Star Wars: Battlefront

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eddig egy jelentkezõ. Többiek?
Tervezett idõpont: 26-án délután.

Kellemes ünnepeket!

alias Darken

Valaki aki tudja hogyan lehet megoldani ezt a porttiltás dolgot, konkrétan... Szóval milyen programmal, mivel, az pls. írja le.
Serpa
mé ?

Hi Temporal!

Én máris jelentkezek!:-)
Szavazhatunk a pályákról is? Nekem Geonosis és Bespin platforms a kedvencem, frankó sok jármû és hajó van benne.
Idõpont: ma estefelé, holnap délután..aztán majd még nemtom.

Üdv: MrChef
Üdv Sith-ek!

Nekem van dedikált szerverem. Tört 😉. Szóval várok jelentkezõket játékra. Mivel ADSL-em van, ezért csak kb. 5 játékost tudok fogadni, aki kapja marja alapon.
Egyeztessünk idõpontot, hogy mikor nyomolunk ha van kedvetek. Jelszóval védem majd, hogy csak mi tudjunk játszani, amit majd ide beírok!!! Meg ugye a szerver nevét is 😊 Lesznek botok is.

No akkor várom a jelentkezõket, és az idõpontokat egy elsõ teszt game-re.

alias Darken

"még" na ez a lol :/

Sajnos nem tudom. Nekem is "biztonsági másolatom" van, de nem volt gond a CD key-el ennél a 2 servernél, más esetben viszont hibaüzenetet sem kapok, egyszerûen csak nem konnektál.
Serpa
dedicated server -t nem adtak ki még hozzá.

grebber
Lehet benne én nyomtam már vele.

Egyébként mi vele a baj hogy nem tudnak szervert csinálni?

Next PC upgrade: 2022

Serpa
hamár multizni nem lehet.
<#vigyor>

grebber
Ha igen akkor zuzzanak bele nomrális szingle részt is.

Csak egy megjegyzés, hogy az amerikai szerveren vmi iszonyat erõs botok vannak.Sokkal erõsebbek mint a svájcin úgyhogy ha akár ketten is akartok játszani nagyon élvezetes még úgy is.

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

Anthony001
MrChef!

És akkor ilyenkor mi a teendõ?
Mert simán fölkapcsolódok, kiírja a szerverek listáját is,
de mikor kapcsolódok akkor a CD key re hivatkozik

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

Sziasztok!

Csak csatlakozni tudok az elõttem szólókhoz.A játék tényleg mûködik neten ezen a két szerveren simán beenged és lehet játszani.Csak az 1.11-es patch kell hozzá majd pedig a www.gamecopyworld.com-ról leszeded az 1.11 no-cd patch-et és tökéletesen fog futni.
Jó játékot!

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

Johnyy!
A POINT6 nevû svájci servert célozd meg, vagy az amerikai !ClanCI.com!!(30fps recruiting)nevût.
Az a baj, hogy nekem Tomi néven vannak beállítva a gombok, de megpróbálom a MrChef -ra is, és akkor fel tudtok majd ismerni, esetleg készítek egy új, MrChef-et.
grebber
Az én nevem a gameben Seaman.

Johnyy
akkor most meik szerverre kell meni, ahova beenged serial nékül???? ja és sztem a nevetek elé jól j9n egy hogy tudjuk hogy magyarok vagytok

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

De szerintem maradok a "Gyuszo"-nál az egyszerûség kedvéért, meg hogy megtaláljatok, ha esetleg akartok! 😊
Nekem szimplán "Gyuszo", vagy pedig Oscar, vagy esetleg ha a DOD-os neveimet használom, akkor "fasszopoangolok" 😊)
Nektek mi a nevetek a game-ban? Csak hogy megtaláljalak titeket...:-)
Nekem "Tomi". (Néha MrChef , bár ez utóbbira még nem állítottam be a gombokat)
thx holnap én is bepróbálom

grebber
Point6 az a svájci.

Melyik szerver?

grebber
Na végre tudtam multizni nagyon jó a multija.Nem tom voltak-e most magyarok mert nem irtak vissza.
De jó tetszik,igaz kicsit lagoltam mert háttérben tötltök fel.

Anthony!
Ez azért érdekes, mert engem egyszerûen csak nem léptet be, ha CD-key probléma van (Busy....15...20 seconds), és nem ír ki semmit. A másik hibaüzenet a "Version mismatch". Ez orvosolható, ha a legutóbbi peccset töltöd le, ja és a hozzá való noCD krekket!
Anthony001
Sziasztok!

Van két gondom!
Ha neten akarok játtszani akkor nem enged be szerverekbe mert azt írja hogy a CD Key -el van probléma.
A másik meg ha felteszem a Patchet akkor meg nem indul a Játék!
Valaki segítsen.
Köszi

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

én mindig rá tudok menni a Point-ra, a pingje nem olyan magas, 100 körüli, de volt már alacsonyabb is.
Gyuszo,
én asszem 1.1-es peccsel játszom. Allseeingeye-on keresd mindkét servert, A POINT6 svájci (most tudtam meg, hogy az automata, vagyis folyton müxik!), a másik amerikai (nevét lejjebb írtam, most éppen vmi gond van vele).
Nekem a POINT6-ra mem Join-ol(BUSY), a másik server-t nem találtam. Milyen PATCH kell hozzá, milyen a ping a serverre...stb. tudnátok errõl bõvebben nyilatkozni?
Én most voltam a Point-on, és egyedül nyomtam! Biztos állandóan fut ott egy game. Szerintem az Allseeingeye-al próbáld a dolgot. Nekem is úgy megy, hogy kiírja: szeretnék -e regisztrálni gamespy-nál -> NO -> Joining session, és olyan 10 másodpercnél belépek a játékba.
grebber
Na most az volt hogy kiirta hogy 0/32 rányomtam és bejött a game kiirt valami gamespy-os valamit arra vittem hogy cancel.
Elkezdett tölteni azt bejött hogy join vagy create.Joinra mentem erre behozot csomo szervert persze a Point 6 nincs ott és egyikre sem enged fel mindegyik rosz cd-kulcsal kidob.

Ez szokott lenni amikor akarok valamivel multizni a halonál is ez van.

A Point6-ra nekem eddig mindig sikerült belépnem! Ellenben az amcsi szerverre nem mindig...azt próbálgatni kell. Mindig frissítsd az állapotot (refresh), és akkor az aktuális játékosszámot írja ki.
grebber
Nekem látja az ASE a Point6 szervert de azt irja 2/32-re hogy tele van.Arra viszem hogy force connect azzal meg kiirja hogy hibás cd-key.

Hmmm akkor elõkeresem az install CDket 😊

Ja, All Seeing Eye-om van, de talán más keresõben is lehet ezeket látni!
Srácok!

Gyertek, van 2 server, ami tört: az egyik amerikai, !ClanCI.com!!(30fps recruiting),
a másik svájci: POINT6 a neve!
A router beépített tûzfalában.

alias Darken

Tiszteletem!

Megtudnád mondani hol lehet routernél beállítani a porttiltást? KÖsz.
Enyém dedikált. Azonban tényleg csak ritkán fut 😊

alias Darken

dronkZero
Privi ment...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

De nem dedikált és nem állandó 😞
Thx anyway 😊

Pedig a BF2-ig jópofa lett volna 😞

Rosz topic.

alias Darken

Én szerverem tört 😊

alias Darken

Adjál már valami Link-et, ahonnan le lehet szedni a VIETNAM PATCH-eket, és CRACK-eket, amiket használtok, mert a tesóm ezzel baszogat már 2 hónapja, és találtam egy párat, de egyikkel sem jó neki! Te megvetted az eredetit?

Ut.: Engem nem nagyon mozgat a Vietnam, mert uncsi, hogy vagy lebombáznak, vagy tankkal kilõnek, hiába lövöm a tankot RPG-vel, abból is kell bele egy csomó...meg sok hasonló majomság van benne, ami nem tetszik. Felraktam a CS:S-t egy ideje, azzal tolom néha, igazából sokat nem változott a játék, csak a grafika lett szép, és van benne jópár dolog, ami bejön! Pl. mostmár 100000 féle képpen eshet össze egy modell, amikor lelövik, vagy kieshet az erkélyrõl, meg hasonló, van egy csomó tárgy, amit szét lehet lõni, vagy mozgatni, és vannak vicces szituk. 😊
skorpio7
Csak nagy kár, hogy tört magyar szerver híjján multis scene nem alakult ki köré... most meg már késõ is lenne. Pedig az USA-ban vetekszik a sikere a BF-el. Idézet a Hardwired cikkébõl:

"... A SW: Battlefront az elsõ négy hétben 1.000.000 példányban kelt el az USA-ban és további 500.000 darab kelt el a vilag többi részén..."

"A BC a jobbik csapat jutalma."

OFF
Vietnam rulz. Épp most töltöm DCX 0.8-at 😊

alias Darken

Én a routerem tûzfalában tiltom. Hogy windows alatt, hogy kell... passz. Esetleg a tûzfal progiban, ha van ilyen lehetõség. Még nem próbáltam<#nemtudom>

alias Darken

Dikkma
Egész jó ez a játék 😊