Spellforce - The Order of Dawn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
War. War never changes.
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
War. War never changes.
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
Nálam az az ETALON.
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
War. War never changes.
na mindegy, remélem egyszer orvosolják ezeket a bosszantó dolgokat.
Nem látsz semmi különbséget sem singe, sem multi terén a Dio2 és az NwN között?
Van egy jó optikus barátom, ha érdekel...
http://gaborszantai.co.uk/
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
ROTFL. Szerintem a NWN-nek NAGYON sok köze van a Diablohoz. Sajnos. Legalábbis a hivatalos szingli moduloknak (és ahogy nézem a HotU sem lesz kivétel).
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
, mint Diablo-nak a Neverwinter Nights-hoz
- semmi...
Aki szerti az igazi fantasy, feelinget, tudja kezelni az egerét normálisan, annak nagyon bejön ez a csodálatos játék, én nem vagyok elfogult, de a Warcraft3-at
félóra múlva uninstalláltam...
Senki ne várjon Age of Kings
szerû RTS-t (ez RTS, a Warcraft3
hentelés, mint a Diablo)-t, ez más kicsit Settlers feeling is van benne, elég összetett, hogy egy kicsit elvegye az idõmet a Battlefieldtõl...
Ha a WarcraftC3
játékélménye 8/10 akkor ez nálam 12/10...
Azoknak nem való, akik nem tudnak kezelni egy kicsit összetettebb RPG/RTS és nem tudják átérezni a feelinget (fõleg egeret nem tudnak kezelni).
Nekem bejön, aki egy ilyet a Budi3-hoz hasonlít (értsd: WC), az igencsak egyszerû lélek...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
koszi 😊
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
Aki akarja itt megnézheti. Hátha van olyan kép ami új.
Aki játszik már vele leírhatná a konfigját, és, hogy hogy megy rajta...
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
A tutorialban (nem kikerülhetõ, ezzel kezdõdik) nem megy tovább, hiába csinálom meg amit, kell - teleport kõ használata - továbbra is kinnmarad a feladat, elfogadatlannak tekinti...
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

War. War never changes.

War. War never changes.
de, ha még meg is kapnám akkor se tudnák vele játszani...😞(((((( ....csak két múlva lesz gépem 😞(((
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Manapság már a legtöbb game hasonló vasakon mozdul meg rendesen, úgyhogy nem kell csodálkozni
A minimum pedig:
Minimum Configuration:
PC, Windows 98/ME/2000/XP, DirectX 9.0b or higher
CPU 1000 GHz
256 MB RAM
AGP 3D accelerator, 32 MB onboard video RAM
(compatible to nVidia GeForce2MX or better)
Mouse
Soundcard
CD-ROM Drive
2.0 GB free fixed disk storage plus 500 MB for the
Windows swap file and saved games
Braveheart
Szerintem az FX 5200-at felejtsd el, ha játszani akarsz a gépeden.
Tudom, hogy új kártya, meg olcsó meg minden, de hidd el nagyon gagyi, csak nézz meg pár tesztet róla a neten és te is látni fogod.
Akkor inkább, egy Gef4 Ti 4200, vagy ha van pénzed egy RAdeon 9500 használtan.
Szerintem sokkal jobban jársz
What I do, and what I listen.That defines me.
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.