Spellforce - The Order of Dawn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ugyanúgy néznek ki? Hát ez topa...

War. War never changes.

I.C.ram
Köszi! Valami ilyesmi válaszra gondoltam a "francokat" szón kívül 😊
😊) eddig is anynit elárultunk. Kicsit figyelj oda!
Rámész az Abilityre amit növelni akarsz és alul kiirja hogy milyen tulajdonságok kellenek hozzá. Pl. Strenght 50 Wisdom 40 stb.

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

I.C.ram
Most erre kapok érdemleges választ, vagy csak azt hogy "francokat".
itt maga a zokni 😊 100as. A páncél az meg aszem 140-150 körül van.

nem szereztem meg
110es páncélom volt, amitõl a játék végéig nem kaptam jobbat

Elején a nem mesze fekvõ goblinbázist leirtod és a vezetõnél lesz a kulcs északra. A másik kapuhoz a kulcsot meg fenn az elf faluban kapod meg

csak erõsebbek. Bár igazából mágus karakterrel bazi nehéz lesz végigcsinálni a pályákat.😊 Én eleinte mágussal kezdtem de beláttam hogy nagyon nehéz vele néhány pályát végignyomni. Ezért ids kezdtem újra Nehéz Harcos/ kis fehér mágus -ként

nincs

Egy lvl1 summon skeleton meg mondjuk egy lvl5 között van grafikai különbség? Mert elég topán néznek ki a 2es szintû csontvázok, akik bokszolnak meg semmi páncéljuk, fegyverük nincs...

War. War never changes.

Amra rucija megvan Cat?

ja, egyébként nekem a runaharcosaimból két pap, akiknél folyamatosan aktiválva volt a heal aura - egyhelyben álltak, és amint sebzödött vki már gyogyitották is
ennek megfelelõen nem is fegyvert, meg szuper páncélt, hanem wisdom, iq és castnövelõ cuccokat adtam a kezükbe/testükre

nem kell védeni, csak oda kell menni
akkor kapsz jónéhány katonát - velük, és 5 runaharcossal meg lehet csinálni a küldetést, mivel csupán két 3 házas telepet kell lenyomni

frost marshes után milyen ork csapatot készitettél össze? Amikor Satariust kell kiszabaditani. Elején meg a blade-ek ellen védeni a darkelf outpostot.

a játék végével biztos, hogy semmi gondod nem lesz - csöppet eltolták

Mulandirból

Hehe egyedül legyöztem a zsoldosokat. 5-ösével csalogattam öket ki igy elbirt velük az avatárom. Jó sok experience lett igy Amra ruciját is viselhetem. Elég kircsó és mostmár 500as armour class körül vagyok. Megtaláltam Valdis idóta ládáját is végre viszont azt még mindig nem tudom hogy a SHADOW sidequest mikor ér véget. Vmi ötlet?

Frostgolem iszont irdataln geca hogy lefagyaszt állandóan és közbe megerõszakol 😊 legyözhetetelenek egyedül sajna 😊

egyetlenegy sidequestet sem kell megcsinálni a végigjátszáshoz

wolfsign nem is fog, én vagy 20at vittem neki - sztm az állandó

3mas: csinálsz sereget (ISMÉT)

soulstoneokon keresztül menj ahoz minek a savegame?

Majd farlorns hope-ban kirobbantaj egy törpe mivel a sziklaomlás elzárta az utat. Máshonnét fogsz farlorns hopeba jutni.

a francokat!

I.C.ram
Ugye az abilityket max 5-ig lehet vinni?
Skeletonból (summon skeleton) hányas szintû a legnagyobb scroll? A fejlettebb csontiknak változik a külsejük?

War. War never changes.

Néhány alquest kérdése:
1. Merre található még shadow? Howling moundsban és Greydusk Vale-ben már kiirtottma azt az 5-5 db-ot.

2. Flann Gondersen ládája mere a 3,14csában van? aminek az a trükkös zára van.

3. Leafshadeben a Frayt zsoldosseregpét hogy a rákban lehet legyakni? Nagyon kemények!

Hmm asszem egyenlõre ennyi. BÁr még a Wolfsign quest se törlõdõtt pedig már minden emblémát odaadtam Halicornak.

nemszámit, minek mennél vissza?

hu, a család már ébredezik, kicsit késõ van asszondjátok? 😄

nu, rászántam magam és végigmentem

-----------------------------------
SPOILER

bevallom õszintén, a végén már untam a játékot, fárasztott
egy jótanács: az utolso két pályán ne érintsétek meg a monumenteket, mert vért fogtok pisálni - anélkül meg kis taktikázás, ide oda rohangálás és gyorsan megvan a pálya

a vége nekem se teccett - fárasztott, nem pedig izgalommal telve vártam hogy vajon mi lesz
továbbá nem értem pl hogy a black tower mire jó - egyszer mentem oda a seregemmel, az egészet kinyirta, de a hõsõmmel tehetetlen volt, szépen levertem a tornyot
ez idáig nem is elgondolkodtató, de az már igen, hogy a következõ pályán egy dark elf védelmet ajánl fel a tornyokkal szemben; mi a francnak?
aztán azt se értem, hogy ha egyszer bemutatja hogy van blade defender nevü izé, amibõl 2t egyszerre nem birtam lenyomni, utána a következõ pályákon mért csak 18-20as szintu ellenfeleket ad - vagy a 25öset nem szabadott volna lenyomni, hanem el kell futni?

I.C.ram
Mire felépítem a windarcherekhez kellõ cuccokat, addigra már a második hullám jön 😞
I.C.ram
Ha legyákják õket, akkor mivan? Megindulnak a csontik felém, vagy ott maradnak?
a másodikat már nem élik túl 😊 Én az elsõ hullám után elmentem vadászni a pókokat ott a környéken és sikeresen lekéstem a második hullámot. Szegényeket legyakták rendesen 😊

egyébként szvsz akkor is feltartanák õket, ha oda se mennél :> ugyan nem probáltam ki, de az elsõ hullámot ugy ahogy van lekéstem, minek foglalkozzak vele...

szerintem elég egyszerû volt azokat vissztartani. 3 hullám jön. Én a profi windarchereket felküldtem a tetõre és még néhány ijjásztornyot is épitettem oda.

várj és idõ után elfogynak - szolni fog a ficko hogy mikor mehetsz be a szorosba

I.C.ram
Na sikerült megcsinálni a pályát 😊 Eléggé kínszenvedés volt, de sikerült. Csak úgy tudtam megcsinálni, hogy a hõsömet mindig beküldtem a darálóba.

Most ott vagyok, ahol undeadeket kell visszatartani egy szorosnál. Felvittem íjászokat a dombtetõre, ahogy mondta, de egyszerûen lehetetlen legyakni a csontikat. Úgy bírják a mákost... Van valami taktika? Ti hogyan csináltátok meg?

Ja és a Windmills vagy mi a neve a szigetnek (a Rohen legyilkolása utáni sziget)
Azokat elég jól irtják a sorcery tornyaim

én is anyáztam rajta kellemeseket 😄
hidd el, hogy a következõ, a hatosával jövõ jéggólemjeivel még kellemesebb lesz 😄

De megszenvedtem a Frostmarsh pályán! Hát az a Stormfist óriás is iszonyatosan kemény volt. Fõleg hogy totemeket vittem amiknek a mágiájára persze teljesen immunis volt 😊

ha ez a kezdeti pálya ilyen nehezen megy akkor vért fogsz pisilni a többin 😊

kiégett fákból álló gyûrû. gyakoraltilag 5 fa egy kõ körül nem messze a bázisodtól délre az alsó kijárattól jobbra.

I.C.ram
Tornyok nem gond 😊 Bevédtem a lenya lelõ helyet meg a kaját is 20 toronnyal. Beraktam a tornyok elé a hõsömet, így nem fogják ütni a tornyokat - > nem kell szerelni õket. Csak az a baj, hogy szerintem az a 20 db íjász sem lesz elég, mert folyamatosan ugyanonnan jön az a 6-7 fõs támadó csapat is, így nem fogok elõre haladni semmit, mert állandóan kb 20 mp-s idõközönként jönnek.
lényeg hogy irts le mindent az eliteken kívûl, és akkor tuti meglesz 😄
az elitek után ne felejtsd el lenyirni fymirt, a sárkányt - én anno elfelejtettem, és mehettem vissza uj sereget gyártani

nem elkergetni kell, hanem szerezni kell az elfnek egy fasza páncélt. Ezt asszem az középen lennt lévõ elftõl balra található kisbázison lévõ emberen van - az elf alatt elmész balra, és ott lesz egy bejárat, elõtte két toronnyal, ha itt továbbmész, felmehetsz a sárkányok felé.

Mindig megjelenik egy keeper of the X sajrd néhány katonával tõled keletre. Azokat megölve kapod a következõ részletet.

20 fejlesztett windarcher elég a pályához.

folyamatosan ujratermelõdik, szép lassan növekszik a számuk
ha a kezdetektõl szeded, lett volna az már 500 is, ami elég 30 emberhez -> a pálya teljesítéséhez

I.C.ram
NINCS VADÁSZNI VALÓ VAD!!! EGY DARAB SEM! ELKEZDTEM MOST BOGYÓZNI, DE EZ ÉDES KEVÉS! 180-as bogyó szart találtam eldugva. Most azt próbálom kitermelni.
dark elf még mindig, 25ös szintu blade defenderekkel meg lion manekkel szenvedek