Star Wars: Battlefront

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

khm... és nem tudtam egyelõre velük mit kezdeni<#vigyor5>
de majd igyekszem <#vigyor>

alias Darken

Kösz a helpet mindkettõtöknek. Megnézem az említett cuccost.
Játék szerver adminolást most kezdtem csak. Eddig egy BF1942 szervert adminoltam, ott azonban a ded szerverhez is van törés.

LAN-nál nem használja, ez is újdonság számomra, thx!

alias Darken

Tudod mennyi szervert indítottam már? 😄
Ha mindegyiknek megjegyeznám a portját amin a kulcsellenörzés folyik, akor...
Amúgy lényegtelen, mert az elsõ pachnál megváltoztatták, és utána nem foglalkoztam vele.
Tegyél fel ComView programot, és rögtön meglátod, hogy melyik porton ellenõrzi a cdkulcsot.
[Jakuza]
Probalkozzal meg az itt talalhato programok egyikevel : http://www.sysinternals.com/ntw2k/utilities.shtml

Ezekkel megtudod nezni, hogy melyik portot nyitja meg a program.
Szerintem a Filemonitor vagy a TCPView jo lesz hozza.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

arty
LAN inditásakor alapbol nincs key ellenõrizgetés - ezért nincs semmi gond 😞

Forza.

?????? (lemaradt)

alias Darken

ja igen...
csak azért gyanakszom port tiltás megoldásra, ugyanis LAN-on simán megy...
vagy nincs köze a kettõnek egymáshoz

alias Darken

a #2655-ben leírtakat nem sikerült véghez vinni:
mindenfajta crack-kel próbálkoztunk, sehogy sem jött össze a multi. Se a Direct Connection, se az internetes multi. Mindig vagy: CD key bla bla, vagy pedig busy 1 2 3 4 .. 60 fuck off 😊

Szóval engem is érdekelne, hogy melyik portot kell esetleg tiltani kifelé a cd kulcs ellenõrzés tiltásához, vagy egyátalán hogy kell beállítani másolt játékhoz a DEDIKÁLT szervert.

Lifeforce please help!

alias Darken

Van hozzá ASE filter

Hi' monnyátok az ASE talál hozzá szervert? vagy be kell pötyögni a ip.-t csak azért mert a gamespy nem kóser.

Itt a fórumon beszélj Lifeforce-al, egy ideig õ csinált magyar szervert <#eljen>

Szevasztok lenne egy kérésem hogy a lent említett Német szerverek adminját hol lehet elérni mert akkor lehet hogy tudnák vele beszélni.
És akkor lenne esetleg Magyar szerver is de már régebben írtam hogy ha tudtok mûködõ tört szervert akkor írjátok meg az elérhetõségüket.
Sziasztok!
Honnan tudom megállapítani az all seeing eye-ban hogy melyik a tört szerver és melyik nem?

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

skorpio7
Jahhh egy kis kultúrát még jó lesz magadra szedned.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

arty
csiszolgasd a stilusod, talán máskor komolyan veszenk ...

Forza.

CLINT EASTWOOD9
Tényleg?
Megerõltetõ volt????????

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

CLINT EASTWOOD9
Na végre megmondtátok!
Kössz!

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

jaaaaaaaaj de gyökér itt mindenki 😊
ha valaki tud szervert az azért szóljon.
az all seeing ben már van 2 tört német szerver
csak jó sokan várnak rá ...
DarkHorSe
http://web.axelero.hu/tressy/rld-swbk.rar

ez

Swedish people are albino monkeys&#65279;

DarkHorSe
megse

DarkHorSe

CLINT EASTWOOD9
Mi a másolási kódja a játéknak?
Így már jó?!
Légyszives segítsetek!

skorpio7
Most ez feltétlen kellett ide?!... bár míly gyorsan is múlik el egy játék dicsfénye ha nincs szerver --> nincs scene --> nincs kivel mirõl diskurálni a játék fórumán.
Nos így veszik a múlt ködébe egy jobb sorsra érdemes játék (persze a kiadó tehetett volna a legtöbbet azért, hogy ne így legyen - normálisabb netkód, könnyebb szerverindítási/kezelési lehetõség).

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Tatyla
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tombi
en semmit nem ertek:
???????????????????
😄
mellesleg aza alabb olvasott modszert probalta már vki ???

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

jol nyomjak a sracok, de igazuk van , nem volt eleg a kerdojel 🤣

arty
😄 LOL 😄

kész a topik

Forza.

Ezek után miért adjam oda neked??????????????????????????????????

DarkJedi
Ezaz, folytasd, kérlek! 😄DDDD

CLINT EASTWOOD9
bolonduljmeg!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cobra.
Végre van min nevetni

Hide and fear, Cobra Commander is here !

CLINT EASTWOOD9
dögölj meg minnél hamarabb te mocskos állat!!!!!!!!
A kurva anyádat!!!!!!!!!
Rohadt kis anyakedvence!!!!!
Kis stréber luser!!!!!!!!!!
növésben korlátozott és fejlõdésben!!!!!!

Nincs elég kérdõjel, látszik hogy valójában nem is akarod annyira

CLINT EASTWOOD9
min röhögtök????????
És mondjátok már meg végre?????????

Me0w

Together we'll fly someday...

CLINT EASTWOOD9
Valaki megadná??????

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

CLINT EASTWOOD9
Megmondanád a key gent????????????????

Ma felinstalláltam újra az SW BF-et.Key gen + Semmi crack(ugyanis így is fut, és persze "biztonsági másolat" 😉). Másik gépre a dedikált szervert. Engedélyeztem a 3658 és 3659-es portot a dedikált szerver felé.
Netes (nem LAN!!) multi listában megtaláltam a szerverem és tudtam rá csatlakozni(a másik géprõl). Mondom hurrá, majd kilpétem.

Másodszorra nem sikerült... invalid cd key...

Nem értem. Guruk plz help!
Holnap kipróbálom a #2648-ban leírtakat.

Amúgy próbálgattam és sikerült fellépni pár külföldi szerverre. Õk hogy csinálják? Mindenkinek eredeti a game?...enyém of course nem 😊

http://www.swbattlefront.net naaaagyon hasznos

alias Darken

arty
ha valakinek van energiája probálni, keresssen meg icq/msn en... icq 114166495 / msn arty77 KUKAC hotmail.commmmmmmm

Forza.

arty
ajóéletbe... lehet ezért nem ment nekünk sem ??

köszönet a hasznos linkért!

Forza.

http://forums.lucasarts.com/thread.jspa?threadID=6715&tstart=0

alias Darken

hali,

ahogy írtam a hivatalos Lucasarts fórumon.

alias Darken

arty
ezeket a portokat hol találtad? mert én totál másokat találtam ....

Forza.

CLINT EASTWOOD9
Megtudnátok mondani a másolási kódját???

Hahó,

Official Lucasarts:
Dedikált szerver portok: 3658, 3659, 6500 TCP/UDP-t kell engedélyezni.

Nálam otthon LAN-on mûködött a dolog, de netrõl nem tudott csatlakozni haver.
Most azt akarom kipróbálni, hogy felrakom a server gépre a full verziót, rányomom a Private Server Patch-t, majd dedikáltként indítom a játékból server-t.

Meglátjuk...

alias Darken

az is megvan
hopp elnéztem bocsi ez a battlegroundhoz van 😊
magyarosítás : http://www.gamestar.hu/gmiki/menu1.htm
arty
külföldi sincs 😄

Forza.