Star Wars: Battlefront
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez az élet nem a fán csüngés.:)
Egy tipp a cd-key problémára a Call of Duty topicból:
"Hostban kell átírni, a CD kulcs ellenõrzésnél, egy sort, codauthorize.activision.com-ra. Ilyenkor nem neten, hanem saját szerveren ellenõrzi a kulcsokat."
Persze a codauthorize.activision.com mást kell beírni, de egy normálisabb tûzfal megmondja, hogy merrefelé kommunikál a játék a cd kulcs miatt.
Remélem tudtam segíteni és mûködni fog a dolog 😊
Together we'll fly someday...

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

"Another fix: dedicated server
If you got windows in another language than english and your pc dedicated server window crashes, curlinux found the fix. The fix can be read here
A specific folder that has the name ENG should be changed to your language. The window crashed because it couldnt find the right folder"
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

C\' est la vie :P Le maire est allé á la mer avec sa mére ..::Chaos Brigade::..
Tudtok abban segíteni,hogy miért nem indul el nekem a játék? Volt már vkinek hasonló gondja?
bazegh..
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Neked is csak ekkora?

War. War never changes.
Azok mirõl szólnak?
Egyre jobban tetszik ez a game 😊
Tud vki mondani nekem 1 tört server nevet ?
Egy menetben csak 8 bolygó játszható a 10-bõl attól függõen, hogy melyik kor csatáit akarod játszani.
megnezem most😊
Akkor 1 pálya 2 menetbõl áll?
Általában célszerû Tatooine-nal kezdeni, mert az adja a jedit. A jedit nem lehet sem irányítani, sem megölni a játékban. Sok segítséget ugyan nem jelent, de ha az ellenfél oldalán van elég kellemetlen tud lenni.
Alapból asszem csak a Yavin4 bónuszát választhatod, ez adja a katonák pontosabb célzását.
(amíg nincs online lehetõség addig vigigtolom a singleplayert hehe)
Csak 1 kérésem lenne : )
Galactic Conquest nél mi történik?
Kiválasztok egy bolygót, amit megtámadnék, addig értem...
a másik 2 választás mi? az utolsó eleve olyan, hogy õ valamit randomol rajta, amit egyáltalán nem értek...
valami plus képességek azok, amiket használhatok ha és a hogy?😊))
Viszont nem tok egy szerverre se bemenni mert CD auth hiba van. 😞
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Leszarom, nekem iszonyatosan bejön a game, idõ kérdése és meg lesz oldva a stabil tört szerver aztán újra mehet a hent.
Remélem akkor még lesz annyi magyar rajongó hogy legyen magyar szerver is. Ha meg nem, akkor marad a külföld :/
Together we'll fly someday...

Eddig tomkelegevel voltak szerverek, most meg vagy 3-4mp-ig nem is jelenik meg benne semmi.
Guild Wars Hero: Darrick Doomhammer (Warrior/Monk) Guild: Hungarian Stars [HS] (Kurzick)
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/