2504
-
#1064 Köszi szépen, megnézem! -
Dzsani #1063 Ez az infoja:
___________ ___________ ________/\ ____________ _____
+----- \_ _____ /___\__ _____/ -\_______ \__\___ /_ |/ / -+
| / ___/ / / / / / / / / _/ _/ |
| __/ / _/ / / __/ __/ / __/ / \ \_ |
| \ /_____ / / \ ______/_____ /_____\ / |
+--- \ / ---- \ / \ / ------ \ / ---------- \ / ----- \ / ---+
\/ \/ \/ \/ \/ \/ (nw!)
ÚÄÄÄÄ FairLight DOX Division Presents: ÄÄÄÄ¿
ÚÚÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ¿
ÚÙ Spellforce: Order of Dawn Update 1.10 ÚÙ
ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙÙ
: Cracked by: Heavenspawn : : Release Date: 02/25/04 :
³ Packaged by: Heavenspawn ³ ³ # of Options: N/A ³
³ Type: [ ] Manual/Reference Card ³ ³ Type: Patch ³
³ [ ] CD/Box Covers ³ ÃÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ´
³ [ ] Walkthrough ³ ³ ³
³ [ ] Strategy Guide ³ ³ ³
: [ ] Cheat/Trainer ³ ³ :
: [X] Patch ³ ³ ³
³ Number of archives: 5 ³ ³ ³
À¿ ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙ ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ÚÙ
ÀÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙÙ
Instructions
~~~~~~~~~~~~
Extract the included files into your Spellforce: Order of Dawn
installation directory, overwriting any existing files.
Notes
~~~~~
When asked for a cd-key use one of the following:
7DVB5-NNR5X-DATWG-3VX4I-Q74JR
75HX7-V4U9B-L1TFR-UX61D-HU117
70CKH-UXETJ-MCNHL-HAK71-5OUGX
6IP9Z-BANZ4-PXR20-92470-BRVFF
61KDC-6LB3Z-CFKIO-MPLZU-WMY1K
5L77N-GZFJI-2RUZK-5ZM3B-ISPMQ
5NOCI-RK7NN-QKU4I-942LZ-HUI6W
58URC-Y9ZXW-VLH20-79QTJ-FS45L
55XC3-AH1ED-147JV-R4D8V-DDQYM
4ZKR3-1TDZ1-OXVD5-90AEX-4I7SB
3NCHS-ABKA5-KH28K-D9G0W-I5RMF
3MNQM-DLFDZ-3BPIP-9PTCO-2CVKM
3E94L-RWWP2-OUMPX-ORW88-FH3E6
2LWN6-7GKU7-FQZAI-B5Z1C-88PZ9
0MBZT-0A9PE-7P7AH-MM6KG-MYMSE
5NKKY-TQH73-XLWN9-VBQWG-SUVU3
Patch Changes
~~~~~~~~~~~~~
- Increased comfort: more than 30 new Bindstones advance the speed of
traveling in the world of SpellForce.
- Increased comfort: Sorting function in the inventory.
- Increased comfort: Now when you remove a hero rune, all the equipment
from this hero is placed back into the inventory.
- New level of difficulty "hard": this level is a new challenge for
everyone who has already played through SpellForce. However, more
enemies also mean more experience...
- New audio-options for surround sound and four speakers.
- Now the elves also possess the construction plan for the archery hall in
multiplayer mode.
-
Dzsani #1062 Hali mindenkinek!
Ha valakit érdekel a Spellforce_Order_Of_Dawn_Update_1.10-FLTDOX.rar akkor adjatok meg nekem egy tárhely címet,és felrakom,hogy elérhető legyen kb 21 mb..
Nekem működik. -
mari27 #1061 Hell!
lécci valaki mondja meg pontosan hol van Amra sírja!Ár meguntam a keresgetést.
köszi! -
#1060 Sziasztok! nekem szuperul mukodik az 1.10-es patch-update. -
Samamoto #1059 Letörlöm a játékot tökig, aztán újrainstallálom, mégis azt írja ki, hogy módosított exe-t talált, honnan a ló****-ból tudja, hogy nem eredeti a játék? Már vagy ötvenszer átnéztem a registryt, miegyéb, megőrülök. A legelső alkalommal nem volt semmi gond, most meg baszik működni. Help!!
Sam -
Keknorveg #1058 2. Farlorn's Hope Mulandirból elérhető (a térkép távolabbi bal sarkában van a portál)
3. Greyfellben a hisztis leányzó (akinek Thurgon(?) levelét kell odaadni, az erőd bal felső sarkában) vmilyen pókszövetből készített egyszer nadrágot nekem, de semmi extra nem volt abban..
1. Godwall: az első falu utáni lépcső alatti területet én a lépcső mentén végigrakosgattam elf íjásztornyokkal és azok fedetezében percek alatt fel lehet érni.. Szerintem nem a nyílpuskás fószerrel van a baj, anélkül is agresszíven támadnak. -
#1057 Szasztok!
Látom, most nagyon patcheltek, de azért beirom a bajomat, hátha lesz valakinek 2 perce az én gondomra is.
1. Godwallnál vagyok, elkezdtem az elf tábort tápolni, közben felugrottam az elsö lépcsöre, és felszabaditottam az elsö falut. Köszönték szépen, meg minden, csakhogy elszaladt egy nyilpuskás fószer. Egy istennek nem értem utol, pedig sejtettem, hogy rossz vége lesz. Na, 10 perc se telt el, jöttek ám csapatostól. 3-4 támadást visszavertem, a törpök faluját is bevettem, ott kiépitettem egy kis örtornyos védelmet, de annyian jöttek a végén, több hullámban, hogy kész lettem.
Jól sejtem, hogy itt nem szabad hagyni, hogy az örszem visszajusson, és riadóztassa a többieket?
2. Vissza kéne jutnom egy küldetés miatt Farlorn's Hope-ba. De a bindstone célállomásait nézegetve nem találok ilyen célpontot. Remélem, hogy nem felejtettem el kinyitni ott. Melyik waypointra menjek ehhez a farlorn's hopehoz?
3. Kinyirtam itt az elözö pályán egy áttetszö szinü pókot. Eldobott egy selymet. Tudom, hogy ezt kérte valaki tölem korábban, de most nincs a questek között. Ilyenkor mivan? :)
Köszi elöre is! -
Samamoto #1056 Ja, előtte kell, de nekem nem rakta fel az 1.1-et, mert illegális anyámtyúkját (exe-t) talált, szal lehet neked sem fog menni. -
steweee #1055 az 1.10nocdfixedexe bemásolása előtt kell 1.10-es peccset eléinstallálni, vagy már maga ez peccseli fel?csak mert nem akarom kétszer telepíteni -
#1054 LESZ SPELLFORCE KIEGÉSZÍTŐ!!!
én megmondtam a 981-es hozzászólásomban! -
#1053 Én végig tudtam játszani mindenféle patch nélkül, persze volt benne bug de nem számottevő, szóval érdemes így is megpróbálni... -
M.A.D. #1052 én asszem uninstallálom. ennyit még nem szenvedtem patchfelrakással. az official 1.10-est az istennek sem akarja felrakni, pedig a sima szűz gamma menne, de bughalmazt nem akarok. -
ambrosius #1051 1.1-es patch-el is kidob desktopra frost marshos pályára vezető kapunál...
Érdekes módon viszont a karaktergenerálás után nem volt semmi gubanc, az 1.05-ös engem is kidobott ott mindig.
-
#1050 A griff ott van a pája dél-nyugati részében, szintén egy hegytetőn, boszorkány védésében, először egy nagyobb lejtőn, majd egy meredekebb helyen kell felmenni -
#1049 Sziasztok.
A Segítségeteket kérném, mert elakadtam. 2-3 oldallal visszább pont volt szó erröl a kérdésről de, sajna nem volt elegendő.
Tehát, Whisper-nél tartok ahol Griffint kéne vissza köldenem Uthar Griffonsteel-hez. Aki kinyaffantja nekem Ingort. Ha jól tudom akkor megkell keresnem egy sírt ami nyugaton van egy hegytetön és 5 erös boszorkány védi + még egy szellem is ha megnézem mi van a sírnál. Miután kinyúvasztottam a kisértetet, kaptam egy levelet és egy nyakláncot ami LEA-é volt. Ezt vissza vittem Lianon-ba akinek kell, de ö tovább küldött. A lényeg az, hogy a sírnál más nem volt. Van egy másikmizéria északon, ahol egy mozaikot kell kiraknom. Ezt szintén megcsináltam és ezekután megint megtámadott pár kisértet. Azokat is levertem, de Griffint nem találom. Lehet, hogy valami alküldetést hagytam ki?(Az angolom nem valami jó).
Ha valaki tudna részletesebb beszámolót adni, hogy mit is kell ehez a küldetéshez tenni, azt nagyon megköszönném. Már jó ideje itt rostokolok.
Elöre is kösz!
Lencso
-
#1048 én megvetem csak a biztonsági másolatommal akarok jácani :) -
M.A.D. #1047 látam én, hogy ez csak egy nocd....de, hátha. nem jött be. :( -
M.A.D. #1046 Mert inkább eliszom azt a pénzt. Csúnya, rossz honpolgár vagyok.:)
ja, az a patc amely az edonkey-en volt? az lesz az. méretben nagyobb. viszont azt nem találom sehol. :( -
#1045 Miért nem veszitek meg...? -
#1044 de ne ezt. mert ez csak egy nocd
előtte kiadtak egy másik pecset ami az egészet megcrackelte -
M.A.D. #1043 Az a szívás, hogy ezzel sem megy. Tegnap már kipróbáltam. :))) Az a baj, hogy a official 1.10-es update-tet nem akarja elfogadni. -
#1042 Nesztek:
1.10 crack -
#1041 Sehol semmi? -
#1040 Valaki akinek megvan tegye már fel valami ingyenes tárhelyre és linkelje már ide be pls. -
Samamoto #1039 Nekem a gamecopyworld linkjéről érvénytelen szintaktikai hiba miatt cseszik letölteni. Jobb hely nincs?
Sam -
M.A.D. #1038 navazz! :(((( e2k? az rohadt lassú. -
#1037 Inkább valahova fel kellene tenni. -
#1036 Eltudnad nekem kuldeni? mert nalunk tiltott az eDonkey! :(( -
#1035 Ha látom megmondom... nem reges helyről
-
#1034 eDonkey: Spellforce_Order_Of_Dawn_Update_1.10-FLTDOX.rar -
#1033 Az 1.10-es crackelt patch-hez kell az eredeti patch? -
M.A.D. #1032 én még nem. :(( -
Rezso #1031 Na valaki talált már 1.10-ás crackelt patchet? -
M.A.D. #1030 vazz! belenyúltak az NFO file-ba. még jó, hogy be lett ide copyzva az eredeti. ilyet. -
M.A.D. #1029 én sem találom sehol. 1 napja nézem majd minden helyen, de..:(( addig nem kezdem el a gammát. -
#1028 Hello! Neked megvan ez a crackelt patch? -
#1027 ja bocs -
#1026 Már megjelent az 1.10 cr csak kérdés hogy honnan -
al1234 #1025 sziasztok!
az a problémám, hogy a quickload nem működik. elvileg az F9-nek kéne lennie, de semmit nem csinál, ha megnyomom.
a quicksave (F7) megy rendesen.