4144
-
Temporal Vortex #2983 Rulz. Tudnál webcímet mondani? -
#2982 Szevasztok!
Honnan lehet leszedni az 1.2 patch-et és a crack-et mert a crack nincs fennt a gcw-n?!
Erő meg hasonlók! -
#2981 kijött a crk az 1.2-re ... -
MrChef #2980 Hahó!
Pénteken, hétvégén én is itt leszek!:-)
Nyomulni kéne! -
#2979 Jaj jaj... megnéztem a mappack egyik pályáját. A hoth, csak jóval nagyobb kivitelben, olyan 7-800ponttól. :-)) Megyek is nézni a többi pályát. :-) -
#2978 Köszi a segítséget! :-)
Éppen most töltök egy 83mb-os map packet. Pandemic adta ki asszem. forrás: gamestar.hu, letöltés a gamershell.com -ra mutat. :-) -
Temporal Vortex #2977 Adatok:
Szerver neve: Black<101>Legion[HUN]
passw: sgswbf1
max. 5 játékos, többi bot(DSL sávszélesség miatt)
patch: jelenleg 1.11-es szükséges, de attól tartok hogy mire lesz game már kijön az 1.2-höz a crackBiztonsági másolattal is lehet jönni.
Eddig páran már jelentkeztek. Javaslom, hogy legalább 1 nappal előre tüzzünk ki időpontot, hogy úgy tudjam szervezni az életem.
Várom a jelentkezőket és az időpontot. -
#2976 Szeva Temporal Vortex!
Olvastam, hogy te csináltál egy tört servert és a haverom meg én is szeretnénk menni oda játszani és hogy ez megoldható-e?
Ja meg még annyi hogy melyik patch-el csinálod mert nekem még mindíg az 1.0 van fennt szal légyszi írj.
Az erő legyen veletek! -
Temporal Vortex #2975 Inkább indíts multiplayerben játékot, ua. mint az instant action. Ott állíthatod a botok "tudását".
A játékban nem lehet állítani pontszámot. Dedikált szervernél igen. -
#2974 Hi!
Lehet "lámakérdés", de nem lehet vhogy a botokat beállítani instant actionben? Hogy erősebbek legyenek, vagy bénábbak. Meg ami jól esne, az a pontozás, hogy ne csak 200-ról induljon, vagy mennyi a default, hanem mondjuk 2000-ről. :-))
Néztem beállításokat, de vagy lusta voltam alaposan átnézni, vagy nem tudom. -
Temporal Vortex #2973 thx, akkó' várunk -
#2972 még csak az 1.11 -hez van ott. -
Temporal Vortex #2971 mármint a peccshez a crack... -
Temporal Vortex #2970 www.gamecopyworld.com -on kijött már a peccs? Munkahelyemen nem tudom megnézni, mert minden olyan oldalt tiltanak aminek a domain-jébe benne van az hogy game -
Marcus_ #2969 nekem meg elszeródtak a cd-im igy fel se tudom rakni:P
Vki esetleg gyors ftp-re v. DC++ -
MrChef #2968 Temp!
Igen, nekem is ez jutott eszembe, hogy ti. a szűz game-re tudom csak feltenni. De annyi baj legyen, lassan kijön az 1.2-es peccs is.
VISZONT ettől még játszhatunk 1.11-el a neten!!!:-)) -
Temporal Vortex #2967 Én addig nem rakom fel, amíg ki nem jön a crack hozzá
MrChef: crack-elt a game-ed? Mert akkor nem fog rámenni a patch, csak reinstall után a szűzre. De lehet, hogy tévedek. -
MrChef #2966 Oké, akkor nme is baj, hogy nem tettem még fel. Ha játszunk, akkor marad az 1.11 -
Marcus_ #2965 Crack se ártana hozzá:) -
MrChef #2964 Jellemző!
Nagy nehezen lejön a peccs, mert nemtom miért olyan döglassan.., telepíteném, erre "Unknown error"! Hogy a franc essen beléjük! -
#2963 Jaja én is vevő vagyok egy multira. :) -
MrChef #2962 Csak szóljatok, hogy mikor játsszunk, és én itt leszek! Ma, holnap...stb!:-)) -
Marcus_ #2961 Jó reggelt:
Látom alakul a dolog,vároma fejleményeket... -
MrChef #2960 Hi!
Internet, LAN vagy Direct connection -nál create? Valamelyik pályát is ki kell választani, nem?
Temporal! Én ezt csináltam ,de semmi sem történt, nme lépett be a game-be, ugyanazt a kis négyzetet hozta be, ami jelzi, hogy fut a game. A korábbi crack nme jó mindegyik verzióhoz? Mert nekem ugyanúgy indult 1.0-val, mint 1.11-el. -
#2959 Hali!
Van egy nagyon jó kis kódom! ;-)
Belépsz a játékba, rámész arra, hogy create és oda beírod azt, hogy Jub Jub ! Azután kezdj el egy csatát és tadadadammm! (Meglepetés, hogy mi fog történni! :)) -
Temporal Vortex #2958 Ha indítottaál dedikált szervert, akkor azon a gépen amin játszol elnóindítod a game-et, majd multiplayer, join, megkeresed a szerver-t a neve alapján. JOIN. -
Temporal Vortex #2957 Nem.
Játékosoknak: Battlefront1_2_Eng.exe
Dedikált szerver tulajoknak: swbattlefrontpcserver_v1-2.exe
Apropó a www.gamecopyworld.com -on még nem jött ki crack az 1.2-es patch-hez. Úgyhogy egyelőre várunk. -
Temporal Vortex #2956 OK, kár hogy nem jösz. Sajnos az ADSL sávszélesség csak ennyi játékost tesz lehetővé, így a pályák nagysága miatt kénytelen vagyok kitoldani botokkal. -
#2955 1,2 hivatalos Patch
Nem erre kell rátenni ezt swbattlefrontpcserver_v1-2.exe? -
Marcus_ #2954 Passssszzz.Talán majd Temporal felhomályosít,ha megjön. -
MrChef #2953 Akkor nem tudom, mire való...:-(
Be lehet állítani a szokásosat, pályák, csapatválasztás szabad vagy kötött, games start, prüttyög egy kicsit, majd elindítja a game-t...de hogy hol, és kinek? -
Marcus_ #2952 Én láma vagyok,de nem ezzel lehet szarvert kreálni a gépeden ahová mi tudunk belépni -
MrChef #2951 Nekem most lejött: indítottam game-t, de nem vágom hogy kell belépni...ha vki már próbált vmit, írjon! -
Marcus_ #2950 Asszem az 1.11 a legujabb:P -
#2949 Lehet hogy láma kérdés.Csak ez a swbattlefrontpcserver_v1-2.exe van vagy van sima 1.2-es patch is? -
Marcus_ #2948 Ezt nemtom ,de gondolom azért adták ki most.
Nekem is csak tört játékom van... -
MrChef #2947 Ezzel az 1.2-es szerveres peccsel kreált gémhez "biztonsági másolattal" is lehet csatlakozni?
(hétvégén is leszek, csak beszéljük meg mikor) -
Marcus_ #2946 OKs,szerintem is várjuk össze a népeket aztán ha visszatér a harci kedv tőlem nyomhatjuk hétvégén,persze télleg élvezetesebb lenne full serveren -
MrChef #2945 Szerintem maradjunk itt, vagy beszéljünk meg egy időpontot, hogy mikor leszünk itt legközelebb! Én most megyek enni, aztán leszek, de legalábbis ma még biztosan! -
MrChef #2944 Megvan, már húzom is le!