Spellforce - The Order of Dawn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War. War never changes.
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Videókártya beállitásoknál manipuláltok valamit a drivernél? (antialiasing, d3d settings, stb, az advanced Gef3ti200 fülecskén). Vagy minden úgy, ahogy a zinstall felpakolta?
Ja, és a crack file az az ami legutóbb ide be lett linkelve? (valami carckfix.zip)
Köszi!
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Meg lehet csinálni úgy a patch installt, hogy ne vesszen el a karakterem? (mentett állás).
Mert végülis az install 5 perc, úgyhogy 1 próbát megér, csak vissza tudjam állitani az eredeti állapotot...
Kulcs tippet köszi!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
dzsani : ez nálad müködik is, vagy csak leforditottad? Mert nekem az 1.05 kivág windózba, mihelyt a pálya meg akarna jelenni (initializing platform 2 perces várakozása után)
Ability : továbbra sem tudom hol lehet visszahozni a képességválasztó panelt! Csak a már meglévöket tudom növelgetni. 😞
Help skacok!
Itt vagyok a dryados pályán, már mindenkit kinyirtam, csak a jobb oldalon maradt az a rengeteg ork, sámán, meg egyebek. Eljutottam a szoborhoz is, ahova majd vinni kell a lenyát. El is kezdtem szedni, már van 600.
Megtaláltam a 6 db elveszett katonát is a baloldalon 😊
A bajom az, hogy a szobor mögött van 1 láda. Három gomb van rajta, és akárhogy csavargatom, nem nyilik!!!
Olvastam itt, hogy javasoltátok a 3-2-1-1-2-3 kombinációt, meg a 1-3-2-2-3-1 -et is, de egyik sem megy! Söt, próbáltam egyéb, szimetrukus számsort, azok sem nyitják!
Irtátok, hogy valami sirköröl lehet leolvasni a kódot. Az az érzésem, hogy mindig változik, ezért nem egyforma nálunk. Hol van ez a sirkö? Mi a kombináció?
Help! 😊
lépek alunni.jóccaka.
én ezen a Stoneblade mountainen vagyok de durvák .. urok ok meg Minotaurok vannak mindenütt és özönlenek 😞
mitérdemes csinálni? elfoglalni a dwarf monumentet már a legelején?
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"
Orthan : lenyomtad a szellemet, vissza DélNyugatra a faluba, át a falun, el a HeroMonument elött, kicsit még nyugatra van egy kereskedö, elötte egy faszi. Ö Orthan.
amugy az az Orthan -t hol találom akinek a gyürüt kell elvinni?
Nekem az a bajom, hogy nem tudok újabb skillt tanulni, csak az elsö 3 levelnél engedte választani. Remélem TopGun talál valamit.
Más : Nem lehet valahogy "töredezettségmentesiteni" az inventory-t? Igen unalmas összepakolni a cuccokat egyesével, mikor már 3 oldalon keresztül szét vannak szórva. (mert mondjuk minden másodikat eladtam, de a többi "még jó lesz" kategória)
sok URdok ... elég nehéz ha betörnek 😞
Látom jópár embert megfogott a gamma😊
Nekem az tetszik benne, hogy lehet benne építkezni, meg van saját hõsöm is. Ezt eddig a Warcraft 3-ban láttam, de az nem volt annyira saját hõs.
Meg még az a jó, hogy az emberkém nem kap annyi cuccot mint mondjuk a Diablóban vagy az NWN-ben.
Nekem ez a feljõdési rendszer kicsit fura, de majd kitapasztalom.
Hogyan lehet elérni 2-es white Magic szintet?
Hiába gyógyítgatom amgam meg minden, egyszerûen nem akar lépni, pedig már 9. szintû vagyok.
Jók még a Rúnaharcosok is, nagyon bejönnek.
Egyébként ezek a hõsök generáltak vagy mindenkinek ugyanaz van?
Én nem tudok sajátot csinálni, aki mellettem rohangál?
Volt egy-két érdekes pálya a játékban.
Asszem az volt eddig a legnehezebb mikor a Paladint kaptam meg a Varázslót.
A szurdokon átjutottam, be az ork táborba aztán lazán legyaktam.
Más lehetõség nem lévén, elkezdtem szépen sorban a szurdok elõtt, benne, meg utánna is, szinte lépésenként tornyokat építeni, míg összegyûjtöttem egy sereget, naaztán usgyi neki.
Aztán asszem ennek a végén volt egy Kõgólem is...na az elvitte 30 emberemet, mindegyik paladin volt, meg 3 hõsömet.
A 15-ös szellem tényleg eléggé brutál, majd lassna én is megyek oda, cska megcsinálom a jelenlegi pályát😊
- Szellem : világos, a 15-ös szellemhez már csak tegnap mentem vissza, mikor énis 10-es voltam, és már 3 herom volt. De hány lesz még?
- Plusz varik : nekem a "?" képernyön baloldalt a skillek vannak(itt vannak a kis narancssárga felfele mutató nyilak), jobboldalt meg a karakterem statjai. Nincs már az a képernyö ott jobboldalt, mint korábban, hogy radiobuttonokból lehet kis pöttyel választani, hogy black magic, vagy heavy blunt weapons, stb. Hogy lehet elöhozni?
Apropó, néhány apróság :
- azon a pályán vagyok, ahol meg kell menteni egy gyógyitallal egy hadvezért, mert megmérgezték a "fekete csók"kal. Elhoztam neki az italt, megitta, és aszonta, hogy bármikor rendelkezésemre bocsájt egy kisebb hadsereget, ott fog várni az eröditmény kijárójánál. Namost ennek ellenére 1 db katonát nem adott, beszélni meg már nem lehet vele, mert köszönt, és Esc - End van. Hogy lehet csapatot kérni? Kéne, mert a jobb felsö sarokban (ahol a Dryad monument van) igen komoly ork csapat vár, egy lvl10es lángoló kardos fögenyóval, és a 3 hösömmel nem tudom lenyomni (2x próbáltam).
- Az elején lehetett választani, hogy milyen abilytiket tápolok (fehér mágia, elementál - tüz, jég, stb, heavy blunt weapons, light, stb stb). Mostmár nem engedi, csak a meglévökre tudok pontokat tenni, ha a kis felfele mutató nyil megjelenik. Nem lehet mostmár plusz mágiát tanulni (pl black).
- Van egy pálya (limonádia?) ahol egy kis kuckó elött rendszeresen megjelenik egy szellem. Elöször kis satnya volt, aztán lvl10-es, most meg már 15-ös. Ezt még nagy nehezen levertem, de megint megjelent egy mégnagyobb. Mikor pusztulnak el végleg? (mindig kapok egy gyürüt, amit el kell vinni Orkának, vagy kinek)
Söt, eszerint még a 12-es szintet sem lehetett elérni. Anélkül meg elég gáz lenne a game...
Tegnap lettem 10-es.
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Nem ment fel az 1.05-ös patch, újra kellett installnom, az alap game fut szépen. Igy viszont nem tudok majd 12 szint fölé fejlödni?? Elég gáz, már 9-es vagyok, és sztem még igencsak a játék elején!
Mitévö legyek?
Egyébként mindenkit biztatok, aki "kis" gépe miatt nem meri feltenni. 1.4-es AMD-m van, 256 rammal (nem DDR), gef3Ti200 videó, és gyönyörüen fut a játék, még ha 50 ork is támad rám. Igaz, hogy le kell venni az ilyen extra dolgokat, mint árnyék, meg trilineár akármik, de levételükkel nem romlott a játék látványa, söt. Akadás nélkül, szépen fut.
Ja, a töltés valóban brutál hoszú. 2-3 perc.
Kicsit késve ugyan, de énis beszereztem a játékot, fel is installtam. Gondoltam lendületböl feldobom az 1.05-ös patchet is, szépen ahogy itt irtátok, ráment a crack is, stb.
Inditom, az elején az animáció tökéletesen megy, akadásmentes. (Amd Athlon 1.6 (1.4-en az alaplapom miatt), 256 ram, gefTI200 64 mega)
Az initializing platformnál viszont az alább emlitett "windowsba kivágás" történik. Levettem mindent, antialiasingot kikapcsoltam nvidia driver szinten (bár ha jól láttam ezt csak ATI-knál javasloták), levettem a video settingsben mindent offra, vagy minimumra, de igy is ugyanaz a szitu.
Most deinstall volt, és felrakom az alapot, patch nélkül, hátha.
Majd beszámolok. Esetleg ha gef3-as infótok van, azt máris örömmel veszem, mi lehet a gond.
Köszi!
mi a neve??