BsPlayer és a feliratok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.” http://finomoldal.atw.hu
Van valakinek olyan regi BsPlayere ahol meg alapbol benne volt a kek showtime skin??? es az elso csik melletti gombokkal csak 10 mp ket ugrott a filmben es nem gyorsabban jatszotta le a filmet???
srv fájl kellett hozzá!
For sale: thedronewebshop.com
Kérdés:
adott bsplayer 1 avi fájl és 1 ua a néven sub kiterjesztésû fájl
nem indítja el a sub fájl, dem itõl, ffdshow van csak fenn!
kellene még vmi progi, hogy elinduljaon a film alatt a sub fájl, vagy gáz van a géppel!????
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
(pl:ffdshow, vobsub)
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
ha a filmnek és a feliratnak ugyan az a neve akkor ugyebár 2x rakja be a feliratot.hogyan tudom eltüntetni azt a feliratot amit rárak a képre?szal van az ami-t a bs playerben állítok(azt 's'-el ellhet tüntetni), de a másikkal nem tudok semmit csinálni.
Ne feledd! Noé bárkáját amatőrök építették, míg a Titanicot profik! psn: Kozsi_DE
Régebben mintha lett volna olyan telepítõ(k-lite-hoz), de már nem ugrik be!
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
az ffdshow egy FILTER!!!! azaz sokkal kevesebbet tud mint egy kodek.
lejatszasra tokeletes.
*hihi ** *
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
A másik: mostanában több olyan filmmel is találkoztam(Dirty Dancing 2, Apja Lánya), ami "akadt". Nem a gépem miatt, hanem az egész film olyan lassabban ment, míg a többi megy simán, újak is. Ez filmhiba, v. vmi más lehet?
Ennek eselye persze 0.>>(gondolom itt most sima avi fileokrol beszelunk)
"Elvileg a BSPlayerben be lehet állítani, hogy a beszédet kicsit fel lehessen hangositani az effektekhez képest, ez szinkronosnál jól jönne. De hogyan kell?"
Ha elolvasta kérem tépje össze!
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Miért lehet az, hogy a film vége felé elkezd csúszni a hang a képtõl? (bsplayer+ac3filter+divx5+xvid) p4-esen....
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
-Kicsi eroforrasigeny
-Nagyszeru feliratkezeles (barmekkora betumeretet beallithatsz, ha netan nem ferne ki a felirat meretre csokkenti a betuket, hatteret, betuszint, betutipust valaszthatsz.)
-Rengeteg beallitas (mindenhez gyorsbillentyuket lehet rendelni)
CSOCSO: A feliratathelyezest probald meg egerrel pocizionalni, azzal mukodni fog.
(Amugy kiraly, hogy van benne magyar nyelvu menukeszlet is defaultbol!)
a bajom hogy a feliratot belteszi a filmbe..és nem az alsó fekete cskra teszi.. és sehogy nem bírom beállítani ezt a szart.... kipobltam a legújabb és a régebbi bsplayert.. se semmi.. elvileg az overlayre valo feliratozást kéne kijelölni.. d ehiába.. se az újnál se a réginél nem teszi a feka csíkra a feliratott.. sõõt az ujban van olyan hogy a poziciot lehet változtatni egy bill combo val..hát hiába írja ki miközben nyomom a gombot hogy flirat pozicio.. és a számok meg ugrálnak ahogy nyomom.. a felirat ott van ahol eddig.. hiába álltom be hogy feka háttere legyen a feliratnak ( Ghost in The Shell-t néznék és van rajta angol felirat ( de nem lesz a magyar feliratnak feka háéttere.. szal nézhetetlen.. se mozdítani se hátteret nemtok rakni hiába állítom be.. mondja már meg vki hogy mi a PICSa lehet ezzel a buzi progival