BsPlayer és a feliratok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a gondom hogy leszedtem bsplayer újabb verzióját és mikor teljes képernyõre váltok a kép belassul miközben a hang megy tovább normál sebességel, néha ugrik egyet meg begyorsul, hogy "behozza" a lemaradást és így max csak 150%os nagyítással tudok nézni bármit is. Így elég élvezhetetlen, ötletek hogy mi a gond?
Nekem, az a gondom, hogy letöltöttem, egy filmet, ami nem magyar. Késõbb találtam, hozzá, magyar feliratot. Amikor elindítottam a filmet, ment a hang, de, mikor küldõ felirat fájlt helyeztem be, akkor elment a hang. Megnéztem más filmeket kis, azoknál sem ment. Pedig mûködik, a hangszóró. Már megpróbáltam, újratelepíteni a BSplayert, de így sem jó.
Elõre is köszi! Joesati
újratelepítésem volt. Több verziós bsplyert is feltelepítettem. Régen folyamatosan lejátszotta a kisvideókat, most be kell rakosgatnom a lejátszási listában. Többször is körülnéztem a beállításokban, de nem jutottam semmire. Valakinek vélemény?
Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!
Mikor ujra beinditom a BSPlayert, akkor a betumeret egesz mas mint amit en beallitottam...
Megoldas?
Remélem tud valaki segíteni, a következõ lenne a problémám.
Vistám van, és letöltöttem bsplayert is, mûködik is, csak az a gond vele, hogy a feliratokat (srt) nem tudom kezelni.
Az a baj vele, hogy nem tudom lecsúsztatni a fekete sávba, benne marad a képbe. a másik bajom, hogy a betûk kicsit homályosak, és nem az eredeti méretben vannak a bsplayer kiírásai ( amikor hangosítok pl és kiírja fent a bal sarokban a hangerõszázalékot, az a betûméret nagyon nagy, nem az a méret ami xp alatt ment.
Remélem nem túl idiótán írtam le, de elõre is köszönöm ha tud valaki segíteni.
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Fortuna fortes adiuvat.
a dual-audio-s videóknál a hangsávok között miért nem lehet váltani BSPlayer-ben? régebben asszem az 1.3-assal ment a .VOB-oknál, de a legújabbal meg nem. /nem aktív a menü/
nem tudja valaki, hogy mi lehet a gond? vagy kivették a progiból ezt az opciót??
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
A Twins Missionhoz nem tud valaki magyar feliratot?
Ne torzítsuk gyermekeinket idõ elõtt parányi felnõttekké. Hagyjuk õket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Az ilyen típusú filmek mellé hogyan kell ráilleszteni a feliratot?
Üdv.
Üdv.
Fortuna fortes adiuvat.
Lehet, hogy off-topic, de megkérdezném: melyik dvd-lejátszó progit ajánlanátok? Ugyanis besz@rás, de amióta újratelepítettem az OS-t, nem tudok dvd-t nézni (pedig most szereztünk be a kislányunkról egy 4d-uh-t...:)). Azelõtt fent volt az ACE megapack, de azt hallottam, hogy nem érdemes feltenni. Aztán hallottam az ffdshow-ról, de nekem túl bonyolult az is.
Kritériumok:
- kis erõforrásigény, semmi csilli-villi nézet,
- áttekinthetõ legyen,
- kezeljen mindent (video,audio).
A BsPlayerrõl sok jót hallottam. Any tipp?
Mindent a Gyõzelemért! Mindent!... és még annál is többet...
Fortuna fortes adiuvat.
A 2.12.941 szépen megy.
Mi a baj a 2.16 Pro-val?
Kõsz a választ!
nálam egy olyan probléma van, hogy a dvd lejátszásánál nem tudom kiválasztani a feliratot BS Playerben!? Windows media player 11-nél meg simán ki lehet választani.
egy másik, kicsit off: InterVideo WinDvd 8-at ismeri valaki? mert ha dvd-t játszom le benne, be szokott akadni, attól függetlenül, hogy géprõl nézem a filmet, vagy dvd-rõl. (tehát nem az olvasási sebesség a hibás). erre valami ötlet?
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
a nemzetközi OpenSubtitles
ahol rengeteg más nyelv is van.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
BSplayerrel akad a video (ugrál meg minden), ezért VLC playerrel játszom le.
VLCplayer viszont nem játsza le a (.srt) feliratot a divX-hez. Miért??? (Azt írja h felirat: N/A, pedig azt a BSplayer le tudja játszani..)
VLChez nem lehet külön a videofájl mellé betölteni a feliratfájlt??
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Nagyon fontos lenne elõre is köszönöm!
\"I way have been dead,I may not woken up!\" Richard Hammond
Next PC upgrade: 2022
EEE 1899
Fortuna fortes adiuvat.
\"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül.\" És neszójjábe:DD
Lelõhely: http://softex.meganet.lt/news.php?readmore=1534
Elirányítanak http://hyperupload.com/download/d651ca82/BSP.1.39.829.rar.html
ide, itt jobb egér, majd "Save as"-sel le kell menteni a hivatkozást.
Utána az egészet Win Rarral ki kell bontani, és benne véletleneszerûen generálnak neked egy kódot.
És már használhatod is.Természetesen olyan nyelven, amilyenen akarod.
Fortuna fortes adiuvat.
\"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül.\" És neszójjábe:DD
Temészetesen már 1 éve csak Firefox-ot használok, és ezért vannak a letöltésvezérlõim is, mert az ebbe integrált az kissé egyszerû. Flash Got pedig szinkronizálja a Tûzrókával a FlashGetet. De megpróbálom az ötletd, kösz!
Van fájlposta-fiókom, ha gondolod private-ban megadom a kódom, ott tudom fogadni!
Fortuna fortes adiuvat.
Mondjuk azt nem értem letöltés vezérlöket minek használsz? Eleve spy védelmesek. Ha IE van akkor úgy ahogy leirtam.
Ha végképp nem megy irj egy mailt ide és elküldöm neked. [email protected]
Fortuna fortes adiuvat.
megnézem, amit ajánlottál!
Fortuna fortes adiuvat.
Az origo/szoftverbázisán keresd a Dralexet,az nagyon jó képprogram semlegesitõ.
Nekem 1.35-ös van, arról nem frissül feljebb, de sebaj. Maradok akkor így:)
Fortuna fortes adiuvat.
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekrõl ugat
Nem tudja letöltei sem a Flesh Get, sem a DownThemAll, se más vezérlõ. Semelyik oldalról nem jön le: se a német oldalról, se szoftverbázis, se honosítómûhely, se prím, se innen...
Miután kikapcsoltam a NOD-ot, és ravaszul .Zip formátumban akartam letölteni, szintén hibát jelzett a kicsomagolásnál. A NOD adware - nek minõsíti a programot, legalábbis egy-két komponensét.
Tudtok adni egy biztosan mûködõ site-ot, ahonnan le tudom tölteni?
Fortuna fortes adiuvat.
Énis pont ezért irok nekem is nyavajog a nod amikor le akarom szedni...
Viszont szeretném leszedni mert rendszerujrainstall elõtt állok és majd a legujabbat szeretném felrakni:-)
Le akartam tölteni a BSPlayer honlapjáról az 1.39-es verziót, de NOD32 riasztott, hogy vírusos a fájl... A kérdésem az lenne, hogy ez téves riasztás volt, vagy tényleg vírusos?
Mondjuk nem hiszem, hogy vírusos, mert azért a BSPlayer team csak nem tesz vírust a saját programjába,mindenesetre gondoltam megkérdezem, hátha más is szembesült ezzel a problémával...
Köszi a segítséget.