2504
-
saba30 #1144 de én folyamatosan nyomom -
ERIC CARTMAN #1143 Senki sem játszik már vele? Ennyire nem tetszik senkinek, csak nekem?
A magyar oldal készitöi sem néznek ide? :) -
ERIC CARTMAN #1142 Up Up! -
ERIC CARTMAN #1141 Fijjuk,
a gyorsbillentyűket be tudná valaki kopizni. Sajna a manual linkje sem jó már, ha valaki tudna egy ilyen linket adni, az is tökéletes lenne. A H (Hold) betűt már írta valaki, de lehet, hogy van más is :))
PL az agressziót is szívesen módosítanám.
Előre is köszi
-
Zuperman #1140 van valakinek magyar végigjátszása? -
Yoz #1139 Hát igen, énsem találtam sajnos...
De hátha leszmajd... -
saba30 #1138 magyarítás nincs, és szerintem nem is lesz
1.11 patch felment, igaz nekem a regisztrybe kellett turkálnom, mert csak úgy nem ment -
Dzsani #1137 Sziasztok!
Tud valaki spellforce magyaritásról?
Még egy kérdés..1.11-verziószámú pachet felrakta már valaki?
További jó játékot!
Csá.. -
saba30 #1136 Én is elakadtam a végénél, a Winter silence shardot nem találom, valaki itt már kérdezte de nem válaszolt rá senki, azért ha valaki már teljesítette ezt, válaszoljon. Köszi. -
Zuperman #1135 sf2.uw.hu -
#1134 Nekem 2500+ Barton, 9600XT(128MB),512MB RAM 1-2 két nem túl fontos részletből vissza kellett vennem pl anis. szűrés 16x helyett alacsonyabb árnyék részletesség ... de 32bit 1280x1024-ben elég jól megy :). Kérdés a Red Stone Key-t hol találom ??? -
Yoz #1133 Nekem nagyot ütött ez a játék, srácok jóideje nem találkoztam ilyen gammával, amit elkezdek játszani és nem bírom abbahagni . Úgy hat rám mint a japán gyerekekre a shongoku.
Én a jelen követelmények között gyenge géppel rendelkezem, ezért a leggagyibb grafikai beállítással vagyok kénytelen játszani.
És azt szeretném kérdezni hogy mi az a config amin szépen fut a játék?
Mert keményen elgondolkoztatott a játék a gép fejlesztését illetően!
És az én másfél éves configom megérdemelné. -
#1132 Jó ez a game???
Érdemes leszedni??
Mi a lényege mit kell benne csinálni??? -
saba30 #1131 http://www.megagames.com/megacheats/S/pc-3478.shtml -
Madmaxx #1130 Mulandir! :)
Azon a pályán épp az a lényeg hogy a medzúzákat (Guardian vagy mia rák a neve)kikerüld. Meg kell nézni a mozgásukat és el kell osonni melletük. -
olcsi #1129 így csináztam meg én is az előző pályát, de most csak a hőseimmel tudok nyomulni egy olyan pályán, ahol csak szörnyikék vannak, meg baziliszkuszok, és nyomban lenyomnak amint ölni kezdem az egyiket. Szóval 10 centit se tudok mozdulni és annyi nekem. Pedig már lecseréztem ütősebb hősökre az emberkéimet, de ez sem segített. ezért kéne a cheat. azért kösz... -
#1128 olcsi:
annyira nem nehéz, ha elakadtál és gyak az ellen, építs őrtornyokokat, amögött nyugisan tudsz embereket gyűjteni, én pl az egyik küldetésben ahogy haladtam az ellen felé egy szurdokon keresztül, úgy pakoltam le a csapatom előtt a tornyokat, szóval csináltam egy kis folyosót:) -
olcsi #1127 a gamestarban azt írják, hogy a cheat-eket csak az 1.2 vagy annál frissebbnél lehet használni. Lehet, hogy elírták? Mert 1kissé nehéz nekem a game gondoltam csalnék 1picit, de be sem tudok írni semmit. Vmi 5let? -
#1126 Az 1.10-es patch-et nem tudom felrakni mert illegálisnak találja az exe-t. Van hozzá valami crack-elt patch.
Help!!! -
Scarto #1125 HI.
Nehogymár újra kell kezdenem 1.10alatt és végigvinni még1x, hogy hardon eltudjam kezdeni a gamét?? Akkor törlés lesz, mert simán mégegyszer nincs kedvem elkezdeni.
Vki másnak vmi más ötlet?? , hogy hol lehet a hardot beállítani?
Scarto -
#1124 Szerintem egy meglevovel mar sehol, bar remlik valamilyen beallitasi lehetoseg az opciok kozott! ott kutakodj! -
Scarto #1123 Hi mindenki.
Tano. Úgy csináltam ahogy leírtad. SIkerült is feltenni a patcht. De viszont van egy olyan gondom, h mikor kinyírom hellforge-ot továbbugrik a videóra, és egyszer csak kiakad vmi hibát ír ki. Vmi ötlet h ez miért lehet?
És a másik. Azért tettem fel h eltudjam kezdeni hard fokozatba. Hol az istenbe lehet beállítani h hardon tudjak jáccani a már meglévő nagy szintű avatárommal??
Thx
Scarto -
#1122 Meg az 1.10 is most jott ki? mirol beszelsz?? honnan szeded, hogy van uj patch? -
olcsi #1121 hi
van már valakinek 1.2 patch-e? ha igen honnan tudnám leszedni? köszi... -
Xian #1120 Hi
En tabort epittettem, es lassan lassan, tobb csapat
ment a semmibe mire sikerul elfoglalni a szulohelyeket.
A kari kint alt a lejaratnal, vedte a "falut".
Kozben meg fullos csapatok tamadtak a szulohelyet,
kb 3-4 ilyen fullos csapattal sikerult letolni.
A szulohelynel levo hazat tamadtattam veluk, altalaban
5-6 harcos is elerte elve a 40 bol. Igy 3 hullamba letoltam a szulohelyet, nem termelodtek ujra a maradekot meg a 4. rohammal. Igaz en az elejen auto fejlodesre tettem a karit,
igy nem volt valami eros. -
Vamp #1119 Én berohantam egyedül a démonok telepe végébe és egyenként öltem őket kifele jövet, közben lepusztítva a 3 szülőhelyet, de ez elég macerás és nem túl elegáns befele elrohanni mellettük. Ha tábort csinálsz gyorsan rohand meg őket totemekkel és firemanekkel. -
Samamoto #1118 Nálam nincs, szépen fut minden pedig 512 ram van csak a gépben. Viszont kérdésem lenne hozzátok emberek: azt ugye mindnyájan tudjuk, hogy néha könnyebb egy pályát megcsinálni, ha egyedül verem szét a szörnyek fejét és bázisát, mint ha tábort kezdenék el építeni, hiszem akkor azonnal elkezdődik a szörnyeknél is a "szörnytermelés". Most jutottam le a Rift pályához és nem tudom melyik lenne a jobb? Most próbáltam ki, építettem egy bázist, de elég nagy számban özönlenek a Firelingek, Master of Fire-ok, Slave of Fire-ok stb. lehet, hogy egyedül kellett volna nekiugrani és akkor nem lennének ennyien? Ti hogyan csináltátok?
Sam -
Bravoman #1117 C:-n van kb 250GB szabad helyem. Ráadásul Raid 0-ba vannak kötve a vinyók, úgyhogy elég gyors is.
Másnál nincs ilyen gubanc? -
Vamp #1116 Sacred szerintem sehol nincs a Spell Force-hoz. Grafikája is szerény... meg kevésbé stratégia.
Én is ezzel próbáltam volna magam vígasztalni de nekem annyira nem jön be. Bár a szuperhős csajszinak meg kell hagyni jó feneke van ;)
Bravo nézd meg mennyi helyed van a C:n... 512-vel már nem swappel... mondjuk nálam közepes a grafika. -
Bravoman #1115 Sziasztok!
Jó ez a játék, de az életkedvemet elveszi, amennyit a pályák között tölt, ráadásul játék közben is idegesítően swappel.
768Mb RAM-mal szerintetek ez normális vagy nálam van valami gáz?? Patch javíthat ezen? -
#1114 Az nem valami, hanem A SACRED -
Xian #1113 Hi
Kijott valami Sacred vagy mi nevu jatek,
elsore teljesen a Spellforce ra hasonlit.
Nezte mar valaki?
-
Samamoto #1112 Oké, tévedtem. Most néztem meg és egyrészt Faurungnak hívják a sárkányt, másrészt nincs benne a könyvemben a time shardos küldetés. Hol kapom meg?
Sam -
Samamoto #1111 Őszintén szólva direkt előre mentettem még mielőtt megöltem volna a sárkányt, úgyhogy annyira nem vészes a helyzetem, de azt áruljátok már el, hogy kitől kapom ezt a küldetést, mert akkor elmegyek hozzá először és csak utána nyírom ki a nagy gyíkot. (Azt hittem először, hogy arról a bizbasz tükörnek a shardjáról beszélünk, amelyért annyira lelkesedett Godswallban Hokan jobbkeze. Mert ha arról, akkor nem értem, hogy nem volt a sárkánynál shard, hiszen nekem ez a küldetés "benne van a könyvben".)
Sam -
minime #1110 Arról a sárkányról beszéltem. Akkor ezek szerint én is feladhatom. Kár érte. -
Vamp #1109 Sam én nem tudlak megnyugtatni mert én a szigeten tomboló Fyrmirtől loptam a shard of summer windet, miután megöltem persze. Úgy látszik nagyot szív ebben a játékban aki előre dolgozik, parancs nélkül.
Ja, ha már úgy is befejezitek emiatt a játékot, küldjétek el nekem e-mailen a shard of spring dancet, legalább én tudnám folytatni. Aztán ha befejeztem kaptok shard of summer windet ;-) -
Samamoto #1108 Akkor mégegyszer minime: arról a sárkányról beszélsz, amelyik a Farlorn's Hope pálya északi részén van egy csomó drakeling társaságában a Briarswolves fő táborától nem messze? Mert én most öltem meg, de nem találtam sem nála, sem a közelében lévő ládában shardot. Valaki, aki járt már itt az megnyugtathatna, hogy nem is kellett volna nála lennie. Kösz.
Sam -
Vamp #1107 Akkor asszem hasonló cipőben járunk... én úgy oldottam meg, hogy félretettem a játékot :-I -
minime #1106 Üdv!
Tudna nekem valaki segíteni, hogy mit lehet olyankor csinálni, ha én a Farlorn's Hope pályán a Fyrmirt még a fragment-es MAIN quest megkapása előtt megöltem, és nem kaptam meg a fragmentet (Summer Shard)? Vagy nem is nála van? Csak mert én közbe tovább mentem, mert azt hittem, az majd egy másik sárkány lesz, de rájöttem, hogy mégse, és nincs kedvem újra legyűrni az egészet. Én 1.05-ös verziót használok!
Légyszi segítsetek! Kösz! -
gabi321 #1105 Bocs a Warcraft 3-ért, elírtam.