Spellforce - The Order of Dawn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az nem az a küldetés ahova az elaltatni szánt óriástól juthatsz el? (bocs ha keverem, de arra emlékszem hogy tele volt minotauruszokkal meg állatlényekkel)

nehogy már a 8-as pályán már 22-es voltál.

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Tudom😊 én is azt csináltam. Utolsó 3 küldetésnél nem is termeltem semmit hanem egyedül végigrobogot a hõsõm.

egyébként általánosságban is igaz, hogy SOHA nem szabad elkezdeni egybõl termelni a monumentekkel, hanem meg kell próbálni egyedül "ritkitani" az ellenfeleket, mert ha 4-5ösével le tudod õket nyomni, akkor az egész tábort kivégezheted, mivel még nem termelõdnek ujra! (ez egy pályán nem igaz, az elsõ dark elf küldetésnél, ott azonnal termelni kell)

késõbb is lesz érdekes törpe küldetés, amikor kanyargós uton jönnek lefelé az ellenfelek
ha ott végigrakod az ut alját tornyokkal, akkor miközben vonulnak, végiglövik az ellenfeleket, és teljesen esélytelenek

én azt a pályát tökegyedül vittem végig, igaz, akkor a csávóm már 22 szintu volt 😊 besétáltam a tömeg közepébe és csak vártam hogy végigver mindenkit

Hehe jah az elég kemény. Én az egyedül avatarral indultam el rögtön az elején a trollok (urok) ellen és úgy egész jól fel lehet õket számolni. A minotauroszok meg gyengék. Persze ez csak egy jó közelharcos avatarral megy.

ez az a négy izé amit meg kell szerezni a kapun átmenetelhez
sztm olvass vissza, igy fejbõl már nem tudom melyik melyik...

az egyiket tuti hogy ugy lehet megszerezni, hogy átmész a démonváros jobb felsõ részén lévõ kapun, és az ott lévõ pályát megcsinálod (démonvér van a végén, és vissza kell kisérni egy csajt)
az megvan?

a pénz szart se ér, ha kalandozol ötször jobb tárgyaid lesznek, mint amit a boltban vehetsz

Hali! Az a drágakõ amit találni lehet jó valamire, azon kívül h. eladom a kereskedõknél? Lehet mondjuk valahogy a runaharcosokat fejleszteni vele v. mittomén...?

normális (olvasd el a fõlapi SG cikket)

Xian:
Nekem megvan...

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

Megoldottam, thx!

A játékban, vagy az Asztalról??!

kapcsold ki antialiasingot

Inicializálás, sorry...

Betöltés után inicializásás, stb(mint anno a Sacrifice-nál),aztán kék képernyõ, a csaj dumál, lép no.
Catalyst 3.10,XP+SP1,1GB DDR400,stb.
Mi a fene a megoldás???
Köszönöm.

oda van irva alájuk, hogy melyiket hogy szerezheted meg

HuAn82
A kényelemnek ára van!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Leírom, hogy én hogy csináltam, hátha segít (módosítva a crack-ban lévõ leírást az adott esetre):
0) Install the game, FULL.
1) remove this value from registry:
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\SpellForce\CDKEY
2) Rename SpellForce.dat to SpellForce.exe
3) Install 1.05 Patch
4) Rename ar.exe to ar_orig.exe
5) ar.exe and spellforce_c.exe from this archive to the gamedir
6) Launch spellforce_c.exe
7) Re-enter CDKEY: 08AFX-CGGML-W260D-5RRPO-CVNFD
Köszi a crack-et tomo, felraktam, nekem semmi gondom nincs vele.
Braveheart: azt hittem, hogy valahol megjelenik az email cím. azért köszi 😊
samatt: a crack-ban van leírás, hogy hogyan kell feltelepíteni.
Lásd #483!

elküldeném de hova? 😊

War. War never changes.

itt egy link a megagamesen levo 1.05 os no-cd cucchoz.
http://medstud.pote.hu/~isti/

Braveheart: nekem is elküldenéd azt a crack-et? köszi 😊
& nem @ 😊

War. War never changes.

mail@crack mant

War. War never changes.

[HUN]PAStheLoD
na .. feltettem megy minden de már a 2ik pályán gondok vannak 😛 azért jó a game ;]

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

HuAn82
Hivatkozhatnák a #284-es hozzászólásra is.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

HuAn82
Ne haragudj nem akarok kötekedni, de akkor miért nem oda írsz?!
Leírtad a hibáit rendben tudomásul vettük. Nekem pl:egy 1700 XP-n 512Mb és egy szutyok GF4MX-el egyáltalán nem, vagy nagyobb harcoknál minimálisan lassul.(800x600) Ja és eddig még no patch.

Jonny87
Hupsz sry a 2. problémára rájöttem, de az 1.t továbbra sem tudom

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

Jonny87
Hi!

2 kérdésem van, lehet hogy voltak már, sry.

1. Ha alt-tabolok, vagy csak egyszerüen kilépek a gameból, egyszerüen ujraindul a win.. :\
2. Szerintem ebböl adódhat, hogy ezután ha elakarom indítani a gamet, valami hibaüzenettel kivág, és csak reinstall segít.

Help plz, thx

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

I.C.ram
Épp azért kérdezem, mert ott csak azt írja, hogy striking an enemy, és általában a dex az a rangednél szokott számítani. (DnD szabályrendszerekben is)
rámész a tulajdonság nevére kiirja melyik mibe számit bele

jah

I.C.ram
Ugye a dexterity kell a közelharci találatokhoz is?
nyomd meg a H gombot (hold), akkor nem mozdulnak el a helyükrõl

Nem a patch itt a gond... az csak az egyik.-.. hanem hogy léassú, csúnya és instabil!

War. War never changes.

egyébként right-left-middle-left-middle

Flann Gondersen egy malachitért.

3 db van azon a pályán. Kb vizsintesen egyvonalban az elsõvel csak mindig nyugatabbra. A térkép közepétõl meg keletebbre

mindegyik ott van

braveheart: nem béta, az már a te egyéni szociális problémád hogy a lopott játékodat nem tudod felpatchelni...

Ahol a kirakós is van.

Hát de most komolyan... a Warcraft3 SOKKAL szebb, gyorsabb izgalmasabb és stabilabb! Én nekm fogok tobább ezzel a béta-verzióval küszködni!

War. War never changes.

majd találsz és visszamész arra a pályára

Hi!
azon az elso "ork palyan" hol kell beszerezni a tuzkoveket ? egre foldre keresem de nem talalom oket , az osszes enemyt megsemmisitettem mar , a sarkanyt is csak ez a tuzko kene 😊

Bünteted a JoWooD-ot Braveheart? 😊

Baz újraraok erre nekem is az a manipulate or illegal version-os szveg jön be. Most telt be a pohár. Amíg nem csinálják meg normálisan, addig rá se nézek a játékra!

War. War never changes.

kavarjál azon a pályán, körbe körbe, meg fogod találni
egyébként kb. a pálya közepén vannak, és egyszerre csak egy, amint lenyomod és visszaviszed a darabkát akkor adja a következõt

kapcsold ki az Antialiasingot a driverben