BsPlayer és a feliratok

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Desiderata
ha adott egy film ami két avi fájlból áll (cd1, cd2) és egy darab felirat fájl hozzá, azt hogy tudnám lejátszani?
Üdv!

Az a gondom hogy leszedtem bsplayer újabb verzióját és mikor teljes képernyõre váltok a kép belassul miközben a hang megy tovább normál sebességel, néha ugrik egyet meg begyorsul, hogy "behozza" a lemaradást és így max csak 150%os nagyítással tudok nézni bármit is. Így elég élvezhetetlen, ötletek hogy mi a gond?
Helo!
Nekem, az a gondom, hogy letöltöttem, egy filmet, ami nem magyar. Késõbb találtam, hozzá, magyar feliratot. Amikor elindítottam a filmet, ment a hang, de, mikor küldõ felirat fájlt helyeztem be, akkor elment a hang. Megnéztem más filmeket kis, azoknál sem ment. Pedig mûködik, a hangszóró. Már megpróbáltam, újratelepíteni a BSplayert, de így sem jó.
Sziasztok! A gondom az, hogy lejátszásnál megjelenik a bal felsõ sarokban folyamatosan az info( CPU, felbonmtás stb)Hogyan lehet kikapcsolni?
Elõre is köszi! Joesati
Gabtech
Nekem nincs gondom a felirattal, hanem a lejátszással. Windows
újratelepítésem volt. Több verziós bsplyert is feltelepítettem. Régen folyamatosan lejátszotta a kisvideókat, most be kell rakosgatnom a lejátszási listában. Többször is körülnéztem a beállításokban, de nem jutottam semmire. Valakinek vélemény?

Sziasztok! Volt egy windows rendszerújratelepítésem. Feltettem újra a Bs playert és minden mûködik benne,kivéve,hogy a "time" csík nincs,így nem tudok tekerni egérgombnyomásra a filmben. Régebben mûködött.A legújabb Bs playert szedtem le,és teljes verziós.Mi a gond?

Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!

Az lenne a gondom, hogy a felirat betumerete folyton atallitodik a BSPlayerben, beallitom egy bizonyos meretre es beteszem, hogy magatol csokkentse a meretet, ha nem fer ki.
Mikor ujra beinditom a BSPlayert, akkor a betumeret egesz mas mint amit en beallitottam...
Megoldas?

Sziasztok!

Remélem tud valaki segíteni, a következõ lenne a problémám.
Vistám van, és letöltöttem bsplayert is, mûködik is, csak az a gond vele, hogy a feliratokat (srt) nem tudom kezelni.
Az a baj vele, hogy nem tudom lecsúsztatni a fekete sávba, benne marad a képbe. a másik bajom, hogy a betûk kicsit homályosak, és nem az eredeti méretben vannak a bsplayer kiírásai ( amikor hangosítok pl és kiírja fent a bal sarokban a hangerõszázalékot, az a betûméret nagyon nagy, nem az a méret ami xp alatt ment.

Remélem nem túl idiótán írtam le, de elõre is köszönöm ha tud valaki segíteni.
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy melyik bsplayer kompatibilis a vistával? Van egyáltalán ilyen? Köszi
Ley Roland
Nem tudja valaki hohy honnan lehet letölteni a Lada Racing club-ot???? Irjatok!! Elöre is Kösz

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

www.softexia.com

Fortuna fortes adiuvat.

doncarlos
Bedöglött a BsPlayerem és nem tudom megjavítani... uninstall, majd reinstall után is ua marad a baj. Help!!!

hello!
a dual-audio-s videóknál a hangsávok között miért nem lehet váltani BSPlayer-ben? régebben asszem az 1.3-assal ment a .VOB-oknál, de a legújabbal meg nem. /nem aktív a menü/
nem tudja valaki, hogy mi lehet a gond? vagy kivették a progiból ezt az opciót??

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

csicsa
Hali!
A Twins Missionhoz nem tud valaki magyar feliratot?

Ne torzítsuk gyermekeinket idõ elõtt parányi felnõttekké. Hagyjuk õket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.

Hegi90
Gratulálok(ha nem értem félre és az uh=ultra hang) a kislányhoz! Én személy szerint az XP kodek pack-ot találom a legjobbnak. Nagyon sokat segített nekem, semmi cicó, semmi lassítás, semmi csilli-villi cucc. Feltelepíted, és onnantól egy szót nem hallasz róla. Teljsen beépül a windowsba. Minden lejátszóoz jó. Audioval még nem probáltam ugyanis én csak mp3, mp4, waw, wma-t hallgatok. A telepítés is nagyon egyszerû, csak ajánlani tudom! És tényelg nem lassít semmit se még gyenge gépeken sem (az enyém nem egy erõmû= PIII-1000(500)Mhz, 256 ram, xp sp2). Telepítés után sem igényel semmilyen beavatkozást. persze ha nem vagy vele megelégedve akkor törölheted is. Ne a windows honalpján keresd, (bár nemtom, lehet ott is fent van), hanem vmilyen letöltésportálon(pontosabban khm az sztem itt reklám lenne de ha adsz egy címet akár pontos címet is adok).

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Sziasztok,

Az ilyen típusú filmek mellé hogyan kell ráilleszteni a feliratot?

Kösz szépen a választ-megnézem!
Üdv.
Kösz szépen a választ-megnézem!
Üdv.
BsPlayer, vagy Cyber Link Power DVD.

Fortuna fortes adiuvat.

Csóka
Hali!
Lehet, hogy off-topic, de megkérdezném: melyik dvd-lejátszó progit ajánlanátok? Ugyanis besz@rás, de amióta újratelepítettem az OS-t, nem tudok dvd-t nézni (pedig most szereztünk be a kislányunkról egy 4d-uh-t...:)). Azelõtt fent volt az ACE megapack, de azt hallottam, hogy nem érdemes feltenni. Aztán hallottam az ffdshow-ról, de nekem túl bonyolult az is.
Kritériumok:
- kis erõforrásigény, semmi csilli-villi nézet,
- áttekinthetõ legyen,
- kezeljen mindent (video,audio).
A BsPlayerrõl sok jót hallottam. Any tipp?

Mindent a Gyõzelemért! Mindent!... és még annál is többet...

Megfejtették a crack-et. Kilép. Bõvebben a litván oldalon (softex), vagy a 9down-on.

Fortuna fortes adiuvat.

A 2.16.945 Pro elindul majd pár másodperc múlva kilép.
A 2.12.941 szépen megy.
Mi a baj a 2.16 Pro-val?
Kõsz a választ!
Hali!
nálam egy olyan probléma van, hogy a dvd lejátszásánál nem tudom kiválasztani a feliratot BS Playerben!? Windows media player 11-nél meg simán ki lehet választani.
egy másik, kicsit off: InterVideo WinDvd 8-at ismeri valaki? mert ha dvd-t játszom le benne, be szokott akadni, attól függetlenül, hogy géprõl nézem a filmet, vagy dvd-rõl. (tehát nem az olvasási sebesség a hibás). erre valami ötlet?

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

Tetsuo
Magyar (és angol) feliratok letöltése: SuperSubtitles amit a www.feliratok.hu begépelésével is megtalálunk és
a nemzetközi OpenSubtitles
ahol rengeteg más nyelv is van.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

andaxxin
nem látott valaki 88 minutes-hez feliratot?

En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

Én mindig a supersubtitles-rõl töltöm le a felíratokat. supersubtitles
Tetsuo
senki?

Tetsuo
Helo!
BSplayerrel akad a video (ugrál meg minden), ezért VLC playerrel játszom le.
VLCplayer viszont nem játsza le a (.srt) feliratot a divX-hez. Miért??? (Azt írja h felirat: N/A, pedig azt a BSplayer le tudja játszani..)
VLChez nem lehet külön a videofájl mellé betölteni a feliratfájlt??

Jmónika
Sziasztok! Tudtok olyan oldalakat ahonnan filmhez felíratot tudnék letölteni?( a felíratok.hu-n kívül)

Nagyon fontos lenne elõre is köszönöm!

\"I way have been dead,I may not woken up!\" Richard Hammond

grebber
BS player miben fejlõdik mert mindig jön ki új verzió de nekem pl full dvd-t lese játszik mert kiirja hogy unknown file format :( ?

Next PC upgrade: 2022

Mitõl lehet az, hogy a bsplayerem (2,10 pro) nem kapcsolja ki mkv fájloknál a feliratokat? Hiába nyomom neki, hogy ne jelenítse meg, a hülyéje csak ott hagyja õket. Ha valaki tudja a megoldást légyszi segítesen.

bubu13
Császtok! Letöltöttem a szökés 2. évadát angolul és magyar feliratot hozzá de nem tudom hogy kell feliratozni.

EEE 1899

Hi, olyan problem van, hogy van egy avi filmem egy file az egészXD azt van hozzá feliratom ami cd1-re meg cd2-re szól és az 1.-t azt viszi azt látom de a második fele a filmnek nem mutat semmilyen feliratot..mit kéne csinálni? wmp-be hogy kell feliratozatni?
Így egyszerûbb, ha kell a1.39 Pro, de el is küldhetem. Amelyik jól esik...

Fortuna fortes adiuvat.

Serius
Ok megnézem,van már filepostám.

\"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül.\" És neszójjábe:DD

Nem egyszerû, de most az 1.39-es pro-verzió van meg:)
Lelõhely: http://softex.meganet.lt/news.php?readmore=1534
Elirányítanak http://hyperupload.com/download/d651ca82/BSP.1.39.829.rar.html
ide, itt jobb egér, majd "Save as"-sel le kell menteni a hivatkozást.
Utána az egészet Win Rarral ki kell bontani, és benne véletleneszerûen generálnak neked egy kódot.
És már használhatod is.Természetesen olyan nyelven, amilyenen akarod.

Fortuna fortes adiuvat.

Serius
2.90mb összesen.

\"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül.\" És neszójjábe:DD

Serius
Az mi?"fájlposta-fiókom" Itt az sg-n van ilyen?

Atért használok, mert sokszor nagyobb adatbázisokat (konkrétan végjátéktáblázatokat, sakkhoz) töltöttem le. Volt úgy, hogy 2-3 Gigabyte-nyi, 70-80 file-t.
Temészetesen már 1 éve csak Firefox-ot használok, és ezért vannak a letöltésvezérlõim is, mert az ebbe integrált az kissé egyszerû. Flash Got pedig szinkronizálja a Tûzrókával a FlashGetet. De megpróbálom az ötletd, kösz!
Van fájlposta-fiókom, ha gondolod private-ban megadom a kódom, ott tudom fogadni!

Fortuna fortes adiuvat.

Serius
Azt hagyd is bekapcsolva.Csak addig kapcsold ki mig letöltesz:)

Serius
A www.prim.hu ról töltsd le igy---> Cél mentése másképp és akkor oda teszed ahova akarod.

Mondjuk azt nem értem letöltés vezérlöket minek használsz? Eleve spy védelmesek. Ha IE van akkor úgy ahogy leirtam.
Ha végképp nem megy irj egy mailt ide és elküldöm neked. [email protected]

Probléma veleje az, hogy letöleni sem engedi...

Fortuna fortes adiuvat.

Köszönöm szépen. Közben ellenõriztem a NOD 32 beállítását, és be volt kapcsolva az Adware- figyelés is:(
megnézem, amit ajánlottál!

Fortuna fortes adiuvat.

Serius
Helló! Ha letöltötted,kergess utána meg egy kémprogram pucolót,az kitisztitja de nem befolyásolja a BSplayer teljesitményét. Egyébként minden virus kergetõ jelzi amirõl irtál BSplayer.

Az origo/szoftverbázisán keresd a Dralexet,az nagyon jó képprogram semlegesitõ.

Kösz, ez egy régi verzió.
Nekem 1.35-ös van, arról nem frissül feljebb, de sebaj. Maradok akkor így:)

Fortuna fortes adiuvat.

zico87
http://letoltes.prim.hu/letolt.prm?pid=1931

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekrõl ugat

Nekem egyáltalán nem települ fel sem az 1.38-as, sem az 1.39-es BsPlayer.
Nem tudja letöltei sem a Flesh Get, sem a DownThemAll, se más vezérlõ. Semelyik oldalról nem jön le: se a német oldalról, se szoftverbázis, se honosítómûhely, se prím, se innen...
Miután kikapcsoltam a NOD-ot, és ravaszul .Zip formátumban akartam letölteni, szintén hibát jelzett a kicsomagolásnál. A NOD adware - nek minõsíti a programot, legalábbis egy-két komponensét.
Tudtok adni egy biztosan mûködõ site-ot, ahonnan le tudom tölteni?

Fortuna fortes adiuvat.

Hy
Énis pont ezért irok nekem is nyavajog a nod amikor le akarom szedni...
Viszont szeretném leszedni mert rendszerujrainstall elõtt állok és majd a legujabbat szeretném felrakni:-)
Sziasztok!

Le akartam tölteni a BSPlayer honlapjáról az 1.39-es verziót, de NOD32 riasztott, hogy vírusos a fájl... A kérdésem az lenne, hogy ez téves riasztás volt, vagy tényleg vírusos?

Mondjuk nem hiszem, hogy vírusos, mert azért a BSPlayer team csak nem tesz vírust a saját programjába,mindenesetre gondoltam megkérdezem, hátha más is szembesült ezzel a problémával...

A BS player klassz, csak kíváncsi voltam, hogy milyen más progival lehet még próbálkozni.
Köszi a segítséget.
Oldal 1 / 2Következő →