Spellforce - The Order of Dawn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
We are in contact with ATI to solve this problem to which they responded:
"ATI has already addressed the driver problems seen when forcing AA through the control panel. A solution will be provided in one of the next driver releases, most likely in December but possibly in the very early new year."
Marc 'Plex' Olbertz
Community Manager
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Egy GB 400-as DDR elég lesz!

War. War never changes.
Szoval nem megy.
Ati 9700 Pro kartyam van 3.10 beta driverrel.
May the force serve you well!
War. War never changes.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Segitsen vki pls nembirok egyetlen egy küldetést megcsinálni. Eloni-ba vagyok (aszem 2-es pálya) és ott van 1 küldetés amit nembirok megcsinálni. A neve: The wound tincture. Köszi a segitséget további jo gamet
Ezexerint nem a gépemmel van a gond.

Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Pompás játék csak egy kínom van: amikor elindítom akkor szaggat mint az állat és ezáltal az introt se tudtam megnézni😞
Esetleg vki vmi ötlet?
Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...
๏̯͡๏﴿
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Egyébként szerintem elég jól néz ki a game, egy kicsit a dungeon siege-re hasonlít, legalábbis látványban.
War. War never changes.
én levettem a grafikát minimumra, muszáj volt, mivel van olyan, ahol hely ahol egyszerre 80-90en vannak a képernyõn, és iszonyat lassu -> 512 ram alatt reménytelen játszani sztm
2. Gef4Ti-t már fél éve ne lehet kapni nálunk
3. Volt neked gefFx5600-od? Mert ha nem akkor ne fikázd!
War. War never changes.
nekem 1,8xp meg gf3 vagy es meg nem szaggatot bar megcsak a toturialot nyomtam 30-40en voltak a kepen. 800x600 full graf. De valahogy nem vagyok elejulva a graftol kb mint a Empeires Dawn of the modern world
May the force serve you well!
Annak viszont örülök, hogy az idézett lények külseje változik, ahogy fejlõdnek... bát az 1-es és a 2-es csonti ugyanúgy néz ki nálam még. Vmit nem értek: most hogyan lehet majd az összes fajjal játszani? Olyan lesz, mint a war3 kampány?
War. War never changes.
๏̯͡๏﴿
az abszurd viszont, hogy a szaros videók is akadnak, a kurva menüt nem képes betölteni max 1 óra várás után stb...
ami még naogyn nem tetszik benne, hogy amerre nézek, ismert dolgokat találok😞
๏̯͡๏﴿
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
6 faj amibol az 5 dik pályán járok és most kaptam meg a másofik faj elsõ épületeti. Véleményem szerint a készítõk az rpg résznél az everquestböl meritettek spll rendszer / abilitik terén . Na meg a pénz terén. Stratégia rész egyértelmû warcraft clon. 7 nyersanyag 6 faj , varázslatok , runaá, hösök , épitkezés , questek , tárgyak , nagyon jó hangulat . Nagyon tuti amikor a 4. pályaán egyszerre 100 goblin üvöltve ront a városodra és meg kell védeni 😊)) Szóval nekem nagyon bejött leis tettem a kotor még ezt be nem fejezem
Én egyenlõre idõhiánnyal küszködöm, de sebaj majd hétvégén! \"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
, persze mellette még ott a KOTOR a MaxP2 ami még rám vár, de akkor is ezzel kezdem a téliszünetem
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"vessetek a mókusok közé" :)
iszonyatos ideig tölt pályaváltásnál, vagy mentett állás betöltésénél, cirka 4-5 perc!! - másnál is?
Remélem...\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Nalam amikor a jatek betoltodne akkor a loading kepernyo "ala" toltodik valakinek van valami 5lete?
War. War never changes.