Star Wars: Battlefront
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de majd igyekszem <#vigyor>#vigyor>
alias Darken
Játék szerver adminolást most kezdtem csak. Eddig egy BF1942 szervert adminoltam, ott azonban a ded szerverhez is van törés.
LAN-nál nem használja, ez is újdonság számomra, thx!
alias Darken
Ha mindegyiknek megjegyeznám a portját amin a kulcsellenörzés folyik, akor...
Amúgy lényegtelen, mert az elsõ pachnál megváltoztatták, és utána nem foglalkoztam vele.
Tegyél fel ComView programot, és rögtön meglátod, hogy melyik porton ellenõrzi a cdkulcsot.
Ezekkel megtudod nezni, hogy melyik portot nyitja meg a program.
Szerintem a Filemonitor vagy a TCPView jo lesz hozza.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
alias Darken
csak azért gyanakszom port tiltás megoldásra, ugyanis LAN-on simán megy...
vagy nincs köze a kettõnek egymáshoz
alias Darken
mindenfajta crack-kel próbálkoztunk, sehogy sem jött össze a multi. Se a Direct Connection, se az internetes multi. Mindig vagy: CD key bla bla, vagy pedig busy 1 2 3 4 .. 60 fuck off 😊
Szóval engem is érdekelne, hogy melyik portot kell esetleg tiltani kifelé a cd kulcs ellenõrzés tiltásához, vagy egyátalán hogy kell beállítani másolt játékhoz a DEDIKÁLT szervert.
Lifeforce please help!
alias Darken
És akkor lenne esetleg Magyar szerver is de már régebben írtam hogy ha tudtok mûködõ tört szervert akkor írjátok meg az elérhetõségüket.
Honnan tudom megállapítani az all seeing eye-ban hogy melyik a tört szerver és melyik nem?
Ez az élet nem a fán csüngés.:)
Megerõltetõ volt????????
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Kössz!
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
ha valaki tud szervert az azért szóljon.
az all seeing ben már van 2 tört német szerver
csak jó sokan várnak rá ...
Swedish people are albino monkeys
Így már jó?!
Légyszives segítsetek!
Nos így veszik a múlt ködébe egy jobb sorsra érdemes játék (persze a kiadó tehetett volna a legtöbbet azért, hogy ne így legyen - normálisabb netkód, könnyebb szerverindítási/kezelési lehetõség).
"A BC a jobbik csapat jutalma."
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
???????????????????
😄
mellesleg aza alabb olvasott modszert probalta már vki ???
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

A kurva anyádat!!!!!!!!!
Rohadt kis anyakedvence!!!!!
Kis stréber luser!!!!!!!!!!
növésben korlátozott és fejlõdésben!!!!!!

És mondjátok már meg végre?????????

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Netes (nem LAN!!) multi listában megtaláltam a szerverem és tudtam rá csatlakozni(a másik géprõl). Mondom hurrá, majd kilpétem.
Másodszorra nem sikerült...
invalid cd key...
Nem értem. Guruk plz help!
Holnap kipróbálom a #2648-ban leírtakat.
Amúgy próbálgattam és sikerült fellépni pár külföldi szerverre. Õk hogy csinálják? Mindenkinek eredeti a game?...enyém of course nem 😊
http://www.swbattlefront.net naaaagyon hasznos
alias Darken
Forza.
alias Darken
ahogy írtam a hivatalos Lucasarts fórumon.

alias Darken
Official Lucasarts:
Dedikált szerver portok: 3658, 3659, 6500 TCP/UDP-t kell engedélyezni.
Nálam otthon LAN-on mûködött a dolog, de netrõl nem tudott csatlakozni haver.
Most azt akarom kipróbálni, hogy felrakom a server gépre a full verziót, rányomom a Private Server Patch-t, majd dedikáltként indítom a játékból server-t.
Meglátjuk...
alias Darken