Star Wars: Battlefront

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

marsu
nem az instant actional próbálkozom.
Campaignt csinalod? Lehet, hogy a vegere ertel, ezert adja be mindig az utolso mapot.

\" Szaljon le a bombarol,... maga barom! \"

marsu
sziasztok, nyomulok mint állat,de játék közben kiírja, hogy viktory,
és újarakezdi az egészet, kb 25-ször próbáltam, és mindig így járok.
Dedikált szerver: 3658,3659, 6500
Net felé tiltani a szerverrõl: 29910

Így lehet "biztonsági másolattal" játszani!<#kacsint>Multiban.

alias Darken

Mert ezek a játékok nem rólad szólnak hanem a csapatról de ettõl függetlenül egyáltalán nem elvárás hogy meghalj, ha vigyázol a bõrödre itt is túlélheted az egész kört csak itt ez sokkal nehezebb mint mondjuk a CS-ben 😊

Tetsuo
Szerintem a Hoth, a Rhen War és a Genesis bolygókat (objektekkel, karakterekkel) naon pöpecen fabrikálták meg.. ezek a legjátszhatóbbak. A megjelenített világ + a hangok beszarás, olyan mintha a "Birodalom visszavág"ban lennék.

Bár a "Battlefield" típusú játékokat nem szeretem, mert elvárás hogy halj meg. Azaz nem az a legfõbb probléma ha meghalsz, nyugodtan, akár 5-6szor is.. akkor is Te nyertél. Na ez xar.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

marsu
ok kösz már nézem is.
A Single Player menu alatt ket hadjaratot jatszhatsz vegig. Az elso a SW EpisodeI- ben megismert gunganos-robotos Nabooi esemenyekkel indul *ez lathato a kepen*. A masodik hadjarat a New Hope era torteneseit dolgozza fel, a Tatooinon kezdunk. Itt van rohamosztagos, lepegeto, xwing meg minden ami kell 😊

De kattints az Instant Actionre, ha nem akarod a sztorivonalat kovetni, es barmelyik palyan jatszhatsz, akarmelyik oldalt valaszthatod.

marsu
akarom mondani ebben az üziben látható. #2713
varjuk a robotodat egyenlore

marsu
Sziasztok

én miért csak robottal tudok játszani, ami ebban az üziben láthatóóó
segitsetek!!!<#rinya><#rinya><#rinya>
arty
olvass ... vissza ... ha fontos, nem egyértelmû?

Forza.

Nekem még nincs meg de itt érdemes körülnézni valamelyik biztosan megy (vagy nem) SZÓVAL ITT

MY LIFE IS KING MY SITE IS SHIT http://www.hroland.atw.hu/ MX440,ABIT SA7,640mb ram,P4

Johnny23
Sziasztok srácok!

Naggyon fontos lenne megtudnom ,melyik portot használja a gamma online játékkor ???????

HELP PLEASE !!!!!!!<#help><#nemtudom><#help><#help><#help>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Szerintem alapból benne van egy kis elmosás, hiába kapcsolod ki az anit-aliasing-ot a játékban, vagy a vga drivernél. Nálam legalábbis...(GeCube Radeon 9550 (400/500) 128M😎

alias Darken

Tessék:
http://starwarsbattlefront.filefront.com/news/New_Screenshots_for_Jabbas_Palace;14020

alias Darken

Csuhai G
Készült a játékhoz most egy patch ami tartalmaz egy pályát is. Betudnátok szúrni róla pár képet?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Valakinek sikerült az elmosást kikapcsolnia?

steam, origin: ACE_hun

Jaja, szervert a népnek!

Johnyy
nekem mindegy havan valamio tört akkor szóljatok elárasztjuk!!!!!!

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

grebber
Tört szerverek vannak mármint külföldiek???

Next PC upgrade: 2022

kössz az infót <#whatever>
Szerver listát nem tudok, de néha feltünik egy cd kulcs nélküli magyar szerver <#kacsint>, az enyém <#vigyor>
Jelszóval védem, ugyanis haverommal szoktunk játszani. A nevét nem árulom el csak annyit, hogy a nevének a végén ez van: <#smile>

alias Darken

LEADER
Szevasztok nem tud valaki tört szerver listát, esetleg tört magyar szervert?

http://hordeofb108.uw.hu

arty
hümmmm ... 😊 akkor lehet érdemes lenne még1 esélyt adnom ... csak már ugy unom 😞

zoza: NE OLVASS VISSZA !!!! SEMMIKÉPPEN!!!! 😄

Forza.

Hy all!A haverjaimmal Battlefrontozni akarok direct connectionban!
A játék tört ezért nem enged minkent játszani PLS help!
Ha lehet részletesen írjátok le!Elõre is kösz<#conf>
patch-eltem 1.1-re, hozzá crack megvan a www.gamecopyworld.com -on. Úgyis ment, bár csinált furcsa dolgokat(pl. spawn után 5-6 másodpercig nem tudtam tüzelni.<#conf> Ja és a dedikált szerver is már 1.1.

alias Darken

arty
de az csak 1.0 ....... 😞 persze, a semminél jobb. thx

Forza.

skorpio7
Hát persze... eredeti játékkal minden bizonnyal. 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Buci
sry ha túl nagy lett

carpe diem

Buci
Mivan ha reggelek Game Spy-on, akkor tok külföldi szervekereken gémelni? Egyébként háj mindenkinek <#wave>
Engedjétek meg h kicsit szinesítsem a topic-ot az egyik kedvenc Screenshotommal:

Van egypár droid 😊

carpe diem

#2696-ban leírtam hogy kell multit indítani kulcs ellenõrzés nélkül. Mi tegnap játszottunk egy haverommal. Simán ment lag nélkül. Természetesen mindkettõnknek "biztonsági másolata" van. Mondjuk a szerver dedikált volt, egy harmadik gépen.

alias Darken

A hungs.hu tört volt tehát meg lehet csinálni, nekem nincs orig és nem is lesz ha csak külföldre mászkálhatok bazi nagy pingel ráadásul külföldön egy csomó külföldi van <#idiota>
Jobban szeretem kishazánk playereit 😊

arty
van origi sw battled, amivel tudsz csatlakozni?

(nix tört szerverre lehetõség!)

Forza.

Jaja, nagyon ki kéne már próbálni multiban!
Indítson már valaki egy szervert PLZ!!!!

nem laggol neten! És különben is nov. második felében minden ADSL sebbeséget dupláz a Matáv <#eljen>

alias Darken

Splinter Cell: Pandorra Tomorrow-nál is ezt használtuk.
Kevés embernél még jó, de soknál már nem annyira...

arty
az a gond, h LAN esetén mások a paraméterek, és igy neten át laggolni fog 😞 szvsz legalábbis.

Forza.

Ha még valakit érdekel no cdkey-es szerver indítása, talán ezt érdemes megpróbálni:
GIT program fóruma

Ha lan gémhez nincs cdkey ellenõrzés, e programmal lehet az interneten virtuális lan hálózatot kreálni a játékhoz.
Várd meg hogy beszálljon egy bot is a siklóba és lassan kezdj keringeni egy ATAT körül, a bot automatikusan kábelt lõ majd a lábaira kb. 4-5 kör és az egész összezuhan <#eljen>

Kis Szabó
Hello! Nemrég játszom a cuccal, és azt akartam kérdezni hogy meg lehet e csinálni hothon az ATAT-al amit a filmben, hogy körbetekered a lábait? Mert nekem sehogy sem megy, és mindig defeatet kapok. Aki esetleg tudna segíteni pls írjon. THX

Idõközben kijött a 1.1-es kliens patch. Elég sok javítás van benne.
Info: SWBATTLEFRONT.NET

Igazán jó lenne már 1 tört magyar szerver 😞.

jajj nincs már törtszerver? én nem tudtam szerezni
Sziasztok! Tudja valaki, hogyan lehetne multiban megnövelni a kezdõ csapat-pontszámokat, hogy hosszabb legyen egy-egy csata?<#shakehead>
Vagy a router tûzfalán tiltod le, vagy a géped sima tûzfalán.

alias Darken

És hogyan kell ezt a portot letíltani ha neten szeretnék multizni?

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

29910-es portot kell tiltani kifelé a dedikált szerverrõl. Így mûködik a netes multi<#kacsint>. A game pedig 1.0 és a private server patch van rátéve. Így ment töbször is gond nélkül.
(nem direct connection!!)

alias Darken

Megjelent az 1.1-es dedikált szerver és nem sokára hozzá az új game patch is.
Ha valaki tudja, hogy kell beizzítani "biztonsági másolat"-hoz a szervert help me

<#conf>

alias Darken

arty
a no_key srv, ami ASE ben is látszik, 1.0-n fut ... 😞

Forza.