Star Wars: Battlefront

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSC
Van megoldás már multira pls?

Csak azon szoktak lenni tört szerverek is.

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

Hellhammer
Nekem nincs felrakva a game, letöltöttem, de olvasva a topicot erõsen gondolkozom rajta, hogy feltegyem.e :|

Egy tipp a cd-key problémára a Call of Duty topicból:

"Hostban kell átírni, a CD kulcs ellenõrzésnél, egy sort, codauthorize.activision.com-ra. Ilyenkor nem neten, hanem saját szerveren ellenõrzi a kulcsokat."

Persze a codauthorize.activision.com mást kell beírni, de egy normálisabb tûzfal megmondja, hogy merrefelé kommunikál a játék a cd kulcs miatt.
Remélem tudtam segíteni és mûködni fog a dolog 😊

Me0w
Szerinted a cd-key bekeresen mit valtoztat meg hogy ASEt hasznalsz vagy nem? 😊

Together we'll fly someday...

Az az igazság hogy nem sokat számít hogy ,már rajta van az ASE-n ugyanis nem lehet ott sem játszani vele.

aha, persze...

SinClaiR
Nem vagy megelégedve?😊 Mondcsak, mi nem tetszik a játék grafikájában?

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Serpa
ASE frissítette magát a Battlefrontra.

Me0w
Online... tudod mi az? 😊

ScOrpY
Vedd fell fullra a grafikot 😄

Enny1

Nekem sem eredeti van, es muxik, jol. De nem jatszom vele, mert a grafikai kidolgozottsaggal nem vagyok megelegedve...

jerome
Jah

Nos szerintem megfõtt az akinek nem eredeti játéka van.(többek közt én is).Ugyanis én vagy 3 napja próbálkozok online játszani és semmi.Se kép se hang.Mindegy most akkor várunk addíg amig nem jön ki vmi tört szerver vagy hasonló.

ez jelenthet megoldást? (bocs ha hülyeség, nem értek hozzá)

"Another fix: dedicated server
If you got windows in another language than english and your pc dedicated server window crashes, curlinux found the fix. The fix can be read here

A specific folder that has the name ENG should be changed to your language. The window crashed because it couldnt find the right folder"

Johnyy
lehet, de egy délutánt elvoltam vele és , ugy döntöttem majd késõbb folytatom.....

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

nem vagy kitartó...

Johnyy
A "nagy lázban" szedtem én is csak folyton indításkor kidobott és lerakta a gémet a tálcára,, egy picit xarakodtam vele, de aztán meguntam,,, de ha itthon lesz akor ujra rámegyek!! hátha.

lassu vagy...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Johnyy
hogyhogy már??? és én még ki se próbáltam 😞(((

Már nincs sajna...

Tomeee
sziasztok nekem ezt az unat.cdkey-t írja ki nincs vmi tört vagy magyar server?????

C\' est la vie :P Le maire est allé á la mer avec sa mére ..::Chaos Brigade::..

NeoMaN
tedd fel a Language Crash FIix-et....

Sziasztok!
Tudtok abban segíteni,hogy miért nem indul el nekem a játék? Volt már vkinek hasonló gondja?

SinClaiR
képes voltál lefotózni?
bazegh..

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

ScOrpY
A demóját honnan lehet leszedni???

Enny1

LOL
Neked is csak ekkora?

War. War never changes.

Curze
Igen. Semmi extra, csak más bolygók vannak meg kezdéskor. Gyakorlatilag ugyanaz mind.

Ja, a négy szürke küldetésbõl sikerült már unlockolnod valamelyiket?
Azok mirõl szólnak?

Én inkább a Senzor-os bolygót rohanom le egybõl, nagyon idegesítõ amikor a gép blokkolja a minimappot
Egyre jobban tetszik ez a game 😊

Én a clone-okkal kezdtem és a Kashyyk alapból elvileg reinforcement bonust ad de mégis egyenlõ tiketrõl indulunk(?)

Üdv !
Tud vki mondani nekem 1 tört server nevet ?

Curze
Ja, bocs, a Geonosis, és a Kamino is egypályás.
Egy menetben csak 8 bolygó játszható a 10-bõl attól függõen, hogy melyik kor csatáit akarod játszani.

Köszi, azt hiszem ertem😊
megnezem most😊

Curze
Egy bolygó 2 menetbõl áll, igen. De nem ugyanazon a pályán. A legtöbb bolygóhoz 2 pálya tartozik, asszem Hoth-ot és Endor-t kivéve.

Aha!

Akkor 1 pálya 2 menetbõl áll?

Curze
Az elfoglalt bolygók adhatnak bónuszt. Pl. pontosabb célzást, egy jedi segítségét, stb. Mindegyik mást ad. Egy bolygó mindkét pályáját le kell nyomni ahhoz, hogy használhasd a bónuszt. Amikor véletlenszerüen választ, azt az ellenfélnek választja, nem neked.
Általában célszerû Tatooine-nal kezdeni, mert az adja a jedit. A jedit nem lehet sem irányítani, sem megölni a játékban. Sok segítséget ugyan nem jelent, de ha az ellenfél oldalán van elég kellemetlen tud lenni.
Alapból asszem csak a Yavin4 bónuszát választhatod, ez adja a katonák pontosabb célzását.

Na erre én is kíváncsi vagyok, pont most keresgélek a neten valami leírás után
(amíg nincs online lehetõség addig vigigtolom a singleplayert hehe)

Sziasztok!

Csak 1 kérésem lenne : )
Galactic Conquest nél mi történik?
Kiválasztok egy bolygót, amit megtámadnék, addig értem...
a másik 2 választás mi? az utolsó eleve olyan, hogy õ valamit randomol rajta, amit egyáltalán nem értek...
valami plus képességek azok, amiket használhatok ha és a hogy?😊))

[Jakuza]
Hm. Atallitottam az Online tick/sec opciot nagyobbra es utana jo lett.
Viszont nem tok egy szerverre se bemenni mert CD auth hiba van. 😞

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Ez nagyon erdekes, mert en mindosze 3at. Tegnap meg tele volt a szerverlista most meg alig van szerver, igaz nem a GS-en keresztul nezem.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Most engem sem enged be sehova 😞
Leszarom, nekem iszonyatosan bejön a game, idõ kérdése és meg lesz oldva a stabil tört szerver aztán újra mehet a hent.
Remélem akkor még lesz annyi magyar rajongó hogy legyen magyar szerver is. Ha meg nem, akkor marad a külföld :/

Me0w
kb 300-at

[Jakuza]
Es te mennyi szervert latsz a listaban ?

Me0w
5 cdkeyt valtottam, egyikkel sem engedett be 😊 Mindegy, a sajat jatekukat iteltek halalra evvel, osszesen 50 ember ha volt a szervereken 😉

Beindult a lukas arts tört verzió kiiktatására alkalmas védelmi eljárása.

[Jakuza]
Valami tuti valtozas volt, mert most alig latok a szerver listaban szervereket.
Eddig tomkelegevel voltak szerverek, most meg vagy 3-4mp-ig nem is jelenik meg benne semmi.

neked megy?

Guild Wars Hero: Darrick Doomhammer (Warrior/Monk) Guild: Hungarian Stars [HS] (Kurzick)

Tombi
ehh sok szar progi, sztem mindet nyomd ki.

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Lacc