Spellforce - The Order of Dawn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
gondolom mindenki észrevette, hogy ha legyárt egy egységet, upgradeli az ütésüket stb. akkor csak az utána gyártott egységek lesznek fejlesztve, a meglévõk nem
itten azt irják, hogy a meglévõket be lehet küldeni az adott helyre (kovács, stb.) és megkapják a turbozott képességet
tök jó hogy már talán pár pályára a végétõl csak most veszek észre ilyeneket 😄
Hogy kell kinyitni azt az északi kaput?
http://spellforce.jowood.com/forum/showthread.php?s=db68fb8ac608f9afa23cd994f504c778&threadid=8197
well there are 3 options
1. you have no food store
2. you ain,t got no food (poor you)
3. its a bug
units use food to regenerate life/mana but to have this skill they need a food store
(food store surounded by 6 dwarf pig farms OWNS)
egyébként az elf gyógyítónak tényleg nem töltödik a mana pontja, ahogy a dark elf Havoc-nak sem - pedig igen brutál fickó, 90eket nyom be a varázslataival... igy viszont csak 3mat lõ és csá
a windarchernek viszont igen!
Találtam egy Lenya lelõtelepet. Megpróbálom azt, hogy építek olyan durvább íjászokat, hátha abból tíz darab már tud mit kezdeni.
ez azért biztos, mert emlékszem, hogy csomo munkásom kolbászolt át ott a tulpartra, amelyik vadászott
a partra meg rakj 6-8 elf tornyot -> elfek nagy elõnye, hogy a fa végtelen mennyiségben van, ezért tucatjával lehet õket telepíteni
Amúgy lehet azon a pályán az emberekkel halászni
el kell kerülni õket 😄
elõtte ilyen fekete izé lény van
Whisperben vagyok mindekit lehenteltem de a kecseg Utar buzzancs griffjét sehol nem találom. Lea sirhelye kifosztva, a mozaik kirakva és mindeki megölve de csak nincs griff. Tojjak egy grifftojást vagy kõbõl faragjak?
En mar toroltem a gepemrol mert nagyon lassu volt,szal nememlekszem a verziora...
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
Viszont,hogy meg mindig nics tores a patchekhez szomoru😞
Kellemes Unnepeket!
War. War never changes.
SPOILER, a játék végérõl:
Miután egy idõhurok alakul ki, ez tulképp. egy kör. Tehát nincs eleje se vége. Az egyszerûség kedvéért nézzük a játék elejérõl. Az öreg Rohen megbíz minket a feladattal, de pontosan tudja mi lesz, hisz õ maga csinálja. Tudja, hogy meghal hisz fiatal korában már megölte magát/az öreget/. Miután átlép a kapun, valószínû több évig is tanulmányozza a könyvet, és rádöbben az sötét istenek csalására. Ez az animációban nem nagyon van érzékeltetve, ezért félreérthetõ. Ezután megküzd fiatal énjével/intro/ de nem jár sikerrel, bár mindketten túlélik a katasztrófát.
8 évvel késõbb pedig egy runaharcost idéz, akire talán fiatal korából emlékszik, hogy beteljesítse mindkettejük végzetét. Szal így fejezõdik be a kör, már ha körnél beszélhetünk végrõl.
Az persze más kérdés, hogy alakulhat ez ki, hogyan került a könyv be a körbe, hisz nélküle nincs story pedig a fiatal kapta az öregtõl, szóval lenne mit magyarázni. De állítólag lesz majd valami kiegészítõ, talán ott jobban magyarázzák a dolgokat
-az elsõ megy utoljára is, míg a második megy utolsó elõttinek is.
-a kéz egymás után kétszer van
-a vércsepp a két másik között szerepel
sztm egyébként a dobálos egységek irreálisan erõsek nagy tömegben. Elõl mindig csaliként mászkál a csávom az 1200 életpontjával, odamennek a nagy szörnyek, és elkezdik ütni, közben 30an lõnek a szerencsétlenre... 😊
A frost golem inkább idegesítõ tömegben - egy utés, vár 3 secet, megint ut egyet, megint lefagyasztják... borzasztó.
spellforce_guide.rar
Ha a munumentet nem foglalod el, akkor elvileg õk sem termelnek új egységet, szal végigmehetsz és legyakhatod õket
Az elso vagy masodik ork palyan vagyok , ahol csak demonok vannak. Nem tudja valaki hogy, hogy lehet megcsinalni , mert ezek az ork katonak semmit nem ernek , 50 es sereget siman megol 4-5 demon. Minden ork egyseg eleg gyenge a tuzes demonok ellen, es a gyersanyag pedig nem annyi, hogy 10 percenkent ujabb sereget csinaljak. A hosom 19 es szintu.
valaki javaslat ?
koszi
Persze erre nincs szükség ha egyedül is megy a gyak. Én is így csináltam, bár a hatosával hetesével jövõ frost golem-ek zavaróak tudnak lenni.
Kandurex: max. 5, tutorial vége után mehetsz a kariddal, eltart az jó ideig
Hány társad lehet maximum? Annyi amennyi a rúnák száma?
Határozottan úgy emlékszem, hogy karakter generáláskor egy hímnemû dark magus bácsit választottam, erre a tutoriálba meg egy rossz ringyót terelgettem, mos' mi van?
Meddig tart a tutoriál? A csonti kapitány legyakásánál vagyok.
A vélemény eddig: Szép, jó zene, korrekt hangok, ehetõ irányítás. Meglátjuk. A gépigényt passzolom, egyrészt mert ATI 9600PRO -m van és sehol nem tapasztaltam olyan hibákat amiket itt eddig felhoztak (C-3.9), másrészt aztán a sebességrõl se sokat, mert max 5 db . karakter volt a képernyõn eddig (1024 full max. egyenlõre jól futt), kíváncsi leszek, hogy fog röcögni ha majd tömeges csata lesz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
az elõzõ jeges pályán oriásoktol, meg egyéb ice lényektõl kellett megszerezni a runákat, és csak hármat találtam, egy dark elf munkást, egy small residentet meg egy aria gyüjtõ helyet. A csávó asszonta hogy ez elég a tuléléshez a következõ pályán, és átengedett a kapun. Itt bladek vannak, meg elf monument - mi a szart érek az elfek kögyüjtésével meg ariagyüjtésével, ha semmire sem használhatom? hogyhogy ez elég a tuléléshez? van ork monument az ok, de mi a szart kezdjek ezzel az elffel? azthiszem elvesztettem a fonalat... (egyébként a másik, hogy a bladek 10-12es csoportokban vannak, azokat meg egyedül is szétgyakom...)