2504
-
#984 Hali!
Tudna valaki profi segíteni? Ott akadtam el, ahol arazolni kell a falon felfele (asszem Godsfall vaggy Godswall), és a pály végén azt mondja a csávó, hogy az beszakadt bányánál (a nagy település alatt), egy kidőlt fa mellett van egy kő alatt az a valami, amit keres.
Meg a head hunt mellékküldien is hiányzik még 1 fej.
Köszi -
#983 Azon a pályán már meg kéne lennie a gemnek, szóval az előtti pályák valamelyikén találod meg, érdemes az egész térképet bejárni, úgy sokmindenre ráakadhatsz. A gem biztos hogy nem Mulandirban van(ha farlons hope után van, már nem emléxem), a Guardianokat el kell kerülni, még huszonakárhányas szinten is kicsi az esélye hogy ki tudod nyírni őket... -
Haversrác #982 Szasztok! a farlons hope pályán tartok, ahol az eslő orc monumenttel találkoztam, orc harcosaim vannak, és építményeim is, viszont orc (munkás) gemet nem találtam. Hol lehet megtalálni az első orc (munkás) gemet? Godwall pályán találtam meg az építmények és a harcosok terveit, de a munkás gemet nem. A következő a Mulandir nevü pálya, ahol level 22-es guardianok vannak, akiket nem tudok leküzdeni, gondoltam később vissza jövök ide, remélem nem itt van valahol az első orc gem. Ha valaki emlékszik hol találta, irjon! Előre is kösz -
#981 Szerintem, mivel sejtetős a vége, valszeg lesz folytatás, egy kiegészítő, magas szintű hősöknek... -
VGQ #980 De most akkor mire jo hogy van egy 27-es szintü hösöm??? -
#979 És a cuccok fontosak, de örülök hogy tévedtem:)
Asszem még1szer nem tudod ua karival végigtolni... -
VGQ #978 persze hogy van megoldás.átteleportáltam magam egy kövel a fövárosba és ennyi.Semmi bajom nincs belöle,csak a cuccok nincsenek meg.
Mi értelme van a hösömnek,most hogy végigtoltam a gamét???
Tudok vele még valamit kezdeni???Mondjuk elöröl az egészet 27-es szintüként?:p
Nagyon tetszene.megt nekem a multi valamitöl megfagy:( -
#977 Sajnos ez a küldi nélkülözhetetlen a továbbjutáshoz! Ugyan is itt kell tovább menni, bár lehet hogy van megoldás, de nem hiszem.. -
#976 mester: de. ki kell szedni előtte registryből a cd key-t különben nem fogadja el.
amugy szeritnem ne tedd fel a pecset mer csak elrontja a játékot... kb 3 pálya van ahonnan nem tuc továbbjutni a pecs miatt. ugyhogy szvsz várd ki jövő hétig a 1.10es pecset -
Mester #975 Nektek nem volt olyan probémátok az 1.05 patch installásakor hogy nem fogadta el a cd-keyt amit az alap game installjakor használtatok? -
VGQ #974 Akkor azt már buktam:(
És a többi küldetés??? -
#973 Hali! A lényeg az, hogy mikor megindul a kövek felé ne szólj hozzá, csak fuss utánna és várj, magától hozzádszól, a karid magától fedezékbe megy, majd nemskára robban a szikla, én hozzászóltam közben, úgyhogy vissza kellett töltenem az állást...
-
VGQ #972 De a köveknél csak megáll és ne akarja felrobbantani.Ez az én bajom.Valami "jelre" vár,de nemtom mi az.Már régen tul mentem rajta,csak vannak tárgyak mögött azok kellenének. -
Dzsani #971 #955 éen ezeket a kodokat találtam a gamezhez..
08AFX-CGGML-W260D-5RRPO-CVNFD
5NOCI-RK7NN-QKU4I-942LZ-HUI6W
4ZKR3-1TDZ1-OXVD5-90AEX-4I7SB
-
Dzsani #970 #968 Hali! párszor kérdezgetni kell,aztán elindul magátol kövekhez.. -
VGQ #969 Ja van még 2!!
Flink McWinter merre van???
És ezt a hero potiont kinek kell odaadni és hol??Mert a holt nem irja. -
VGQ #968 Hi.
Kellene egy kis segitség.Nagyon vagány a gama,csak nemtok befejezni egy pár küldetést.
-Sandor küldetését,mikor 3 izével kell valamit csinálni,de nemtom hol és melyik pályán vannak:(
-A shadow kristály sem tud,hogy hol és melyik pályán van.De föleg a hol érdekel,mert valami falban lévö repedést ir ha jol emléxem.
-A törpe milyen jelre robbantja fel a köveket?Mert ha odamegyek hozzá akkor arra nem
Elöre is köszi a helpet. -
#967 ahogy elnézem a pecs lesz a gond viszont ha leszedem a pecset akkor nem müxik a mentés.
jövő héten jön ki az 1.10es pecs reméljük akkor már menni fog.... -
#966 most viszont bajban vagyok :(
mikor 4.pályáról 5.re megyek kidob a játék... van avalmi 5let mi lehet a baj?
ciao
Tepet -
#965 én 1.05öst használok
tény hogy csak a crack exejével tudom elinditani a játékot de megy -
Braveheart #964 Ugyanez van nálam is... -
#963 Felejtsd el a 105os peccset, hacsak nincs hozza egy normalis krekked... -
Sigee #962 Sziasztok! Lenne egy problémám... segítséget szerenték kérni... Mindent megcsináltam az 1.05-ös patcheléssel kapcsolatban és a crackel kapcsolatban úgy, ahogyan kell és itt le van írva... A gáz az, hogy intro után bejön a loading kép és inicializálgat és az initializing platformnál kilép a desktopra... Srácok, mi lehet a probléma? Előre is köszi!!!! -
Cat #961 csinálj 40-50 sámánt, azok sérülés nélkül legyaláznak 4-5 démont -
peat0 #960 Köszi a segítséget, tényleg ott volt! -
#959 Azon a pályán van, keresd a pálya dél-nyugati negyedében, egy hegy tetőn, ahová a romváros mellett kell fölmenni, vigyázz egy szellem védi! -
peat0 #958 Senki? Valaki csak végigvitte. -
peat0 #957 Sziasztok! Elakadtam, valaki segítsen legyen szíves! Az a feladat hogy griffint kéne vissza köldenem Huldarhoz vagy kinek. (ezen a pályán van ingor akit csak ő tud megölni és meg kell szereznem neki a kardját, páncélját és griffint(erre nem jöttem rá micsoda, griff madár?! ) Hol van ez a hiányzó láncszem, egyáltalán ezen a pályán? Gondolom igen, de merre? Már mindenhol jártam.. Kösz a helpet!! -
#956 #201 -
ON3 #955 CS,kellene egy serial number,ha nem gond,plz!!! -
Sovyboy #953 előbb az adoot verziószámú patchez kéne crack file-t találnod, és azt fel patch-elni, legalábbis asszem -
Sovyboy #952 Sziasztok!
Kis segítség kéne...
Elakadtam Riftben (démonos pálya), egyszerűen nem tudok továbbmenni az első kanyarban, mert annyian vannak ott, a szaros orkokkal meg nem tudom legyakni őket. Nincsen valakinek valami jó tippje, taktikája? Lehet szégyenszemre le kell szednem cheat-et?:(((
előre is köszi -
#949 Szia! ezt a Stone Rain nevu varit hol talaltad? melyik arusnal lehet megvenni? es a masikat, a fekete magia legutosebb spelljet? es mi a neve? -
#948 Ebben a topicban nem multizo emberek jatszanak! nem veszed eszre!? ez nem a CS topic! -
#943 Nem figyelsz a kerdeseimre? pont errol a palyarol beszelgettunk itt par emberrel! :(( KORBE kell NEZNI! az elozo palyan!! ott is mondjak a szereplok, hogy nem egeszseges ott kimenni ahol eloszor szeretnel, van egy hatso kapu is! -
#942 ennél a pontnál figyelt be először az uninstall :)! aztán még volt egy pont....most is folyamatban van egy másik...lehet végleg törlöm....[de mindig visszarakja] -
#940 Az elso torpes palyan nem kell/lehet epitkezni? ahol a kicsi sarkanyt kell lenyomni? mert en nem talaltam monumentet! -
#936 Minek a 15 perc ha egy 1 perc alatt leveri a bandát...:) Igaz, hogy felügyelni kell mer' könnyen döglik, de ossza a halált..:) -
Madmaxx #935 Szerintem gyenge! Én a harcosommal első sötételf pályán beálltam a bladek gyűrűjébe és 15 perc múlva visszajöttem még mindig hentelt. Kiváncsi lennék meddig birnád mágussal. -
#934 Föld mágia:
Stone Rain, hits for up to 650 per hit!
hehehehe.....még hogy gyenge a mage kaszt...:))