Spellforce - The Order of Dawn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van vége, meg animáció is, de elsõre igen érthetetlen volt. Most utánna gondolva már értem, kivéve azt hogy az ilyen körök mi módon tudnak kialakulni, meg a könyv mért került bele?
Nem szar csak lassan ezt sütik el minden második progiban meg filmben ezt sütik el. És elsõre is érthetõ lenne, ha az idõ múlását jobban kiemelik az animban.
Nem akarom elárulni a végét, de amúgy se maradnátok le semmirõl. Ráadásul tök rövid, aztán kidob a fõmenübe.
Ami még kár, hogy nem lett igazi kihívás. Az uccsó pár pálya monumentek nélkül is megoldható, sehol az epikus csata a világ sorsáért. Persze egy tisztán varázsló kari lehet megszenvedi.

Most akkor ez a vége a proginak. Úgy igazán nem értettem, ez most hogy történhetett. Ha valaki estleg el tudná magyarázni?

egyébként a játék nem igazán jól kezeli a nem sorrendben elintézett küldetéseket
pl a purple zászlót nem tudtam visszavinni az archoz, mert azelõtt gyaktam le az emberkét, mielõtt megkaptam volna hogy meg kell szerezni
aztán, van a hörgr nevü oriás, akinek az övére kell rakni a hust az éjszaka, amitõl legyengül. Mire idõt szakítottam a megcsinálására, már nem is foglalkoztam vele a végén, és simán lenyomtam. A küldetés maga nem tünt el, nem teljesítettem :/
aztán, van két oriás, az egyik áll és õrzi a kincsét, és meg kell találni a tesóját. Az elsõ oriással dumcsi, utána lenyomtam, lenyultam a kincsét, és UTÁNA beszéltem a másik oriással, és kijött hogy menjek vissza az elsõhöz - közben meg ugye az már halott - Küldetés nem teljesítve :/

lesz még nehezebb is, egyik legnagyobb szenvedés az elsõ ork pálya volt nekem 😊 se gyogyitás, se jó egységek, az erõforrások korlátozottak... ahh 😊

Ha jobban belegondolok, nem is whisper-nek hívják. Az a pálya, ahol élõhalott parancsnokokat kell gyakni, hogy kinyíljon egy ajtó, aztán be kell teleportálni egy külön placcra ahol a fõ rossz undead van.

Vazze a Stoneblade Mountainsben azokat a kecseg Urokokat hogy lehet kinyirni? Egyik oldalon a minotaur fellegvárakat levertem most mennék az urokokhoz de iszonyatosan kemények. 8db simán ledarál egy 30 fõs taktikai csapatomat

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Ha mindent elárulnék, hol marad a keresés öröme? Egyébként mindkettõ whisperben van

levert egy 30ik szintu oriás :I
megyek is aludni

Frost Marshes van az elf. A giants blood meg még azután

jo, akkor megerõsítem, hogy nem kell átmenned a blade-eken 😊 a pálya jobboldalán, a fel le kanyargó alagutról lesznek kellemes emlékeid 😄

Még nem,de találtam másik utat.Most azon a pályán vagyok,ahol a csontik meg a zombik elfoglalnak egy várost.
Itt játék közben legalább 4x kidobott a a desktopra vagy újraindult a gép.Másnál volt ilyen?
wow, beindultak a fansiteok
http://www.planetspellforce.com/sp/maps-greyfell.php

vagyis, hol tartasz? összeraktad már a phoenix stone hoz azt az izét vagy még nem? attól függ hol tartasz...

sehogy, ott nem kell átmenned
menj vissza asszem, és másik uton kell menni

No, kék halál után ismét föltámadtam. Az elmozgással az például a bajom, hogy fölállítasz 20 lövõs egységet, ellövik a cuccukat és aztán puszta kézzel nekimennek az eneminek. Pedig csak várni kéne 10 sec-t, és újra lõhetnek. Ezek persze a varázsló. Azóta a "h" betû megoldotta a problémát, de csata közepén nehéz a csoportokat váltogatni, ezé kéne autopause.
A hõs ezzel szemben annak se megy neki, aki ott van fél lépésre. Egy baziliszkusz elkezdett ütni, viszont az avatar nem, csak ha fél lépéssel közelebb mentem 😊
Szerintem ez inkább stratégia mint rpg. De elég a problémákról.
Most mészároltam le a démonok seregét, a fõdémont egyedül, szal kiábrándítóan gyengus volt. Még egy elite harcos is nagyobb kihívás. A sárkány szintén gyenge, agyonlõttük és nem tudott mit kezdeni. Az earthblade nagyon kiábrándító lett. Pont mire megcsinálod van a sárkinál egy jobb. Meg persze másik kézben a soulblade.

A Frost Marshes-Rohens end pálya elején hogy lehet átjutni a Blade-ek hadseregén?
Sziasztok!
Most kezdtem volna játszani, de a betöltés alatt amikor az "initializing platform"-on nem jut át. Ez valami hiba, vagy én bénázok valamit. Köszi a segítséget!
najo, elárulom
csinálj 20 ork sámánt, és kb. 3 sec alatt kinyirják

egyetértünk

igaza van pedig hogy kéne idõgyorsítás, a várakozás néha engem is idegesít. Pl a törpök utolsó küldetése, a meduzás-démonos mászkálás elõtt az, hogy egy fa alatt el van dugva egy darab akármi. Namármost a pálya jobb felsõ részérõl, ahol megkapod a küldetést vissza kell menni a közepéig, és utána megint el felülre a portálkapuhoz. Ez az ut cirka 10 perc, mivel eléggé kanyargós, és a hõsõn kivul más nem tudja felvenni a tárgyat (probáltam direkt egy közeli lénnyel).

A "hõs nem csinál semmit" hibával szintén egyetértek, de az se lenne megoldás, ha magától választana ellenfelet -> ugyanilyen idegesítõ lenne, mivel tuti nem azt tenné amit te akarsz, és milyen alapon mozogjon magátol? Az ijászat sztm eleve kurvanagy bug ugy ahogy van, mivel hiába vagy 20ik szintû mindig találnak a lövedékek, mig a melee módban nem. Röhej, hogy tiz ijászt nehezebb lecsapni emiatt mint tiz egyéb embert.

én is elcsesztem jopár pontnyi fejlesztést dehát ez van, sztm ez minden játékba belefér, nem a játék a hibás.

A progiba van stand ground opció, csak sehol nem írja. Illetve a readme kiegészítõben írja, hogy a hotkey - H, csak elfelejtették berakni a manualba. Amúgy mûködik.
Találtam egy aranyos bugot. Ugye vannak a szerencsétlen druidák az elfeknél. Õk szépen ellövik mindenüket a legelsõ parasztra, aztán néznek mert nem töltõdik a mana-juk. Még egy teljes óra után se.
Meg mérnem tudtak valami adatot megadni az egységeknél? Fogalmam sincs ki miben erõs, csak beküldök mindenit a darálóba. Ahol meg a balfasz hõs legyakja elsõ ellenfelét és kész. Unatkozva bámul, miközben leverik a seregét, de nehogy má megüsse az enemit. És igen nehéz clilckelgetni mikor 60 egység van a képernyõn. A kedvencem, mikor 2 lépésrõl egy számszeríjász 10 percen át lõtte és õ nem ütötte le.
Az autopause is igencsak szükséges lenne, de még csak 2003-at írunk, nem kell a fejlõdés. Ennek fejlesztése lehetne még az idõgyorsítás, ami szintén nem lenne újdonság.
Roppant zavaró, mikor órákig kell valami quest miatt bolyongani. Az rpg részt is lehetne fejleszteni. Ráadásul elrontottam a fejlesztést, a shield tök fölösleges beruházás volt. És hogy minden white magicra van kihegyezve?! Köcsögség.
Ezeket leszámítva egész élvezetes progi.

üssed 😊

En Pain-Death komboval csinaltam 😄

Kandurex
Asszonta, hogy a vége nem tetszett, nem a játék...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

😄DDDDDDDDD
végigjátszotta, ült a gép elõtt két hetet (legalább 60-80 játékóra), erre közli hogy nem is volt jo 😄

Maga a jatek nagyon jo, de a veget sztem megdobbentonek akartak szanni, nekem nagyon nem jott be...

"En most fejeztem be a jatekot, hat a vege eleg vacak, sokkal tobbet vartam volna."
"De az osszahatasa nagyon jo volt a jateknak."
Most akkor melyik?

War. War never changes.

En most fejeztem be a jatekot, hat a vege eleg vacak, sokkal tobbet vartam volna. Raadasul L van rontva a fejlodesi rendszer is (28. szint kell a black magic 12-hoz, mindig a maxon van mind szintlepeskor, mint karakterkesziteskor az int. es a wis. megsem eleg a 94 ami eddigre osszejon, mert 95 kell neki (az alapertek)). De az osszahatasa nagyon jo volt a jateknak.

mégvalami, sztm a formációk tökéletesen használhatatlanok. Tul nagy helyet hagy ki az egységek között, továbbá ami KURVAIDEGESÍTÕ, amit a cikk is említett, hogy lehetetlen egyhelyben tartani õket. A healerek különösen agyatlanok a témában, a törp, de méginkább az elf gyógyitó olyan agyatlanul rohan a csatába hogy rossz nézni, mindig leghátra kell vinnem, de akkor meg nem tudja használni a legelõl lévõkön a képességét. Vmi megoldás?

sztm a kezelhetõség az egyik legnagyobb erénye a játéknak. Én mindig kijelölöm az összes egységet, és berakom egy csoportba felül. Utána kijelölöm a parasztokat (általában elfekkel megyek mögöttük tornyozni, persze csak ha vannak), az is egy csapatba szervezem. Utána csinálok egy toronyrombolo csapatot (pl két titán, meg törp demolisher), ez is külön csapat. Ha ezeket ki kell választani csak egy klikk.

Ezen felül ha csak egy tipusu egységre van szükségem, pl ijászokra a tornyok mögé, akkor ugye felül megvan az összes egységem egy gombon, odaklikk, és utána bal alul ráklikk az ijászokra (ilyenkor sárga keretet kapnak) és akkor ugyan több csoport aktív, de csak az ijászok mozognak. Tehát felklikk, bal alulra, és utána a poziciora. Ezután ha odamozogtak, akkor a sárga keretben lévõ ijászcsoportra klikkelek megint, és eltunik a sárga keret és ismét az összes mozog.

Végülis jó játék ez? Én csak keveset játszottam vele, mert lassú, és a nekrómmal elég nehezen boldogulok a 3. pályán a szellemeknél...

War. War never changes.

Ctrl + Bal Klikk --> Azonos egysegek kivalasztasa a kepernyon!

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

hja, nem egyszeru, oda vissza kell rohangálni, meg jopárszor fel kell támasztani mindenkit -> a gargoyleokkal ne is foglalkozz, csak a meduzát nyomd le, hogy a következõ menetben már sima dolgod legyen

Udv mindenkinek!
Lenne egy kis problemam, a 14 es palyan vagyok, ahol a meduzak es mas kedves lenyek vannak. Es nem igazan tudom megcsinalni, mivel siman kove valtoztatnak. Nincs valami spec varazslat , vagy valami jo fegyver ellenuk ?
Mert a hosommel + az 5 katonammal nem nagyon tudom oket olni.
Szoval kene valami kis segitseg
Elore is koszi
HuAn82
Oks!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

a hivatalos www.spellforce.com on van pár német illetve angol oldal, de ahogy végignéztem õket, MIND a hivatalos weblap kopizása, tehát fogták és átmásolták az ott lévõ sztorit, meg mesét a démonokrol, szörnyekrõl. Nem értem ennek mi értelme van...

tudtok vmi weblapot (fanok által készített) ahol az egységek adatai szerepel? életpont, támadóerõ, ilyesmik, illetve ellenfeleknél is.

HuAn82
Sok a meló+az öcsém új gépét raktam össze.

Ja levél ment!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Kandurex
Ment vagy 2 levél neked tegnap óta...mizu van?

HuAn82

jaja

Ki lehet állítani a menüben. A pontos neve nem ugrik be, de azt írja rá, hogy automatán észak felé áll vissza mindig. Ezt kapcsold ki

hogyérted azt hogy a "képernyõt pörgetni"? lenyomog az egér jobbgombját és ugy tudsz scrollozni ha erre gondolsz

Mi a gond az XP-vel?

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

..nincs baj a 2K-val..én az XP-t rühellem..

de akkor reinstall lesz, megprószálom...
Kandurex
"W2K..." this is your problame...change: Xp or Win98se

512 DDR, tehát ezzel sincsen gond sztem. A proci 2.4-es...

W2K...

és nem indul a rohadék😞
Vazzzzeeeeee.....

Kártyacsere megvolt, de ez a tetves nem akar indulni.

Install fel...elindítom a game-t, de semmi sem történik.
(ellenben a spellforce.dat szépen megy. Legalábbis a task manager ezt jelzi)

Valami 5let valakinek?!

Köszi:
Izmael
enis 😄

nyiregy rull 😄

off
en nyiregyi vagyok