Spellforce - The Order of Dawn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szar csak lassan ezt sütik el minden második progiban meg filmben ezt sütik el. És elsõre is érthetõ lenne, ha az idõ múlását jobban kiemelik az animban.
Nem akarom elárulni a végét, de amúgy se maradnátok le semmirõl. Ráadásul tök rövid, aztán kidob a fõmenübe.
Ami még kár, hogy nem lett igazi kihívás. Az uccsó pár pálya monumentek nélkül is megoldható, sehol az epikus csata a világ sorsáért. Persze egy tisztán varázsló kari lehet megszenvedi.
pl a purple zászlót nem tudtam visszavinni az archoz, mert azelõtt gyaktam le az emberkét, mielõtt megkaptam volna hogy meg kell szerezni
aztán, van a hörgr nevü oriás, akinek az övére kell rakni a hust az éjszaka, amitõl legyengül. Mire idõt szakítottam a megcsinálására, már nem is foglalkoztam vele a végén, és simán lenyomtam. A küldetés maga nem tünt el, nem teljesítettem :/
aztán, van két oriás, az egyik áll és õrzi a kincsét, és meg kell találni a tesóját. Az elsõ oriással dumcsi, utána lenyomtam, lenyultam a kincsét, és UTÁNA beszéltem a másik oriással, és kijött hogy menjek vissza az elsõhöz - közben meg ugye az már halott - Küldetés nem teljesítve :/
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
megyek is aludni
Itt játék közben legalább 4x kidobott a a desktopra vagy újraindult a gép.Másnál volt ilyen?
http://www.planetspellforce.com/sp/maps-greyfell.php
menj vissza asszem, és másik uton kell menni
A hõs ezzel szemben annak se megy neki, aki ott van fél lépésre. Egy baziliszkusz elkezdett ütni, viszont az avatar nem, csak ha fél lépéssel közelebb mentem 😊
Szerintem ez inkább stratégia mint rpg. De elég a problémákról.
Most mészároltam le a démonok seregét, a fõdémont egyedül, szal kiábrándítóan gyengus volt. Még egy elite harcos is nagyobb kihívás. A sárkány szintén gyenge, agyonlõttük és nem tudott mit kezdeni. Az earthblade nagyon kiábrándító lett. Pont mire megcsinálod van a sárkinál egy jobb. Meg persze másik kézben a soulblade.
Most kezdtem volna játszani, de a betöltés alatt amikor az "initializing platform"-on nem jut át. Ez valami hiba, vagy én bénázok valamit. Köszi a segítséget!
csinálj 20 ork sámánt, és kb. 3 sec alatt kinyirják
A "hõs nem csinál semmit" hibával szintén egyetértek, de az se lenne megoldás, ha magától választana ellenfelet -> ugyanilyen idegesítõ lenne, mivel tuti nem azt tenné amit te akarsz, és milyen alapon mozogjon magátol? Az ijászat sztm eleve kurvanagy bug ugy ahogy van, mivel hiába vagy 20ik szintû mindig találnak a lövedékek, mig a melee módban nem. Röhej, hogy tiz ijászt nehezebb lecsapni emiatt mint tiz egyéb embert.
én is elcsesztem jopár pontnyi fejlesztést dehát ez van, sztm ez minden játékba belefér, nem a játék a hibás.
Találtam egy aranyos bugot. Ugye vannak a szerencsétlen druidák az elfeknél. Õk szépen ellövik mindenüket a legelsõ parasztra, aztán néznek mert nem töltõdik a mana-juk. Még egy teljes óra után se.
Meg mérnem tudtak valami adatot megadni az egységeknél? Fogalmam sincs ki miben erõs, csak beküldök mindenit a darálóba. Ahol meg a balfasz hõs legyakja elsõ ellenfelét és kész. Unatkozva bámul, miközben leverik a seregét, de nehogy má megüsse az enemit. És igen nehéz clilckelgetni mikor 60 egység van a képernyõn. A kedvencem, mikor 2 lépésrõl egy számszeríjász 10 percen át lõtte és õ nem ütötte le.
Az autopause is igencsak szükséges lenne, de még csak 2003-at írunk, nem kell a fejlõdés. Ennek fejlesztése lehetne még az idõgyorsítás, ami szintén nem lenne újdonság.
Roppant zavaró, mikor órákig kell valami quest miatt bolyongani. Az rpg részt is lehetne fejleszteni. Ráadásul elrontottam a fejlesztést, a shield tök fölösleges beruházás volt. És hogy minden white magicra van kihegyezve?! Köcsögség.
Ezeket leszámítva egész élvezetes progi.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
végigjátszotta, ült a gép elõtt két hetet (legalább 60-80 játékóra), erre közli hogy nem is volt jo 😄
"De az osszahatasa nagyon jo volt a jateknak."
Most akkor melyik?
War. War never changes.
Ezen felül ha csak egy tipusu egységre van szükségem, pl ijászokra a tornyok mögé, akkor ugye felül megvan az összes egységem egy gombon, odaklikk, és utána bal alul ráklikk az ijászokra (ilyenkor sárga keretet kapnak) és akkor ugyan több csoport aktív, de csak az ijászok mozognak. Tehát felklikk, bal alulra, és utána a poziciora. Ezután ha odamozogtak, akkor a sárga keretben lévõ ijászcsoportra klikkelek megint, és eltunik a sárga keret és ismét az összes mozog.
War. War never changes.
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
Lenne egy kis problemam, a 14 es palyan vagyok, ahol a meduzak es mas kedves lenyek vannak. Es nem igazan tudom megcsinalni, mivel siman kove valtoztatnak. Nincs valami spec varazslat , vagy valami jo fegyver ellenuk ?
Mert a hosommel + az 5 katonammal nem nagyon tudom oket olni.
Szoval kene valami kis segitseg
Elore is koszi

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Ja levél ment!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
..nincs baj a 2K-val..én az XP-t rühellem..
de akkor reinstall lesz, megprószálom...
W2K...
és nem indul a rohadék😞
Kártyacsere megvolt, de ez a tetves nem akar indulni.
Install fel...elindítom a game-t, de semmi sem történik.
(ellenben a spellforce.dat szépen megy. Legalábbis a task manager ezt jelzi)
Valami 5let valakinek?!
Köszi:
Izmael
nyiregy rull 😄
en nyiregyi vagyok