Spellforce - The Order of Dawn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A monumenttõl keletre egy magasalaton van néhány bogyó ott kell kezdeni. Meg vadászni kell.

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

I.C.ram
Már az uninstall szélén vagyok.... Nincs semmi kaja sehol! Megpróbáltam úgy, hogy beküldtem a hõsömet a sûrûbe, és leöltem 5-6 orkot, aztán meghaltam, és ezt megcsináltam parszor, de állandóan kipótolják azt a regiment orkot 😞( Képtelenség áttörni.
merre jársz Cat?

aztirják a hivatalos forumon, hogy az upgradelni is lehet az egységeket - ezt nem is tudtam
gondolom mindenki észrevette, hogy ha legyárt egy egységet, upgradeli az ütésüket stb. akkor csak az utána gyártott egységek lesznek fejlesztve, a meglévõk nem
itten azt irják, hogy a meglévõket be lehet küldeni az adott helyre (kovács, stb.) és megkapják a turbozott képességet

tök jó hogy már talán pár pályára a végétõl csak most veszek észre ilyeneket 😄

na erre asszem senki nem gondolt! a hp/manaregeneráláshoz kaja kell 😄

#439-re tud valaki mondani valami okosat. Az elsô Elf-es pályáról van szó...
Hogy kell kinyitni azt az északi kaput?
HOPPÁ!!!

http://spellforce.jowood.com/forum/showthread.php?s=db68fb8ac608f9afa23cd994f504c778&threadid=8197

well there are 3 options

1. you have no food store

2. you ain,t got no food (poor you)

3. its a bug

units use food to regenerate life/mana but to have this skill they need a food store

(food store surounded by 6 dwarf pig farms OWNS)

Hát nem tom. Én elöbb nyomattam a Farlorn Hope-os pályát és ott ugye sárkány kinyiffantáshoz csak ezek jók. Meg is szivtam mivel eleinte kevesett vittem és maradt még élete a dögnek. Azt itthagytam gépet hogy majd töltödik a mana de fél óra után is ugyanúgy állt.

de annak igen - ugyan nem néztem konkrétan, de nem egyszer vonultam végig a pályákon velük

ork totemnek se töltödik ahogy észrevettem

mennie kell
egyébként az elf gyógyítónak tényleg nem töltödik a mana pontja, ahogy a dark elf Havoc-nak sem - pedig igen brutál fickó, 90eket nyom be a varázslataival... igy viszont csak 3mat lõ és csá
a windarchernek viszont igen!

3x=harmadszorra😊)

Nem gyógyunak automatán.

I.C.ram
Mondom, hogy nekem tök bugos!!!! Olvasd el a #454-est.
Ha nekünk ment akor neked is menni kéne😊 Én épp most törtem át riften. 3x már sikerült is legyõznöm Ulathert egyedül 😊

I.C.ram
Hát ez kész 😞 Tiszta bug az egész pálya.... nem töltõdik a mana pontja se a healernek se a windarchereknek. Elvileg az elfek autómatán gyógyulnak nem? Legalábbis nekem gyógyultak az lõzõ pályán, most meg semmit. Szerintem ezen a pályán nekem bug hegyek vannak 😞 Nagyon kéne a patch a crackkel 😞((
I.C.ram
Hát ez képtelenség 😞 Ez valami bug. Egy darab állat (se hal, se bokor se semmi kaja) nincs az egész szigeten. Szerintem ez durván bugos 😞 Nincsen crack a patchekhez? Én nem találtam sajna :/
I.C.ram
Hát pedig nincsen 😞(( Tuti nincsen. Lerakm Hunting Lodge-ot is, és megse mozdultak félórán keresztül.

Találtam egy Lenya lelõtelepet. Megpróbálom azt, hogy építek olyan durvább íjászokat, hátha abból tíz darab már tud mit kezdeni.
99% hogy vannak vadállatok, amiket le lehet vadászni
ez azért biztos, mert emlékszem, hogy csomo munkásom kolbászolt át ott a tulpartra, amelyik vadászott
a partra meg rakj 6-8 elf tornyot -> elfek nagy elõnye, hogy a fa végtelen mennyiségben van, ezért tucatjával lehet õket telepíteni

I.C.ram
De nincs ember monument. Van egy szoros es azt elállják az orkok. Nem tudom õket agyonverni. A szoros innensõ oldalán meg nincs semmi kaja sem még vad sincs.
XP-t.

Amúgy lehet azon a pályán az emberekkel halászni

I.C.ram
Ja és ha meghalok, és újratermelõdök, akkor elvesztek valamit?
Valahol közeptájon, kicsit föntebb, mint a moonsilver mine v. hall

I.C.ram
Wildland Pass
I.C.ram
Pill. Megnézem.
Pályanevet mondj úgy talán tudok segiteni.

I.C.ram
Azon a pályán vagyok, ahol van egy kis ember falu egy árussal, meg pár toronnyal, és közvetlen mellette van az Elf Monument (2. elfes sziget). Végig kutattam az egész szigetet, de sehol nincs kaja! Kaja meg kéne a headquarter upgradehez. 10 íjjásszal meg a hõsömmel nem tudok betörni az orkokhoz. :/ Hol van kaja ezen az istenverte szigeten? Ennyi ijásszal még a városom is alig tudom megvédeni. Nagyon kéne a nagyobb hadsereg, de azt ugye nem tudok a kaja hiány miatt építeni.
van
el kell kerülni õket 😄

Üdv! Mi van akkor ha a nemtomhányadik pályán kinyirom a Zard nevü gonosz banditát, akitôl megszerzek egy kulcsot, ami nyitna egy kaput északon, viszont a kapun nem tudok átmenni se a hôsömmel, se a seregemmel. (Pedig nyitva van)...
Nah most Mulandirban szopok mint torkosborz. A gargolye-ok ellen van vmi jó taktika?

nincs, és nem is olyan jo dolog, ugyanis a te oldaladon lévõ emberek is ölik õket, illetve elég kemény velük játszani - nincs gyogyitó lényük, és "erõforrászabálók"

kb. a pálya baloldalán-közepén van, egy emelkedõ tetején
elõtte ilyen fekete izé lény van

I.C.ram
Hogy lehet Orkokkal lenni? Csak úgy, hogy elöbb átverekedem magam az ember/elf/törpe oldalon? Nincs rá valami mód, hogy az elejétõl orkokkal kezdjem?
Help me emberz!
Whisperben vagyok mindekit lehenteltem de a kecseg Utar buzzancs griffjét sehol nem találom. Lea sirhelye kifosztva, a mozaik kirakva és mindeki megölve de csak nincs griff. Tojjak egy grifftojást vagy kõbõl faragjak?

Igazad van!😉 Az alap jatek ami kijott, az 1.01 -es...

En mar toroltem a gepemrol mert nagyon lassu volt,szal nememlekszem a verziora...

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

1.00 tores van, hisz' azzal jatszunk.
Viszont,hogy meg mindig nics tores a patchekhez szomoru😞

Kellemes Unnepeket!

Hát nem hiszem el hogy még senki nem csinált se 1.00, se 1.2 és 1.3 cracket...

War. War never changes.

Esetleg az én értelmezésem leírhatom.

SPOILER, a játék végérõl:

Miután egy idõhurok alakul ki, ez tulképp. egy kör. Tehát nincs eleje se vége. Az egyszerûség kedvéért nézzük a játék elejérõl. Az öreg Rohen megbíz minket a feladattal, de pontosan tudja mi lesz, hisz õ maga csinálja. Tudja, hogy meghal hisz fiatal korában már megölte magát/az öreget/. Miután átlép a kapun, valószínû több évig is tanulmányozza a könyvet, és rádöbben az sötét istenek csalására. Ez az animációban nem nagyon van érzékeltetve, ezért félreérthetõ. Ezután megküzd fiatal énjével/intro/ de nem jár sikerrel, bár mindketten túlélik a katasztrófát.
8 évvel késõbb pedig egy runaharcost idéz, akire talán fiatal korából emlékszik, hogy beteljesítse mindkettejük végzetét. Szal így fejezõdik be a kör, már ha körnél beszélhetünk végrõl.
Az persze más kérdés, hogy alakulhat ez ki, hogyan került a könyv be a körbe, hisz nélküle nincs story pedig a fiatal kapta az öregtõl, szóval lenne mit magyarázni. De állítólag lesz majd valami kiegészítõ, talán ott jobban magyarázzák a dolgokat

elviszed greyfellbe az iszákos törpének (városban jobb alul) a törp brandy-t és akkor odadadja.

-minden szimbólum kétszer szerepel
-az elsõ megy utoljára is, míg a második megy utolsó elõttinek is.
-a kéz egymás után kétszer van
-a vércsepp a két másik között szerepel

jajo, most látom hogy válaszoltál, sorban olvasok 😊
sztm egyébként a dobálos egységek irreálisan erõsek nagy tömegben. Elõl mindig csaliként mászkál a csávom az 1200 életpontjával, odamennek a nagy szörnyek, és elkezdik ütni, közben 30an lõnek a szerencsétlenre... 😊

ja, és nyomogatni kell velük a "H" gombot! hogy ne rohanjanak elõre, ha elfogy a manájuk. Maradjanak a seggükön nyugiba.

csinálj 30 totemet meg vagy 15-20 tuzsámánt. Ezek röhögve végigmennek a pályán ugy, hogy hozzájuk sem tudnak érni a 22ik szintu démonok.

figyi, a jeges pályán MINDENT leirtottam. 80 trollal mentem végig, de két fekvõ oriásnál is csak gyémántokat találtam. Az egyiket egy 30ik szintu oriás õrizte (az megizzasztott) a másik elõtt meg egy jéggolem-respawn hely volt. Csodálkoztam is, hogy mér nincs ott vmi dark elf izé.

A frost golem inkább idegesítõ tömegben - egy utés, vár 3 secet, megint ut egyet, megint lefagyasztják... borzasztó.

Szkennelt manual letoltheto innen(angol nyelvu):
spellforce_guide.rar

Én 30 totemmel nyomultam, elöl az avatar, hátulról meg õk lõttek. Használd a "h" betût /stand ground/.
Ha a munumentet nem foglalod el, akkor elvileg õk sem termelnek új egységet, szal végigmehetsz és legyakhatod õket

Hi!
Az elso vagy masodik ork palyan vagyok , ahol csak demonok vannak. Nem tudja valaki hogy, hogy lehet megcsinalni , mert ezek az ork katonak semmit nem ernek , 50 es sereget siman megol 4-5 demon. Minden ork egyseg eleg gyenge a tuzes demonok ellen, es a gyersanyag pedig nem annyi, hogy 10 percenkent ujabb sereget csinaljak. A hosom 19 es szintu.
valaki javaslat ?
koszi
Még kellett volna találni 2 féle õrtornyot. Csinálsz védelmet, elmész jobbra az orc monumenthez oszt gyakás.
Persze erre nincs szükség ha egyedül is megy a gyak. Én is így csináltam, bár a hatosával hetesével jövõ frost golem-ek zavaróak tudnak lenni.
Kandurex: max. 5, tutorial vége után mehetsz a kariddal, eltart az jó ideig

Kandurex
Nyeh, szal, most sikerült kipróbálnom a játékot, és rögötn felmerült pár kérdés bennem, szal, help! 😊

Hány társad lehet maximum? Annyi amennyi a rúnák száma?

Határozottan úgy emlékszem, hogy karakter generáláskor egy hímnemû dark magus bácsit választottam, erre a tutoriálba meg egy rossz ringyót terelgettem, mos' mi van?

Meddig tart a tutoriál? A csonti kapitány legyakásánál vagyok.

A vélemény eddig: Szép, jó zene, korrekt hangok, ehetõ irányítás. Meglátjuk. A gépigényt passzolom, egyrészt mert ATI 9600PRO -m van és sehol nem tapasztaltam olyan hibákat amiket itt eddig felhoztak (C-3.9), másrészt aztán a sebességrõl se sokat, mert max 5 db . karakter volt a képernyõn eddig (1024 full max. egyenlõre jól futt), kíváncsi leszek, hogy fog röcögni ha majd tömeges csata lesz.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

az elsõ dark elf pályán vagyok, és nem értem a játékot
az elõzõ jeges pályán oriásoktol, meg egyéb ice lényektõl kellett megszerezni a runákat, és csak hármat találtam, egy dark elf munkást, egy small residentet meg egy aria gyüjtõ helyet. A csávó asszonta hogy ez elég a tuléléshez a következõ pályán, és átengedett a kapun. Itt bladek vannak, meg elf monument - mi a szart érek az elfek kögyüjtésével meg ariagyüjtésével, ha semmire sem használhatom? hogyhogy ez elég a tuléléshez? van ork monument az ok, de mi a szart kezdjek ezzel az elffel? azthiszem elvesztettem a fonalat... (egyébként a másik, hogy a bladek 10-12es csoportokban vannak, azokat meg egyedül is szétgyakom...)