT-ST.
Kozben meg egy Tie vadaszt ket lovessel szetlehet loni szinte barmivel, addig az X-Wing vigan szalldogal.
A lezer fegyverekrol meg ne is beszeljek.
Sniperrel erthetetlen modon van hogy 3 loves kell meg akkor is ha 3szor fejbe lovod az embert, valamikor meg egy loves eleg.(Es tuti nem azert mert elfogyott elotte az elete, lelottem a palit es jott ujra, tehat fullon volt).
Aztan sima riflevel szemkozt lotem valakit vagy 8 szor es nem halt meg csak jajongott. Valamikor meg egyszerre lemegy.
Nem ertem azt sem hogy mitol sebez nagyobbat a fegyver ha hasznalja az ember a tavcsovet a fegyvernek.
Van hogy sima sorozatvetonel egy fejloves eleg tavcsovel, van hogy meg kell 8.
Ez valami veletlengenerator elven mukodik?
Ezert is utalom az ilyen tipusu jatekokat.
R6-nek kellene a szabalya.
Eltalalnak letfontossagu helyen lemesz azt kesz, ha labon lonek santitasz lelassulsz.
De ez, hogy 20at belelosz valakibe egy lezerrel meg csak nem is lyukas. 😛PPP
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
En az egesz jatekban a granatnak orultem meg legjobban.
Vegre egy game, ahol nem 1 ev mire elohalassza, nem kell fegyvert valtani, stb. Az viszont marhasag, hogy nem lehet idoziteni. Lenyomom, nyomvatartom, ha akarom eldobom...
Már 20 éve kitalálták az übergránátozást TF-ben, miér nem lehet azt használni, tök1szerü...
Azert a kasztok sincsenek agyonbalanszolva, mert pl. a Dark Trooper faszan atrepul mindenen, olyan helyekre ugrok ahonnan szinte ki sem lehet szedni, lasd Mos E-t, lehet vele ugy feheriteni hogy a lazadok nem tudjak kiloni a kulso pontokon. Ehez van meg granatja, meg egy eleg tapos 'soretes' lezere 😊 amibol kb 1 loves 1 ember kozelrol. Nem azt mondom, en mindig Dark Trooperrel jatszom, csak neha mar nekem faj hogy mennyire nem lehet normalisan vedekezni ellene.
Vannak palyak, ahol Lucasek ugy gondoltak, csinaljunk ugy mintha BF lenne es rakjunk be a gyalogoknak 1-2 jarmuvet, es beraktak 1 AT-ST-t a palyara, amivel total tonkreba**tak az egeszet, lasd multkor Mos E., a lazadok belepattantak, es vege is volt a palyanak olyan jo 50 mp utan.
A nagyobb jarmuvek borzalmasak, az AT-AT ugy vanszorog mintha valami baja lenne, szeriahibas vagy nemtudom. Elhiszem hogy nem egy furge joszag, de azert az 5cm/masodperces sebesseget atlephetne lejton lefele. Klon erat nem is feszegetem, a nagy 'Pok' meg az a masik ize, hat... no comment. Osszevissza beleakadnak mindenbe, olyan dolgokba is ami szinte nem is lathato.
A lezer turretek botranyosak, lovok multkor egy egyhelyben allo vukit, kellett vagy 7 loves belole. Hihetetlen.
Mesterlovesz 70-es ping felett total hasznalhatatlan, akire ralosz az ugyis elwarpol onnan, vagy nem is ott volt eredetileg sem ahova lottel 😊
Ah, hagyjuk... mig nincs peccs - ha lesz egyaltalan - addig ez szar nagyon.
Together we'll fly someday...
Amugy te nem csak kiprobaltad, hanem allandoan te voltal az awardban, mint jarmubuzi.
Gyalog meg csak akkor mentel, amig el nem mentel egy jarmuig.
Ami a jármûvek elleni sebzést illeti, a rakéta ötlete végülis nem lenne rossz: kifejezetten utáltam a BF-ben, hogy 3-4 kézigránáttal (nem páncéltörõ gránáttal, hanem sima gyalogság elleni támadógránáttal!) szét lehet szedni egy tankot. Itt legalább tényleg csak a jármûvek elleni fegyverekkel érdemes támadni egy AT-ST-t. Ez eddig oké is lenne, csakhogy annyira pörgõs a játékmenet, hogy nincs esély, hogy egyetlen rakétás kiszedjen egy jármûvet, sõt, az alapból nem is vagy képes rá, hiszen a nálad lévõ rakétákat után kell tölteni általában hogy leszedj egy tankot vagy AT-ST-t. Ha viszont pilóta (különösen két pilóta) ül a jármûben, akkor szépen lassan még gyógyul is a jármû!!!
Ha lassabb lenne a játékmenet, semmi baj nem lenne ezzel, mert rákényszerítené az embereket arra, hogy csapatban játszanak (két rakétás, meg két-három sima harcos védeni õket), itt olyan gyorsan megy minden, hogy nem tud összeállni a csapat a támadáshoz...
Az meg mondjuk elkeserítõ, hogy a teambalance-ot nem lehet értelmesen játszva megoldani, nem kéne semmi auto-team, csak normális hozzáállás...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
NAGYON GYORSAN PECCSET KÖVETELÜNK!
Jakuza: a mivan gyalog nem megy?-re meg annyi, hogy 5. éve q3-azom, úgyhogy megy gyalog is.
Én is egy ideig csináltam, mire rájöttem, hogy mi a szarért nem foglaltam már el 😊
Azóta nem csinálom mert értelmetlen.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Nem gondolhatod komolyan. Azok a
ök nem véletlenül álltak ott. Szvsz egy 6 éves gyerek is észreveszi azt az ikont jobboldalt, ami akkor jelenik meg, ha épp foglalni akarja a bázist. Elég naív kijelentés volt ... VAGY nem naivitás, csak nem voltál ott 😉.
Tény, hogy minden játékba ott lesz pár f*sz. Most ezt a géppel-kempelek-stratégiát folytatják. Ha megjelennek az elsõ csítek, akkor jönnek még majmok, hogy "húúú de jól jáccanak". GTA MTA is ezzel lett elb*szva. Na de ez már más tészta.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Es tuti van kickelesi lehetoseg, mert az elejen amikor ma jatszottunk automatikusan a gep allandoan szavaztatott a kirugasra, ha valamelyik csapathoz csatlakozott valaki, akkor ha tobben lettek valamelyik oldalon. Csak ugye nem kicket irt ki hanem Boot-ot.
Az ilyen AT-ST kempel a spw ponton, illetve nincs balancera egy megoldás van: amíg nem jön ki megfelelõ balance patch (ha egyáltalán kijön), addig olyan mapeken nyomulni, mint Tatoo Mos Eisley, Theed, Kamino ... (stb.) Ugyanúgy megvan a hangulata a dolognak jármûvek nélkül is!
Különben meg, milyen egyensúlyról beszélünk? A Birodalom ebben az ERAban sokkal erõsebb volt technikai szinten. Az már Lucas hibája, hogy hagyott bekerülni olyan jármûveket a másik oldalra, amelyek vagy nem voltak, vagy nem rendelkeztek ilyen fegyverzettel, mint ami itt szerepel rajtuk. Sajnos ezt a "beteszek valamit a rebeleknek is, mert nekik nincs megfelelõ nehézfegyverzetük" ötletet már a Force Commandernél elsütötték, hogy "balanceolják" a játékot. Itt hozzájön még az is, hogy túl gyengusok lettek a rakétások. 😞
De ezen dolgok kivételével még mindig nagyszerûnek tartom a gamét.
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
War. War never changes.
Elkezdõdött itt is, hogy mindíg a jobb, erõsebb csapatba állok Magyar szindroma.
Ez egy betegség. 😊
1. nap után kénytelen voltam rátenni az automata csapatválasztást.
Sajna a szerver beállítási lehetõsége közel egy nagy nulla, kickelési, banolási lehetõség nincs, ezért van lejelszavazva.
A kempelés azért van mert majd mindenki úgy tudja, hogy jámüvel is lehet foglalni.
Nem lehet jármûvel foglalni! 😊
Úgyhogy nem akarattal kempelnek.
Ez az élet nem a fán csüngés.:)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Végigvittem a gamét, aztán nézegetem, hogy van egy Instant Action. Magától értetõdik mi is az. PRÓBÁLTA MÁR VKI ? Hát ennél szarabbul meg se lehetett volna csinálni. A pályákat egyesével lehet bepakolni a maplistába, és mindegyiknél egyesével (MÉG A MAPLISTA KÉSZÍTÉSÉNÉL !) meg kell mondani melyik oldalt szeretnék lenni. A humoros az, hogy miután végigvittem a kampányokat, teljesen összekeveregtem, hogy akkor most ki kicsoda (kampánynevek nem feltétlen takarjak azt a csapatot, akivel jáccani fox).
Szóval ez a játék egy csoda. Játékmentet jónak mondható, de a felhasználói interfész az egy kalap szar.
Vagy a tokom tudja.
Lehet azonos keyt generaltal valakivel.
Direkt kipróbáltam vagy 15-öt hogy biztos legyek benne.Mind beenged de ezelõtt egy olyan másfél órával még lófasz volt.
Erre van értelmes magyarázat?
A sok idiota mast sem csinal mint szaladgal a jarmuvekhez.
Aztan mikor gyalog van menni nem tud.
Ugylatszik gepjarmu gyar is van valahol a palyakon.
Ez igy egy nagy rakat sz....r, semmi taktikazasra nem keszteti a jatekosokat, mert ugygondoljak, hogy minek ? Majd beszalok akovetkezo gepjarmube max egyszer kozben meghalok.Hat siraly.
Amúgy IMÁDOM a gamét, hihetetlen jó a hangulata mé5vs5-ben is fõleg városos mapokon ahol nincs jármû mert azokat tényleg elnézték a készítõk de a kézifegyverek sztem kiegyenlítettek
Ha sok idõt töltesz egy játékkal kialakulhatnak csoportok akik együtt nyomják... és ezen a ponton a sok hülye már lemorzsolódik. 😊
Amugy a homoksiklo egy vicc. Szetlehet loni vele vagy 100 AT-St-t. Alig fogy a damageja, mig kozben lezert es raketat tud loni tomkelegevel.
Ezt melyik marha csinalta igy meg ? Ez kb olyan, mintha manapsag egy gumicsonakkal valaki megrohamozna egy tankot.
amugy nekem csak az tünt fel hogy a jármûvek kicsit tul erõsek szvsz (azok amik "kis jármüvek" mig pl at-at talán pont jo vagy gyengébb mint kéne lenni, persze ez csak szvsz 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
A versenyekrol meg nem is beszelek, ott egybol repul az ilyen noob.
Néhány emberke módszeresen halomra lövi a bespawnolókat, eleinte azt hittem tévedés mert nem tudják hogy jármûbõl nem lehet foglalni de késõbb ugye nyilvánvaló lett h direkt csinálják szóval ritka ügyesek vagytok h egy kézzel ilyen faszán tudjátok irányítani a lépegetõt mert gondolom a másikkal közben recskáztok ezerrel...
minnél többet jáccok vele annál kevésbé teccik... 😞
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Respawn-nak értelme nincs, Andrew odaáll egy AT-ST-vel a spawnponthoz, és halomra gyilkol mindenkit. Jó, végülis nem annyira az õ hibája, hanem a játék BF szintû játékmenetének eredménye...
Kár, mert jó játék lehetne, ha rendes lenne a játékmenet, pl. Objective orientált lenne....