2072
:)
  • davidsrac
    Igazi Bika! :)

Ha egy szép szerszámra vágysz! :)
    http://alomsrac.extra.hu/
  • minigirl
    Igazából a Csokoládéig nem is tudtam, h létezik... :$
    De azóta megnéztem az összes filmjét, és mindben imádom. :) Tényleg nagyon különleges, nekem az tetszik benne a legjobban, hogy minden szerepébe beleviszi az "igazi önmagát" is. :) Legalábbis én így látom. :)
  • Zillo
    abban (is)valoban helyes.Persze szamomra furcsa volt latni egy ilyen normalisnak mondhato szereposztasban,mert altalaban valami nagyon elvont karaktert szokott megformalni,föleg a regi filmjeiben...szerintem az benne a legcsodálatosabb,hogy mindig tud meglepetéseket szerezni,annyi arca van...
  • minigirl
    Johnny Depp nekem is a kedvenceim közé tartozik... A Csokoládéig nem igazán figyeltem fel rá, de ott... :P Azóta rá vagyok kattanva... :)
  • toto2700
    az meg ki?
  • Helix
    A világ egyik legjobb pasija: Josh Wald
  • Zillo
    Johnny Depp azon kevesek közé tartozik,akivel az idő igen nagy jót tett.Az egykor túlzottan kifinomult,és lányos vonásai mára igazán férfiassá és vonzóvá tették őt,nem beszélve arról a leirhatatlan kisugárzásról,ami körülveszi őt.Ha Depp tehetsége(én inkább sajátos természetnek nevezném) nem párosulna külsejéhez,akkor persze csak egy jó pasi lenne a sok közül.De így annál sokkal több.

A következő úriemberre azért esett a választásom,mert kevés olyan férfi létezik,akinek látszólag zord külseje ellenére olyan kedves és őszinte tekintete van,mint neki.Itt persze a filmvásznon nyújtott teljesítmény alapján ítélek,ahogy Depp esetében is.

Naveen-és,mint általában az indiai és arab népek- igen barátságosan sötét szempárral vannak megáldva,és kedvességük is természetük sajátja.AZ más kérdés,hogy ez a kedvesség érdekből vagy őszinteségből fakad-e.A lényeg,hogy a hatás egyértelmű: elég egy tekintet és mosolyra húzódik a szám.

Térjünk át a német fenegyerekekre.A német metál-bandák kellemes emlékeket idéznek bennem.Talán,mert mindig is találtam vmelyik tagjukban vmilyen beteges kisugárzást.

Dero ezen kategoriába tartozik,közöttük is magasan az élmezőnyben.Én nem tudom annak idején mi fogott meg benne,de ma is ha rá gondolok borsódzik a hátam.Szerintem ő nem csak a klippekben és koncerteken kirobbanó jelenség,hanem a való életben is az lehet,bár nem tudom.Nehéz lehet megjátszani vkinek,hogy ennyire agybeteg,így neki elhiszem,tudva,hogy pszichológus diplomával rendelkezik.Van valami abban,hogy a pszichológusok előbb utóbb maguk is bekattannak.Minden esetre nem lennék a páciense.
  • Davidus
    azok nem a nők?
  • Visitor
  • K.András
    Igy érthetö, de tudod milyenek a pasik, belekotnyeleskednek olyan dolgokba is amihez nem értenek
    Én azért szeretlek :)
  • Hajnalcat
    [mély egyetértéssel bólogat]
  • piros mogyi
    Asszem mondom én.
    A szurikáta vagy rókamanguszta egy bájos bundás jószág, aki nagy családban él, tehát nem mindenáron a saját egóját tolja előtérbe. Nem szép ez tény, de annak a topiknak nem is az a lényege, hogy gyönyörűen kidolgozott testű, babaarcú pasikat nézegessünk benne, hanem olyanokat, akiknél valami más is megfogott és itt ismertük meg őket. Tekintettel arra, hogy a netes érintkezésnél - egyenlőre még- nem a látvány az elsődleges inger, ezért én se Kent (Barbi párja) raktam a bannerba.
    Van egyébbként egy aranyhöris is. Majd egyszer berakom helyette.
  • K.András
    Mit szimbolizál? Meséld el nekem kedves Visitor, te olyan okos lány vagy biztosan el tudod magyarázni...
  • Visitor
    Azért áldott türelmed van a hozzászólásokból ítélve :)
  • Hajnalcat
    Én is lefáradtam nem is kicsit ezen az Andráson...
  • Visitor
    Szvsz jó ott az a szurikáta, nem látom miért lenne bántó, és jó lenne ha átéreznéd mit is szimbolizál.
    Bár... túl nagyok az elvárásaim, igaz....
  • eörgs
  • Visitor
    Kicsit ütöttem a fejemet mire az utóbbi pár hozzászólást végolvastam... atyaég...
  • K.András
    Nem, ez azt tükrözi mit gondoltok rolunk :P
    Persze a külföldi senkiházi majmoknak tudtatok normális topikot csinálni :D

Hajnalcat, nem érdekel szurikáta vagy majom e, a lényeg mi nem vagyunk állatok. Az sg-s srácok nevében is kikérem magunknak ezt a merényletet :DDD

Bocsi a zavarásért, nem rontom a levegöt nézegessétek akit akartok és aki nektek tetszik, engem nem zavar. CSak egy picit bejöttem tüzeskedni :P
  • Hajnalcat
    Ez nem egy majom, hanem egy szurikáta és a mongúzfélék családjába tartozik. Természetfilmek nézésében nem igazán vagy otthon látom....

Leírás róla: Link
  • Hajnalcat
    Ki talál oda? Nem értem. :S
  • piros mogyi
    Ki mit vesz magára.
  • K.András
    Nagyon barátságos bannert csináltatok nekünk fiuknak, gyakorlatilag le vagyunk majmozva
  • piros mogyi
    Bazz! Most már biztos odatalál!
    Ez nem volt túl okos lépés.:(
  • Hajnalcat
    Nyílt egy Legjobb sg-s pasis topik itt a fórumon, oda szoktuk betenni az itteni fickók képeit, nem ide, ezért vannak itt csak hírességek.

Itt található
  • K.András
    Én nem a nevedben beszélek, csak elmondom a véleményem és amit gondolok, ezt pedig teszem azért amilyen képeket látok itt.
    Persze vannak kivételek.
  • Hajnalcat
    Tévedsz. Ne a nevemben beszélj, főleg úgy, hogy nem is ismersz.
  • K.András
    Nyaljátok csak a faszopo külföldi buzeránsok seggét. Uhh, brad pit igy brad pit ugy, az az igazság ti csak a neveket szeretitek meg azt az életmodot amivel széditenek benneteket. Valaki megjelenik az ujságban vagy tv-ben azért mindjárt oda van minden lány, na nem azért mert jol néz ki hanem mert a tv-ben vagy az ujságban szerepel. Ennyi.
  • PíszLávJuniti
    loál
  • GabcsiManó

Chris Evans
  • GabcsiManó
    Ne is figyelj ilyen apróságokra, tökmindegy mivel néz ki úgy ahogy, de jó :D

Tegyél csak be nyugodtan képeket nekünk, hadd folyjon a nyálunk
  • Hajnalcat
    [egyetért]
  • sz4bolcs
    17 vagy 19 ' monitor, és fél éve kapott szemüvegemmel sokkal élesebben látok, mint szemüveg nélkül. :)
  • Kata
    Jó a szemed, vagy nagy a monitorod. :)
  • sz4bolcs
    Tényleg? Akkor az is tök normális, hogy szemüveg nélkül 5 méterrel eltávolodva a monitortól külön-külön látom a szőrszálait? :-))
  • Mirk
    bár tény hogy a photoshop jó barát

nem tudom hogy ez a kép éppen photoshoppos-e
  • piros mogyi
    Most találtam valaki gallériájában.

Szeretem a sejtelmes pasikat.
  • Kata
    A valóság is ilyen, ha közelebbről megnézel valakit.
  • K.András
    Nehigy nekik, biztos iszonyat csunya lányok ezért nem merik a képüket sem felrakni, és mivel esélyük nincs olyan pasiknál mint mi ezért inkább fikáznak minket :)

• sz4bolcs
    Nem tudom, hirtelen az ugrott be.
    Nagyon élesen látszik minden sejt a bőréből, a szeméből, mintha szemenként lenne púderezve/retusálva/stilizálva. :-))