4144
-
#3023 Én is jövök.Akkor mikortól van szerver?
Nekem #3017 innen nem szedi a patch-et. :( -
Temporal Vortex #3022 Figyu, nekem megint "Unknown error". Most már a tököm tele van. Az 1.11-re engedted rá, vagy game reinstall után? -
Temporal Vortex #3021 Star Trek, borg :) -
#3020 juteszembe.. Temporal... nicked honnan valo? olyan ismerős a kifejezés... :D -
#3019 sajnos igen -
Temporal Vortex #3018 Neked is biztonsági másolatod van? -
#3017 AKinek még nincs meg, szedje gyorsan!!!
pecccccccssssssssss egypontkettő -
#3016 fél6-ig nekem is jo... :) remélem :) -
Temporal Vortex #3015 Nekem 16 órától jó. Ha sikerül patch-elnem addig...
A szerver már 1.2. -
#3014 tört dedikált szerver:
MPUK:::GCW#1 - jo rá a ping, probáltam, megy az 1.2-re pecselt verzioval ...
aki korán szedte le az 1.2es peccset, annak nem megy fel, az uj 1.2 már jol felmegy ... a kedves lukasarc srácok erről persze mélyen hallgatnak ... jo kis support :(
szal, akinek UNKNOWN ERROR al elszáll az 1.2 pecs, az szedje le ujra a lucasarts.com -rol - vagy máshonnan :) -
#3013 Szevasztok!
Nem tom mi a bajotok az 1.2-vel mert én felraktam és teljesen jól futott szal nem értelek titeket?????!!!!!
A google-ban rákerestek SW: Battlefront 1.2 patch és ki fog adni egy csomó oldalt ahonnan le lehet szedni szal csak ennyi.
Üdv mindenkinek!
Ui.: Ja nekem ma jó lenne tolni (1.2 patch-el játszok). -
#3012 az én 1.2 pecsem amugy a gamershellről van és az is unknown errorozik :(
szedem lukasarctól ... nem lehet, hogy már maga a pecs is detektálja a warezt valami modon? (pl serial?) -
#3011 lesz ma este game ? mondjuk 6 körül/után ? -
Marcus_ #3010 Ez nem jó hír, thx a választ. -
Temporal Vortex #3009 Jah
Nincs. Az enyémhez lehet joinolni , majd. -
MrChef #3008 Marcus!
Nemrég még működött a POINT6 nevű svájci szerver, de egy ideje bedöglött...pedig még látszik az All Seeing Eye-ban. -
haxoror #3007 Rakott egy kérdőjelet is a mondat végére. -
Temporal Vortex #3006 Mi a szerver neve? -
Marcus_ #3005 Skacok!
1.11 el van most no passwordos tört külföldi server, ahová lehet rendszeresen joinolni? -
MrChef #3004 Hétvégén ettől még tolhatjuk az 1.11-el, nem? -
Marcus_ #3003 GYááá,még nem toltam fel=) -
Temporal Vortex #3002 Trooperek!
Amit belinkeltem az se jó. Legalábbis nálam. Ua. a hiba "Unknown error", pedig előtte volt reinstall. Szóval a hivatalos fórumon azt írták, hogy javították... Szerintem pedig nem. Ha valaki tudja a megoldást ne tartsa magában
Tököm! -
#3001 Azért rendes arcok, hogy egy ekkora méretű file-t hibásan tesznek fel... :( -
Temporal Vortex #3000 A gamestar.hu-ról letöltött patch nálam hibás. Sőt a hivatalos lucasarts support oldalon is írták, hogy az első kiadott 1.2 hibás. Ime a link: ftp://ftp.lucasarts.com/patches/pc/Battlefront1_2_Eng.exe
Ez jó. -
Temporal Vortex #2999 Valaki most esetleg? -
Temporal Vortex #2998 Szombaton este bulizok. Vagy korábban, vagy vasárnap. -
Temporal Vortex #2997 Igen -
Temporal Vortex #2996 Nem kell IP. A szerver keresőben megtalálod majd. Lásd #2977-es üzenet -
#2995 Az 1.2-es patch tartalmazza az 1.11-essel hozzáadott részeket is (javítás, pálya, stb.)? -
Gazsó Csaba #2994 figy,nem tudom használni a All Seeing eye-tmert nem adja ki a szervereket pedig a Configure games-t is megcsináltam vagy ti a játékból indítjátok a szervereke?a választ előre is köszönöm.Jó gamet
-
#2993 Ja és még valami az ip-t add meg meg a pass-t a serverhez Temporal.
Thx!!! -
#2992 Nah szevasztok!
Most szedem az 1.2-es patch-et és már megvan a hozzá való crack is tényleg fenn van már a gcw-n a crack köszi az infót és nekem is hétvége jó csak mondjátopk mikor.
Érezz ne töprengj halgass az ösztöneidre! Az erő legyen veled! -
Marcus_ #2991 pölö szommat 18.00 h irjak időpontot is=) -
#2990 egyenlőre nekem is jonak látszik ... de ne annyira este legyen ... :) sztem. -
Marcus_ #2989 Nyekem jó az egész hétvége... -
Temporal Vortex #2988 Rulz. Akkor mindenki úgy készüljön, hogy a multiban már 1.2-es lesz a szerver. Így mindenki peccseljen, aki játszani akar. Bár ahogy elnézem nem sokan írtak időpont javaslatot -
Marcus_ #2987 gamesopyworld-ön lehet nyuzni az 1.2 cracket -
#2986 nforce -
Temporal Vortex #2985 Akkor honnan az infó? -
#2984 sajnos nem... pedig már 16.-án kijött .... :(