Spellforce - The Order of Dawn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HuAn82
Jah!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Kandurex
Na mi van? Mindenki elvonult a "drágaszággal"?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Skirmsiht mikor adnak a készítõk?

War. War never changes.

CELL StormBird
A kurva anyátt nem tudom kivinni a tutorialt 😄DDD

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

Hú mostanában angyon szaggat a game! A többi fajjal mikor lehet majd lenni? Most vagyok a 2. pályán.

War. War never changes.

shaba23
cd-key
külön van az nfo file-ban
CELL StormBird
Milyen seria számot kér ez?

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

shaba23
9700Pro-val minden maxon
shaba23
ööö...én láttam a különbséget...az NwN nem teccett multiban....
insp
Skacok, van a játéknak hangulatban valami köze a SACRIFICE-hoz?

Nálam az az ETALON.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Multizni tud valaki? CD-key errort ír ki 😞

War. War never changes.

musha
az egyrészt 1.02-es patch és amúgy felejtsd el! hacsak nem boltban veszed a játékot. amíg nincs 1.02 patch crack, addig nincs peccs. amúgy tök jó lehet, csak nekem Radeon 9600-zal ki kell kapcsolnom a hardveres egértámogatást, különben fagy. így meg igen idegesítõen néz ki.
na mindegy, remélem egyszer orvosolják ezeket a bosszantó dolgokat.

Jónak néz ki, a képek alapján. Le kéne rántani. Az 1.2-es patch már lent vann hozzá. 😊

Iwb, rossz a videokártyád, vagy a szemed?
Nem látsz semmi különbséget sem singe, sem multi terén a Dio2 és az NwN között?

Van egy jó optikus barátom, ha érdekel...

http://gaborszantai.co.uk/

Milyen .dat van ott? Nem valamilyen futtatható file-nak kéne ott lennie? pl. exe?

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Nekem nem indul el. Egyszerûen nem csinál semmit. Win2k-m van és a feladatkezelõben ott van a spellforce.dat, de nem csinál semmit, csak foglalja a memóriát. Még leállítani sem lehet.Mitõl lehet ez?
lwb
"na, ennek annyi köze van a Warcrafthoz, mint Diablo-nak a Neverwinter Nights-hoz - semmi..."

ROTFL. Szerintem a NWN-nek NAGYON sok köze van a Diablohoz. Sajnos. Legalábbis a hivatalos szingli moduloknak (és ahogy nézem a HotU sem lesz kivétel).

Faterx
Aki elõször talál a patchhez cr., kéretik azonnal közzétenni a lelõhelyet!!!
Bocsánat, tényleg jó game a WC3 a maga nemében, de messze nem olyan mérföldkõ, mint elõdei...

zoli80
már megint az erdõk öre a sittes warcraftal

Azert ennyire nem kene szapulni a W3-at...

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

musha
hogy indul el nálatok, nem értem?! 😞
a patch-et is benyaltam 😞

na, ennek annyi köze van a Warcrafthoz, mint Diablo-nak a Neverwinter Nights-hoz - semmi...

Aki szerti az igazi fantasy, feelinget, tudja kezelni az egerét normálisan, annak nagyon bejön ez a csodálatos játék, én nem vagyok elfogult, de a Warcraft3-at félóra múlva uninstalláltam...

Senki ne várjon Age of Kings szerû RTS-t (ez RTS, a Warcraft3 hentelés, mint a Diablo)-t, ez más kicsit Settlers feeling is van benne, elég összetett, hogy egy kicsit elvegye az idõmet a Battlefieldtõl...

Ha a WarcraftC3 játékélménye 8/10 akkor ez nálam 12/10...

Azoknak nem való, akik nem tudnak kezelni egy kicsit összetettebb RPG/RTS és nem tudják átérezni a feelinget (fõleg egeret nem tudnak kezelni).

Nekem bejön, aki egy ilyet a Budi3-hoz hasonlít (értsd: WC), az igencsak egyszerû lélek...

musha
a játék elején a menüben milyen szériaszám kell?
a cd-key esetleg?

HuAn82
Ja és nem elfogult!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

shaba23
és mindezt 5 perc játék után...na gratulálok...
RangeR
Szóval a Warcraft az marad az ami és azzal le is zárult egy korszak.War 1-2-3. Ezek már nem játékok,ezek nagy nullák.Spellforce,Lords of Everquest és társaik.Baromi jó screenshot -özön egy évig,aztán egy nagy hulladék program,ami mindent csinál,csak nem funkcionál rendesen.Játékélmény 10-es skálán: 1.

RangeR
Emberek,ez siralmas! Elsõ pálya elsõ 5 perce lehangoló,hazavágott minden elõzetes introt,screenshotot,megölte a kialakulni kezdõ hangulatot.Egyáltalán van valami normális scrollozási lehetõség? A leglassabbra állítva is elszalad a kép, túl a map szélén,nincs is széle a mapnak-akarom mondani.Csak alami cakkos szélû fekete semmi,nagy kék semmiségben.

nem lehetne kicsit bovebben milyen ?😊)
koszi 😊
Ti hogyan tudtok multizni? Nekem cd-key hibát ír ki...

War. War never changes.

*király 😊

War. War never changes.

KIRÁY a game!!!!!!!! 😊))))))))

War. War never changes.

Hát ez a játék igen ütõsen néz ki!!!
Aki akarja itt megnézheti. Hátha van olyan kép ami új.
Aki játszik már vele leírhatná a konfigját, és, hogy hogy megy rajta...

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

shaba23
télleg qrvajó az intro, de most tv-t nézek
Nekem nem indul el. Egyszerûen nem csinál semmit. Win2k-m van és a feladatkezelõben ott van a spellforce.dat, de nem csinál semmit, csak foglalja a memóriát. Még leállítani sem lehet.Mitõl lehet ez?
Emberek, segítség!

A tutorialban (nem kikerülhetõ, ezzel kezdõdik) nem megy tovább, hiába csinálom meg amit, kell - teleport kõ használata - továbbra is kinnmarad a feladat, elfogadatlannak tekinti...

HuAn82
Ez a patch milyen hibákat javít benne?

shaba23
kb 1,8 giga
Hany mega az install?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Lejött! Na lássuk csak!

War. War never changes.

CELL StormBird
Na este én is leszedem 😊

HuAn82
Alap no crack? Sorry ezt nem tudtam. Patch után viszont mindig feltételezni,hogy új kell (kivéve eredeti).Én már csak ilyen gyanakvó vagyok.

HuAn82
Te meg ne idegeld magad! Addig ott van neked a Perzsia kishercege!

HuAn82
Lehet,hogy én vagyok "hülye",de mielõtt patch-elek elõtte crack-et keresek. Már ne haragudj!

Akinek ATI RADEONJA van az meg van elégedve vele?

War. War never changes.

Kandurex
AAAAKKKAROOOOOMMMM!!!!! 😞((

de, ha még meg is kapnám akkor se tudnák vele játszani...😞(((((( ....csak két múlva lesz gépem 😞(((

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Terra
Ez a Recommended Config.
Manapság már a legtöbb game hasonló vasakon mozdul meg rendesen, úgyhogy nem kell csodálkozni

A minimum pedig:

Minimum Configuration:
PC, Windows 98/ME/2000/XP, DirectX 9.0b or higher
CPU 1000 GHz
256 MB RAM
AGP 3D accelerator, 32 MB onboard video RAM
(compatible to nVidia GeForce2MX or better)
Mouse
Soundcard
CD-ROM Drive
2.0 GB free fixed disk storage plus 500 MB for the
Windows swap file and saved games

Braveheart

Szerintem az FX 5200-at felejtsd el, ha játszani akarsz a gépeden.
Tudom, hogy új kártya, meg olcsó meg minden, de hidd el nagyon gagyi, csak nézz meg pár tesztet róla a neten és te is látni fogod.
Akkor inkább, egy Gef4 Ti 4200, vagy ha van pénzed egy RAdeon 9500 használtan.

Szerintem sokkal jobban jársz

What I do, and what I listen.That defines me.

ááááááááá ez szemétség!!!!!!! 😊)))

War. War never changes.

Na kíváncsi vagyok, tetszik-e majd.

War. War never changes.

Nekem még 25 file van hátra 😞

War. War never changes.