Veszett jóóóóó pasi!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Random_
És plázacica. 😊

Majd ha visszajön a munkából érdekelne, hogy milyen élet ez a plázacicáskodás. Vajon milyen párhuzamot lehet vonni a plázacica külsõ és a benne rejlõ emberben.

Mert ugye Kata maga álítsa szerint plázacica és szõke ami hatványosan növeli a butaság mint tul. jelenlétét, de az õ úgy tûnik mégis józanul és reálisan gondolkozik. Most akkor hogy is van ez? 😊)

Légyszi ne írjatok sokat mert kávézni megyek és néhány más fórumot meglátogatok.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Szerintem ebben semmi fura, vagy különös nincs... Egy olyan helyen, ahol tulnyomó többségében pasik tobzódnak, kiemelt fontossággal bír egy-egy hölgy személye, nagyobb megbecsülést és odafigyelést kap, hiszen ritkábbnak számít a jelenléte. (Pláne, ha még köztudottan csinos is...!) 😊

Dynamic
Szóval lehet hogy keményen hangzik, de naív az a lány aki azt gondolja, hogy ez valami eredendõ kedvesség a férfiak részérõl😊
I.C.ram
Fluke - Atombomb is marhajó.
Dynamic
Ha lány ír egy topikba, akkor általában eszembe jut a Liar Liar liftes jelenete(Jim Carrey és a bombanõ a liftben)...Poénnak poén, de mekkora nagy igazság is egyszerre😄
I.C.ram
Jóvanna, nem én írtam félre! 😊
I.C.ram
Tényleg kicsit fura, hogy megjelenik egy lány, és mindenki hirtelen kedves lesz 😄 UE. volt Lara-val is, Aeris-szel is, meg még ki tudja, hogy kivel. Bár, én õket nem ismertem, meg csak nem is írtam egy fórumba velük. 😊
Tikal
ha tudsz mondatot értelmezni, akkor rájössz hogy nem, nem kellenek a poénok 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

I.C.ram
De egyszerübb!!! Õ egy lány, meg ugye mostmár szõke is... 😄
I.C.ram
Független nõ vagy? Jó tudni 😊
Punker
Nos mivel én 1 "Veszett jóóóóó pasi" vagyok 😊))
most megyek vigyázni a gyerekre. Lehetõleg ne borítsátok ki Katát......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Jajj! Épp az Ace codecpack... Pontosan erre céloztam, hogy nagy xar 😊 Na mindegy, hátha beválik...

Tikal
na ugye, nem csak nekem tunt fel

savanyu a szõlõ annak aki mondja decens 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
"érdekes, hogy a veszet jo pasi topikba eddig fiuk irtak a legtöbbet "
ebben mi a rosszindulat? csupán egy észrevétel, mert fel tünt hogy ez nem egy általános topik, hanem gondoltam én joképû csávokrol szolo, mint ahogy ennek van egy nõi változatai is... nem az a topic cime hogy gyertek beszélgessünk, persze ezzel nem azt mondom hogy itt nem lehet beszélgetni, csak furcsáltam a dolgot, mit nem értesz ezen?
nõi nem irámti tisztelet: szerintem a tisztelet mindenkinek kijár, nem csak egy nõnek, jo lenne ha mindig igy viselkednének az emberek, viszont ma már sok nõ furán néz rám ha kinyitzom neki az ajtot, mert azt gondolja magában hogy én egy független nõ vagyok, ne názzenek kissebne ( single 😊
na mindegy, nem rosszindulatbol irtam csak érdekesnek találtam, de a végén a magam csapdájába esem, de remélem értetted amit irtam, bokot nem mondok 😊)
irigység? mire? 😊

I.C.ram
Itt a link: CODEC csomag
Kata
Tyûûûûûûû!!! Hogyaza...!!! Nekem 5-re melózni kellett volna mennem...
Pá és pussz! Rohanok!

[/cserf][/fülünyúl]

Instict
na lekapom, azt megmondom milyen számomra😊

I.C.ram
GHETTO-TECH 😊 Nem tudom, mennyit mond, de nagyonjó 😊
I.C.ram
De van, mindjárt adok linket.
Instict
ez milyen stílus?

I.C.ram
Hallgassatok DJ Shadow - GDMFSOB -ot 😊 Szedjétek le megéri. Vagy Crossfire - Hydra -t 😊
Kata
Köszi! Punker: neked is! 😊

De nincs valami egyszerûbb? Amit csak letöltök és mûködik. Az informatikához annyit értek, hol kell bekapcsolni a gépet.

[/cserf][/fülünyúl]

Savanyú a szõlõ... vagy hogy is van ez?

Kata
Alizée utolsó vérig. 😊 Most nagyon rákattantam. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Miért baj az, ha itt beszélgetünk, vagy hülyéskedünk? Aki idejött csevegni, tette azért mert jól érzi magát a társaságban. Gondolom én marha te hogy gondolod?
Nem hajtott rám senki, mindenki tök normálisan és humorosan irkál. Egy-két elpottyantott bók pedig nem az ajnározás és csontig nyalás jele, csupán a nõi nem iránti tisztelet, mivel a férfiak tudják, hogy a nõnek kedves, ha bókolnak. Semmi többet nem kell ebbõl kihozni, amúgy sem viszi túlzásba senki a dolgot, és ha valaki egy bókot elereszt, azt nem kell mindjárt kinézni, megszólni. Inkább az az elszomorító, akiben ennyi feltételezett rosszindulat (vagy irigység?) van.

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Apropó milyen zenét hallgatsz? 😄
Punker
privi ment de látom már nem kell 😊)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

töltsd le a gspot.exe -t

aztán telepitsd a progit; ha ez kész, akkor nyisd meg ezzel a kis programmal azt a video file-t, amit nem tud a gépet lejátszani, miután beolvasta, ki fogja írni a jobb oldali rubrikákban, hogy milyen audio és video codec-kel lett tömöritva a file....
aztán google-lal szépen rákeresel az adott codec-re.. és voila!

Kata
Megköszönném! 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Tikal
hát persze, de most mindenki rád hajt, mindenki ultra segitõkész, de csak priviben!? vagy nézegetik brad pitet?

Kata
Megtettem. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Csak codec packet ne használj! Az maga a halál... ha érdekel a téma pontosabban, tudok segíteni

Kata
Hadd írjanak! Mindenki oda ír, ahova akar. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Ams
küldtem egy mélt , szeretném ha válaszolnál...😊

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Kata
Nem tudjátok, honnan lehet letölteni új codec-eket? Van winamp 3-am, a legújabb media player, quick time player, de vannak olyan új videklipek, amiket egyik sem játszik le. Hang van, kép nincs.

[/cserf][/fülünyúl]

Tikal
érdekes, hogy a veszet jo pasi topikba eddig fiuk irtak a legtöbbet

megyek is a veszett jo csaj topikba

Instict
akkor még beleférek😄

Kata
23

[/cserf][/fülünyúl]

Instict
jah, egyetértek!😄

Instict
milyen idõs is vagy?😄D

Kata
Ugye-ugye, ezek az elõítéletek. 😛

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Azért lényeges, hogy korombeli legyen. Nem jó tanárnéniskedni, vagy kislányoskodni a pasi mellett. Szerintem ami belefér (az én koromban) az a -2 év, illetve +5-6 év.

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
a Cím alapján azt hittem ez is valami beteg vicc ami a gumiban fog kikötni 😊)
De látom csak Kata mûködik, remélem ideszoknak a barátnõi is mert az SG-s nõirészlegre ráférne az erõsítés 😊))

Instict
hát neked, meg aki hím létére ilyenek után érdeklõdik😄DDDDD

[HUN]PAStheLoD
akkor csak nekem teccik amint a faszod van? 😄DD

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Instict
rólam nem lehet szép képet csinálni😄DD

[HUN]PAStheLoD
áhh.. egy szépet 😄

Instict
nem is rakok, nem publikus😊

[HUN]PAStheLoD
áhh... még Ins nem rakott be képet addig csak amatõr 😛

[HUN]PAStheLoD
a sok beszéd közbe eszembe is jutott 1 dolog így a 22 év meg 15 éves topiccal kapcsolatban 😊

ha barátot (fiút) keresel magadnak akkor mennyire fontos a kora? (nem nem a Cora 😊)