2504
  • Kandurex
    Területre hat a célpont +300hp, tízen valamennyi méteren pedig 150hp hit :)) még se olyan gyengék :)
  • Kandurex
    Fekete mágia legütősebb spellje +300 hp sebez!!!!
  • Kandurex
    Nem csak csontikat lehet megídézni...[boldog]

Necromancy:

Aura of Lifetap - Continually damages all enemies in range of caster, giving damage done back to caster as health.

Death Grasp - Game says "Casting unit has a high probability of surviving fatal injuries". What the hell does that mean?

Feign Death - Caster pretends to be dead.

Lifetap - Damages target and gives damage done to caster as health.

Raise Dead - Reanimates all corpses in range to fight for the caster.

Summon Skeleton - Summons a skeleton ally.

Summon Spectre - Summons a spectre ally (This spell rocks... Spectres cast pain at enemies!)

Summon Undead Goblin - Summons an undead goblin ally. Slightly stronger than skeleton, and casts lifetap occassionally.
  • Kandurex
    van ennek a játéknak valami emberibb nyelven beszélő fóruma, mer' ez az
    'ich' lichten grossa ubernchenung ja der übernochte'
    nyelv valami szörnyű :(
  • Madmaxx
    nem felmennek egészen 12 szintig is asszem.
    Alapjában véve a mágiahazsnáló kaszt gyengus lett.
  • Kandurex
    Még1:) Bocs, csak láttom otthon vagy a gamében. A spellek maximum 3 szintesek lehetnek?
  • Kandurex
    Most komolyan, vannak normális gatyarepesző spellek?
  • Madmaxx
    Ez miért ecerübb? Szerintem sokkal eccerübb ha nem épitesz semmit hanem 5 hőssel végigvágod a pályát :)
  • Cat #923
    mondok egyszerübbet, ahogy én megcsináltam azt a pályát

a játék elején olyan gyorsan elkezdesz dark elf slaveket gyártani ahogy tudsz, és AZONNAL elrohansz jobbra, és aktiválod az ork monumentet is (át kell vágni magad 12 bladen, de ez nem lehet probléma). Ezután visszarohansz a dark elf monumenthez (ekkor már van ott 5-6 slave, és épitkeznek, meg szedik a manát. Az éppen odaérő első jéggolemet levered, és ottmaradva a hőssel véded. Jobb oldalon az orkokkal nekiállsz fát termelni meg ilyesmi, és közben az ork monument bejáratához rendelsz 5-6 slavet és nem a dark elf monumentnél épitkezel, hanem az orkoknál! Kb. 10 perc alatt, amig csak párosával jönnek a jéggolemek egyedul is tudod védeni a hőssel a dark elf monumentet, közben 6-8 tornyot fel lehet huzni az orkok bejáratánál. Ezután amikor kifulladsz, és lenyomják a dark elf monumentet (csak idő kérdése), akkor odasétálsz a már bombabiztosra megépített ork telephez, odarakod a hosod a szük bejáratnál felépített 10-12 torony elé, mellérakod a mostanra már valoszinuleg meglévő ork titánt és örülsz magadnak, kimész ebédelni, és másfél két ora mulva amikor kifullad a támadás, megindulsz 80 orkkal. Nálam kb. igy nézett ki.
  • Kandurex
    Legalább egy jópofa chainlighting? vagy valami? Akkor mia fax értelme van a hősöknek ha annyit se tudnak mondani, hogy fakapu vagy mitommén,,??
  • Kandurex
    ennyi?
  • Madmaxx
    nem :) megidézhetsz erös csontvázakat :)
  • Kandurex
    ? :)
  • Kandurex
    Help! 8. szintű dark mage (necromancy) hősöm van, de nem tűnik valami erősnek. Lesznek normális ütős, kőkemény, pokoldéonait idéző varázslatok? Asszittem, hogy ez valami jó kis szerepjátékosított diablo erre meg nem több az egész, mint egy egyszerű RTS...:(
  • Chaos Mad
    szokott vki neten jáccani? kiprobálnám pecs nélkül. milyen a neten??
  • Chaos Mad
    öcsém má 10-es voltam és meghalt a gépem. amugy mire jo az 1.05-ös pecs?
  • peat0
    Láttam hogy kell felrakni a patchet de nekem még mindig kilép:( , az a Fairlight versió mit jelent? Honnan tudom meg nekem milyen? A játék menüje 1.05-öt ír ki. Valami ötlet még? thx
  • Outlander
    Hali! Megtudná valaki mondani, hogy hogyan rakom fel az alapverzióra(1.01)re az 1.05-s patchet? Köszi
  • Nýuszika #908
    (Én mindent ki szoktam nyírni azért, hogy nőjön a szintecske.)
  • Nýuszika #907
    Hogyan? Hát volt sok olyan tőröm, ami mérgez hetes szinten. Aztán hit'n'run taktika.
  • Madmaxx
    Azokat nem is kell kinyirni. El kell osonni mellettük! Figyeld ki az utvonalaikat és akkor menj ha nem arra néznek.
  • Nýuszika #904
    Valakinek sikerül továbbmenni Mulandiron? Az baj lehet, hogy három Cursed Guardin-t életben hagytam? Egyszerűen bárhogy csinálom egyiket megtámadom, és mégegy odajön. Egyel elbírok, de kettővel?
  • Andie
    Video driver?
    Nekem sem ment elöször az 1.05, de 2 hibát is elkövettem.
    1. nem a loaderrel inditottam
    2. nem tettem fel a legújabb drivert.
    Aztán ezt a kettöt egyszerre csináltam, azóta megy. Hogy melyik oldotta meg??? jó kérdés...
  • Braveheart
    Hiába indítom a loaderrel, ugyanúgy kifagy, itt vmi más lehet a gond...
  • Nýuszika #901
    Sziasztok,
    Megkaptam karácsonyra egy kedves barátomtól ezt a gémet. Játszottam vele elég sokat, de van egy pálya, Mulandir.
    Itt három portál van. Csakhogy ami kivinne a pályáról az a kettő (egyik Felorn's Hope-ba, a másik meg már elfelejtettem hova) egyszerűen nem műkszik. Belépek a portálba, elkezdi tölteni a következő pályát, majd minden hibaüzenet nélkül kidob a játékból. (Előző pályákra vissza tudok menni.) Mi lehet a baj?
    Letöltöttem a 1.05-öt javítást, és csak nem megy.
  • Andie
    Brave : #789-ben irták a linket.Én azt töltöttem le. Abban van loader.exe. Try it.

Chaos Mad : a megtanult skilleket (Light blade pl) csak akkor tudod növelni, ha van megfelelö mennyiségü stat pontod hozzájuk. Vidd az egeret a kivánt skill fölé (Light blade weapons pl.), és alul kiirja, mennyi strength, dexterity, stb kell hozzá.
  • Chaos Mad
    miert van az hogy fejlesztettem heavy meg light cuccosokat is és most nem tudok tenni pontot a light bladre meg az ilyenekre?!
  • Braveheart
    De nekem az 1.05 crackben (2 is van) nincs loader.exe nevű file, csak vmilyen ar.exe, spellforce_c.exe meg 1-2 file. Honnét szedtétek le a loadert?
  • TopGun
    Ha campaign-t jatszol NINCS! fajvalasztas! elkezded
    human-al es kesobb bekapcsolodik a tobbi faj is! nem lehet mas fajjal jatszani az elejen.
  • Andie
    Erre irtam a megoldást lentebb.
    Loader.exe az jött a crackkel. Bennevan a zipben.
    Tudom, kicsit szájbarágós, de pontosan kövesd dzsani leirását.
    Ja, és nemárt a legújabb nvidia drivert feltenni (már ha nvidiád van). Lehet, hogy nekem is az segitett, ezt már hadd ne próbáljam ki :)
  • Braveheart
    Hmm, mégsem megy, mert miután betölti a pályát, rögtön kilép a windowsba :( ...
    Lehet hogy egyhamar nemtok vele játszani :(
  • Braveheart
    Na megoldottam, már nekem is megy. Hogyan van megoldva a pályákon a fajválasztás?
  • Braveheart
    Köszi a segítséget, bár én is így csináltam... csak 1 kérdés: Melyik file az a loader? A spellforce_c.exe?
  • Andie
    Braveheart : nem triviális a dolog. Elsö nekifutásra énis install után már raktam is fel a peccset, ahogy az nfo-ban le van irva. Csakhogy. Ott pl szó sem esik arról (lagalábbis az enyémben), hogy a launcher.exe-vel kell inditani, meg hogy másoljak be minden file-t a crack.zip-böl a játék könyvtárába. A spellforce.dat meg a _c.exe -röl regél, azt annyi.
    Ezzel el is értem, hogy tölt, tölt a játék, majd mikor beadná a pályát (vagy elötte 1-2 mp-el, ez változó), kivág windózba.
    Nálam megoldást dzsani hozta, a 868-as beszólásával. Olvasd el, és neked is menni fog.
  • Braveheart
    Mit tegyek? Volt már vkinek ilyen gondja?
  • Braveheart
    Én is felraktam a patchet, meg a cracket, de mikor elindítom az exe-vel, nem csinál semmit, csak töltöget, és mindig resetelni kell.
  • Andie
    Feltettem az 1.05-öt, ahogy itt javasoltátok, és tökéletesen megy! Köszi mindenkinek!
    Azért ilyen késön irok, mert nyomtam is egy nagy meccset, kb este 6 óta idáig :)
    Halljátok, ezek a side-questek csak gyülnek, gyülnek, mire azthinnéd megoldasz egyet, az csak bövül. "ja, van itt még valami..." módszerrel. Node majdcsak megoldódik :)
  • [HUN]PAStheLoD
    1.05 fenn van ?
  • [HUN]PAStheLoD
    hát ez egy ismert fícsör

töltsd be egy olyan mentést amin még vissza tucc menni aztán meg azt ahol tartasz és valami ideiglene térkép filet kell cserélned menny vissz greyfellbe mer már tucc .. és mencs ;]
  • Madmaxx
    nem változik meg. Amugy varázslókkal szinte semmi esélyed sincs a pályák végigviteléhez. Ezt nagyon elkurták benn sajna.