Star Wars: Battlefront

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello mindenkinek!!!

Hogy lehet Multiplayeren játszani?
Valami Patch kell hozzá?
Van ZoneAlarmom, Msn Messenger popupkiller spyware norton anti vírus, mit kapcsoljak ki?
pls írjátok meg nekem!!!
thx

Guild Wars Hero: Darrick Doomhammer (Warrior/Monk) Guild: Hungarian Stars [HS] (Kurzick)

Tombi
hogy tudod kicserélni ???

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Engem általában 1 cdkulcs csere után felenged.

[Jakuza]
Megint nem lehet felmenni, tuti bekapcsoltak az ellenorzest.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Lacc
Ha jött hozzá linux server valaki szóljon.
Ez a game tök Tooló 😊
Már a 2.-dik hadjáratot viszem.

LSC
tegnap még jó volt ma már énsem tudok felmenni. Valaki tud esetleg errõl?

Stotoo
hat en az elobb raktam fel es nemtudtam 1 szerverre se felmenni, de kiproaltam singliben es nagyontetszik

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Én mindig a legjobb pingüt választom, bár most szivat, és nem enged fel. Te feltudsz menni simám? Nem kukorékol a cd key miatt?
Koszi,hat ez nem jo hir,melyik szerveren szoktatok lenni most.

Jimi Hendrix

Ha kicsit visszaolvasol írták, hogy a hungs.hu battlefrontra lelõve. Nagyon instabil...
Eddig 2 napon keresztül be tudtam simán a netre lépni, most nem jó a cd kulcsom...szerintem ki be kapcsolgatják, hogy kedvet kapj megvenni a cuccot. Ez van...
Másnak nincs ilyen gondja most?
Most melyik szerveren vagytok.elobb kerestem a hungs.hu-t de nem talaltam megy meg ez a server?

Jimi Hendrix

[NST]Cifu
A lent már említett játékmenetbéli problémák illetve játékoshozzáállási problémák, plusz a szerver részének instabilitása. "Csak" ennyi.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

SinClaiR
mi bajotok ezzel a játékkal, azon kívül hogy rakás szar a szerverkeresõje, és nem tudunk mindig neten nyomulni?

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Me0w
Nemet szerverekra ha befer az ember akkor olyan 80-as pinget elerhet, en jatszottam ma par kort es nem volt olyan borzalmas 😊

Together we'll fly someday...

[Jakuza]
En meg egy ujabb 3CD-t. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Hát én kiadnék hozzá egy 100 mb-s patchet 😊)

War. War never changes.

szvsz jelen állapotában ez az egész game halálra van itélve mindenestül... 😞

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Shep
azt én is kikapcsoltam mégis olyan volt/élsimítás, motion blur/, na minegy majd megoldom vhogy.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

AndrewCB
Jaja, magyar szerver nélkül halálra vagyunk itélve!

[Jakuza]
Na jo ez igy szar.
A kulfoldi szerverek mind kurva laggosak.
Jatszhatatlanok.

[Jakuza]
Nekem igen.

Megy most mindenkinek az online játék?

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

Lacc
Ha méltóztatják kiadni a Linuxos servert, akkor nálam még futhat egy darabig. De ez még odébb van.
SinClaiR
Nálam is olyan, és ki nem kapcsolom 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

[NST]Cifu
Nálam az élsimitás bekapcsolásakor olyan, mint blur lenne ráeresztve a képre, ha kikapcsolom akkor ez eltünik. A motion blur-t mintha az optionsba ki lehetne kapcsolni, nem gondoltam, hogy ilyen alap kérdéssel jön valaki...

[Jakuza]
Megkene nezni melyik szerver szerepel legfolul ha a pings szurot bekapcsoljuk.

AndrewCB
Ha nem lesz hungs.hu, kellene néznünk egy szervert, ahol megtaláljuk egymást.

AndrewCB
A többinek üzenem, hogy elég messze áll tõlem a kempelés. Imádom, az olyan embereket, akik egy esetbõl itélkeznek úgy, hogy ott sem volt és nem is látta az eseményt. Gratula.

AndrewCB
Az volt a gáz, hogy odamentem egy másik gyerekkel és az nem foglalta be a pontot, hanem elkötött egy jármûvet. Én hiba szálltam ki foglalni mindig oda született valaki. Akkor visszaszálltam lõttem és minden kezdõdhetett elõröl.

Solid Snake
Neszomokogymán Haxoror koma
MarkBlade
Köszi! Ment a priv! 😊
Shep
na várjál, de nekem nem csak fordulásnál olyan, hanem mindíg, persze 4.9-es cataval nem volt ilyan viszont egy csomó mindent nem tudtam higra venni, meg marha lassú is volt, 4.8al meg homályos viszont minden maxon van és kb +10 fps.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Esetleg majd egy köv. peccsnél meg lehetne próbálni újra.
Hát asszem ezennel ezt is eláshatjuk... 1 idõre. Bár amikor már kijön pár "nagyágyú", ezzel már úgy sem fog senkise játszani.

"Kikapcsolod az Anti-Aliasing-ot. "

Kezeit csoNkolom.... az Anti-Aliasing az az élsímítás...
amit keresel az a Motion Blur (gyors forduló, goyrs mozgásnál, behomályosodik a kép, ezzel a mozgás "jobb" illúzióját nyújtva)

"Szezon-fazon" :-)

Amúgy van vmi rendes szerver a neten?
Hungs kakukk... máshol játszottam... és úgy beszaggatott, hogy nem tudtam játszani. :-(

Nimfas
Tatyla
Átküldhetem mailben!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

MarkBlade
Hoi!
Srácok Key gen. van hozzá? VAlaki fel tudja tenni estleg vagy cimet.. pls..
Tatyla
De kár én szivesen játszottam azokkal akiket itt láttam viszont! Remélem azért nem adod fel talán még egy esély!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

szvsz kb a 10. patchig ha lesz anyi egyátalán nem lesz tul népszerû a game... 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Nah most viszont harmadszorra fagyasztotta le a szerverem...
Ezennel befejezte mûködését a hungs.hu az SW:BF-ben.
Sorry emberek de ez így egy kínszenvedés.
De jó,most léptem ki róla mert üres...😞
Tatyla
Nem jó megint a HUNGS.HU? Megváltozott a jelszó?

[NST]Cifu
Kikapcsolod az Anti-Aliasing-ot.

Tatyla
Mostanában nem voltam serveren a töltögetések miatt mi a helyzet minden o.k.?

Shep
A homályosságot mivel lehet kikpcsolni?

[Jakuza]
Akkor meg hasznald a mortaros mukit.
Az granatokat lo a fegyverebol. Kiloves utan egybol robban ha hozzaer valamihez.
Dantooinen azzal oltem meg 4 lazadot.
Mentek foglalni, lelottek egy Dark Troopert, en meg pont akkor ertem oda a mortarral. Csak ugy repkedtek a testreszek jobbra balra. 😛
Csak ugyelni kell arra hogy eleg kozel lodd az enemyhez a granatot, mert kulonben nem hal meg.

ami tetszik: futás közben is pontosak a fegyverek és nem nyílik ki a célkereszt, nálam a fejlövés sniperrel egybõl blasterral 1-2-bõl megfektetett eddig mindenkit.
Ha valaki csirkével spawnkillingezik akkor spawnoljatok egy másik zászlóra és küldjetek rá egy recon droidot tegnap vagy 4 ATST nyírtam ki így
Ja, a rakétásnak vannak aknái, még nem próbáltam de lehet hogy azok is jók lehetnek bár egyáltalán nem tetszik hogy az aknákat ha észreveszi akkor ki tudja messzirõl lõni az ATST

A ConcussionGrenade tulajdonképpen mire jó?

Devilke
Én egy érdekes felfedezést tettem, de lehet hogy ti már tudjátok. Ha pilota kasztal voltam és úgy szálltam be az X-wingbe akkor javul a gép(már ha sérült), és szerintem ez másra is igaz. Lehet hogy nem is annyira rossz az a pilota 😊.