Veszett jóóóóó pasi!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
remélem tetszik lányok!<#wink>#wink>
♠♦♣♥
õ ugrott be a képekrõl 😊\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
És ezt más is észrevette rajtam kívül: Itt
John Dall:
Jobb oldali:
Ben Affleck:

hooked on feeling..😄😄😄😄😄
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
Ramadamammy rapidrandi
de hát végülis...mindenkirõl lehet jó és rossz képet is csinálni.
Lovasi egyébként nem egy jó faszi, de a filmben állítólag jót alakít..egyébként zenészként én naon szeretem.
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
Alah Alik Ya Sidi!
Akár szereti Lovasit, akár nem.

Ne etesd a trollt!
sztem ez a tekintet,ami sírba visz sok nõt..😄
Patrick Dempsey1
és ez az a mosoly..
mosoly2
(mondjuk nekem meg eleve sokszor bejön a félhosszú haj.)
sztem igencsak megjárja..😛
Antonio Banderas1
Antonio Banderas2
sztem sokan nem utasítanák vissza..😊
azért arra még jól emlékszem,h neked jönnek be a borostásrossz fiúk?
vagy tévedek?
A Queen of the damned..nem tom,de ez elvileg a trilógia másik része..legalábbis úgy tudom,mégis film szinten már nem kapcsolódik igazán az iterjú a vámpírhoz.
Nem rossz mozi,amolyan egy estés,volt már jobb is.
A srác irtó szexi benne.Élõben felejthetõ,a barátnõje jobb színéznõ,mint amilyen színész õ.
Underworld.Nos fura,de egyetértek elõttem szólóval,ezen a képen irtó jól néz ki a hapi,pedig egyébként nem jön be.
Egyébként a hosszú hajú férfiakért nem vagyok oda túlságosan...de az utolsó képen valami eszméletlenül vadítóan néz az a fickó.<#ravasz1>#ravasz1>
Most megy a sakál a tv-ben, aki nem látta annak ajánlom fgyelmébe! Itt is izgató.
Ne etesd a trollt!
õ annál inkább😄
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.