Spellforce - The Order of Dawn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War. War never changes.
Rámész az Abilityre amit növelni akarsz és alul kiirja hogy milyen tulajdonságok kellenek hozzá. Pl. Strenght 50 Wisdom 40 stb.
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
110es páncélom volt, amitõl a játék végéig nem kaptam jobbat
War. War never changes.
ennek megfelelõen nem is fegyvert, meg szuper páncélt, hanem wisdom, iq és castnövelõ cuccokat adtam a kezükbe/testükre
akkor kapsz jónéhány katonát - velük, és 5 runaharcossal meg lehet csinálni a küldetést, mivel csupán két 3 házas telepet kell lenyomni
Frostgolem iszont irdataln geca hogy lefagyaszt állandóan és közbe megerõszakol 😊 legyözhetetelenek egyedül sajna 😊
War. War never changes.
1. Merre található még shadow? Howling moundsban és Greydusk Vale-ben már kiirtottma azt az 5-5 db-ot.
2. Flann Gondersen ládája mere a 3,14csában van? aminek az a trükkös zára van.
3. Leafshadeben a Frayt zsoldosseregpét hogy a rákban lehet legyakni? Nagyon kemények!
Hmm asszem egyenlõre ennyi. BÁr még a Wolfsign quest se törlõdõtt pedig már minden emblémát odaadtam Halicornak.
-----------------------------------
SPOILER
bevallom õszintén, a végén már untam a játékot, fárasztott
egy jótanács: az utolso két pályán ne érintsétek meg a monumenteket, mert vért fogtok pisálni - anélkül meg kis taktikázás, ide oda rohangálás és gyorsan megvan a pálya
a vége nekem se teccett - fárasztott, nem pedig izgalommal telve vártam hogy vajon mi lesz
továbbá nem értem pl hogy a black tower mire jó - egyszer mentem oda a seregemmel, az egészet kinyirta, de a hõsõmmel tehetetlen volt, szépen levertem a tornyot
ez idáig nem is elgondolkodtató, de az már igen, hogy a következõ pályán egy dark elf védelmet ajánl fel a tornyokkal szemben; mi a francnak?
aztán azt se értem, hogy ha egyszer bemutatja hogy van blade defender nevü izé, amibõl 2t egyszerre nem birtam lenyomni, utána a következõ pályákon mért csak 18-20as szintu ellenfeleket ad - vagy a 25öset nem szabadott volna lenyomni, hanem el kell futni?
Most ott vagyok, ahol undeadeket kell visszatartani egy szorosnál. Felvittem íjászokat a dombtetõre, ahogy mondta, de egyszerûen lehetetlen legyakni a csontikat. Úgy bírják a mákost... Van valami taktika? Ti hogyan csináltátok meg?
Ja és a Windmills vagy mi a neve a szigetnek (a Rohen legyilkolása utáni sziget)
hidd el, hogy a következõ, a hatosával jövõ jéggólemjeivel még kellemesebb lesz 😄
az elitek után ne felejtsd el lenyirni fymirt, a sárkányt - én anno elfelejtettem, és mehettem vissza uj sereget gyártani
ha a kezdetektõl szeded, lett volna az már 500 is, ami elég 30 emberhez -> a pálya teljesítéséhez