Spellforce - The Order of Dawn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ronnie
Bocsika, hogy nem olvasgatom végig a témával kapcsolatos felszólallásokat, de olyan problémám van a játékkal, hogy nem igazán szereti az ATI 9500 pro-mat ha jól gondolom ez lehet a hiba. Mit lehet tenni ez ellen?
I.C.ram
Van ICQ-d, vagy MSN-ed? Mert kicsit nagyok a save fájlok. 😊
Kandurex
Na most akkor mi van? Érdemes felrakni a patch -et vagy nem:

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

I.C.ram
Köszi! Pill mindjárt megy.
I.C.ram
Ha átküldöm a savet megpróbálnál nekem átmenni a portálon, majd elmenteni, és visszaküldeni?
I.C.ram
Valaki segítsen pls!!! Ha küldök valakinek egy Savet közvetlen a portal elöl, akkor átmenne rajta, majd elmentené nekem rögtön a köv portál elején???
I.C.ram
Hát ez bebuktam asszem!!!!!!! Felraktam az 1.05-ös patchet, majd nem engedett át egy portálon (állandóan kivágott a winbe), ezért uninstalláltam az egészet, majd újrafelraktam az alapjátékot, de amikor loadolni akarom kiír egy baromi hosszú hibaüzenetet, és kivág töltés közben 😞(( Mit tegyek????
I.C.ram
Nekem is kifagy az új paccstõl 😞(
I.C.ram
Köszi.
ott, ahol beléptél a pályára, az északon lévõ portálkapunál

I.C.ram
Felraktam én is az 1.05-öt, de nekem semmi problémája nincs, sõt mintha gyorsult is volna a játék.
I.C.ram
Valaki tudja, hogy hol van a Tinara'Cub farkaskölyök anyja? Az elsõ törpés szigeten az óriástól északra volt egy kis Uruk tábor. Azokat legyaktam. Ott volt egy kutyakölyök vagy mi, annak adtam húst, majd elszaladt. Késõbb megnéztem a journalt, és láttam, hogy követni kellett volna, de én nem tettem ezt. Valaki tudja, hogy hva kell menni? Nincs kedvem átkutatni az egész pályát.
Nekem ATI kártyám van és teljesen jól ment a játék (kivéve a videóknál a szaggatást de ezt igazolták a fejlesztök, hogy az AA miatt van). Minden questet megcsináltam és kb 2x fagyott a gép közben.

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

minek kell nektek patch? én anélkül mentem végig
ok, nem lehet megcsinálni két, azaz kettõ darab mellékszálat, ez van...

I.C.ram
Na gyorsan segítsetek pls!
I.C.ram
Ugyanez van nekem is.
I.C.ram
Felinstalláltam újra. Kitöröltem a cdkey a regeditbõl. Megpróbálom a patchet elindítani, de azt írja, hogy manipulated vagy illegális a játék.
I.C.ram
Na mi a megoldás??
I.C.ram
Hát nekem nem megy fel 😞(
ha kétszer végigmentél rajta, akkor emlékezned kell hogy a vége elõtt kettõvel lévõ pályán, ahol a sötét elf vezért kell megkeresni az hálából védelmet ajánl fel a blade ek sötét mágiája ellen -> a portálkapu elõtt két black tower van, amit simán le lehet verni a hõssel a védelem nélkül is, sõt, a rákövetkezõ pályán nincs is más lehetõséged
minek van ez a védelem, ha totálisan szükségtelen?

te minden bénázásodnál a pc-t hibáztatod? :o (többieknek hogy értsék, igy volt ez a beyond good & evil topicában is)

Hát értem a szöveget, de ez már kicsit bonyolult... nem tudná vki egyszerûbben elmagyarázni?

War. War never changes.

Jól megírták ezt a játékot b****a meg, sehogy se lehet a másolt verziót crackelni, patchelni, nem lehet vele multizni... Az eredetit meg nemtom, hogy megveszem-e majd... Max ha kiadnak egy skirmosh expansiont is, talán akkor...

War. War never changes.

Pontosan... ebben a pillanatban dobott ki engem is

War. War never changes.

Sokna panaszkodtak, hogy az egyik pályán a törp nem robbantja be az alagutat. Na ezt is kijavították, sztem mindenki töltse le a patchet.

War. War never changes.

24 kb-os, és 500 byte/s-el jön 😊

War. War never changes.

Sztem midnenki arról az egyetlen egy szerverrõl próbálja meg leszedni, mert el se indul a download...

War. War never changes.

Sephi
De jo bazeg hogy egy oras Tutorial utan lefagy az egesz.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

nem értem hogy a black tower mire jó - egyszer mentem oda a seregemmel, az egészet kinyirta, de a hõsõmmel tehetetlen volt, szépen levertem a tornyot
ez idáig nem is elgondolkodtató, de az már igen, hogy a következõ pályán egy dark elf védelmet ajánl fel a tornyokkal szemben; mi a francnak?

vki ötlet?

I.C.ram
Elég sok magyar vonatkozása van a játéknak. Pl: Runefighter István 😊 Meg Priest Noemi 😊
Jaja sándor a sírrabló!

I.C.ram
Hehe megtaláltam Szalacsi Sándort, a mi jó munkásemberünket a játékban!!!! 😄

SÁNDOR
ork totemekkel tudod megölni a sárknyányt. Kb 25-30 db kell hogy kipusztuljon a fattya! A tûzkõbõl meg 3 db kell a puskaporhoz.

I.C.ram
Most látom, hogy kijött az 1.05. Van HOZZÁJUK CRACK????? MÁRMINT A PATCHEKHEZ????????????????????????????????????
Vegyél tekercseket, vagy már vettél?

War. War never changes.

I.C.ram
Van már crack az 1.03-as patchhez vagy legalább az 1.02-eshez?
sztd mér nem irtam be ide... ;<

Azt ismerem én is.Akkor még várni kell,hogy kijöjjön vmi trainer.
HuAn82
cheat

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

cheat csak arra van, hogy a pályán végtelen legyen az erõforrásod, a karakter turbozására nincs

Nekem akkor tetszene nagyon a játék, ha:
1. Sokkal szebb lenne a grafikája és sokka lgyorsabban futna (nála, amd athlon xp 2000+-on, 512 ddr rammal és gefFX5600-al közepes grafikán nagyon szaggat)
2. Lenne benne skirmish
3. Lehetne crackelt verzióval multizni

War. War never changes.

Tud vki trainert vagy vmi mûködõ cheat-et a játékhoz?
Nem változik át, hanem valszínû évekig tanulmányozza a könyvet, csak ezt nem érzékeltetik jól.

Na ma én is befejeztem. Bár a vége kicsit unclear!

-SPOILER-
Mi a bánattól változik a fiatal Rohen megint jóvá miután átlép a kapun?

3 keepert kell legyözni.

négy

Késõbb kapnak kardot meg pajzsot is, level 8-nál nem néztem tovább, de amúgy sincs semmi értelme az idézéseknek

Hát nem lett volna olyan nagy munka 1 kardot, 1 pajzsot, 1 páncélt meg 1-2 dolgot megcsinálni...

War. War never changes.

azért van benne igazság amit mondd, mert igy viszont mér reklámozzák hogy "többszáz varázslat", amikor csak pártucat, több szinten :>

Nem tök mindegy? Képzeld el minden levelre új modelt csinálnának. Azzal lenne tele a cédé.