4144
-
tikman #3103 Mivel már jo ideje ez a kedvenc game-em,valoszinu megveszem
majd az eredetit.De 11 ropit nem adok érte!
Melyik médiamarkt-ban láttad 7-ért? -
tikman #3102 hello
van még egy jelentkezo!Mentem volna mar csak az idopont épp
sosem volt jo.Anno még jatsottam a svájcin. :(
De szép is volt..Azota már majdnem mindet átnéztem(1.2-est),
de egy tört sincs.
-
Temporal Vortex #3101 már nem -
Temporal Vortex #3100 Fut a szerver, aki akar jöhet:Black<101>Legion[HUN]1.2
-
Temporal Vortex #3099 www.google.co.hu
www.gamecopyworld.com
www.nemszóltamsemmit.Temporal -
Temporal Vortex #3098 OK. Marad Egyébként nem állt szándékomban megszüntetni, csak poénkodtam, ami persze szar volt, mind1.
Szóval én elvileg tudok hozni két troopert, így már vagyunk 3-an. Várjuk a további jelentkezőket. És ha összejövünk majd hatan, rájövünk, hogy a 192 felfelé kurva kevés -
Skizoellenőr #3097 Csá Nemtudna vki nekem CD key-t mondani a battlefronhoz,
Lécci
-
#3096 én kevesebb bottal nagyon szivesen játszanék! :)
sztem ha 6an összejönnénk, már kellemeset lehetne lődözni ... -
MrChef #3095 NE! Mindenképpen nyomjunk még game-t a servereden! -
Temporal Vortex #3094 Trooperek!
Próbálkozunk még az én fos szerveremen, kevesebb bot számmal? Vagy uninstallálhatom? -
Temporal Vortex #3093 Enyém tört -
#3092 tört szerverre kell menni, amit probálgatással deritesz ki, h melyik az.. ill ha mákod van, nemmegy a serial ellenörző szerver és akkor bárhova bemehetsz :) -
#3091 Hi! Nem nagyon értem amit mondtatok . Én is nagyon szeretnék másolt SW Battlefronttal játszani neten de mindig kiírja hogy nem jó a cd kódja. Le tudnátok írni hogy pontosan mit kell csinálni. köszi -
Temporal Vortex #3090 Eredetit? Soha Minek? -
haxoror #3089 Szóval ha veszek is eredetit akkor az egy Halo lesz 6 ropiért mert annak még értelme is van hiszen van egy csomó fullos európai szerver jó pinggel (pedig az SWB multiban jobban tetszik de hát ez van :( -
haxoror #3088 Nem, mégse veszem meg mivel most megint beengedtek a szerverek :)
Viszont alig volt rajtuk nép úgyhogy az SWB marad fénymásolt :(
Amit viszont nem értek hogy az a pár szerver ami európában van szinte mind különböző verziószámon fut, van köztük 1.0 1.1 1.2
És azt se értem hogy a Lucasarts miért nem tart fenn egy hivatalos európai szervert, Halo-ból annyi van mint a rohadás (és tele is vannak!) pedig az inkább az USA-ban volt siker... -
haxoror #3087 Nemmondod? Annyiért lehet hogy tényleg megveszem. -
MrChef #3086 Oda se neki Haxoror! Az 576 egy öntelt, flegma buzeráns kis senkiházi csapat, egy fogpiszkálót sem érdemes tőlük vásárolni!
A MediaMarkt-ban asszem már "csak" 7rugó a BF! -
#3085 na ne viccelj már :) egy CSAK multi FPS játéknál a PC a fő cél, konzolon halott ügy :) -
#3084 Sziasztok!
Mikor és hol lehetne tolni egy csatát neten? Már nagyon kiprobálnám, de nem enged be egy szerverre sem! -
Temporal Vortex #3083 Hát akor mégis csak marad az én kis szar tört szerverem? -
haxoror #3082 Asszem az a sok eladás PS2-re volt, a PC csak mellékes ennél a proginál, pont úgy mint a Halo-nál. -
haxoror #3081 LOL
Pedig egy pillanatig még megvolt bennem az elhatározás :/ -
haxoror #3080 Mennyibe kerül most egy orig? Egyáltalán lehet kapni Magyarországon? -
#3079 a sg-ben egyetértünk, de a lucasarts nem tehet rola, h nem vesszük meg ;)
amugy nem volt bukás, mert sokat eladtak belőle ahogy olvastam... de neten nem játsza szinte senki :) nem is igazán értem miért ... a játék nem rossz, a környezetnk is sok a rajongoja, szép is ...
talán a pokoli SZAR szerverek (gagyi szerver cucc, eredetileg igérték linuxra is, de még mindig nincs GUI mentes dedikált - vagy rosszul tudom? - mert azt mondjuk láttam, h van külön server only :) ) -
MrChef #3078 Ja, kapja be a lukászártsz! Tegnap még tudtam joinolni egy csomó serverhez, most meg már egyhez sem!
Mi mikor játszunk? -
haxoror #3077 CS-key = CD-key
Az SG is bekaphatja a pénzért árult szerkesztés opciójával :D -
haxoror #3076 Amikor kilépek bead egy gamespy-os marhaságot ami tegnap még nem volt, mondom az ellenörző szerverek megint működnek :(
Azért meg nem hagyok a gépemen egy 3 gigás programot hogy hátha tudok vele játszani, a Lucasarts bekaphatja az SWB sajna bukás volt és mivel ennek ellenére is erőlteti a CS-key ellenőrzést ezért bukás is marad :/ -
#3075 Nem jó szintén nem enged be. :( -
haxoror #3074 Oda se :( -
#3073 MGK-n tegnap toltam, mostmeg CD-key nem megfelelő. -
#3072 az MPUK:::GCW#1 re sem megy fel ? én most nemtom kiprobálni...
(sose irjatok TDK DVD-RW-re, ami csak 1x irást tud :( ) -
#3071 Nekem az sem látja. -
haxoror #3070 Na kiderült hogy mégsem tört csak tegnap nem működtek az ellenörző szerverek :/
Most mit csináljak? Hmmm....
Megvan! Elmegyek a boltba és megveszem egy vagyonért :)
Van egy mégjobb ötletem! Uninstallálom a francba! :) -
haxoror #3069 Az MGK-n pillanatnyilag 23 ember van :) -
#3068 az ingame kereső látja, ez a lényeg :) -
#3067 Mert nekem nem látja az ASE. -
#3066 na, megjöttem énis, felirom a dvdt és beprobálom temporal szerverét, jol hangzik igy elsőre ... grebber, te mért nem ott tolod ? :) -
#3065 Nem jöttök az mgk-ra??Most üres. -
Gohanka #3064 Hi, a mostani 1.2 patch az tartalmaz állítólag vmi új pályákat, és ha igen akkor miért nem látom a szerver listán?