773
Melyik nyomtatóra érdemes ma beruházni?
-
#693 Ha eredeti patront veszel, akkor ez nem történik meg...
Próbálkozz tehát gyárival, az a legbiztosabb. -
bycqul #692 Hella! Srácok, lenne egy olyan kérdésem, hogy van egy canon nyomtatóm vettem bele utángyártott patront (37es). És nyomtatásnál kb 4 oldalt szépen kinyomtat, utána pedig csíkozódva, majd a végére már üres lap. Kivettem a patront és alig jön belőle tinta, ha erősen felrázom, akkor megint folyik belőle, de csak kis ideig (4-5lap). Egy hete vettem, tehát nem régi!
Help me!!! -
#691 www.hp.hu -
#690 Hali!nekem az lenne a problémám hogy van egy hp photosmart 8050esem és a telepítője csak xp-ig működik.nekem pedig win 7em van.tudna nekem valaki linkelni egy oldalt ahol letölthetem a driverét win 7re?
köszi előre is! -
#689 Jó valószínűséggel a "nemutangyartottpatron.exe" futtatásával... -
hunbalee #688 Hali
lenne 1 ojan problémám epson sx110 hez vettem utángyártott patront és felkiáltojel jelent meg a patron ikonján mien progival és hogyan tudom ezt resetelni???
ty előre -
phoenix1 #687 Sziasztok. Egyik ismerősömnek van olyan gondja, hogy letöltötte a nyomtatójához a legfrissebb illesztőprogramot, és telepítéskor állandóan a d:-re akarja telepíteni és nem tudja megváltoztatni, hogy a c:-re telepítse, oda ahol a win 7 is van. Találkozott valaki ilyesmivel? -
kalapos #686 Üdv.
Egy kis problámám akadt.
Van egy hp5440 es nyomtatóm és a win 7 et telepítettem.
A nyomtatóhoz driver nincs mivel alapból felismeri a w7 és be van építve a driver.
Azonban a problémám az hogy a tinta szintet nem jelzi ki.Nincs a nyomtató beállításai közt sem!
Rátaláltam
ERRE
az oldalra de a Nem érhető el a HP Szolgáltatóközpont alkalmazás rész vonatkozik rám.Ekkort olvastam leljebb a Áthidaló megoldások Windows 7 illesztőprogramhoz de nekem sehogy sem jelenik meg a Jellemzők fül hogy megnézzem a tintaszintet.
Valaki tudna valami megoldát rá? -
chapog #685 Üdv
Valaki tudna ajánlani egy jó multifunkciós lézernyomtatót, aminek a fenntartási ktg-e relatíve alacsony.
Első körülnézésre Samsung SCX-4300-at néztem ki. (ill. ezekhez kapható tonerek tölethetőek-e)
Köszönöm -
szilvinyo1130 #684 Sziasztok.
Nem tudom ki tud segiteni.Van egy hp f300 as nyomtatóm ami nyomtat,fénymásol,de nem akar beolvasni.Már ujra telepitettem de semmi.
Ha valaki tud segiteni megköszönném. -
muki777 #683 Ehhez a nyomtatópapírhoz mit szóltok?
Szerintetek alkalmas szebb nyomatokra, esetemben színes borítók nyomtatására, vagy átverés, és a HP nevet kell megfizetni rajta?
Köszi! -
#682 Tedd fel a www.superpont.hu-ra, ne ide. Köszi. -
muki777 #679 Beszereztem végül ezt a CANON IP4700 nyomtatót. Színes DVD borítókat akarok nyomtatni vele. Akinek esetleg ilyen nyomtatója van, vagy csak jól ért a nyomtatókhoz tudna nekem segíteni. Milyen nyomtatási beállításokat használjak?
1. Próbáltam normál minőséggel meg gyorssal is, elméletileg ez utóbbi takarékosabb, de mivel ilyenkor a sebességre helyezi a hangsúlyt nekem úgy tűnik mintha több tintát használna.
2. Próbáltam úgy, hogy beállítottam kétoldalas nyomtatásra, mert ilyenkor elméletileg kevesebb tintát használ, hogy ne áztassa el a lapot, de én csak egy oldalt nyomtattam, nem tudom hogy ilyenkor is kevesebbet használ, vagy csak ha több oldalt nyomtatok ezzel a beállítással (valóban kétoldalasra). Nekem úgy tűnt, hogy talán igen.
3. Meg raktam a beállításoknál fotónyomtatásra, levettem normál A/4-es papírra (ilyenkor minőséget csak normálra lehet állítani vagy magasra). Minőségben nem láttam különösebb változást (talán egy picivel jobb volt), de félek, hogy ekkor fotóminőségben nyomtat és több tintát pazarol.
Összességében szerintem az ideális beállítás: normál minőség, kétoldalas nyomtatás.
Szakavatottabb ember mit gondol erről?
Köszi! -
#678 Ha garis a nyomtató, akkor garanciavesztéssel is járhat... -
muki777 #677 Milyen hátránya lehet, ha az előbb említett nyomtatóhoz utángyártott patront használok?
Ill. mit jelent az, hogy chipes a patron?
Köszi! -
muki777 #676 Erről a nyomtatóról mi a véleményetek: CANON PIXMA iP4700?
Színes DVD borítók nyomtatására, viszonylag költségtakarékosan. -
#675 Ne itt reklámozz, köszi.
Arra ott a http://www.superpont.hu/ -
mazlista1 #674 Kép -
Akos1985 #672 Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy van egy HP LaserJet 4100-as típusú nyomtatónk, amit szeretnénk az újonnan érkezett géphez telepíteni. Az új gépen Windows 7-et használunk, illetve sajnos már nincsen rajta nyomtató port, így ezt egy nyomtató kábel USB átalakítóval oldottuk meg.
Eddig minden rendben ment. Felismerte a nyomtatót és telepítette a szükséges drivereket. Viszont, amikor nyomtatni szeretnénk, akkor elküldi a teszt oldalt vagy bármilyen nyomtatni kívánt dolgot, de azt olykor hibás mérettel jelzi, hol meg pontosan megadja a méretét és hogy mennyit töltött át. Innentől a nyomtató meg sem mozdul, s értelem szerűen nem is nyomtat.
Van valami tippetek mi lehet a baj?
Üdvözlettel:
Ákos -
#671 Olvasd el ezt a hsz.-t.
Mejegyezném még, hogy a takarékos és a viszonylag jó minőségű kifejezés eléggé ellentétben áll egymással, már ami a tintasugaras nyomtatókat illeti, bár nemrég olvastam valahol egy cikket, ami a HP legújabb tintasugaras nyomtatóiról szólt, és az volt a lényege, hogy egy lap fajlagos költsége már a lézernyomtatóé alatt van.
Színes lézernyomtatóval inkább 100 ezer forint fölött érdemes kezdeni.
Színes tintasugaras HP nyomtatók fényképnyomtatásra, A3-as, illetve irodai felhasználásra. -
arni993 #670 Canon mp210-es nyomtatoval van ismet problemam
Uj fekete patront tettem bele,mert az elozo kiurult,de nyomtataskor kiirja , hogy helyezzem be a fekete patront.
A szineset is feltoltottem, de tovabra is minimalis szinten mutatja.
Aki tud segiteni irjon. -
emilkee #669 CANON MP240-es nyomtatóm nem ismeri fel a fekete patront.Hiába állitom
át a beállitásoknál csak színessel nyomtat.Új fekete patronom van és
letőltöttem az friss drivert is.Win7 64-bit.Tudna valaki segíteni ?
-
muki777 #668 Sziasztok!
Tudnátok segíteni nyomtató vásárlással kapcsolatban?
Olyan nyomtatót keresek ami takarékosan, viszonylag jó minőségben nyomtat színes képeket. De a lényeg a takarékosságon van, mert elég nagy mennyiségben nyomtatok. Elsősorban tintasugaras nyomtatót keresek az árra való tekintettel, de nem zárkózok el egy még megfizethető lézernyomtatótól sem.
Köszi előre is a segítséget! -
#667 Itt olvass utána... -
arni993 #666 Lenne egy kérdésem.
Canon pixma mp 210-es nyomtatóm van, és a patronokat feltöltés után is üresnek mutatja, ha valaki tudja, hogy mit kel tenni irjon...
-
#665 Láttad az Armageddont? -
#664 Üdv mindenkinek!
Szerintetek működni fog egy Kanadából hazahozott sony gép és egy itthon vásárolt nyomtató? lehetnek driver problémák vagy egyéb? -
robi123 #663 egy kis segítség kellene hp nyomtató f380 letörölltem és újra fölraktam és szineset tudok nyomtatni pc nélkül de feketét nem csak ha beolvastatom vagyis fénymásolni mi ennek az oka -
#662 De van... -
robi123 #661 köszi eddig is a segítséget tegnap kivettem a patronokat de ugyan úgy csinál semmi akkor nincs rá megoldás? -
#660 Hogy magamtól idézzek: a számítástechnika nem egzakt tudomány. -
robi123 #659 köszi megpróbállom ezt is de mégis mi lehet az oka hogy nem tudok fénymásolni vele beolvastatni simán tudok -
#658 Ugyanaz a család :)
Amit még érdemes lenne kipróbálni (bár nem tudom, mennyire lesz hatása, de sose lehessen tudni), az az, hogy bekapcs, kiveszed mindkét patront, kikapcs, vársz vele egy 15-20 percet, bekapcs, berakod a patronokat.
Aztán vagy történik valami javulás, vagy nem. Ezek a jószágok már kissé fura lelkületűek, ellentétben a régebbi multifunkciósokkal, amiknek jóval kevesebb allűrjük volt.
-
robi123 #657 HP F380 as om van nem 300 as bocsi -
#656 A BIOS-frissítés sajnos felejtős, még nagyobb és drágább nyomtatóknál is (más persze a helyzet az ipari nyomtatóknál).
Eddigi tapasztalataim azt mondatják velem, hogy nézz körü a hasonló árfekvésű multifunkciós készülékek között, mert a cserével történő javítás drágább lesz, mint egy új nyomtató... -
robi123 #655 A készülék eddig kifogástalanul működött a pc-n keresztül a mai napig korrek.Esetleg létezik olyan hogy a belső szoftverét(bios) felülírni vagy javítani?Gondolom lenni kell benne ilyennek ha már pc nélkül is tud copy-zni!Ha igen akkor ez hogy történik? -
robi123 #654 köszi a tanácsot de még idáig semmi és tudtam eddig fénymásolni vele pc nélkül nem régi készülék kb 2 éves -
#653 Ezek a készülékeknek PC-re csatlakozás nélkül is kellene működniük. Régebben tudtál vele úgy is másolni, hogy a PC nem volt bekapcsolva?
Annyit próbálj meg, hogy húzd ki a nyomtató hátuljából az USB-kábelt, hogy ne is legyen semmilyen kapcsolata a PC-vel, kapcsold be, hajtsd fel a lapolvasó tetejét, és csak a rendes papírtálcába tegyél papírt, de a szkenner üvegére ne. Ezt követően nyomd meg a másolás gombot.
Elindul a levilágító fej?
Ha nem, akkor érdemes szervizbe vinni, feltéve, hogy még garanciális (mivel viszonylag régebbi típusról van szó, jó valószínűséggel már nem az, tehát elég drága lenne a javítása).
Ha igen, és jól működik a levilágító elektronika is, akkor egy telibe fekete papírt kellene kapj (pár centi után már látszik, hogy nyomtat-e, csukd le a fedelet, hogy ne pazarolj sok tintát). -
#652 Akkor tehát működik rendesen?
Nekem egy régi HP 6L-em van, ahhoz se kellett driver, az XP magától feltelepítette, ennyi :) -
robi123 #651 sziasztok olyan problémám van van egy hp deskjet F300 nyomtatóm és nem tudok vele fénymásolni de beolvasni tudok vele és úgy ki tudom nyomtatni a dokumentumot de ha nincs bekapcsolva a számítógép és úgy akarok vele fénymásolni üres lapot ad ki ebbe kéne nekem egy kis segítség valakitől előre is köszönöm