2072
:)
-
#926 na ez nem kérdés :DD -
Phat Smoker #925 az alsó kép alapján Colin Farrell is eséllyel pályázhatna kegyeidre ;-) -
#924 a doomban amikor a liftben felfelé néz....áááá...kész, gyönyörű -
#923 Na ő a tipikus "Álmaim pasija"
fekete haj, sötét barna szem, kreol bőr, izmos (nem kigyúrt) test...wáááá
-
#922 Fiatal vagy te még ahhoz... :) -
#921 Elhiszem..meggyőztél..láttam már olyan tekintetet!:) -
#920 Rég voltak képek jó pasikról (:
naa vki... -
#919 jéé a kata a házigazda :D -
#918 na az én tekintetemből lejön, hogy nem csak azért nézem a srácot...hidd el lehet látni, mit akarok...és, ha nem bamba akkor tudja mit akarok, ha meg bamab....no comment :P -
loga #917 De szerencsére ugyérzem megtaláltam az igazit kozel egy éve vagyunk eggyutt és fél éve eggyutt is lakunk.
Persze ő sem tartozik bele az átlagba és igazi egyéniség. -
loga #916 egy-két -
loga #915
Kedves Membrah:
Igen a felsoroltak velem tortentek meg, nem nem velem van a hiba(ha az egyéniséget hibának nevezed akkor abbol sosem gyogyulok ki)
Rájottem, hogy az egyéniséghez egy másik egyéniség szukségeltetik.
Ha figyelmesen olvastad volna nem kifejezetten a lanyokra hanem az emberekre ugy altalanossagban ertettem.
Akinek nem inge nem veszi magára...A hozzászólásom #823 hoz szolt nem neked.
Nekem nem kell itt megvédened a nők becsületét...eléggé jol és viszonylag hamar kiismerem az embereket egy két személyes beszélgetés
Szerencsémre mindíg tudom mit akarok de nem viszem véghez mások kárára.(vagy legalabbis megprobalom)
Egy nő (általában értendő és sok kivétel van) szereti ha a ffi tudja mit akar mert egy határozott jellem jol jon neki.
Pl.: Lehet, hogy a munkahelyén egy határozott vezető de otthon az én kis feleségem aki szereti ha én dontom el, hogy holnap hova megyunk.
Oktatasos hangviteled...."hanem-és ezt e a szót jegyezd meg szerintem!- a MAGABIZTOSSÁGRA!!!"
Majd ha tapasztalsz sok dolgot...akkor, addig is kosz elvagyok magam is.
Eléggé sok barátnőm volt, szal nem a levegőbe beszélek.
Ah majd elfelejtettem:
Az a nyálas zselézetthaju gyerek kérlekszépen kb annyit figyeli magát a tukorben mint te vagy tobbet is, és egyből megvan a magabiztosság.
és az sem utolsó, ha van otthon pár milla meg a zsírúj autójával megy végig a körúton és mikor dudál a csajoknak azok meg visszasikongatnak neki. Nem csak a kislányok.
Én realista vagyok
A kedvem kiválo remélem a tied is. ...ezek a dolgok velem évekkel ezelött történtek, azota sokminden tortent.
-
#914 zsuzsa: és ha a fiú azért nem néz a szemedbe mert azthiszi, hogy azért bámulod, hogy mi a fenét bámul a másik ?:)) -
Phat Smoker #913 ez nem a szerelmesms topik! -
#912 feketeribizli, te valóban érdekes egy személy vagy... magadban fórumozgatsz magadnak...másrészt pedig olyan hülye elvárásod van, hogy az szörnyű...ha egy pali akkora balfék, hogy nem mer odajönni hozzám, azt egyből leírom magamban...sőt, ha állandóan zavarban van, mert próbálnék szemezni vele, na akkor megint csak leírom magamban, mert ezek szerint nincs elég önbizalma....szal nem tudom mit vársz el egy nőtől, nem tudom hány éves vagy és melyik bolygón élsz -
feketeribizli #911 Éjjel álmomban veled voltam, nem szoltál semmit, csak tetted a dolgod, mikor ébredeztem már kezdtál hiányozni, s a nappal nélküled olyan , mint egy rémálom.
A testedet kivánom! -
#910 sztem azért mert szimplán hülye vagy... meg miért nem tudsz 1 hozzászólásban írni vmit, szétfloodolod a topicot.. :( -
Phat Smoker #909 akkor légy türelmes :) -
feketeribizli #908 Azt hiszem házasok lehetnek, különben miért nem szólnak hozzám,azóta se? -
feketeribizli #907 Az a kettő többször nem szólt nekem, vajon miért? -
feketeribizli #906 Én arra várok, hogy olyan nő kinálja fel magát, kinek nem mondanék soha sem nemet. -
feketeribizli #905 Tényleg?! -
feketeribizli #904 Most neked is nemet mondanék! -
feketeribizli #903 Persze, volt olyan is, hogy nemet mondtam, mert nem volt nőre épp szükségem. -
feketeribizli #902 Igen, de akkor nekem van szükségem rájuk, s nem nekik rám! -
#901 mi vagy ? megszólíthatod te is őket!:) -
feketeribizli #900 Az vagyok, de hiába várok nőre, ha 20 év alatt csak 2 szólitott le úgy! -
#899 amit a shot-nak írtál ...hát ismerős egy story :D
az egyik ismerősöm szintén így járt...együtt volt egy nővel, már mennyasszonya volt meg minden...de a csaj félrelépett...utána rá egy 2-3 év után taliztak...a csaj el volt hízva, van egy gyereke, csalja a férjét fűvel-fával...blah-blah...szal dettó történet....a shot...nem tom hányéves vagy, de ne búsulj, nincs miért
az önsajnálatos rész is dettó :D -
#898 Membrah:
hát nagyon ifi-k vagytok!:)ez azért ebben a korban természetes, valószínű ő volt a z 1. nagy szerelmed, azért viselt meg ez így ennyire.
a shot: az a baj a hosszú kapcsikkal, hogy egymásba ivódnak az emberek. Nekem is volt már rossz passzom, épp egy viadukton sétaltam, egy pillanatra átfutott az agyamon, hogy mi lenne ha.... ? de nagyon rosszul tettem volna! így utólag ezt látom 10 év távlatából. Nagyon sok szép és változatos kapcsolatom volt azóta, és még remélem lesz is!:) A pláne: nemrég összefutottam azzal a csajjal. Gyerekei vannak, stb.. unja a pasiját, de már nem akarja otthagyni, fűval-fával csalja, és nagyon duci is lett. Miatta kellett volna ugranom ? ehh... most ugranék le ha ő lenne a csajom! :) Ja igen, és most teker, hogy talizzunk meg stb...
nos: egy a lényeg, én csak azt a tanácsot tudom adni, hogy: nem minden az aminek elsőre látszik! Vszínű fiatal fiú vagy, és még elötted van 1-2 dolog. Másik fontos dolog, hogy ne emészd magad, tudom ezt nagyon nehéz megfogadni, de próbáld meg, és próbáld őt kihagyni az életedből, mert csak árt ha a múltban keseregsz. Az hogy mit érdemelsz... ez már nem a szerelem, ezek már csúnya elvárások(és önsajnálat), amiktől egy lány a falnak rohan!:) (bennem is vannak ilyenek, de ezt próbáld meg nem ilyen nyíltan "felvállani":) ! -
#897 hmmm...tudom, hogy b*ziságnak fog hallatszódni amit most mondani fogok: Ha leugrasz a 10-ről, azzal magaddal és a szeretteiddel b@szol ki. Ne úgy állj hozzá, hogy mit érdemeltél vagy mit nem az élettől, hanem végy erőt magadon, próbáld lezárni magadban a dolgot és éld tovább az életed...tudom szörnyű csalódni, tudom most úgy gondolod legszívesebben kiugranál a világűrbe, szétrobban az agyad a sok gondolattól, de hidd el egy jó idő elteltével ülsz majd a gép előtt és te fogod a jó tanácsokat osztogatni, nem neked fogják. Az öngyilkosság nem megoldás...én személy szerint mindig úgy fogtam fel, hogy az öngyilkosság a leggyengébbek megoldása, akik elismerik, hogy ők egy senkik és az ilyen nem is életrevaló...hát ezért én még egyzser nem próbálkoztam ilyen hülyeséggel, mert én többnek érzem magam egy emléknél. Egyelőre sz@r lesz az életed, viszont, ha folyamatosan elfoglalod magad, hobbyt keresel magadnak annál hamarabb gyógyul majd a seb és annál gyorsabban leszel újra boldog, újra teljes! Fel a fejjel, mi mindig itt vagyunk neked, ha még csak neten kersztül is, de erőt szívesen öntünk beléd!!
Gyógyító puszi - neked!! :* -
#896 nekem most lett vége 4 éves kapcsolatomnak, és nagyon kibaszott velem a volt barátnőm.soha nem csaltam meg... mindig számíthatott rám.volt egy öngyilkossági probálkozásom,annyira kikészültem.
ilyenkor mindenki azt mondja,hogy egy csaj nem éri meg,de ez nem is a csaj miatt volt, hanem a csalódás és az életem addigi rendjének felborulása miatt.meg azért mert kurvára nem ezt érdemeltem az élettől,az életemtől... -
#895 Hogy mennyi idősek?:-)
Nem volt rég..február elején szakított..
mindegy..
Amúgy én szeptember leszek 20,ő meg decemberben 21.
Szal bőven van időm..:-D -
#894 Valóban, ha így történt ez korrekt volt a részéről.(Tippem szerint másba szeretett bele) Amúgy mennyi idősek voltatok akkor ?
Az én kedvenc szövegem ez (több csaj mondta már lehet, hogy összebeszéltek?:): Jó pasi vagy, jó az ágyban, van pénzed... találni fogsz mást.
De ezt nem szakításkor kellene mondani, nem ?:)) Amúgy nem értem, hogy szakításkor az 1ik fél miért sztárolja a másikat ?
A lányoknál a legyünk barátok = Tök aranyos vagy :) -
#893 :-)
nem tudom..akkor mi mások vagyunk..ő nem akart megcsalni,úgyhogy ez a legkorrektebb,legemberibb amit tehetett,ha már nem akart velem lenni és nem szerelmes.
én meg megint nem csanék meg soha senkit..akkor mi értelme együtt lenni valakivel??
Meg szerettem volna tartani a kapcsolatot..de pont zaért mert szerelmes voltam még akkor,amikor szakítottunk..
Egyébként meg nem is lett volna értelme ha én sem vagyok szerelmes..
Mellesleg az ilyen "szövegek" ahogyan mondtad a pasiknál is léteznek
"Kedvenceim":Legyünk barátok!
Nem a te hibád!
Nem érdemellek meg!
Nem szabad folytatnunk!
ésatöbbi,ésatöbbi..:-D
etcetera..:-) -
#892 Érdekes amit mondasz. Én ezt női szövegként ismerem, a csajok lépnek tovább akkor, ha már kihül a hév a kapcsolatból. A fiúk meg akarják tartani, és máshol keresnek szerelmet:) -
#891 -
#890 a srác nyílván nem azért jön be mert ismerem és tudom,h magabiztos,hanem mert jóképű..de ennyi...:-)
ilyen mindenkinek van..
a valóságban,a reális életben úgysem ez az egyetlen befolyásoló tényező párválasztáskor..:-)))
Semmi egetverő..már nem szerelmes,és csupán szeretből,megszokásból felesleges velem lennie..
Eleinte baromi nehéz volt..de hát ebben iagaza van,és elfogadom..
Én nagyon szerelmes voltam..és hiányzik is ami volt,de már jól vagyok.
Nem volt ez sem hiábavaló..Végülis a rossz azért van,h értékelni tudjuk a jót..:-P
:-DDD -
Phat Smoker #889 öö..én magabiztos vagyok..asszem! :D
-
#888 szép hozzaszolás volt. Annyit had írjak be, hogy a galériadban a "francia musical" főszereplője is a magabiztossága alapján jön be neked ?:))
Amúgy eggyetértek veled, valóban kell vmi, amiben a biztonságérzetet megtalálja a lány. Ez esetedben a magabiztosság, de más az anyagi jólétben látja ezt meg, stb stb.
Amúgy miért hagyott el a volt szerelmed ? -
#887 hűha..mi volt itt,mióta nem néztem fel...:-D
loga!én csak arra lennék kíváncsi,h neked ennyire rossz tapazstalataid vannak?
És ha igen,azon nem gondolkodtál el,h lehet,h benned van a hiba?
Tudod nem értek midnenben egyet veled!
Tény,h rengeteg csajnak fontos a máni,de már csak a magam nevében is kikérem,h ez alapján általánosíts..életem első igazán nagy szerelmével,másfél évig voltam együtt kb,és ő hagyott el,nem fordítva..
ő pedig éppenséggel volt amikor a heti cigipénznek örült,mert diákként rá volt/van utalva a családra,akárcsak én..
Nem halmozott el,csak alap dolgokkal,meg a szeretetével..Ami képzeld egy normális nőnek(amiből "hihhhhhetetlen",de sok van)megfelel!!!
És kinézetre is átlagos..nekem ő volt az ATYAÚRISTEN..azért mert elece tetszett,meg persze szerelmes voltam.
De tudod miben tévedsz nagyot?
Nem a fukszra,a kocsira,meg a menő,"hű de kurvajól nézek ki az új mercimben,a nagy napszemcsimben,a lazánremesős oltárszexi ingemben" típusra "gerjednek"..
hanem-és ezt e a szót jegyezd meg szerintem!- a MAGABIZTOSSÁGRA!!!
Ez szerintem tök midnegy milyen személyiség valaki..fontos,h ne azt sugaldd mindenki számára,h egy vesztes típus vagy,aki csalódott a világban,és gyűlöli azt,meg h neked nem is kell senki..meg hasonló csacskaságok..
A nagyképűség nem zsánerem,de egy ffi tudja mit akar!
Én is tudom,ő is tudja!!!
Nem kell elszállnia magától..azt sose díjaztam,és a műmájer,agyonzselézett,bilihajú nyálgépek,akik inkább néznek ki csajnak v buzoinak,mint pasinak sose voltak a zsánereim..De az h legyenek céljai,tudja mit akar,és az udavriassága ösztönös magabiztonsággal párosuljon az élet irányába és irányomba!!!
Szerintem nem túl megnyerő egy lefelé bámuló,kokadozó ember,aki nem látja az élet szépségeit..
sok szarság van,és sok állat,az ziher,de nem kell mindig ezen agyalni!
Én sem fikázom magam bőven,pedig kritikus vagyok,leginkább magammal szemben,de nem trónolhatok folyamatosan a keserveimen,mert akkor lehúz magával!
Nem tudom mi a baj,remélem nem bántottalak meg,és azt is,h hamarosan kicsit pozitívabban fogod látni a világot!