Spellforce - The Order of Dawn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War. War never changes.
War. War never changes.

War. War never changes.
http://gaborszantai.co.uk/
Persze szigorúan tesztelni, meg elszörnyedni, hogy ilyen is van (Warez fúúújjj!!! 😄) és persze utána rögtön megyek megveszem stb. stb. szal na..😄 Legál rulez meg minden 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
War. War never changes.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
A videokártyáról jut eszembe, most akarok venni, szerintetek érdemes lecserélni egy gef3 Ti 128mb-t egy Gef FX 5200 128 mb-re ???
War. War never changes.
(de szar másnaposan írni)\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Ha le alacsonyodnék a te szintedre akkor most mondhatnám,hogy az 50kb/s feldughatod nekem 68 kb/s!!
Gyõztem!!
War. War never changes.
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
War. War never changes.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

War. War never changes.
War. War never changes.
ÚÚÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ¿
ÚÙ Spell Force😮rder Of Dawn (c) Jowood ÚÙ
ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙÙ
: Supplied by: FAiRLiGHT : : Release Date: 11/29/03 :
³ Cracked by: FAiRLiGHT ³ ³ Game Type: Adventure ³
³ Packaged by: FAiRLiGHT ³ ³ Image Format: BIN/CUE ³
ÃÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ-----ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ´ ÃÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ´
³ CDS: 2 ³ ³ Protection: SecuRom + CD Key ³
³ CD1 archives: 55 x 15 MB ³ ³ CD1: flt-sfda.001 --> flt-sfda.055 ³
³ CD2 archives: 43 x 15 MB ³ ³ CD2: flt-sfdb.001 --> flt-sfdb.043 ³
³ ³ ³ ³
³ ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙ ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ³
³ System Requirements: Computer, Windows ³
ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙ

De vki mondja meg lkécci, hogy amit most szedünk a warezcenterrõl, az ugye nem a német verzió, ami nemrég jött ki?
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.

War. War never changes.
War. War never changes.
ha legyütt, kritikázhatnál egyet 😊
A játékot a Phenomic Games fejleszti, akik a sikeres Settlers sorozatot is készítették. Egy nagyon fejlett 3D-s motor segítségével izometrikus nézetbõl szemlélhetjük az eseményeket és átválthatunk FPS nézetbe is, hogy irányítsunk egy-egy egységet. Hat fajból válogathatjuk majd össze egységeinket, míg ellenfeleink harminc különbözõ népbõl származnak majd. Sok varázslat várja majd a játékost. Rengeteg mellékküldetés színesíti majd a játékot, mely leginkább a Warcraft 3 és a Dungeon Siege keveréke lesz. A megjelenésre 2003 utolsó negyedévéig kell várni.
a cikk + galéria
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Pedig kenyelmes modja a warezolasnak...
War. War never changes.