Star Wars: Battlefront
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tervezett idõpont: 26-án délután.
Kellemes ünnepeket!
alias Darken
Én máris jelentkezek!:-)
Szavazhatunk a pályákról is? Nekem Geonosis és Bespin platforms a kedvencem, frankó sok jármû és hajó van benne.
Idõpont: ma estefelé, holnap délután..aztán majd még nemtom.
Üdv: MrChef
Nekem van dedikált szerverem. Tört 😉. Szóval várok jelentkezõket játékra. Mivel ADSL-em van, ezért csak kb. 5 játékost tudok fogadni, aki kapja marja alapon.
Egyeztessünk idõpontot, hogy mikor nyomolunk ha van kedvetek. Jelszóval védem majd, hogy csak mi tudjunk játszani, amit majd ide beírok!!! Meg ugye a szerver nevét is 😊 Lesznek botok is.
No akkor várom a jelentkezõket, és az idõpontokat egy elsõ teszt game-re.
alias Darken
Egyébként mi vele a baj hogy nem tudnak szervert csinálni?
Next PC upgrade: 2022
Ez az élet nem a fán csüngés.:)
És akkor ilyenkor mi a teendõ?
Mert simán fölkapcsolódok, kiírja a szerverek listáját is,
de mikor kapcsolódok akkor a CD key re hivatkozik
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
Csak csatlakozni tudok az elõttem szólókhoz.A játék tényleg mûködik neten ezen a két szerveren simán beenged és lehet játszani.Csak az 1.11-es patch kell hozzá majd pedig a www.gamecopyworld.com-ról leszeded az 1.11 no-cd patch-et és tökéletesen fog futni.
Jó játékot!
Ez az élet nem a fán csüngés.:)
A POINT6 nevû svájci servert célozd meg, vagy az amerikai !ClanCI.com!!(30fps recruiting)nevût.
Az a baj, hogy nekem Tomi néven vannak beállítva a gombok, de megpróbálom a MrChef
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Nekem "Tomi". (Néha MrChef
De jó tetszik,igaz kicsit lagoltam mert háttérben tötltök fel.
Ez azért érdekes, mert engem egyszerûen csak nem léptet be, ha CD-key probléma van (Busy....15...20 seconds), és nem ír ki semmit. A másik hibaüzenet a "Version mismatch". Ez orvosolható, ha a legutóbbi peccset töltöd le, ja és a hozzá való noCD krekket!
Van két gondom!
Ha neten akarok játtszani akkor nem enged be szerverekbe mert azt írja hogy a CD Key -el van probléma.
A másik meg ha felteszem a Patchet akkor meg nem indul a Játék!
Valaki segítsen.
Köszi
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
én asszem 1.1-es peccsel játszom. Allseeingeye-on keresd mindkét servert, A POINT6 svájci (most tudtam meg, hogy az automata, vagyis folyton müxik!), a másik amerikai (nevét lejjebb írtam, most éppen vmi gond van vele).
Elkezdett tölteni azt bejött hogy join vagy create.Joinra mentem erre behozot csomo szervert persze a Point 6 nincs ott és egyikre sem enged fel mindegyik rosz cd-kulcsal kidob.
Ez szokott lenni amikor akarok valamivel multizni a halonál is ez van.
Gyertek, van 2 server, ami tört: az egyik amerikai, !ClanCI.com!!(30fps recruiting),
a másik svájci: POINT6 a neve!
alias Darken
Megtudnád mondani hol lehet routernél beállítani a porttiltást? KÖsz.
alias Darken
Thx anyway 😊
alias Darken
alias Darken
Ut.: Engem nem nagyon mozgat a Vietnam, mert uncsi, hogy vagy lebombáznak, vagy tankkal kilõnek, hiába lövöm a tankot RPG-vel, abból is kell bele egy csomó...meg sok hasonló majomság van benne, ami nem tetszik. Felraktam a CS:S-t egy ideje, azzal tolom néha, igazából sokat nem változott a játék, csak a grafika lett szép, és van benne jópár dolog, ami bejön! Pl. mostmár 100000 féle képpen eshet össze egy modell, amikor lelövik, vagy kieshet az erkélyrõl, meg hasonló, van egy csomó tárgy, amit szét lehet lõni, vagy mozgatni, és vannak vicces szituk. 😊
"... A SW: Battlefront az elsõ négy hétben 1.000.000 példányban kelt el az USA-ban és további 500.000 darab kelt el a vilag többi részén..."
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Vietnam rulz. Épp most töltöm DCX 0.8-at 😊
alias Darken
alias Darken