2072
:)
-
#840 hmmmm...azért lehet én vok tróger,meg válogatós,de nekem az álompasi fogalmába beletartozik az,h "HŰSÉGES"..
Tudom,h nem divat..de én ezt vhogy annyira szeretem... -
#839 wow:) valaszolhatok en is ?:)
1, ugy ahogy most!:)
2, hatarozottan tudom mi a jo nekem!:)vagy azt kell tudnom neked/masnak mi a jo ?
3, ez egesz jo kerdes, kevesse uresfeju, bar sztem ezt magadra vonatkoztatva erted.
4, igen, de mihez kepest ? ha sok akkor vszinu pipalos tipus vagyok... es igy nem tisztelem az embereket, mondjuk megcsalom, ez baj ? -
#838 tomzsi- akkor kérdések...hogy nézel ki? mennyire vagy határozott? mennyire tiszteled az embereket? sok nővel voltál eddig? -
tomzsi #837 En veszett jo pasi vok (CSAK VICCELTEM) letszi valamit irjatok
-
#836 lehet, hogy megcsalt, de akkor is álompasi ezt az egyet leszámítva...határozott, magas, fekete haj, barna szem, laza stílus, okos, egyéniség, érzéki, jó volt vele szeretkezni...szóval, ha nem csal meg, ha megkérte volna a kezem....tutira igent mondok...de így már biztosan nem :Ð -
Ben C #835 én nem. -
#834 émmeg bens :-| -
tomzsi #833 hali Tomi vok
-
#832 Ha megcsalt nem lehetett álom pasi. Az alapvető, hogy őszinte legyen veled, márpedig a megcsalás az nem ezt igazolja. Szóval szerintem inkább ne legyen álom, de megbízható legyen. (Ránézhet más nőre, mert ezt egyetlen pasi sem tudja megállni, de ne legyen több annál.) -
#831 Na az ilyen típusok nem kellenének még akkor sem ha egyedül lenne férfi a világon. -
#830 menj te is kocsmázni vele a meccs után.... -
#829 hallod...annyi mint a szemét, annyi van :P Persze annyi jó nő is, na de lényeg, hogy mindent csak pozitívan lehet szemlélni! :) -
bitubo #828 vegyünk például engem :D -
#827 nekem volt egy álom palim, csak egy volt vele a baj...megcsalt :))) Hiába kezdtem megszeretni...ez volt ...sebaj, rengeteg jó pali van :) -
#826 háén! -
Vegas #825 sziasztok -
Phat Smoker #824 ezek természetes elvárások, én is nagyra tartom a pozitív belső értékeket egy hölgynél! -
#823 Fontos mind a kettő. De ezen kívül még nagyon sok más is, ami nem a külsőn múlik. Legyen kedves, legyek fontos a számára, ne legyen primitív, stb. Ezek nem látszanak meg, de idővel kiderül. Valami az első szónál, valami később. Nekem ezek sokkal fontosabbak, mint az, hogy hogy néz ki. El nem bírnék viselni egy olyan pasit, aki kocsmázik, meccsre jár, intelligenciája nulla, udvariatlan és csak a dugásra kellenék neki, akármilyen jól is nézzen ki. -
#822 :-D -
Phat Smoker #821 jah..nem a méret a lényeg, hanem a konzisztencia ;-)) -
#820 Hát nekem nincs nagy tapasztalatom..Egyetlen iylen barátom volt(nem rég lett vége)..
Nos, sokan nem tartják vadító pasinak,mert vékony..v nem tudom..
Én imádtam,halálosan szerelmes voltam..
Ami kellett egy jól működő kapcsolathoz,meg volt/van benne(és nem azért lett vége,mert hiányzik belőle valami,vagy belőlem..egyszerűen már nem szerelmes..):kedves,aranyos,hűséges,intelligens,van humora..stb..
És persze ha már érintted a szex témát,tökéletes volt..sőt..;-P
És ehhez nem kell tényleges tapasztalat,h tdjuk melyik méret nevezhető jónak,vagy...:-D
Szóval ért hozzá:-)..Lényeg nem függ össze az izomzat,a külsőcsáberő a teljesítménnyel..És egy kzepes,átlagos pasi eddigi ismereteim apalján értékésebb belősleg,mint egy álomfaszi...
-
#819 Nem szabad bedőlni a látszatnak. Volt egy jóképű, viszonylag izmos pasim, aztán mikor előkerült a szerszám, akkora csalódás ért, hogy ihaj. A méreten túl ráadásul nem is nagyon működött neki a dolog. Most egy vékony párom van, (a barátnőimnek nem igazán jön be de nekem tetszik és ez a lényeg) és nagyon meg vagyok vele elégedve. Mint méretileg, mint egyéb szempontból. Sokkal többet ér, mintsem, hogy jóképű meg izomagyú legyen. Szeret és én is szetetem, és ez a legfontosabb. -
#818 nem értem,minek ez a kérés,h "ki az a "veszett" jó pasi??"..
mintha baj lenne..minek legyen egy nő állszent..tlaán anők nem nézik meg a jó faszikat?vagy nem lehet...
ugyan már.
kár tagadni!:-) -
#817 Na igen. Pont a testvértopik ihletett anno a nyitásra. :) -
#816 miért...ki az a veszett jó nő?? -
Grim007 #815 ki az a "veszett" jó pasi?? -
#814 :DDDDD
Nem. -
G_ArchAngel #813 roma kosaras?...:PPP -
#812 nekem fekete haj, sötét barna szem, kreol bőr és 190-200 centi között legyen :))) Hát én így döntöm el magamnak :) -
#811 És ezt hogy döntik el a nők? Mindenkinek más a jó! -
Ben C #810 nem :p -
Raszkolnyikov #809 Ez én vagyok? -
#808 megnéztem url alapján... pfff.... :(( -
#807 nekem csak peros x :( -
Mentol #806 Itt is van:
-
#805 mivel? -
#804 szerintem meg csak sokáig volt rajta a gombon az ujjam...de, ha te úgy gondolod, legyen úgy ;) -
#803 Nem hinném. Tudja ő, hány nyolc kalács, nem sértődik meg ilyenen. -
#802 Elüldözted. -
#801 Nem kell ám ilyen sok szmájlival, ez erőltetettséget tükröz. ;)