Spellforce - The Order of Dawn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Spellforce már jóval az SG cikk megjelenése elõtt érdekelt és érdekel is! Többek között én hívtam fel rá Kandurex figyelmét is. A játékot pedig soha ismétlem soha nem kritizáltam!!
Ennyit rólad...
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Természetesen azért foglalkozok a programmal, mert minden hibája ellenére jó, fõleg a mostani konzol másolós idõkben. Igaz lehetett volna sokkal jobb is, de ezt kaptuk. Fogok még vele játszani, késõbb biztos jobb, csak idõm nem volt rá.
Szal mégegyszer elnézést mindenkitõl, akit offenzív vélemény nyilvánításom bármilyen formában sértett

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Az Aftermath jelenség valóban fura, hisz a játék szar mégis hypeolták orrba szájba. Talán még fiatalok 😊
Viszont nem értem, mi a baj velem? A játék nem mondhatni szépnek, lassú és beszaggat,órákig tölt, sokaknál fagy és újraindul. Errõl én mér tehetek?
A grafika oké, bár nem mondanám hogy igazán szép, amellé még kicsit lassú is. Nagy problémám nem volt, nekem még nem szaggat és nem fagyott vagy indította újra a gépet.
Mondjuk csak 2 mapot jártam körbe, de még fogok játszani vele mert nem rossz játék. De nem is nagyon jó és biztos hogy nem etalon. Persze nem is jelent már régóta meg valamire való játék. Szal ez a véleményem, aminek nincs köze ahhoz az igencsak túlzó SG cikkhez.
Sajnos a Devil Whiskey-t még mindig nem látom nforce-on, pedig kint van másfél hete. Talán túl ismeretlen? Kár lenne érte
De, ha az a szíved vágya, hogy itt mindenki kritikát írjon, akkor rossz helyre tévedtél. Nem mondom, néha elõfordul egy, kettõ (többségük jóval objektívabb, mint a nálunk kapható "szaksajtó"), de különösebben nem jellemzõ. Inkább közösségi amolyan "tetszési ráta" -ként van az SG -n egy játék értékelve. Vagyis, ha valami kiemelkedõen jó, arról garantálom, hogy topic-jában mindenkibõl kitör az értelem. Viszont ha csak egy szûkebb rétegnek nyeri el tetszését...innen már nem folytatom, szerintem már a többit ki találod.
Így járt!
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

u.i. : rohaggyanak meg a demonok...mar 18. szintu vagyok, a hoseim 15 korul, de szopatnak 😊
Nem jött még meg, sõt, szerintem csak jövõ hétre tudnák hozni, így hát fel is baszintottam magam...ennek fényében péntek or szombat felközlekedek nyíregyre és ott veszem meg! Bár a monitort azt itt...de még az se biztos. Lacika hozza a vidókarit pénteken, a memóriáért meg holnap megyek be a depóba. Tehát max. szombat or vasárnap esetenként hétfõn lesz cuccom 😞(((
Még az elsõvel sem játszottam. Egyszer lehet kipróbálom.
"bár már erõsen gondolkozik a váltáson" De csak miattad!!
Megjött már az új géped? \"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
ps: bár még nem mutatta meg a spellforce -t se a Deus ex2 -õt..
Van..mindenbõl a legújabb....
..mostanában ez valami divat lett, hogy már semmi sem megy MX-es kártyákkal..:????😞
Mit érdemes venni?
bár lehet tévedek - van feltelepítve uj directxed?
P4, 2.4, 512 DDR, Gef MX 440 és a játék nem indul. Install után , ha elindítom, úgy tesz, mintha, aztán semmi sem történik.
Valakinek valami 5-let?
Elõre is THX:
Izmael
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
"vessetek a mókusok közé" :)
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Faterx! a gamecopyworld-ön nemtaláltál semmit?
Ez mióta crack?

War. War never changes.
512 ram nagyon erõsen ajánlott!
mindösze ennyi a változás: http://spellforce.jowood.com/?rid=865&lang=en
de ha nincs telepítve, minek neked a crack? a sima egyébként innen az sg fõlapjáról (baloldalon) is elérhetõ