2504
  • TopGun
    Szia! Mik a legfontosabb fejlesztendok egy varazshasznalonal? nekem az intelligencia, wisdom, dexterity 60-as ertekhez kozelit megsem tudom minden varazslatom hasznalni, pedig a szintem is megvan hozza, azt irja ki valamilyen kepessegem? nincs meg hozza.
  • TopGun
    Koszi az eddigi valaszt! Esetleg azt is elmondanad kb merre van az aki a kulcsot adja a ladahoz? (a kovetkezo palyan)es a malachitot merre lehet megtalalni? erdemes kuzdeni a ladaert? fontos valamihez? vagy jo cuccok vannak benne?
  • Cat #760
    a vége már fárasztó, nem pedig élvezetes
    az ember már nagyon várja a végét...
  • Jonny87
    Hm no mind1, ha nagyon kedvem lesz, megcsinálom.. Most a rift-en vagyok (21?), hát mitmondjak, csöppet nehézkes pálya lett :\
  • Cat #758
    varázsloval nemtom, nem azzal voltam
    a ládát szintén nem tom, ugyan a malachitos játékot én is megcsináltam, de akkor fogalmam sem volt hova kéne menni, ugyhogy nem is foglalkoztam vele (egyébként ez általánosságban is igaz, rendszeresen elfelejtettem mi hol van, hiba hogy nem lehet a térképekre bejegyzéseket csinálni)
  • Jonny87
    Ulrik, vagy cat, vagy bárki, éppen ott járok a nyitásnál, és a faszi elmondása szerint is nyomkodom, de semmi... :\ Valamit irnak ott a runak is, de nemvágom, mit kell még csinálnom. Help plz. Ja és varázslóval mennyire élvezhető a game ? Érdemes újrajátszani ?
  • TopGun
    Hello! elarulnad nekem is annak a doboznak a nyitasi titkat? legyszives!
  • Cat #752
    xpszerzésre talán legjobb modszer, hogy ugye egy/kétirányból jön az ellen, és tornyokat raksz védelemre
    a tornyok mögé ijászok, "H" gombbal, tehát nem mozognak, elé meg a hősőd. Amikor odaér a néhány mászkáló, MINDIG a legközelebbi ellenfelet, tehát a hősődet támadják meg, igy a tornyok nem sebződnek, a hősőd meg fejlődik. Meghalni nem fog, mert hátulrol gyogyítják a papok, és az ijászok is besegítenek neki, tehát akár kimehetsz ebédelni közben :)
  • Cat #751
    akkor nagyobb szinten fogod befejezni mint én, semmi gond
  • Madmaxx
    első orkos pálya - farlorns hope
  • Jonny87
    Cat ok értem :) Akkor sajnos nincs már sok a gameböl, most vagyok 21-es, bár se dark elf, se troll fajom nem volt még. Hogy van ez akkor ? Nagyobb szinten fogom befejezni, vagy ennyire kevés idő lesz pl. dark elfekkel ? :( Amúgy a game még mindig azt mondom istenkirályos, az earthblade-ért egyébként mennyi idő mulva mennyek majd vissza a törpihez ?
  • Cat #745
    ez igy van, de utána egyből feltámasztod a többi hőst, és mész ujra :) ha jol csinálod, max. harmadjára sikerülnie kell (ha nem az gáz, mivel ilyenkor már nagyon lassan készülnek el ujra a hősők, mivel lecsökken az idézési százalék)
  • Cat #744
    az a pálya tökéletesen szükségtelen, felesleges volt szenvedned vele
  • Madmaxx
    lásd #675! :)
  • Madmaxx
    jah :)
  • Cat #738
    én egyébként 25ösön fejeztem be
  • Cat #737
    csak az a helyzet, hogy énazt a pályát szinte a legvégén csináltam meg :) azt se tudtam hogy létezik, csak megakadtam a démonos pályán (nem vettem észre hogy jobbra fenn van a kisérgetős küldetés), és elkezdtem sidequesteket csinálni
  • Jonny87
    De amúgy télleg, Cat micsináltál te? :) Én 19es vagyok, és most vagyok az 1. orc-os pályán, 14. azt hiszem. Honnan van neked annyi xpd?
  • I.C.ram
    Dede újra termelődnek, csak sokkal assabban. Én is mindig elöbb szétverek az épületeket, amiket széttudom, majd mikor már csak egy nagyobb fősereg maradt, arra építek egy sereget.
  • Madmaxx
    de. de én kb 28 szinten fejeztem be, és attól a küldetéstől még van vagy 12 db másik.
  • Cat #733
    az nem az a küldetés ahova az elaltatni szánt óriástól juthatsz el? (bocs ha keverem, de arra emlékszem hogy tele volt minotauruszokkal meg állatlényekkel)
  • Madmaxx
    nehogy már a 8-as pályán már 22-es voltál.
  • Madmaxx
    Tudom:) én is azt csináltam. Utolsó 3 küldetésnél nem is termeltem semmit hanem egyedül végigrobogot a hősőm.
  • Cat #730
    egyébként általánosságban is igaz, hogy SOHA nem szabad elkezdeni egyből termelni a monumentekkel, hanem meg kell próbálni egyedül "ritkitani" az ellenfeleket, mert ha 4-5ösével le tudod őket nyomni, akkor az egész tábort kivégezheted, mivel még nem termelődnek ujra! (ez egy pályán nem igaz, az első dark elf küldetésnél, ott azonnal termelni kell)
  • Cat #729
    később is lesz érdekes törpe küldetés, amikor kanyargós uton jönnek lefelé az ellenfelek
    ha ott végigrakod az ut alját tornyokkal, akkor miközben vonulnak, végiglövik az ellenfeleket, és teljesen esélytelenek
  • Cat #728
    én azt a pályát tökegyedül vittem végig, igaz, akkor a csávóm már 22 szintu volt :) besétáltam a tömeg közepébe és csak vártam hogy végigver mindenkit
  • Madmaxx
    Hehe jah az elég kemény. Én az egyedül avatarral indultam el rögtön az elején a trollok (urok) ellen és úgy egész jól fel lehet őket számolni. A minotauroszok meg gyengék. Persze ez csak egy jó közelharcos avatarral megy.
  • Cat #724
    ez az a négy izé amit meg kell szerezni a kapun átmenetelhez
    sztm olvass vissza, igy fejből már nem tudom melyik melyik...

az egyiket tuti hogy ugy lehet megszerezni, hogy átmész a démonváros jobb felső részén lévő kapun, és az ott lévő pályát megcsinálod (démonvér van a végén, és vissza kell kisérni egy csajt)
    az megvan?
  • Cat #719
    a pénz szart se ér, ha kalandozol ötször jobb tárgyaid lesznek, mint amit a boltban vehetsz
  • Ebola
    Hali! Az a drágakő amit találni lehet jó valamire, azon kívül h. eladom a kereskedőknél? Lehet mondjuk valahogy a runaharcosokat fejleszteni vele v. mittomén...?
  • Cat #714
    normális (olvasd el a főlapi SG cikket)
  • aiguo
    Xian:
    Nekem megvan...

• pinehead
    Megoldottam, thx!
  • pinehead
    A játékban, vagy az Asztalról??!
  • Cat #702
    kapcsold ki antialiasingot
  • pinehead
    Inicializálás, sorry...
  • pinehead
    Betöltés után inicializásás, stb(mint anno a Sacrifice-nál),aztán kék képernyő, a csaj dumál, lép no.
    Catalyst 3.10,XP+SP1,1GB DDR400,stb.
    Mi a fene a megoldás???
    Köszönöm.
  • Cat #699
    oda van irva alájuk, hogy melyiket hogy szerezheted meg
  • HuAn82
    A kényelemnek ára van!
  • psmith
    Leírom, hogy én hogy csináltam, hátha segít (módosítva a crack-ban lévő leírást az adott esetre):
    0) Install the game, FULL.
    1) remove this value from registry:
    HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\SpellForce\CDKEY
    2) Rename SpellForce.dat to SpellForce.exe
    3) Install 1.05 Patch
    4) Rename ar.exe to ar_orig.exe
    5) ar.exe and spellforce_c.exe from this archive to the gamedir
    6) Launch spellforce_c.exe
    7) Re-enter CDKEY: 08AFX-CGGML-W260D-5RRPO-CVNFD