Spellforce - The Order of Dawn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaba23
még 24 perc 😊
Aztán aki kipróbálta ez gyorsan mondjon róla véleményt!

War. War never changes.

Francba 😊

War. War never changes.

Nekem most van meg a 13. file a 2. cd-bõl, de elkezdtem insallálni, remélem bekéri a 2. cd-t is

War. War never changes.

shaba23
próbálkozom, de azt mondta 6 elõtt ne is számítsak rá 😊
még 2,5 óra, de már 10 percenként nézegetem a screenshotokat...

http://gaborszantai.co.uk/

Kandurex
Csak szójjá' ha lejött :d Mer' viszek rögtön pár CD-RW lemezt 😊 😄

Persze szigorúan tesztelni, meg elszörnyedni, hogy ilyen is van (Warez fúúújjj!!! 😄) és persze utána rögtön megyek megveszem stb. stb. szal na..😄 Legál rulez meg minden 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Az installhoz mind2 CD kell?

War. War never changes.

Kandurex
Hol jár a letöltés? 😄

HuAn82
Ne légy papucs vazzeg!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Kandurex

shaba23
már több mint 2 órája lent van és nem tom installálni, mert a barátnõm dolgozik a gépen
HuAn82
No para! Puding próbája az evés!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Kandurex
5600 vagy 5900 -re igen, de NEM 5200 -sre!!

Kandurex
NEEEEM!!!!!!

CPU 1800 MHZ? Hú nekem csak 1660...
A videokártyáról jut eszembe, most akarok venni, szerintetek érdemes lecserélni egy gef3 Ti 128mb-t egy Gef FX 5200 128 mb-re ???

War. War never changes.

Kandurex

HuAn82
lealacsonyodnék(de szar másnaposan írni)

Ingyenesröl teljes sávon LOL.. meddig?
HuAn82
Ha ez vigasztal most használok elõszõr warezt. Eddig én is ingyen szereztem be mindent. Csak hosszú ideje ez az a játék amit már nagyon várok és nekem megér ennyi pénzt. Az pedig,hogy a haverod letöltési sebességével vagánykodsz neki jó vagy neked?! Ha le alacsonyodnék a te szintedre akkor most mondhatnám,hogy az 50kb/s feldughatod nekem 68 kb/s!! Gyõztem!!

Oké köszi!

War. War never changes.

Az "Flt" release angol verzio! A warezcenteren is ez van fenn.

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

Na nem nézte meg még senki, hogy milyen nyelvû?

War. War never changes.

Evil
mindjart lejar az idod az intenetkavezoban es huzhatsz haza a gameboy od hoz.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

shaba23
anyád
HuAn82
Ha neked ettõl áll fel,akkor egészségedre!

De ha az elsõt bemountolnád, már akkor lehetne látni, hogy milyen nyelvû. Nem néznéd meg?

War. War never changes.

Na majd ha estére lejön az elsõ cd, majd megnézem hogy milyen nyelvû. Vagy akinek elõbb lejön az megtehetné elõttem.

War. War never changes.

shaba23
ebbõl nem derül ki hogy német 😊
shaba23
ÚÄÄÄÄ In Their 17th Year Of Glory, FairLight Released ÄÄÄÄ¿
ÚÚÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ¿
ÚÙ Spell Force😮rder Of Dawn (c) Jowood ÚÙ
ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙÙ
: Supplied by: FAiRLiGHT : : Release Date: 11/29/03 :
³ Cracked by: FAiRLiGHT ³ ³ Game Type: Adventure ³
³ Packaged by: FAiRLiGHT ³ ³ Image Format: BIN/CUE ³
ÃÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ-----ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ´ ÃÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ´
³ CDS: 2 ³ ³ Protection: SecuRom + CD Key ³
³ CD1 archives: 55 x 15 MB ³ ³ CD1: flt-sfda.001 --> flt-sfda.055 ³
³ CD2 archives: 43 x 15 MB ³ ³ CD2: flt-sfdb.001 --> flt-sfdb.043 ³
³ ³ ³ ³
³ ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙ ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ³
³ System Requirements: Computer, Windows ³
ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙ
HuAn82
A multit eddig mindig megoldottuk(ták). Ha lejön majd megmondom melyik verzió. Erõsen remélem,hogy az angol mert fritzül csak a tesómék tudnak.

Ja. A mai (warez)játékokkal általában azért nem lehet ultizni, mert mindig cd-key hibát ír ki.
De vki mondja meg lkécci, hogy amit most szedünk a warezcenterrõl, az ugye nem a német verzió, ami nemrég jött ki?

War. War never changes.

HuAn82
Multiban?

Csak nehogy cd-key probléma legyen vele.

War. War never changes.

HuAn82
Ha megvan majd leviszem,aztán multira gyúrhatsz te is!:-))

Ez a warezcenter tényleg angyon begyorsult, eddig mindneki azért fikázta õket mert szar a szerverük. Végre csináltask vmit vele...

War. War never changes.

HuAn82
THX! Nagyon jól jön lefelé! Ma már végre BanzáJJJJ!!!

Na elkezdtem letölteni, de ez ugye az angol verzió?

War. War never changes.

Ugye ez az angol verzió, ami a warezcenteren föntvan? Pont van még 3 napom, mert a terminátor 3-at is onnét szedtem le.

War. War never changes.

shaba23
igyexem, 😊
Kandurex
Check this! #22

ha legyütt, kritikázhatnál egyet 😊

shaba23
Arachnofóbok VIGYÁZAT!!!
shaba23
SpellForce - The Order of Dawn Réges-rég tizenhárom hatalomra éhes és hatalmas mágus pusztulást hozott a földre. A küzdelmük miatt az elemek elszabadultak, birodalmak tûntek el pillanatok alatt és a kontinensek darabokra szakadtak. Ami marad az pár sziget mágikus kapukkal összekötve. Alig pár évvel a pusztítás után a gonosz vissza is tért, még erõsebb és vérszomjasabb mint korábban. Be akarja fejezni amit elkezdett. De mindezek ellenére is van remény, mert a legendák megjövendölték egy ember eljövetelét a szükség óráján. Egy emberét aki halhatatlan.
A játékot a Phenomic Games fejleszti, akik a sikeres Settlers sorozatot is készítették. Egy nagyon fejlett 3D-s motor segítségével izometrikus nézetbõl szemlélhetjük az eseményeket és átválthatunk FPS nézetbe is, hogy irányítsunk egy-egy egységet. Hat fajból válogathatjuk majd össze egységeinket, míg ellenfeleink harminc különbözõ népbõl származnak majd. Sok varázslat várja majd a játékost. Rengeteg mellékküldetés színesíti majd a játékot, mely leginkább a Warcraft 3 és a Dungeon Siege keveréke lesz. A megjelenésre 2003 utolsó negyedévéig kell várni.
a cikk + galéria
Amugy ez inkabb rts, vagy inkabb rpg?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Szedem is. Csak jonne gyorsabban😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

shaba23
minnyá lentvan
Igen...csak nekem kulfoldrol nemfogadjak el az sms-em!😞
Pedig kenyelmes modja a warezolasnak...

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

Faterx
Spellforce Order Of Dawn (c) Jowood - FAIRLIGHT
Ez micsoda? Hogy kell használni?

War. War never changes.

SpellForce(nemet ny. szerintem!)
Torrent link:
Spellforcecd1.torrent