2504
  • gabi321
    A fenébe.Így elrontani egy jó játékot.Most már értem, hogy miért istenítik az Age of Mythologyt és a Warvraft 3-at. Gyönyörű grafika és semmi szaggatás, még egy 700 Mhz-es és 128Mb gépen sem.Na mindegy majd legközelebb. Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy s**r a játék, sőt az utóbbi legjobb stratégia és szerepjáték(na jó ez utóbbi nem annyira lévén nem ízig-vérig annak készült).
  • Curze
    Sziasztok!
    A gondom a következő: a játékban az árnyékok mindenen keresztül látszanak. Értem ez alatt pl 3rd person módban az ellen által vetett árnyék kitakarja emberemet, Vagy a házak, épületek szó szerint nem látszanak a saját árnyékuktól. Csak az árnyék látszik, meg 1 pici az épület tetejéből. Gyakorlatilag átlátszó az alja. Másik: ha besötétedik, felülnézetben csak a tereptárgyak sötétednek meg a karakterek, az út, felszín, stb. nem. 3rd personban minden szépen egyszerre sötét, tehát ott rendben van. Ha bárkinek bármi 5lete van lécci írjon! Köszi! radeon 8500le, directx9.0b, ati catalyst 4.3
  • [HUN]PAStheLoD
    nagyon memóriaigényes...
  • Vamp
    Akkor jól ráb@sztam... én már akkor megvizsgáltam azt a fát mielőtt beszéltem volna Vintus-al, talán emiatt nem ajánlja fel most már.
    Mentésem meg nincs korábbról... büdös bug miatt be kell fejeznem a vége előtt nem sokkal :(((
    Megjegyzem a verziora sem lehet fogni mert most már 1.10-es és ugyan az...
  • Samamoto
    Vintus azt mondta, hogy a törpebánya melletti egyik furcsa fa alatt rejtette el a szilánkot. Ha nem ajánlja fel a gép az opciót, amikor megvizsgálod a fát, hogy ez lehet az a fa, amiről Vintus mesélt, akkor szarban vagy és nem tudom, hogy fogod megszerezni a szilánkot.

Sam
  • antijedi
    pedig függhet simán...
  • gabi321
    Nekem van egy kis bajom a játékkal. Megnéztem, hogy mekkora gépigény kell neki. Fel is tettem gondoltam nem fog szaggatni, de tévedtem.Már a 4 pályán iszonyatosan akadozik.Egyébként pont olyan gépem van mint amit az ajánlott gépigényhez írnak (nem a minimumhoz), egyetlen kivétellel: 512 Mb helyett ·"csak" 256Mb memórám van.Ennyire nem függhet tőle. Esküszöm mintha egy minimális géppel játszanák. Egyébként pedig jó (lenne) a játék. Tök király a hangulata.
  • Vamp
    Vintus Lannard meg nem mond már semmit, első találkozáskor mondott de akkor nem figyeltem eléggé :(
  • Vamp
    Köszi, megvan a fatörzs, meg a kő, csak nem tudok vele semmit csinálni. Azt írja törpék bányásztak ott, de ez nekem nem ad ötletet, hogy mit kezdjek vele.
  • Outlander
    Ha minden igaz egy Vintus nevű csákónál van, Godwall-ban, a ficak egy fatörzs alá van elbújva, a régi törpeváros mellett egy zsákutcábban
  • Vamp
    Hey!
    Emlékszik még valaki hol az első Time Shard (Shard of Spring Dance)?
    Már 25-ös szinten vagyok de még mindig nincs meg és ugye emiatt nem enged tovább a kapuőr :( ... visszaolvastam de csak kérdeseket találok rá.
  • Dzsani
    Hali!
    töröltem a cracket remélem mindenki letöltötte..
    Csá!!
  • ai
    megvan , sikerült , egy gond van : az előző játék (még 1.05-ös )ből mentett játék betöltésénél az avatáromnál lévő runaharcosaim kövei eltüntek !!!
    ötlet ?
  • M.A.D.
    amúgy egyetlen file az ar nevezetű kavar be lásd:Gothic II.
    JoWooD védelem.
  • Samamoto
    Amit én csináltam ai: újrainstall után a spellforce.dat-ot átneveztem spellforce exe-re, majd az összes fájlt - kivéve a könyvtárakban lévőt - kitöröltem (kb 6-8 darab fájlról van szó mint pl.: ar.exe, binkw32.dll, mss32.dll és hasonlók. Tehát amikor belépsz a spellforce könyvtáradba egyetlen fájl - a spellforce.exe - kell hogy ott árválkodjon plusz természetesen az alkönyvtárak). Ezután futattam az 1.5-ös patch-et, majd egyből utána az 1.10-est. Utána már csak az 1.10-es crackben lévő fájlokat másoltam át a spellforce könyvtárba (természetszerűleg felülírva mindent) és tata: működik az egész. Ennél érthetőbben nem biztos, hogy le tudom írni. Remélem segített:

Sam
  • ai
    ezt most nem egészen értem , letne részletesebben ?

kicsomagolod a játék könyvtárába a cracket felülírod amit kell (no ez mi ?)

(figyelj oda,hogy ne az egész könyvtárat írjad felül,csak a hiányzó file-kat másold be )
    (ezt a részt sem igazán étem ...

Szóval lehetne onnan , hogy ujrainstall után vagyunk , és le van töltve a 1.10-es cucc
  • ceas
    LOL. Épp most olvastam egy másik topicban, hogy a spellforce egy gyenge, siralmas, nulla játék. Szerintetek az illető milyen játékkal játszhatott, mert, hogy az nem a Spellforce: The Order of Dawn volt az tuti:))
  • Yoz
    Hát nekem eléggé eszi a gépem, de tegnap este úgy rajtamaradtam a gammán hogy fél négykor tudtam csak erőt venni hogy kinyomjam a gépet
  • M.A.D.
    Amúgy, kössz a segítséget! :)
    Leszedem azért. Aztán, megint a gammát.
  • M.A.D.
    kössz! így már teljesen érthető, de ezeket a procedúrákat kb. 2 hete csináltam (akkor bezzeg senki nem segített) :)))....szóval már nincs meg a gamma, mert kellett a hely.mivel, én mindig csak bemountolom a dolgokat. :)tehát, nem írom ki cd-re.
  • Dzsani
    Mad #1083
    Hali!
    Nem tudom,hogy még mit kell ezen a 1.10 pach-on gyakorolni
    Szedd le a cracket az ftp címről amit elözőekben megadtam.
    törlöd a spellforce.dat file-t,kicsomagolod a játék könyvtárába a cracket felülírod amit kell.Választasz egy új cd-key-t és már mükszik is (figyelj oda,hogy ne az egész könyvtárat írjad felül,csak a hiányzó file-kat másold be )

Csumi!
  • M.A.D.
    vazze!!! uninstalláltam a gammát.
    odáig eljutottam, hogy átnevezem a dat file-t.
    a többit nem mertem megtenni. :)))
    ilyet!
  • Samamoto
    Kösz a segítséget Tano, most már nekem is működik minden. Végre tudok játszani a biztonsági másolatommal :).

Sam
  • insp
    Megoldódott
  • insp
    Nem tudok kapcsolódni: login incorrect. Valaki éppen bent van?
  • Faterx
    Én is kösz
  • Dzsani
    Hali Mindenki!
    Szombaton törlöm a cracket..
    Egészségetekre!!
  • Lencso
    Ja ja. Thanx!
    A sört postázom!
  • Tepet
    Köszi Dzsani még1szer! mindenki log neked egy sörrel :)
  • Dzsani
    újból...
    ftp.axelero.hu

username:quante73
    pass:baby27
    (/public_html/cgi-bin/könyvtár alatt)
  • Dzsani
    Hali mindenkinek!
    a
    ftp://[email protected]/public_html/cgi-bin/

címen lesz elérhető a crack
    a jelszó:baby27
  • mari27
    Lécci valaki mondja meg merre keressem az Amra sírját!!!!!!!!! köszi!!!!!!!!
  • Tano
    Hali!

A megagames fórumába olvastam egy megoldást az 1.10-es patch felrakására,kipróbáltam és műxik! A következőket kell tenni:

-friss telepítés után, a spellforce.dat állományt átnevezni spellforce exe-re
    -ezután kitörölni a játék főkönyvtárából az összes fájlt(nem könyvtárat!!!), kivéve a már átnevezett spellforce.exe-t.
    -telepíteni az 1.03-as patchet
    -telepíteni az 1.10-es patchet
    Nekem minden további nélkül felment, és utána lehet használni a no-cd patchet gimpsrus-os a gamecopyworldről
  • Tepet
    köszi dzsani isten vagy!
    szerintem uw-re tedd fel mer ott már 100mega a tárhely és ingyenes
  • Wanted
    Hi!
    Sikerült feltenni valahova?
  • TopGun
    Csak azokat hasznalom amik az NForce-n megjelentek.
  • ambrosius
    viszont nekem állandóan ki akart lépni a desktopra valami hibaüzenettel, amit mindig lelőttem, szóval lehet, hogy ez a bajom és korrupt lett a savegame.
  • ambrosius
    nekem is ez van rajta, de annál a bizonyos frost marshos az átjárónál kilép...
  • samatto
    hogy csináltad?melyik crackkel?érdekelne...
  • Lencso
    Dzsani!
    DC++ -on nem szoktál fent lenni?