Veszett jóóóóó pasi!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd ha visszajön a munkából érdekelne, hogy milyen élet ez a plázacicáskodás. Vajon milyen párhuzamot lehet vonni a plázacica külsõ és a benne rejlõ emberben.
Mert ugye Kata maga álítsa szerint plázacica és szõke ami hatványosan növeli a butaság mint tul. jelenlétét, de az õ úgy tûnik mégis józanul és reálisan gondolkozik. Most akkor hogy is van ez? 😊)
Légyszi ne írjatok sokat mert kávézni megyek és néhány más fórumot meglátogatok.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
most megyek vigyázni a gyerekre. Lehetõleg ne borítsátok ki Katát......
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
savanyu a szõlõ annak aki mondja decens 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ebben mi a rosszindulat? csupán egy észrevétel, mert fel tünt hogy ez nem egy általános topik, hanem gondoltam én joképû csávokrol szolo, mint ahogy ennek van egy nõi változatai is... nem az a topic cime hogy gyertek beszélgessünk, persze ezzel nem azt mondom hogy itt nem lehet beszélgetni, csak furcsáltam a dolgot, mit nem értesz ezen?
nõi nem irámti tisztelet: szerintem a tisztelet mindenkinek kijár, nem csak egy nõnek, jo lenne ha mindig igy viselkednének az emberek, viszont ma már sok nõ furán néz rám ha kinyitzom neki az ajtot, mert azt gondolja magában hogy én egy független nõ vagyok, ne názzenek kissebne ( single 😊
na mindegy, nem rosszindulatbol irtam csak érdekesnek találtam, de a végén a magam csapdájába esem, de remélem értetted amit irtam, bokot nem mondok 😊)
irigység? mire? 😊
Pá és pussz! Rohanok!
[/cserf][/fülünyúl]
De nincs valami egyszerûbb? Amit csak letöltök és mûködik. Az informatikához annyit értek, hol kell bekapcsolni a gépet.
[/cserf][/fülünyúl]
Nem hajtott rám senki, mindenki tök normálisan és humorosan irkál. Egy-két elpottyantott bók pedig nem az ajnározás és csontig nyalás jele, csupán a nõi nem iránti tisztelet, mivel a férfiak tudják, hogy a nõnek kedves, ha bókolnak. Semmi többet nem kell ebbõl kihozni, amúgy sem viszi túlzásba senki a dolgot, és ha valaki egy bókot elereszt, azt nem kell mindjárt kinézni, megszólni. Inkább az az elszomorító, akiben ennyi feltételezett rosszindulat (vagy irigység?) van.
[/cserf][/fülünyúl]
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
aztán telepitsd a progit; ha ez kész, akkor nyisd meg ezzel a kis programmal azt a video file-t, amit nem tud a gépet lejátszani, miután beolvasta, ki fogja írni a jobb oldali rubrikákban, hogy milyen audio és video codec-kel lett tömöritva a file....
aztán google-lal szépen rákeresel az adott codec-re.. és voila!

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
[/cserf][/fülünyúl]
megyek is a veszett jo csaj topikba

[/cserf][/fülünyúl]
De látom csak Kata mûködik, remélem ideszoknak a barátnõi is mert az SG-s nõirészlegre ráférne az erõsítés 😊))
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]