2504
  • Randal
    Ok, köszi.
    Elnézést.
    Ha jól értem akkor még nem működik a patch, szal elölről kell kezdenem vagy megvárom a cracket.
  • M.A.D.
    olvass vissza egy kicsit. max. 2 oldalt!
  • Randal
    Sziasztok!
    felraktam még régebben az 1.5-ös patchet, játszottam is, de egy pályaátlépésnél állandóan kilép.
    Nem tudtok segíteni?
    Vagy kezdjem újra?
  • M.A.D.
    Hopp! :) Amúgy, tegnap az 1.5-ös loader.exe-t akartam kombinálni az 1.10-es peccsel, de..:(
  • aiguo
    FairLight DOX Division Presents: Spellforce: Order of Dawn Update 1.10 ÚÙ
    : Cracked by: Heavenspawn : : Release Date: 02/25/04 :
    ³ Packaged by: Heavenspawn ³ ³ # of Options: :
    : [X] Patch ³ ³ ³
    ³ Number of archives: 5
    Instructions
    ~~~~~~~~~~~~

Extract the included files into your Spellforce: Order of Dawn
    installation directory, overwriting any existing files.

Notes
    ~~~~~

When asked for a cd-key use one of the following:

7DVB5-NNR5X-DATWG-3VX4I-Q74JR
    75HX7-V4U9B-L1TFR-UX61D-HU117
    70CKH-UXETJ-MCNHL-HAK71-5OUGX
    6IP9Z-BANZ4-PXR20-92470-BRVFF
    61KDC-6LB3Z-CFKIO-MPLZU-WMY1K
    5L77N-GZFJI-2RUZK-5ZM3B-ISPMQ
    5NOCI-RK7NN-QKU4I-942LZ-HUI6W
    58URC-Y9ZXW-VLH20-79QTJ-FS45L
    55XC3-AH1ED-147JV-R4D8V-DDQYM
    4ZKR3-1TDZ1-OXVD5-90AEX-4I7SB
    3NCHS-ABKA5-KH28K-D9G0W-I5RMF
    3MNQM-DLFDZ-3BPIP-9PTCO-2CVKM
    3E94L-RWWP2-OUMPX-ORW88-FH3E6
    2LWN6-7GKU7-FQZAI-B5Z1C-88PZ9
    0MBZT-0A9PE-7P7AH-MM6KG-MYMSE
    5NKKY-TQH73-XLWN9-VBQWG-SUVU3

Patch Changes
    ~~~~~~~~~~~~~

- Increased comfort: more than 30 new Bindstones advance the speed of
    traveling in the world of SpellForce.
    - Increased comfort: Sorting function in the inventory.
    - Increased comfort: Now when you remove a hero rune, all the equipment
    from this hero is placed back into the inventory.
    - New level of difficulty "hard": this level is a new challenge for
    everyone who has already played through SpellForce. However, more
    enemies also mean more experience...
    - New audio-options for surround sound and four speakers.
    - Now the elves also possess the construction plan for the archery hall in
    multiplayer mode.
  • M.A.D.
    inkább csak az exe-t meg azt az AR nevű file-t.
  • Tepet
    hát akkor valszeg az egész pecset krekkelni fogják
    csekkoljátok nforce.nl t hogy mikor jön ki pecs hozzá
  • M.A.D.
    Az 1.05-ös patch crack-nál ez van. :)
    Play Instructions:

Install the game - Full Installation.
    Apply the official Spell Force v1.05 Patch.
    Replace the original AR.EXE executable with the one from the File Archive.
    Extract the SPELLFORCE_C.EXE Patch from the File Archive to the game directory.
    Execute SPELLFORCE_C.EXE to play the Game!

Tehát...:)
  • M.A.D.
    én végignéztem a regedit-et alig pár helyen írja be magát. sőt, a cd key kulcsnál bemásoltam a számsort amivel indul a a game, majd reboot...de akkor se jó.
    ja, az a kis file...hmmm.. a Gothic II-nél volt crack. itt..nem tudom, hogy lesz e. lehet, nem is az kavar be.
    rejtett és írásvédett is volt a drága.
  • Samamoto
    Piszkos Fred:
    Oké, "legális másolat": új szókapcsolat a becsületesen neten keresztül megszerzett játékra :). Próbáltam én kiszedni mindent, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy valahova eltette magát úgy a registrybe, hogy egy "egyszerű" uninstallal nem lehet kiszedni. Az 1.10-et a hivatalos site-ról szedtem el, nem lehetne vele gond. Tepet:
    Természetesen próbáltam, hogy szűz spellforcera rakom rá; nem engedi, akkor írja ki a már általam idézett mondatot az illegális vagy módosított exe-ről, meg executablesekről (phű, magyangol).
    Aiguo:
    Na akkor szarban vagyok, viszont akkor azt nem értem, hogy bár kis ügyeskedéssel, de hogyan sikerült az első alkalommal felnyomni az 1.05-öst? (csak a rohadék kifagyott, amint egy új pályára akartam menni).
    M.A.D. : Erre már őszintén szólva én is gondoltam, mit lehetne tenni?
    Mindenkinek köszönöm a segítőkészséget.

Sam
  • M.A.D.
    na, nálam is ua. a helyzet. felinstall, majd update-telni akarom, de nem lehet (v.1.10).
    az az AR rejtett file lehet a hibás. a Gothic II. is ilyen védelemmel volt ellátva.
  • PiszkosFred
    "legalis masolat"..mivan? ;] kapcsfordpliz

Masik dolog. Ne csak a cdkeyt takaritsd ki a registrybol, hanem minden, a jatekra vonatkozo egyeb bejegyzest, majd rakd fel ujra. Honnan szedted le a peccset? Nem lehet hogy siman csak az a szar? Latva a 105os krekk koruli hisztit, az is lehet hogy olyan helyrol szedted a 110et, amelyre szinten mokas kedvu emberek raktak fel. Ha a hivatalos siterol, akkor ez termeszetesen nem lehet gond. Kollega megvette eredetiben, igy hetfon kiderul hogy o is a hajat tepi e hasonlo gondok miatt, vagy nalad van valami speci problema.
  • Tepet
    Azt már próbáltad hogy a szűz spellforcera rakod rá? szal még cracket se tetted be...
  • aiguo
    Nem csak a 'blacklisted' cd key lehet a gond!

Ha nem eredeti vagy 1:1 Clone cd rol van telepitve akkor is sikit' mivel nemtalalja az original "Spellforce.exe"-t.
  • Samamoto
    Kedves Tepet! És itt jön a duplacsavar: kiszedtem a a cd keyt a registryből, és akkor írja a már említett üzenetet. Ez az én problémám, ördögi kör.
  • ai
    Hy all !
    Imádom a játékot , boldogultam is vele EDDIG ...!
    első komoly elakadásom ami miatt a segítségeteket kérem a köv.:
    Farlom's Hope :
    Fő küld. Shard Winter Silence
    ehhez kellene eljutnom Rift -be DE HOL ??? HOGYAN ????
    Al küld. Stonecruiser
    a törpének robbanószer kellene a sziklához , de ezt csak 2 tűzkőért adná a mocsok Farlom ...
    DE NEKEM CSAK KETTŐ VAN ? HOL A HARMADIK ???

eddig a részik az összes ellen kinyírva minden pályán , töbször is körbejártam mindent az elhagyott cuccokért , de most totálisan elakadtam !!!
  • ai
    Valaki aki végignyomta már igazán segíthetne !!!!!!!!!!!!!!
  • Tepet
    azért nem engedi mert előtte ki kell szedni regből a cd key-t
    1.05ösnél is megkellet ezt csinálni
  • Samamoto
    Drága Tepet! Persze, hogy a crack kell az 1.10-eshez, de nekem már a patch-t sem engedi feltenni, az eredeti legális másolat felinstallálása után. Érted? Az eredetit minősíti illegálisnak. Őrület.
  • ai
    ki , de nem volt tűzkő ...
  • Outlander
    Kinyírtad már a Farlon-i sárkányt? már nem tudom hogy mi van nála, lehet hogy amit keresel
  • ai
    szóval várom a tapasztaltak segítségét , kösz előre is !
  • ai
    bocs javítok : 3 tűzkő a robbanószer , de nekem csak 2 van ...
  • ai
    Hy all !
    Imádom a játékot , boldogultam is vele EDDIG ...!
    első komoly elakadásom ami miatt a segítségeteket kérem a köv.:
    Farlom's Hope :
    Fő küld. Shard Winter Silence
    ehhez kellene eljutnom Rift -be DE HOL ??? HOGYAN ????
    Al küld. Stonecruiser
    a törpének robbanószer kellene a sziklához , de ezt csak 2 tűzkőért adná a mocsok Farlom ...
    DE NEKEM CSAK KETTŐ VAN ? HOL A HARMADIK ???

eddig a részik az összes ellen kinyírva minden pályán , töbször is körbejártam mindent az elhagyott cuccokért , de most totálisan elakadtam !!!
  • Tepet
    persze hogy nem megy mivel nem crackelted
    pár nap és krekk is lesz hozzá
  • Samamoto
    Kijött az 1.10-es, de ugyanaz a problémám: az újonnan felinstallált programot sem tudom upgradelni,mert :" a manipulated or illegal version of the game or the game executables was found". Már azzal is elégedett lennék, ha az 1.05-ös felmenne, mert így gyakran kifagy. Ötlet?
  • Tepet
    samamoto: olvass vissza... én is ott akadtam el és miután leszeded a pecset a savegamek sem fognak menni ugyhogy megkell várni az 1.10es pecset
    talán abba menni fog
  • Samamoto
    Hoi! Lassan, de biztosan kezdek megőrülni. Nagyon szépen ment a játék, de aztán felraktam az 1.05-ös patch-t, minek következtében csont nélkül mindig kifagy a Wildland Pass-i átjárónál. Na mondom leszedem, felrakom csak úgy simán, nem érdekel, hogy nem tudok 12 skill felé menni, 1.0-ban végigcsinálom az egészet. Eredmény? Hiába raktam fel újra, nem engedi elindítani a játékot "corrupted or manipulated exe file"-ra hivatkozva, ami nonszensz, hiszen újra installáltam az egészet, így az exe is az eredeti. Természetesen a patch-t sem engedi felrakni. Gondoltam ravasz a kis köcsög és bepakolta magát elrejtőzve valahova a registrybe (xp-nél úgyis akkora a registry, mint Oroszország, könnyen el lehet benne tűnni), és miután manually is eltávolítottam a gamét (tehát külön megnéztem és töröltem a bejegyzett registryket) megint ugyanez volt a probléma. Na mondom ide külső segítség kell, letöltöttem a Cleanreget és az AATools-t, de egyik sem tudott segíteni. Itt állok most és nem tudom mit lehetne tenni, hálás lennék bármilyen segítségért, valaki tud valamilyen megoldást?
    Sam
  • Haversrác
    Szasztok,sikerült nagynehezen végigvinni,DE két almissziót nem tudtam megcsinálni:
    1. "Amra and Lea"- Lea sírját megtaláltam és kifosztottam utána beszéltem a darkelf Craig-gel ő azt mondta,hogy keressem Amra sírját a "desrt area of the Darklands"-ban.
    DE MELYIK MAP-on????
    2. "Shadow crystal"- megvan a gyűrű amivel láthatóvá válnak ezek a shadow-izék, visszamentem pár előző map-re ahol kinyirtam pár shadow-t,az egyiknél volt egy könyv,azt elvittem egy faszihoz(már nem tudom kihez) ő azt mondta:
    keressem a "shadow crystal"-t és szedjem ki valami falból ami az "old fortress of the light"-nál található.
    DE MELYIK MAP-on?????
    Ha tudtok ezekről valamit,írjatok! Előre is kössz!!!!
  • Haversrác
    A kombináció a kőzáblához: szem-vér-kéz-kéz-vér-szem.
    (991-re)
  • Crazyn
    nem

Ha felrakom, akkor tudok müxik tőle a régi elmentés vagy újat kell kezdenem?
  • PiszkosFred
    Legujabb peccset felraktad?
  • Crazyn
    Nem tudja valki, hogy miért nincs zene és beszéd nálam? Az elején még volt.
  • Crazyn
    Most is lenne 1 kérdésem:

A Stoneblade Mountain pályán, északon van 1 nagy kő, krülötte 3 kis kőtábla. A kőtáblák segítene, hogy milyen sorrendben nyomjam meg a szimbólmokat a nagy kövön, de nem sikerül kitalálnom a kombinációt. Meg tudná valaki mondani?
  • Crazyn
    Meg tudnád esetleg mondani, hogy az melyik pályán volt, mert én már nemtom
  • Crazyn
    Köszi! Sikerült. Most a következőn szenvedek. Kicsit nehéz azal a sok fémonnal meg bazileuskkal meg medussaval.
  • Madmaxx
    A Twonk fivérek mind 1 pályán vannak, ott ahol magát a küldetést kapod.
  • Outlander
    fő: a fragment ha jól emléxem akkor azon a pályán van, a régi törp város mellett lévő zsákutcában egy hálós fa alatt egy ficaknál...asszem nem adja oda rögtön.
    mellék:
    ha a teljesen bejárod az elkövetkezendő pályákat megtalálod

vannak olyan küldik mellyeket jóval később tudsz teljesíteni..
  • Crazyn
    Főküldi:
    -On the Godswall
    --A fragment of the artifact
    ---Take the fragment out of the hiding place (beszakadt bánya környékén kidőlt fa melletti nagy kő alatt van)

Mellékküldi:
    -Head hunt
    --Defeat Sergil Twonk (már csak az ő feje kéne)
  • Outlander
    angolul be tudnád írni a küldi címét és leírását? mert ez így nem teljesen 1értelmű..