2072
:)
  • Sné Zsuzsa
    nyaaaa :)
  • uniu
    igazad van, ez a vesszo elcsuszott.. a vesszok mar csak ilyenek:) ide-oda csuszkalnak :))
  • Sné Zsuzsa
    ja és egyet értek: boti az élen!!! :DDDDDD
  • Sné Zsuzsa
    odaképzeltem egy vesszőt :/ :Ð

"Nem azt irta h, 3emberrel sexelt eccerre :) " -> ezt írtad te....na de én odaképzeltem egy hülye vesszőt :DDDD

így:
    "NEM , azt írta h, 3emberrel...." - hát így is más :DDDD

/ nem okoskodni szeretnék: a hogy előtt van a vessző /
  • uniu
    Veled az elen.. olvassatok ma el mit irtam(#877):
    "Nem azt irta h, 3emberrel sexelt eccerre :)" A hozzaszolas tobbi resze mar magamra vonatkozott.
    Viszont en nem ertem ezt a kerdest:
    "Tapasztalat? 3ban voltál?" a #875-os hozzaszolasomra.
  • ugot2know
    Zsuzsa nem numerahuszár!
  • Botond #880
    Analfabéták,ha összejönnek!
  • Sné Zsuzsa
    hogy mi???? Olvasd már el még egyszer a mondatot!!!

javítalak!!

3 emberrel voltam eddig ÖSSZESEN!!! :DDDDDDDD NEM ECCERRE!!! :DDD
  • Botond #878
    Nem ezt kérdeztem,de mind1. :-D
  • uniu
    Nem azt irta h, 3emberrel sexelt eccerre :) Meg nem voltam 3as felallasban, de dolgozom az ugyon:)) (+2 csajszi, offkorsz:)
  • Botond #876
    Tapasztalat? 3ban voltál?
  • uniu
    Ehhez kepest eleg szines sexualis fantaziad van!:)
  • bens
    az jó. én 7-tel :-)
  • Sné Zsuzsa
    hát nekem is rengeteg barátom volt, de csak 3-mal mentem el szexualitásig :)
  • bens
    mondjuk volt olyan bnőm, aki 17 évesen össze se tudta számolni h hány fiúja volt eddig.
    de sztem nem baj ha vki kipróbálja az egyéjszakás dolgokat, csak nem kell túlzásba vinni.
    meg én a tartósat azt úgy értem h összeköltöztük meg minden.
  • Sné Zsuzsa
    hmm...ez jó arány :)
  • bens
    egészséges vagyok. van papírom :-DDD
    hát azért nekem az első bnőm 12 évesen lett. azóta majdhogynem tíz év telt el. azért tíz év alatt a 8 az sztem nem olyan nagyon sok. ebből is volt 3 akivel azthittem h tartós lesz, csak a csaj meghülyült.
  • Sné Zsuzsa
    :DDDD

figy...azért nem jó, ha egy pali sok csajjal volt már, mert mégis honnan a fenéből tudjam, hogy mit szedett össze a többi szukától? Ezt sosem lehet tudni...na meg akkor már az is kiderül így a dologból, hogy díjazza az egyéjszakás kalandokat és az ilyenekben nem szoktam megbízni.
  • bens
    :-( akkor túlléptem a limitet vagy hárommal.
    de ha a csaj szakít velem az nem számít. nem? :-D
  • Sné Zsuzsa
    a voltomnak 21 évesen...hmm....asszem vmi 25 csaja vagy mennyi volt már...mármint ágyban...aki ilyen könnyen változgatja a csajait, az köcsög...ponotsabban nem akarja lekötni magát...szal nekem eddig volt3...egyelőre nem tervezek többet....szal 21 évesen számomra 5 megengedett :D

nekem aztán mind1 mennyi volt eddig :D
  • bens
    21 évesen még mennyi csaj fér bele? ß )
  • loga
    Akkor olvasd el meg1x amit irtam nem a megszerzesen volt es van a hangsuly, a hangnem meg kozel sem elkeseredett ez egyszeruen tenykozles...
    En mar csak azert is azt mondom hogy nincs
    modhatni vartam a valaszreakciot, csupan azert, hogy megtudjam mi a fontosabb bizonyos embereknek.
  • ugot2know
    60 évesen 100 megfelelő?Vagy 100 évesen 60?
  • Sné Zsuzsa
    ja és nem veri az elvárásom a csillagos eget, már sok barátom volt, aki teljesítette
  • Sné Zsuzsa
    1. értem, de hogy nézel ki? A külsőség igenis számít szerintem...nem azt mondom, hogy az az elsődleges, de basszus ismerjük már be, hogy az ember igencsak megnéz egy helíyes fiút :)
    2.azt kell tudnod, hogy neked mi a jó...nem tudod a határozott szót értelmezni?
    3.nem értem ezt a mondatodat....ezt sem érted, hogy mit jelent, tisztelni az emberekt?
    4.nekem az már sok, ha pl 40 csajjal voltál eddig és ha mondjjuk pl 25 éves vagy :D
  • uniu
    ehh de keseru vallomas volt ez :)de azt kell, hogy mondjam: valoban igaz, hogy mindenkinek az kell a legjobban amit nem tud megszerezi, de azert az elmulik idovel (jobb esetben:)) illetve van akinel nincs is igy kisarkitva meg fiatalon sem:) nem csak a kinezet es a penz szamit. Ha mar itt tartunk akkor a sarm es a kisugarzas a donto, sztem...
  • loga
    A legtobb valas is talan abbol adodik, hogy nem eltek ki magukat az emberek de legalabb az egyik fél es azert a kivancsisag hajtja...milyen lehet egy masik pasival lehet hogy éppen a munkatarsarol almodozik vagy valakirol a buszrol.
    Eljon egy karácsonyi parti kicsit többet iszik es (persze az ital tehet rola nem is mas) megtortenik. Jon a lelkiismeretfurdalas elmondja, harag kulonkoltozes stb...
    Ezt beirom mashova is
  • loga
    A jokepu pasi mint a gyonyoru csaj mindekinek kellene es mivel tudja magarol es tetszik neki a helyzet
    Egy barátom is megmondta:"A szépséggel többnyire nem párosul az erkölcsösség"

egyszer el majd leall egynel meg a hazassagig nem fexik le senkivel meg nem csal meg...hát persze En meg tegnap dumcsiztam a télapóval megbeszéltük az ezév karácsonyi terveket...
    Amit nem tudsz az nem is fáj.
  • loga
    Ezzel csak az a baj sajnos hogy a lányoknak mindíg a kemény vagány Dzsigoló csákó kell aki minden nap új csajt kap és nem is bánja....meg a csajok sem mert vígasztalódásra ott a rendes fiúk válla és (csak) a barátsága. Tisztelet a kivételnek amelyik lány képes a leírtak alapján barátot választani magának.
    Meg kell mondjam szvsz ennek nagyon kevés az esélye, a döntő a kinézet és(vagy) a pénz.
    Láttam én már huszonketto eves gyonyoru lanyt egy bacsival aki nembeszelt jol magyarul ...azt hittem az apukája mindaddig amig le nem smárolta a ficko egy tipikus gazdagon kover feherszakallu kejenc. A lany nem ellenkezett.
    Mi legalabb "csak" a kulsore adunk meglatjuk hudecsinos ennyi.
    Pelda:
    Nem foglalom bele a harmadik mondatomba rejtve, hogy van-e kocsid es ha igen megis milyen es vigyelmarel akkor vacsizni valahova.
    En mar csak azert is azt mondom hogy nincs erre mit lep kb 4. randinal ize bocs de sok idot veszel el tolem es meg elni akarok meg a barataimra is kell idot szakitanom
    Kérdem én: De hát az isten szerelmére hetente egyszer talalkozunk es volt amikor 2 het utan talalkoztunk csak. hogy van ez?

Masik:
    a baratom aki lelepett a volt baratnojevel azt mondta hogy milenne ha ujrakezdenenk es most gondolkodnom kell.
    Erre en: es megis mennyi ideig voltal a baratoddal?
    1evig
    Egy ev utan visszament az elozo baratnojehez aztan most meg megint ide vissza es a csaj osszejott vele 2 honap erejeig.
    Kossz a karacsonyi ajandekot sosem felejtem el!
    Ennyit az aranyos megerto kedves de nem gazdag es/vagy nem adonisz tipusu pasikat akaro csajokrol.
  • uniu
    ...de majd ha jon az IGAZI!
  • uniu
    igen, ez a kulcskerdes! a kompromisszum-kezseg :))

(bar sokan ugy vannak ezzel, hogy "ezert" a fiuert/lanyert, biztos nem teszem ezt/azt meg...)
  • tomzsi
    hali mindenkinek
  • Membrah
    nem tudom neki mik az elvárásaik,nekem nagyon összecsapva megfogalmazva "csak" annyi,h érett és kapcsolatképes legyen..
    ebben benne van h hűséges,van humora,és nem egy őstulok..
    Az h néha kocsmázik v szereti a focit va motorokat,v akármit..
    Nah és..én meg megnézem néha a csepegős filmeket,meg ugyanúgy elemgyek a barátaimmal bulizni..
    A legfontosabb talán itt az,h (bizonyos) kompromisszumokra legyen hajlandó mindkét fél.
  • Membrah
    háháhá...
    végülis..:-))))
    pedig ugyanúgy visszaugat..viszont én vagyok az "úr" a háznál..:-DDD
  • Membrah
    aha..úgy tűnik..:-D
  • ugot2know
    Még egy olyan topic,ahonnan Quasimodo kiszorul!:(
  • uniu
    Az vagy az IS ? Zsuzsa elvarasai a csillagos eget verdesik, Te is hasonlokepp vagy ? Amugy a Tmahoz hozzaszolva, en is a mutatos csajokra buktam egesz eletemben... deeeee... a leghosszabb es legjobb kapcsijaim azokkal a lanyokal voltak, akik a kedvesegukkel es az eszukkel(ilyen is van!:)) vettek le a labamrol. Aztan radobbentem, hogy ez a helyes ut:)
    Egy mutatos, de ures feju lany, szamomra egy zsebbkendovel egyenerteku, igencsak k iabrandito, olyan mintha egy allattal "jarnek"...
  • Vlala #843
    Csak nehogy úgy járj, mint az egyszeri nő a viccben, amikor feladott egy hirdetést, hogy "Hűséges, megértő, okos, életrevaló társat keresek", erre küldtek neki egy kutyát...
  • Botond #842
    Álomvilágban élsz.
  • Membrah
    jó neked...