4144
-
MrChef #3143 Mondjuk még ki lehet lőni a javító driodot a hangárnál meg itt-ott, de az nekünk is jól jöhet még... -
haxoror #3142 Ráadásul egyetlen rakéta nem is tudja felrobbantani, ha pilóta vezeti akkor simán regenerálja a gépet pár másodperc alatt. Az egyetlen működő módszer ellenük hogy be kell foglalni a spawnhelyüket (hangár) és megvárni amíg lezuhannak vagy ütköznek vmivel :D -
MrChef #3141 Temporal!
Az AT-ST-t ki lehet lőni a hósiklóval: magasra felmész, majd leveszed a sebességet minimumra, közben ráközelítesz, és lövöd. A lézerágyúját nem sokáig bírja a csirke!:-) Ellenben képtelenség kilőni a hósiklót: sem a csirkével, sem a behemóttal. Max rakétavetős rohamosztagos képes rá, de csak ha nagyon ügyes, alacsonyan és lassan száll a hósikló pont az orra előtt, és qrvasok mázlija van...Szal elég tápos jármű.
ponty!
Multiplayer -> Internet -> Join. Itt bal felső sarokban van a "Server name" rész, ide írd be a keresett server nevét. -
ponty1 #3140 Amugy lehet h hülyének néztek de n tom h hol van a szerverkereső a játékon belül ahová be lehet irni a server nevét.Valaki elmondaná? -
ponty1 #3139 Írjatok ha fut a server mert jövök!!!100 százalék!!! -
Temporal Vortex #3138 A játék belső szerver keresőjében beírod, hogy black és tuti kiadja.
Amúgy 6 embernél már kicsit lagos a sávszélesség miatt. Amúgy jókat csatáztunk, és fogunk
8 bot / team volt
Valaki mondja már meg nekem, hogy hósiklóval hogyan kell kilöni az AT-ST-t? -
ponty1 #3137 Má nem!!!!!!!!
-
Temporal Vortex #3136 Most már nem fut. -
ponty1 #3135 Amúgy nekem is megy egy server ide magyarok néven
-
ponty1 #3134 Az all seeing eyeban fut a server ? vagy a játékban ?(Black 101 legion...
-
Temporal Vortex #3133 Black<101>Legion[HUN]1.2
Fut. -
MrChef #3132 www.lucasarts.com -> Battlefront ...itt kiderül -
#3131 logikai, ügyességi elemekkel. :-) -
#3130 ez lövöldözQs vagy szerepjáték? -
MrChef #3129 hahó!
én ma este vagyok! -
ponty1 #3128 Má nincs mer nem jött senki és úgy ... a játék. -
ponty1 #3127 Aki csak tud jöjjön !!! Szóljatok ha megint nem találjátok a servert!!! -
ponty1 #3126 Megy a server "hajrá magyarok".meg te is!!! -
MrChef #3125 figyu! frankón nincs a listán a servered! sem az all seeing eye.ban, sem pedig a játék menüjében (internet-> join..) -
ponty1 #3124 fut a server hajrá magyarok néven gyertek mán -
MrChef #3123 ponty!
én most nem látom a serveredet! mikor lesz? -
ponty1 #3122 Fut a server (hatalmas)"hajrá magyarok"(hatalmas)
-
ponty1 #3121 -
ponty1 #3120 fut a serverem hajrá magyarok néven gyertek ha tudtok
-
ponty1 #3119 hun kell letiltani azt a portot (amúgy én se sok sreveren vótam még)
-
Temporal Vortex #3118 kb. 5-től fut a szerver, majd szólok -
MrChef #3117 ponty!
Jó neked, hogy tudsz egyáltalán serverekre menni!:-) Nekem és még sokaknak csak biztonsági másolatuk van, amivel ez lehetetlen.
Mikor indítasz game-t? (Ja, a 29910-es portot akkor le kéne tiltanod) -
Temporal Vortex #3116 Black<101>Legion[HUN]1.2
Most nem fut. -
ponty1 #3115 Hellósztok!!! Új vok az-sg n mert nemrég lett normális internet amin jádzani is lehet!!! Naon naon tetszik a játék pedig nemrég kaptam de már mediumon viszem !!! Játszottam vele már neten is és nagyon tetszik de tököm kivan má a sok külföldi szerverekel!!!!!!!!!!!!!! Nem szoktatok csinálni ???????????? Mert he igen akko én is szivesen beszállnék a játékba !!!!!!!! V-ki megadhatná a server nevét ha szokott lenni magyar eggyáltalán !!!!!! Előre is köszi !!!! (néha én is csinálok hajrá magyarok néven aki akar jöhet !!!!!!!!!!!!!!!! -
#3114 en sem fogok tudni, biztam benne, h meglesz a gepem, de sajnos nem lehet alaplapot kapni :(
166mmx + s3trio marad hetfoig ... ezen inkabb nem probalkoznek :D -
tikman #3113 a vasárnapihoz sajna én még nem tudok csatlakozni,
de jövőhéten,már nekem is good.Nektek addig is jo jatékot..
-
Temporal Vortex #3112 Uninstall. Regcleaner. Install. -
Temporal Vortex #3111 Ok, lesz vasárnap.
Ma amikor írtam elkezdtünk ketten játszani egy haverral. 8 bot / team.
Mivel nem védtem jelszóval, hamarosan bejöttek még 4-en. Akkor azt írták lagos. Aztán maradtunk 5-en, majd 4-en, de teljesen jó volt, semmi lag meg ilyenek. -
MrChef #3110 Hi!
Ez nemtom mitől van, de velem is előfordult egyszer!
Mivel én viszonylag egyszerűen meg tudom oldani a winfos újratelepítését, és éppen akkor nem nagyon volt más a gépemen, elszántam magam a lépésre. Utána már nem volt az installal gond.
Üdv:
MrChef -
tikman #3109 habar akar holnap,is jo lenne egy kicsit.. -
tikman #3108 Nekem meg jövő héttől lesz majd jo.Tanulas meg minden.. -
#3107 Temporal:
ma este/éjjel melozok, hétvégén legyen szerver, pl. vasárnap du. biztosan jo :) nu? -
CB SNIPER #3106 akkkor majd az lesz hogy egy havertol elkérem azt meg kell irni ujra .D azé thx :D -
tikman #3105 sajna nekem nincs.
Én már vagy 4-szer feltettem(és leszedtem)
de 1-szer sem csinalt ilyet... -
CB SNIPER #3104 hy
lenne egy kis gond régen játszottam a gammel most ujra felraknám de már az install elökészitésnél nem jó elakad..ki kell lépni akkor ujrabetölti ameddig eljutott stb stb.nincs vm ötletetek hogy mért van..elöre is thx