2504
-
Braveheart #883 Az idézett lényeknek megváltozik a külsejük, ha nagyobb szintű a summon spell? Pl. egy lvl1 csontváznak nincs se fegyvere, se páncélja, egy lvl 10-esnek máér van vmilye? Ja és a nekró milyen lényeket tud majd idézni? Van vhol spell-lista? Köszi -
Madmaxx #882 jaja az kemény pálya tudom. A megoldáshoz tudni kell a gép mechanizmusát. Addig nem kezdenek el spawnolodni az ellenségek amig nem aktiválsz egy monumentet vagy soulstonet. Tehát a megoldás egyszerü. Mikor megérkezel a pályára egyedül a hőssel végigvered magad ameddig birod. Ez konkrétan viszont azon a pályán a jéggólemek miatt nem müxik mert lefagyasztanak és közbe csak ütnek ütnek ütnek. Tehát itt megérkezel és megkeresed a jéggólemek spawn pointját balra. Ha megtaláltad ott lesz kb. 5-6 db belölük. Viszont közvetlenül a spawn után van egy hero monument ahonnét segitséget tudsz hivni. De ehez elöbb azt el kell érned és azt kivitelezhetetlen mivel ha a közvetlen közelben van egy ellenfél akkor nem lehet aktiválni. Ezért visszmész a sötét elf monumenthez. Legyártasz 10-15 slave-et. Ezekkel együtt odammész a gólemekhez. Kicsalod öket és a slavekkel letámadod. Mig azok a slaveket ütik te hátraspurizol a hero monumenthez és beidézed a hőseidet akikkel már könnyedén lemészárolod a jéggólemeket és a spawn pontokat. (megjegyzem én az utsó 3-4 pályát csak a hősőkkel vittem végig, nem is használtam más egységeket) -
#881 A megoldas: 1.05-os patch! mar tobben is leirtak, hogy enelkul nem lehet 12. szint fole fejleszteni a tulajdonsagokat!!!! nem szintet lepni nem lehet! -
#880 Na nekiesek mégeccer, hátha nátha.
Videókártya beállitásoknál manipuláltok valamit a drivernél? (antialiasing, d3d settings, stb, az advanced Gef3ti200 fülecskén). Vagy minden úgy, ahogy a zinstall felpakolta?
Ja, és a crack file az az ami legutóbb ide be lett linkelve? (valami carckfix.zip)
Köszi! -
#877 Nekem u.a. csak 4.3 driv. és jó
Ha jól peccseled jó a régi mentés -
#876 Letöltöttem a legújabb nvidia drivert (52?) és felraktam, lehet, hogy mostmár nekem is menne? (gef3ti200)
Meg lehet csinálni úgy a patch installt, hogy ne vesszen el a karakterem? (mentett állás).
Mert végülis az install 5 perc, úgyhogy 1 próbát megér, csak vissza tudjam állitani az eredeti állapotot...
Kulcs tippet köszi! -
#875 Nekem az 1.05 patch mukodik, en is ugy installaltam fel mar regebben, ahogy a dzsani leforditotta es tudtommal masoknak is megy evvel a modszerrel. Igaz hogy nalam uj Nvidia drivert kellett felrakni... -
#874 A grey key az nem zold, hanem szurke kulcs! es nem is lehet nalad! csak ha talalkoztal a kerdeses fazonnal aki a malachit-ert CSEREBE! adja a kulcsot meg a KODOT! -
#873 Az elso torpes palyan vagy Te is? hol vannak monumentek? -
#872 En is ott vagyok azon a palyan, van valahol valamilyen monument ahol lehet epitkezni? talaltam egy 16. szintu oriast aki csak ugy rugdossa fel a hoseim, pedig az egyiknek brutal teruletre hato varija van! :(( -
#871 TopGun : jólvan, látom már, sorry. Ez a Flenn gyerek valóban jó kérdés. Én sem találkoztam még vele, vagy nem emléxem rá. Nézek valami official FAQ-ot, hátha. Amúgy nemtom egyáltalán nálam van-e ez a disznóvallás (malac hit), és zöldkulcs...
dzsani : ez nálad müködik is, vagy csak leforditottad? Mert nekem az 1.05 kivág windózba, mihelyt a pálya meg akarna jelenni (initializing platform 2 perces várakozása után)
Ability : továbbra sem tudom hol lehet visszahozni a képességválasztó panelt! Csak a már meglévöket tudom növelgetni. :( -
#869 OLVASD el a #832-est! meg az en hozza szolasaim! en is avval szenvedek! nem figyelsz? :(( -
#867 Arrrghhhh!!!
Help skacok!
Itt vagyok a dryados pályán, már mindenkit kinyirtam, csak a jobb oldalon maradt az a rengeteg ork, sámán, meg egyebek. Eljutottam a szoborhoz is, ahova majd vinni kell a lenyát. El is kezdtem szedni, már van 600.
Megtaláltam a 6 db elveszett katonát is a baloldalon :)
A bajom az, hogy a szobor mögött van 1 láda. Három gomb van rajta, és akárhogy csavargatom, nem nyilik!!!
Olvastam itt, hogy javasoltátok a 3-2-1-1-2-3 kombinációt, meg a 1-3-2-2-3-1 -et is, de egyik sem megy! Söt, próbáltam egyéb, szimetrukus számsort, azok sem nyitják!
Irtátok, hogy valami sirköröl lehet leolvasni a kódot. Az az érzésem, hogy mindig változik, ezért nem egyforma nálunk. Hol van ez a sirkö? Mi a kombináció?
Help! :)
lépek alunni.jóccaka. -
#866 hajrá ;]] -
Chaos Mad #865 SZEDÉSRE:) -
Chaos Mad #864 kösz szépen már én is rájöttem a hal SZEDÉRE meg bogyos izéra is. ott vagyok a 15-ös szellemnél 5-ös szinten, eddig a 2 szellemet kinyirtam egyedül yeahh:) -
#863 a Urok okra gondolsz mint trollok? -
#860 hmm hmm
én ezen a Stoneblade mountainen vagyok de durvák .. urok ok meg Minotaurok vannak mindenütt és özönlenek :(
mitérdemes csinálni? elfoglalni a dwarf monumentet már a legelején? -
#859 Top gun, mert arra a mapra majd késöbb, 1 másik irányból fogsz menni, és akkor egyrészt erösebb leszel, másrészt lesz sereged :) Egyébként én 27esen fejeztem be. A vége hogymondjam. SZAR :( Már azt várja az ember, hogy mikor lesz vége... :\ -
#858 A halat nem SZEDJUK! hanem HALASSZUK! fischer hut-tal ha jol emlekszem!? -
#857 Az jo! joval vigasztalsz mar az elejen! :( kivancsisagbol atmentem azon a portalon amirol azt mondtak az ottaniak, hogy nem tesz jot az egeszsegemnek! asszem 4-es sorban allt ott mindenfele rossz arcu szerzet, ovakodva elindultam felejuk, aztan eszrevettek, mindenki rohanvast kozeledett, persze elotte kuldtek par ajandekot! mindenfele szinu villamok cikaztak felem es kb 5 masodpercig eltem 13. szinten! :(( ugyhogy maradok a masik portalnal ami viszonylag biztonsagosabb... -
greco #856 Én 25-ös szinten fejeztem be. -
#855 Volt is ilyen, hogy TRAIN, de eltünt lvl 3-4 fölött... De mostmár megnézem, ha hazamegyek, mert lehet, hogy én vagyok a vak!...
Orthan : lenyomtad a szellemet, vissza DélNyugatra a faluba, át a falun, el a HeroMonument elött, kicsit még nyugatra van egy kereskedö, elötte egy faszi. Ö Orthan. -
#854 ott a ? es nél kell lennie egy TRAIN NEW ABILITY nek..
amugy az az Orthan -t hol találom akinek a gyürüt kell elvinni? -
#853 Randal : 2-es white-magiced úgy lesz, hogy növeled az inteligenciát meg a wisdomot (asszem). Ha a skill fölé viszed az egeret (pl White magic), kiirja, hogy milyen statok és mennyi kell a következöhöz. Ha azokat eléred, megjelenik egy kis nyilacska (vagy nyulacska) a White Magic mellett, és növelheted a szintjét.
Nekem az a bajom, hogy nem tudok újabb skillt tanulni, csak az elsö 3 levelnél engedte választani. Remélem TopGun talál valamit.
Más : Nem lehet valahogy "töredezettségmentesiteni" az inventory-t? Igen unalmas összepakolni a cuccokat egyesével, mikor már 3 oldalon keresztül szét vannak szórva. (mert mondjuk minden másodikat eladtam, de a többi "még jó lesz" kategória) -
#852 énis az 1. törpösnél vagyok .. a stoneblade mountains ;]
sok URdok ... elég nehéz ha betörnek :( -
#851 Akkor a bal oldalon kell lenni valahol, de holnapra megnezem, bar eleg kicsi az eselye, hoyg kb 2 ora jatek alatt szintet lepjek, most 13 es egy pici vagyok, eleg brutal a palya az elso dwarf-os palya lesz, gondolom eleg nehez szintet lepni, mert sok xp kell! :( -
#850 Sziasztok!
Látom jópár embert megfogott a gamma:)
Nekem az tetszik benne, hogy lehet benne építkezni, meg van saját hősöm is. Ezt eddig a Warcraft 3-ban láttam, de az nem volt annyira saját hős.
Meg még az a jó, hogy az emberkém nem kap annyi cuccot mint mondjuk a Diablóban vagy az NWN-ben.
Nekem ez a feljődési rendszer kicsit fura, de majd kitapasztalom.
Hogyan lehet elérni 2-es white Magic szintet?
Hiába gyógyítgatom amgam meg minden, egyszerűen nem akar lépni, pedig már 9. szintű vagyok.
Jók még a Rúnaharcosok is, nagyon bejönnek.
Egyébként ezek a hősök generáltak vagy mindenkinek ugyanaz van?
Én nem tudok sajátot csinálni, aki mellettem rohangál?
Volt egy-két érdekes pálya a játékban.
Asszem az volt eddig a legnehezebb mikor a Paladint kaptam meg a Varázslót.
A szurdokon átjutottam, be az ork táborba aztán lazán legyaktam.
Más lehetőség nem lévén, elkezdtem szépen sorban a szurdok előtt, benne, meg utánna is, szinte lépésenként tornyokat építeni, míg összegyűjtöttem egy sereget, naaztán usgyi neki.
Aztán asszem ennek a végén volt egy Kőgólem is...na az elvitte 30 emberemet, mindegyik paladin volt, meg 3 hősömet.
A 15-ös szellem tényleg eléggé brutál, majd lassna én is megyek oda, cska megcsinálom a jelenlegi pályát:) -
#849 Köszi az infókat!
- Szellem : világos, a 15-ös szellemhez már csak tegnap mentem vissza, mikor énis 10-es voltam, és már 3 herom volt. De hány lesz még?
- Plusz varik : nekem a "?" képernyön baloldalt a skillek vannak(itt vannak a kis narancssárga felfele mutató nyilak), jobboldalt meg a karakterem statjai. Nincs már az a képernyö ott jobboldalt, mint korábban, hogy radiobuttonokból lehet kis pöttyel választani, hogy black magic, vagy heavy blunt weapons, stb. Hogy lehet elöhozni?
-
#848 A gyurut is csak kb 2x kell elvinni, nem olvasod el figyelmesen amit irnak!? a szellem a vegen 15-os szintu lesz, tehat annak megfeloen kell eljarni, nekem is leverte a hoseimet, mert piszok gyors az urge, raersz akkor vissza menni ha mar eleg eros leszel, vagy lesz valami jo varid amivel lenyomhatod. -
#847 Ez nem igy van!! barmikor lehet plusz varikat tanulni! jobb oldalt kivalasztod, hogy mit akarsz fejleszteni, nem a kis nyilakat kell valasztani. A masik, akit meggyogyitottal, muszaly, hogy adjon 5 v.6 katonat, en ketszer mentem vissza hozza, meg az 1.05-os patch elott volt ez. -
#846 Ahaan. Szóval csak elvileg. Akkor oké, nyomulok vele nyugodtan. Eddig semmi hátrányát nem láttam az 1.01-nek, remélem ezután sem fogom.
Apropó, néhány apróság :
- azon a pályán vagyok, ahol meg kell menteni egy gyógyitallal egy hadvezért, mert megmérgezték a "fekete csók"kal. Elhoztam neki az italt, megitta, és aszonta, hogy bármikor rendelkezésemre bocsájt egy kisebb hadsereget, ott fog várni az eröditmény kijárójánál. Namost ennek ellenére 1 db katonát nem adott, beszélni meg már nem lehet vele, mert köszönt, és Esc - End van. Hogy lehet csapatot kérni? Kéne, mert a jobb felsö sarokban (ahol a Dryad monument van) igen komoly ork csapat vár, egy lvl10es lángoló kardos fögenyóval, és a 3 hösömmel nem tudom lenyomni (2x próbáltam).
- Az elején lehetett választani, hogy milyen abilytiket tápolok (fehér mágia, elementál - tüz, jég, stb, heavy blunt weapons, light, stb stb). Mostmár nem engedi, csak a meglévökre tudok pontokat tenni, ha a kis felfele mutató nyil megjelenik. Nem lehet mostmár plusz mágiát tanulni (pl black).
- Van egy pálya (limonádia?) ahol egy kis kuckó elött rendszeresen megjelenik egy szellem. Elöször kis satnya volt, aztán lvl10-es, most meg már 15-ös. Ezt még nagy nehezen levertem, de megint megjelent egy mégnagyobb. Mikor pusztulnak el végleg? (mindig kapok egy gyürüt, amit el kell vinni Orkának, vagy kinek) -
#844 A leiras szerint nem a level 12 fole nem lehet menni az alap jatekban, hanem a tulajdonsagaid nem fejlodnek 12 fole! elvileg! -
#843 Greco : de tudtál 12 fölé fejlödni? Mert az 1.05-ös patch leirásában ilyesmi is áll : "It wasn’t possible to reach skill level 12 for the Avatar - this has been fixed. "
Söt, eszerint még a 12-es szintet sem lehetett elérni. Anélkül meg elég gáz lenne a game...
Tegnap lettem 10-es. -
greco #842 Én mindenféle patch nélkül vittem végig.Nem volt semmi gond.A vége viszont nekem sem tetszett. -
Madmaxx #841 Bokrokról a gathererhutban képzett józsik szedik a cumót. -
Chaos Mad #839 nekem nincs fent a pecs. lehet ugy jácani? -
Chaos Mad #838 császtok, lehet h láma kérdés de hogyan kell bokrokrol gyümölcsöt szedni? mert ha van egy vadász akkor az nem szedi a gyömülcsöt meg a halat sem! hogyan kell szedni ezeket? -
#837 Senki nem ir már ide? Mindenki végignyomta?
Nem ment fel az 1.05-ös patch, újra kellett installnom, az alap game fut szépen. Igy viszont nem tudok majd 12 szint fölé fejlödni?? Elég gáz, már 9-es vagyok, és sztem még igencsak a játék elején!
Mitévö legyek?
Egyébként mindenkit biztatok, aki "kis" gépe miatt nem meri feltenni. 1.4-es AMD-m van, 256 rammal (nem DDR), gef3Ti200 videó, és gyönyörüen fut a játék, még ha 50 ork is támad rám. Igaz, hogy le kell venni az ilyen extra dolgokat, mint árnyék, meg trilineár akármik, de levételükkel nem romlott a játék látványa, söt. Akadás nélkül, szépen fut.
Ja, a töltés valóban brutál hoszú. 2-3 perc. -
#835 Hello! es ez az emberke melyik helyszinen tartozkodik? es kb merrefele?