773
Melyik nyomtatóra érdemes ma beruházni?
-
zint #733 sziasztok!
Kinéztem egy olcsó wifi-s HP3050-as nyomtatót.
2 laptopról (két külön szobából) szeretnék a nyomtatóval nyomtatni.
Ezzel kapcsolatban pár dolgot kérdeznék.
Ezt a nyomtatót bármilyen WiFi-s routerrel lehet üzemeltetni, vagy csak olyannal, amelyik kezeli a nyomtatót is.
Az egyik laptopot usb kábel segítségével, míg a másik laptopot egy másik szobából WIFI-n keresztül szeretném működtetni.
Lehetséges ez a megoldás ?
A válaszokat előre is köszönöm.
-
#732 Ahogy tanult kollégám, Hellboy13 is írta, hetente 1 alkalommal bőven megfelel egy sima windowsos önteszt is; a logó a bal felső sarokban szépen meghatja a színes fúvókákat.
Persze semmi szín alatt (haha) nem ajánlok 1x ezer forintos kategóriából tintasugaras nyomtatót, hiszen a patron kapacitása nagyon kicsi, cserébe egy új szett általában felér egy új nyomtatóval.
Akkor már egy 20-30 rugós mono lézernyomtató, és azzal addig nyomtatsz, amíg be nem penészedik a toner -
Hellboy13 #731 XD telefonba emlékeztetőbe írd be hogy 4 naponta jelezzen hogy "NYOMTATNI" XD és példa hogy mit nyomtass..: "Nem fogom elfelejteni hogy négynaponta nyomtassak azért hogy kíméljem a pénztárcámat, és havonta keljen patront cserélnem." mentsd el TxT file ben és csak katt rá és nyomtatás :)) -
#730 de nincs mit nyomtatni pár naponta :) (plusz elfelejtem, de nem rossz ötlet amúgy)
nincs olyan nyomtató, ami bírja a havi egyszeri nyomtatást? (mátrix igen, de olyat fogni manapság...) -
Hellboy13 #729 szeva legegyszerübb megoldás, hogy mivel gondolom én naponta legalább 1x gép elé ülsz és ebből kifolyólag 2-3 max 4 naponta nyomtatsz a tintasugarassal és így nemszárad be.
Nemkell sokat nyomtatni 2 mondat aztán kész. Én sem nyomtatok túl sokat és sokáig bírja .... -
#728 Sziasztok!
Segítség kellene - itthonra kellene egy nyomtató, a mostani tintasugaras helyett.
Epson stylus D68 van, de mostanában kb. havonta egyszer használjuk, akkor is főleg szöveg nyomtatására - emiatt rendszeresen beszárad, így "pillanatok alatt" elfogy a tinta belőle, nagyon drága a fenntartása.
Kellene valami olyan nyomtató, ami jól bírja az ilyen ritka használatot, és egyébként se túl drága.
Ötletek? Lézerest? -
#727 ja... cahon-hoz nem valószínű, hogy tud bárki is :)
canon-hoz, talán. -
#726 canon s520-hoz tud vki fejet?
új, régi, mind1, csak működjön :) -
#725 szívesen! -
#724 köszi szépen, amugy már sikerült nagynehezen a windows update-tel, de viszont azokat a programokat amit irtál a 3. pont nem ismertem és jol fognak még jönni, köszi! -
#723 Ahogy utána néztem mindenkinek gondja van ezzel.
2megoldást olvastam. Én 3 írok.
1, amit a HP oldalán is olvastál, a windows update-t kell bekapcsolnod és természetesen neted is kell, hogy legyen és ezen keresztül tudod frissíteni.
2, A vistasat telepítsd (ha még nem próbáltad), szerintem egy próbát megér.
Innen: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=dj-53290-3&lc=en&dlc=en&cc=us&lang=en&os=2093&product=3315742]HP[/URL]
3, Drivermax, UnknownDeviceIdentifier. Mind2 képes arra, hogy drivereket felismerjen és a legújabb verziót leszedje.
Remélem sikerül! Sok sikert! -
#722 offset a papír típusa, 160g max megfelel.
De... a tintasugaras nyomtatók általában csak fotópapírra tudnak
fényes felületre nyomtatni anélkül, hogy elkenődne.
Magyarúl nem tudja rendesen beszívni a papír a tintát.
A Canon élen jár (jó értelemben) 16év tapasztalata alapján színes tintasugaras nyomtatóban a Canon az élvonal!!!!
Itt kapsz a legjobb áron: http://panton.hu/
5üzletük van, és iszonyat sok félével tudnak szolgálni.
Súly, méret, típus, szín.
Ha sok kell ívben (70x100cm) kérd és vágasd méretre velük.
Így sokkal olcsóbb, mintha A4-et vennél.
Ha csak pár db kell, akkor viszont az A4 olcsóbb.
Amúgy egy 70cmx100cm-esből 9db A4 jön ki. -
#721 sziasztok. van egy hp 7260 tipusu nyomtatóm és nem sikerül használnom windows 7-el. a hp oldalán kerestem win7 drivert de nem találtam. Ezt találtam de itt meg elküld egy olyan oldalra ahol nem lehet semmit letölteni, és a windows update se talál semmit.
Tudna nekem vki segiteni hogy most mit csináljak? -
#720 Van egy Canon tintasugaras nyomtatóm, ebbe kellene olyan fényes, vékonyabb papír, amilyenekre a flyereket, szórólapokat, némelyik fényes újságot szoktak nyomtatni. Vagy eredeti CD/DVD borítót is ilyen papírra nyomtatják. Ilyen papírra lenne szükségem, ami kompatibilis a tintasugaras nyomtatókkal. Meg tudná írni valaki, hogy az ilyen papírnak mi a pontos elnevezése? Köszi a válaszokat! -
#719 Hali!
kaptam egy régi canon s520 nyomtatót. gőzöltem, alkoholoztam, áztattam mindezt kb 4napig+ 1nap komoly szárítás.
sajna így is azt írja ki, hogy tegyek be színes kazettát.
szerintem a fejjel van gond.
tud esetleg vki ilyen típusút: QY6-0034
tom, ez már nem mai gyerek, de egy próbát megér.
köszi a segítséget.
-
#718 Próbáld meg az ebben a hsz.-ban leírtakat végigcsinálni.
Rövidke kutatás után kiderült, hiába van kint az oprendszerek között a 32 és 64 bites Vista, mégsem támogatott egyik sem. -
#717 Csak letöltött van, de xp-s. -
#716 Rendes driver (HP oldaláról letöltött) van hozzá? -
#715 Vistán se megy! -
#714 Akkor nincs más hátra, mint beruháznod egy routerbe, ha szerenéd használni a nyomtatót (vagy visszaállni Vistára/XP-re)... -
#713 Nincs routerem, csak egy win 7 enterprise a gépen és usb-n rákötve a nyomtató. -
#712 Ha a megfelelő módon - értsd a leírtakat hűen követve - csinálod, akkor teljes mértékben működőképes a dolog.
Routered van, ugye? -
#711 Kösz! Megpróbálom értelmezni. Ha jól olvasom, akkor elég necces a dolog. -
#710 Ahogy elnézem, Vistáig volt hozzá hivatalos driver. Hacsak nem pl. egy router printer szerverére telepíted fel, mint ahogy itt is le van írva [i]angolul[i]. -
#709 Sziasztok! Egy kérdésem lenne. Van egy HP 1500L-es nyomtatóm és win 7 enterprise van a gépemen, de nincs hozzá driver-em. Nem tudtok valahonnan ehhez a típushoz? Köszi! -
BEE LEE #708 már jobb a helyzet.
rendesen zölden világít, de tesztoldalt akarok nyomtatni és
azt írja, hogy rossz a kazetta, tegyen be színes kazettát.
még mindig be lehet száradva? -
BEE LEE #707 szuper köszönöm!!
reggel kipróbálo, hátha bejön -
#706 No akkor belinkelem képként - úgy látszik a Canon oldaláról nem lehet így belinkelni (egy rossz pont a Canon webfejlesztőinek):
[url=http://href.hu/x/dr59]#1[/url]
[url=http://href.hu/x/dr5a]#2[/url]
[url=http://href.hu/x/dr5b]#3[/url] -
#705 Van 1 EPSON Stylus Photo RX640-es nyomtatóm amiből kifogyott a fekete tinta. Megoldható valamilyen módon hogy a scanner részét így is tudjam használni?
Most ha bekapcsolom kéri hogy cseréljem a fekete kazettát és nem lehet túllépni rajta.
Előre is köszi a választ. -
BEE LEE #704 Faustus, nem értem, hogy ezzel a 3x belinkelt hibás oldallal mi lett volna a célod?
Amúgy köszönöm a segítséget!! -
#703 A narancs színű lámpa hétszer felvillan:
[url=http://www.usa.canon.com/cusa/modelServiceAndSupportTab.action?componentCid=0901e024800bf0db&modelId=6611&productOverviewCid=0901e024800417c6&questionConceptId=3132&questionName=Alarm+%2F+Power+light+flashes+orange+7+times+consecutively+%28Print+head+error%29&solutionConceptId=18102&solutionName=Reseat+the+print+head+S520+%2F+S750&action=kbSolutionDetails&kbSessionId=1290211373766&kbSessionCk=QklHaXBTZXJ2ZXJzZXJ2aWNld2FyZS1odHRwLW9uLTgwPTUzNzMxMTM3OC4yMDQ4MC4wMDAwO3BhdGg9Lzo6OkpTRVNTSU9OSUQ9MjgzMDcxMzQ3NzVlJEREJDNGZSQ7cGF0aD0v&nodeCid=0901e0248007262f&dojo.preventCache=1290211457385]#1[/url]
[url=http://www.usa.canon.com/cusa/modelServiceAndSupportTab.action?componentCid=0901e024800bf0db&modelId=6611&productOverviewCid=0901e024800417c6&questionConceptId=3132&questionName=Alarm+%2F+Power+light+flashes+orange+7+times+consecutively+%28Print+head+error%29&solutionConceptId=29178&solutionName=The+Print+Head+may+need+replacing+-+S520&action=kbSolutionDetails&kbSessionId=1290211563141&kbSessionCk=QklHaXBTZXJ2ZXJzZXJ2aWNld2FyZS1odHRwLW9uLTgwPTUzNzMxMTM3OC4yMDQ4MC4wMDAwO3BhdGg9Lzo6OkpTRVNTSU9OSUQ9MjgzMGI3Yjg5MTA2JEY3JEYyJDM7cGF0aD0v&nodeCid=0901e0248007262f&dojo.preventCache=1290211581958]#2[/url]
[url=http://www.usa.canon.com/cusa/modelServiceAndSupportTab.action?componentCid=0901e024800bf0db&modelId=6611&productOverviewCid=0901e024800417c6&questionConceptId=3132&questionName=Alarm+%2F+Power+light+flashes+orange+7+times+consecutively+%28Print+head+error%29&solutionConceptId=25925&solutionName=The+S520+may+require+repair&action=kbSolutionDetails&kbSessionId=1290211645472&kbSessionCk=QklHaXBTZXJ2ZXJzZXJ2aWNld2FyZS1odHRwLW9uLTgwPTUzNzMxMTM3OC4yMDQ4MC4wMDAwO3BhdGg9Lzo6OkpTRVNTSU9OSUQ9MjgzMGI0ZjNlZmQ0YiRBMSRGNyQ7cGF0aD0v&nodeCid=0901e0248007262f&dojo.preventCache=1290211674619]#3[/url] -
BEE LEE #702 Hali!
Van egy canon s520 nyomtatóm, de a fej beszáradt.
Már tisztítottam 70% alkohollal,gőzőltem, és vízben is tisztítottam.
Semmi változás.
Régebben több nyomtatót is megoldottam ilyen módszerrel, de ez nem tom mitől lehet.
7szer sárgán villog és 1szer zölden a led.
Olvastam már ilyen problémát, de megoldódott mosással.
Szóval, ha vki tud segíteni, azt megköszönöm!!
u.i.: remélem jó topikba írtam. -
#701 THX. -
#700 Hi, masik topikban irtak mar ugyan: Canon, es veszel hozza utangyartott patront. -
#699 üdv kellene 1-2 tipp milyen nyomatóra érdemes befizetnem, fő elvárás, a fekete szín olcsó legyen hozzá, lehetőleg ne hp legyen. thx -
#698 off
Komoly technikai megoldásnak számít, ha van egy műanyag kereted, amibe fixen beteszed a CD-t, és a nyomtatónak csak bizonyos területre kell nyomtatnia?
on -
rorock #697 Ismerősöméknek Canon IP4300-as van (asszem ez a száma). Pesten olcsón lehet hozzá patront venni, egy hibája van hogy fejes nyomtató.(Magyarul csak a festéktartályt cseréled, magát a fejet nem a patronnal együtt) Nyomtattunk már vele cd-re és szépen nyomtatott, pontosan, a fej is olyan hogy be tudja mérni hogy hol a cd és úgy nyomtat, komoly technikai megoldás van benne. -
#696 Tudnátok ajánlani valami aránylag olcsó nyomtatót ami tud cd/dvd felületére is nyomtatni? -
#695 iagzából sosem hazsnáltam utángyártott tonert még, nem is nagyon bízom bennük, bár azért ha egy oldal 5,2 forint helyett 2 az csábítónak tűnik -
#694 üdv
utángyártott tonerek mennyire megbízhatóak?
van egy OKI B4100-asom, amihez a gyári toner 12-13k, míg egy utángyártott, garival 5k