BsPlayer és a feliratok

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kcsbubi

„Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.” http://finomoldal.atw.hu

CSOCSO
maga a winfos media player is lejatsza..csak egy olyan progit kel feltenned elobb hogy vobsub. ezekutan ha ugyan az aneve a feliratnak mint a filmnek akkor betolti a winfos progiba.. amugy a bsplayerrel mi a bajod???

Nem tud véletlenül valaki a BS-en kívül olyan progit, ami lejátsza az AVI-t felirattal?
CSOCSO
nah .. megoldottam... a skint azert vettek ki mert osszeakadt a bajszuk a neroval a skin miatt.. szal akinek kell a skin az privizzen ram.. amugy meg skinmakerrel megoldottam a problemat szal mostmar megint fasza a skin
CSOCSO
FONTOS!!!!
Van valakinek olyan regi BsPlayere ahol meg alapbol benne volt a kek showtime skin??? es az elso csik melletti gombokkal csak 10 mp ket ugrott a filmben es nem gyorsabban jatszotta le a filmet???
nem nem
srv fájl kellett hozzá!

sufnituning
Egyszerû. Megnyitod a BSplayerrel az avi fájlt és utána jobb gomb/Feliratfájl megnyitása vagy Ctrl+L!

For sale: thedronewebshop.com

Hi all!
Kérdés:
adott bsplayer 1 avi fájl és 1 ua a néven sub kiterjesztésû fájl
nem indítja el a sub fájl, dem itõl, ffdshow van csak fenn!
kellene még vmi progi, hogy elinduljaon a film alatt a sub fájl, vagy gáz van a géppel!????

A Sub Station Alpha rövidítése,ha másként nem megy akkor konvertáld át valamelyik felirat kezelõ progival (PL. Subtitle Workshop) sub formátumba!!!
Valaki ismer olyan feliratot hogy SSA?Ha igen mondja el hogy tudom lejátszani,thx

Evin
Akkor, ha egy film megy, az óra mellett(tálca) megjelenik egy zöld nyíl. Azon belül ki lehet kapcsolni a 2.feliratot.(fejbõl sajna nem tudom merre vann benne)

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Amse
vobsub van.

Evin
Van fönnt valami feliratozó progi?
(pl:ffdshow, vobsub)

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Amse
hi.
ha a filmnek és a feliratnak ugyan az a neve akkor ugyebár 2x rakja be a feliratot.hogyan tudom eltüntetni azt a feliratot amit rárak a képre?szal van az ami-t a bs playerben állítok(azt 's'-el ellhet tüntetni), de a másikkal nem tudok semmit csinálni.

kozso
Valaki tudja, hogy ez a kecseg bsplayer m'ért a tetejére teszi a feliratot a képnek és nem az aljára???

Ne feledd! Noé bárkáját amatőrök építették, míg a Titanicot profik! psn: Kozsi_DE

Stann
BSPlayerben hogyan lehet lejátszani mov fileokat?
Régebben mintha lett volna olyan telepítõ(k-lite-hoz), de már nem ugrik be!

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Stann
A Shift+ balra/jobbsa nyíllal egész jól be lehet állítani!

grebber
Ha késik a felirat akkor a BS playerrel hol tudom állitani hogy ne késen?

Next PC upgrade: 2022

kösz

bele kell sütni a feliratot tömörítés közben. erre való pl Gabest vsfilter (régebben vobsub) szûrõje vdub(mod) és avisynth alá.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Nemtom jó helyre írok-e de tudnátok vmi ötletet adni arra vonatkozóan hogy hogyan csinálok (s)vcd-re feliratot?

pl. AC3 filter

nalam egy par filmnek nincs hangaja.mit telepitsek fel hogy legyen?
nemcsakfeel
legtöbb videó cuccot viszi.
hanghoz még egy ac3 -at és kész.

*hihi ** *

Stann
Ezt a szûrõt feltelepíteni elég a lejátszáshoz, nem kell más kodek cucc?

nemcsakfeel
nem kodek!!!!! ne vezesd felre az embereket!!
az ffdshow egy FILTER!!!! azaz sokkal kevesebbet tud mint egy kodek.
lejatszasra tokeletes.

*hihi ** *

ffdshow nekem bejott. Ez le tud jatszani eleg sok video es audio formatumot. Ez egy kodek

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Stann
Melyik kodekeke ajánlottak(nem packok, mert azokkal mindig cask baj van), Eddig K-Lite 2.20-at használtam, ami meg is felelt, leszámítva ezt a jelenséget.

2.kodek problema

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Stann
Igen, sima Avi-król, de valamelyik régebbi chipben(asszem) írták, hogy sztereó jelnél is fel lehet valamennyire hangosítani a párbeszédet, hogy ugye nincs külön sávja. Ez a módszer sem 100%-os, de egy kicsi hangolásnak is örülnék.

A másik: mostanában több olyan filmmel is találkoztam(Dirty Dancing 2, Apja Lánya), ami "akadt". Nem a gépem miatt, hanem az egész film olyan lassabban ment, míg a többi megy simán, újak is. Ez filmhiba, v. vmi más lehet?

ha kulon van a beszed es az effekt hangok tarolva esetleg.
Ennek eselye persze 0.>>(gondolom itt most sima avi fileokrol beszelunk)

Stann
Pörög a fórum, de megpróbálom még egyszer:

"Elvileg a BSPlayerben be lehet állítani, hogy a beszédet kicsit fel lehessen hangositani az effektekhez képest, ez szinkronosnál jól jönne. De hogyan kell?"

Stann
Elvileg a BSPlayerben be lehet állítani, hogy a beszédet kicsit fel lehessen hangositani az effektekhez képest, ez szinkronosnál jól jönne. De hogyan kell?

playback rate a filmen kattintva ("hosszabb" menü)

Nézd meg billenytyû beállításoknál ott asszem va.

Ha elolvasta kérem tépje össze!

Matthewpamer
lehet késleltetni a feliratot?

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Shan
Hali!
Miért lehet az, hogy a film vége felé elkezd csúszni a hang a képtõl? (bsplayer+ac3filter+divx5+xvid) p4-esen....
CSOCSO
nekem is ultrazsír.. csak néha van vele valami baj.. pl ez a hang meg a felirat.. de mind javtható...
gz8
Egy fícsört hiányolok belõle: nem tudja a növelt sebességû lejátszást, mint a MicroDVDPlayer, vagy a PowerDVD. Vagy csak én néztem félre valamit...?

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Marcell
Szerintem uberfasza lett az uj BSPlyer! Eddig is csak a regit hasznaltam, de ez a tokeletes lejatszo szamomra.

-Kicsi eroforrasigeny
-Nagyszeru feliratkezeles (barmekkora betumeretet beallithatsz, ha netan nem ferne ki a felirat meretre csokkenti a betuket, hatteret, betuszint, betutipust valaszthatsz.)
-Rengeteg beallitas (mindenhez gyorsbillentyuket lehet rendelni)

CSOCSO: A feliratathelyezest probald meg egerrel pocizionalni, azzal mukodni fog.
(Amugy kiraly, hogy van benne magyar nyelvu menukeszlet is defaultbol!)

nem akarok hülyeséget írni, de mpcben is van ilyesmi. én azt használom és mennek a feliratok, de ha jól emlékszem, dx9 kell hozzá (nálam: w98+dx9). az új bsplayert még nem néztem, de lehet, hogy dx9-hiányban nem megy a dolog.

lck
Ha a videobeállításokban VMR-9 re teszitek nektek sem feliratoz?
CSOCSO
köszikeeee
CSOCSO
HIHO.. lehet hogy megint hülye vagyok ehhez a progihoz de nem értek már megint valamit.. volt a hang hiba.. az megoldodott.. a codecekben beállítottam és végre értelmeen jött a hang.. viszont most a feliratokkal van abajom de baromira....
a bajom hogy a feliratot belteszi a filmbe..és nem az alsó fekete cskra teszi.. és sehogy nem bírom beállítani ezt a szart.... kipobltam a legújabb és a régebbi bsplayert.. se semmi.. elvileg az overlayre valo feliratozást kéne kijelölni.. d ehiába.. se az újnál se a réginél nem teszi a feka csíkra a feliratott.. sõõt az ujban van olyan hogy a poziciot lehet változtatni egy bill combo val..hát hiába írja ki miközben nyomom a gombot hogy flirat pozicio.. és a számok meg ugrálnak ahogy nyomom.. a felirat ott van ahol eddig.. hiába álltom be hogy feka háttere legyen a feliratnak ( Ghost in The Shell-t néznék és van rajta angol felirat ( de nem lesz a magyar feliratnak feka háéttere.. szal nézhetetlen.. se mozdítani se hátteret nemtok rakni hiába állítom be.. mondja már meg vki hogy mi a PICSa lehet ezzel a buzi progival
← ElőzőOldal 2 / 2