773
Melyik nyomtatóra érdemes ma beruházni?
-
X TEA C #610 Koszi GZ8 -
#609 Akkor disznóság. -
#608 nagy méretűek persze.. a pirosban már alig van -
#607 gyári patronok mindig félig vagy még addig sincsenek töltve. ne csodálkozz... -
#606 Mekkora az oldal? A4-es vagy 9 x 13 cm-es fénykép? -
#605 Most vettunk egy ilyen Epson dx9400F tintasugarast. Az normalis, hogy kb
20 oldalt nyomtattunk foto minosegben es a patron fele mar kiment?? Ez igy egy vagyon lesz. Pedig egyebkent nagyon szepen nyomtat. -
#604 nincs mit :) -
#603 köszi a választ! -
#602 Alaptétel, hogy minél olcsóbb egy nyomtató, annál magasabb a fajlagos lapköltség.
Érdemes a canon, a hp és az epson weboldalán utánanézned, mennyibe kerül egy készlet patron (általában garanciavesztéssel jár, ha garanciaidőn belül újratöltött v. utángyártott patront használsz, és szervizbe kell vinni a készüléket), hány lapot tudsz vele kinyomtatni; e két értékből egy jó közelítéssel már kiszámolható, mennyibe kerül 1 kinyomtatott oldal.
A szkennerek manapság minimum 1200 x 1200 dpi-s felbontásra képesek, sok különbség szerintem nincs az egyes márkák között ebből a szempontból.
-
#601 Az aranyozó fóliát - már ha a papír vastagsága egyáltalán engedi - festékszalaggal, hőnyomtatóval is fel lehet vinni.
Én inkább egy nyomdászt kérdeznék meg, inkább ott készítenek meghívókat, már csak azért is, mert a lézernyomtatók 165 gramm/négyzetméternél nehezebb papírt viszonylag ritkán kezelnek le. -
#600 Nyomtatót szeretnék venni,a lényeg jó minőség és ha lehet jó minőségű Skennelés! kis segitség kellene ti melyiket választanátok?
Canon Pixma MP260 Tintasugaras
Epson SX405 tintasugaras és
HP DeskJet F4280-as.
Tehát melyiket javasolnátok ill.melyiket kerüljem.
Ha ezeken kivül van másik tipus amit ajánlanátok max 20-25 ezer ftig ajánlhattok előre is megköszönöm!!
Válaszokat előre is köszönöm. -
X TEA C #599 Sziasztok latott mar valaki olyat, hogy lezernyomtatoval + aranyozo foilaval meghivot kesziteni, pl a Galgonal lattam ilyet de ahhoz most nagyon messze vagyok, tudna valaki segiteni, hogy hogyan keszul nem valoszinu, hogy konkurencia lennek... :) -
#598 Multifunkciós nyomtatót szeretnék venni,max 20-ezer ft-ig a cél: jó minőség,és olcsó lehetőleg utánygyártott tinta töltse.
vmi tipp? -
X TEA C #597 Sziasztok, van egy Lexmark c912 nyomtato ami A3 meret nyomtatasara alkalmas, viszont en szeretnek a4-es meretben nyomtatni megpedig a teljes oldalt feher csik (szele) nekul azaz 100% A4 meretet. Hogyan tudom ezt kinyimni A4 oldalra. Azt tudom, hogy kinyomtatni A3 es levagni aszelet de az nem jo mert sokat akarok igy nyomtatni. A nyomtato tud ekkorat nyomtatni csak a nyomtato program miatt korlatolt, van valakine otlete? -
#596 sziasztok.
nekem olyan problémám van,hogy ha bármit nyomtatni szeretnék,a nyomtatásra való klikk után nem kezdi el,hanem el akarja menteni fekete-fehér bitképpé,behozza photoshopban,és onnan akarja csinálni.eddig meg simán klikk,és nyomtat.mi lehet a baj?előre is köszi. -
Puhos #595 Illetve a telepítés végén azt írta ki, hogy "A telepítés során végzetes hiba lépett fel."
E-mailt nem tudtam a HP-nak írni /a magyarországi képviseletnek/, hanem felhívtam másnap a nyomtató dobozán lévő telefonszámot. Ott a diszpécsernek elmondtam, hogy mi volt a probléma. Ugyanis a drivert utánna többször próbáltam újra felrakni, de a probléma ezzel sem oldódott meg. Leszedtem a HP oldaláról a nyomtatóhoz való drivert, de így sem lett jó. Annyira, hogy már semmilyen HP-s program nem indult el. Tehát a diszpécser azt mondta, hogy ha még nem telt le a három munkanap akkor vigyem vissza oda ahol vettem, és cseréltessem ki, ugyanis valami szoftveres hiba lehet. Ki is cseréltük egy HP Photosmart C4480-ra. Na ennek a driverének a telepítése is ugyanúgy kezdődött mint az előző nyomtatóé. Elvittem a nyomtatót egy haverhoz, ott felment az ő gépére a szoftver. Nálam nem sikerült. Leszedtem a HP oldaláról a C4480-hoz való magyar nyelvű szoftvert, felraktam és láss csodát minden működik hibátlanul. Az op. rendszerem Windows XP Home Edition Sp3 /eredeti/.
-
Puhos #594 Csá!
Mi is vettünk egy HP Deskjet F2280-as készüléket. A korábbi egy régebbi típus volt. Tegnap az új nyomtató driverének a telepítése 50 perc alatt ment le. A telepítés végén megjelent egy hibaüzenet ugyanazzal a felirattal amit te is írtál. Ma újra raktam a drivert és ugyanaz a hibaüzenet lett a telepítés vége. A nyomtató működik, fénymásolni szkennelni tudok, viszont a patronokba a tintaszintet én sem tudom megnézni. Még nem jöttem rá én se, hogy mi lehet a gond. Lehet, hogy írok egy e-mailt a HP magyarországi képviseletének. Ha valaki tudna valami használható megoldást örömmel venném. Köszönöm!
-
czelu #593 Sziasztok!Az lenne a gondom,hogy a HP F380-as nyomtató telepítése után egy hibaüzenet jelenik meg ha rákattintok a HP Szolgáltatóközpontra"Nem érzékelhető HP eszköz.A HP szolgáltatóközpont most bezár."Ha valaki tud segíteni kérem írjon,mert így nem tudom megtekinteni a tintaszinteket se. -
szilvasi4 #592 Igazad van ,de hidd el a lemezen ez a verziószám található.Jobb hijján letöltöm a 6.0.1-est.
Köszönöm a hozzászólásod.Szép napot. -
#591 Az érdekes, mert a 2009 augusztusi driver a 6.0.1-es.
Mindenesetre egyszerűbb, ha felmászol a hp weboldalára, és megkeresed hozzá a drivert. -
szilvasi4 #590 Hali!
Hp Deskjet f300 tipusú nyomtatóhoz keresek telepítő lemezt. 7.0.1 -es verzió volt nekem ,de eltört a lemezem.Ha valakinek van ilyen legyenszives töltse fel nekem valahová.Előre is köszönöm.
üdv -
#589 Nem mindent, csak a bíbort... :) -
Tomek83 #588 Remélem nem baj ha ideírok a problémámmal. Lehet hogy láma vagyok és azért bénázok,de azért rákérdezek: van egy Epson sx400 multifunkciós készülékem és kifogyott belőle a fekete és a magenta szín,vettem bele fekete patront,mert csak fénymásolásra használom mostanában,de nem tudok semmit se csinálni, mert azt akarja hogy a magentát is cseréljem ki.Menüben sem tudok semmit se csinálni,mert a kis képernyőn rögtön error van a magenta kiürülése miatt. Kötelező lenne minden üres patront kicserélnem? -
#587 Minden nyomtató nagyon pontos, illetve szép és élénk színeket nyomtat
Mivel az origamipapír jellemzően hajtogatott, továbbá a kéz nedvességét is számításba kell venni, én inkább színes lézernyomatót vennék, de ezek meg 60 ezer forinttól kezdődnek. -
#586 Sziasztok!
Nyomtatóvásárláson töröm a fejem:).Tudnátok ajánlani nekem olyat,ami nagyon szép,élénk színekre képes(origami papír nyomtatására kellene majd),ugyan akkor pontos is és a patron hozzá könnyen beszerezhető és olcsó is?Vagy ez már túl sok egyszerre?:)
Max 25-30 k,amennyit rászánnék.Az,hogy milyen gyorsan nyomtat már részletkérdés...!
Zan -
#585 Pl uninkpatron (ird be googleba) -
#584 Ne izgulj, a HP-nál kb. 5 ezernél kezdődik az eredeti -
#583 És ilyen utángyártott patron hol lehet beszerezni mert szinte mindenhol 2ezer ft-os patront látok csak az meg félelmetesen sok!? -
#582 epson sx100-200 olcso, 699 untangyartott pateron -
#581 Tudnátok ajánlani valami olyan nyomtatót nekem,ami max 20 ezer ft-ba kerül aránylag olcsó hozzá a patron és még elfogadható i legyen?? -
TomBond #580 Canon Pixma MP540 -
Fela #579 Helló :)
Multifunkciós készüléket szeretnék venni, de sajna egyáltalán lövésem sincs itt mi a jó. Eddig kettőm volt, mindkettő Epson (utolsó a DX 4200 volt ami éppenséggel nem is mondható rossznak).
Hátha van valakinek tippje, tapasztalata :) Árba mondjuk legyen max 25 ezer. Fontos hogy multifunkciós legyen, mert használnám az összes "részét" :)
Köszi előre is. -
#578 Hi :)
Az alábbiakon kívül pár alapvető dolgot megtalálhatsz az F380 drivereinek oldalán.
Próbáld meg a HP-tól letölteni az angol nyelvű vistás drivert, hátha megy, és nem árt a kapcsolati problémát orvosló patchet sem letölteni. -
destroyer91 #577 Hy all! Van egy HP Deskjet F380-as nyomtatóm,most vettem bele patront,csak az a gond h a gépem nem ismeri fel,már 1-2 hónapja Windows 7-et használok,és hiába rakom fel a cd-t vagy akármi,nem tudok vele nyomtatni...Xp-n csak simán bekapcsoltam mikor bevolt dugva,ki irta h uj hardver és automatán telepitette...nem tud vki megoldást,mert nem akarok megint xp-t használni emiatt -
#576 Ebben az esetben ( ha nem volt bekapcsolva ) nem ez lehet a hiba oka. Gondolj bele, mi lenne akkor, ha semmit nem lehetne szabadon kihúzni ha egyszer ki van kapcsolva? :D -
Szepy2884 #575 Köszi szépen a tanácsot, megpróbálom. Csak még annyit, hogy nem volt bekapcsolva de még standby állapotban sem amikor kihúztam. Magyarán nem világított rajta semmi ha egyről beszélünk. -
#574 Lehet, hogy ki kellett volna cserélni a patront...
A bekapcsolt állapotban kihúzott táp nem sok jót jelent az álmoskönyv szerint, mert így károsodhat a vezérlő elektronika. A mocorgás-zúgás az én olvasatomban annyit tesz, hogy az elektronika elkezdi a bekapcsolás utáni szekvenciákat futtatni, de nem fut le mind.
Érdemes kivenni a patronokat - már ha a szán a jobb oldalon van, és a service station nyitva van (azaz az alsó lehúzó gumilapok hátul vannak) -, aztán patron nélkül megpróbálni, meddig jut el a nyomtató.
Ha nem sikerül életet lehelni bele, akkor marad az új nyomtató vétele. -
Szepy2884 #573 Sziasztok! Segítségre van szükségem mert a HP Deskjet 3920-as nyomtatóm megszünt létezni. Magyarán, hiába dugom a hálózatba, nem reagál, mint ami nem kap áramot.
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy egy ideje kifogyott a színes patron, amit minden egyes gépbekapcsolásnál jelzett. Aztán ezt a jelzést kezdte küldözgetni egyre gyakrabban is, ezért meguntam és a hátulján található hálózati kábel kihúzásával áramtalanítottam. Aztán legutóbb amikor használni akartam, már nem tért magához.
Persze próbáltam mindent. Kihúztam, bedugtam semmi. Újabban, ha újra kihúzom és bedugom, akkor elkezd mocorogni zúgni, de aztán ismét semmi.
Kérlek adjatok tanácsot mit tegyek még. -
bszomszed #572 Sziasztok!
Szedte már le valaki a borítást Canon IP4300as nyomtatóról? A négy, nyíllal megjelölt pöcök ugyanis csak a borítás hátsó részét engedi fel, az elejét pedig kitartóan fogja továbbra is valami. Csak az a kérdés, hogy mi is az? -
#571 exmoderátor uram, mondjon vmi okasat arról, mit lehet kezdeni a beszáradt fúvókákkal, ha már magáé ez a topik itten (és hagyom benne kiélni magát - mert valljuk be, rendes vagyok :)