2072
:)
-
#1904 Ő a Sawyer? -
#1903 Hoztam valamit a hasonlóképp gerontofileknek, mint én.
-
#1902 az a Sawyer lesz -
Vicodin függö #1901 Rég írtatok ide!!!! -
Vicodin függö #1900 Húú a nevét nem tom én Houset nézek nem Lostot de állandóan pulykatojásozik egy csajt! -
#1899 na ki?:) -
Vicodin függö #1898 Ahha tényleg van!!!!!!!!! -
#1897 van nala jobb is a lostban -
#1896 Fejét le kéne takrani, de azért köszi. -
#1895 Nesztek csajok!
H kigyúrta magát...
-
Hajnalcat #1894 -
Vicodin függö #1893 Hát erre a nem tom kire tuti nem!Hugh Lauriera viszont tuti!!!:) -
#1892 Chris Evans (Fantasztikus négyes, London, Már megint egy dilis amcsi film, Mobil)
-
#1891 Hát ha ez az arc szembejönne veletek a metróban egy kevésbé elegán ruhában, nemtom mennyire gerjednétek rá. :D -
#1890 jáááj ez az uccámba tévedne biztos nem hívnám meg kakaóra...
mutassatok mán egy igazi jó pasit :) én nyitott vagyok a nem túl egzotikus újdonságok irányába....ez utóbbiak túl egzotikusak nekem:) -
Hajnalcat #1889 Legalább most már ismerem a külföldi nevét ennek. gerontofil -
#1888 Na és ő?
Ami fimet láttam tőle abban mind elég fess legény volt. Mit szólnak hozzá hölgyeim? -
#1887 Bekapcsolódnék a gerontofilcsevegésbe.
Nekem is vannak ilyen irányú hajlamaim.
-
Vicodin függö #1886 Ez a pasas úgy néz ki mint a "télapó manója!"Ha ez sexy akkor én inkább kiszúrom a szemem!És nem Ház Bácsi!Tisztelet neki!Ő sokkal híresebb mint Rudolf istáló takarítója,alias télapó manója,tehát Martin Clunes! -
Hajnalcat #1885 Dehát Martin doki sokkal szexibb, mint Ház bácsi! -
Vicodin függö #1884 Hát tényleg olyan búrája van! -
Hajnalcat #1883 :DDDDDDd -
#1882 ennek meg olyan a feje mint 1 tamado elefantnak -
#1881 túl satnya,az arca beesett...a dr house-ban nagyon jot alakit illik hozzá ez a stilus de mint férfi egyaltalan nem vonzo szamomra... -
Vicodin függö #1880 ÚR ISTEN HAGGYÁL MÁR EZZEL A PASASSAL!BE KELL ISMERNI!HUGH LAURIE JÓL NÉZ KI A HOUSE-BAN ÉS A NEGYEDIK X BEN! -
Hajnalcat #1879 -
Hajnalcat #1878 Mégegy veszett jó orvos. :DDDDDDDDDDDDDDDD
-
Vicodin függö #1877 Aha,aha!Apa komplexus?Hát nem tom!Lényeg hogy nekem bejön!De úgy csak ebben a sorozatban House-ként és a Negyedik x-ben!!Láttam pár filmjét és ott máshogy nézett ki!szóval itt a kinézet társul a modorral ami nagyon meggyőző!szerény vélemény volt!:) -
Hajnalcat #1876 fúdeutálom! -
#1875 apa komplexus ?:D -
#1874 igen, csak az a helyzet, h a sorozatban kontakt lencsét használ.
de egyébként borostásan jó -
Vicodin függö #1873 [IMG][/IMG] -
Vicodin függö #1872 szerintem Hugh Laurie!!!!!!!!Fiatalabb korában ő is,mint Johnny Depp,lányos volt!De most kezdi kiélni magát,azaz most kezd nagyon jól kinézni,48 éves korára!!!!!Nézzünk csak meg a Dr.House-ban vagy a Negyedik x című sorozatában!Elképesztően jó pasas+a szemei sok nőt levesznek a lábukról!!!!!! -
#1871 a szemei szepek meg jol all neki a szakall de az arca vhogy furcsa. -
#1870 Biztos sokaknak nem jön be, de szerintem mindenképpen itt a helye:
Kinter Oszkár (modell, műsorvezető)
-
retrobaba #1869 ó istenem mennyi gyönyörű férfi.... George... meg Deep.... ehhez képest én csak egy magyar pasit raknék be... aki nem egy sztár..legalábbis én nem tudok róla!!!!! (aki esetleg tudja ki ő, örülnék ha megírná...!)
szerintem nagyon helyes!!!! és olyan emberi <3 -
norcsibaby #1868 Ő aztán tényleg nagyon vonzó! -
#1867 A minap egy barátnőmmel szóba kerültek a Martini reklámok és így persze George Clooney is. Megállapítottuk, hogy azért jó pasi, vagyis hmmm...igen jó pasi... Úgyhogy ha 46 évesen a tienéves fruskák is "jó pasinak" tartják, mindenképpen itt a helye. :) (Persze biztos volt már.)
-
#1866 fiatal.nagyon. -
#1865 sztetek ő milyen?
http://wiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=9110300