2504
-
20Joe #1224 Na ne viccelj ott van a griff a domb tetején! De ha megnézed a térképet akkor is be tudod határolni! -
20Joe #1223 Aha értem. Kár pedig szívesen játszanék vele neten. -
Yoz #1222 Hát én csak a piros x-et látom, sajna... -
Yoz #1221 Nekem nincsen sajna...
Az én configom már gyengus a játékhoz (eléggé akadozik ha nagyobb a banda a képen, persze a leggyengébb beállításon), és nem tudom mikor tudok majd újítani. -
20Joe #1220 Ja tényleg Yoz véletlenül nincsen eredeti Spellforce cd kúlcsod? Mert ha van és nem használod neten akkor szívesen venném ha átdobnád mailban. Thx. Lejjebb már feltüntettem a címet. -
20Joe #1219
hoppá elírtam -
20Joe #1218 Itt keresd!
-
Yoz #1217 Szerencsére rájöttem...
Most a Whisper nevü pályán keresem a griffet a csókának, csak nem találom... -
20Joe #1216 Látod pedig most akartam megnézni... Akkor most már nem kell. -
Yoz #1215 Sikerült a trükkös láda...kellett egy kulcs is hozzá.
Az élet apró örömei -
20Joe #1214 aha nekem az se jött be igazán...
Viszont ha nem netezel akkor igazán elküldhetnéd a kódodat hamár eredeti és nem használod ki a multi részét. -
#1213 Még a single-t is csak kipróbáltam, még nem volt időm vele játszani. A W40k egy RTS terméseztesen, és a Homeworld készítői csinálják (a HW a másik nagy kedvencem). -
20Joe #1212 Te is elmentél aludni Ollie? -
20Joe #1211 Értem és az milyen játék lesz? Ja és ha már eredetid van, kipróbáltad már neten? És ha igen neked is az a véleményed mint gothic-nak? -
20Joe #1210 Nem volt vita. De majd szerzek egy kódolt valahonnan. És jó éjt Gothic. -
#1209 Meg nem probaltam multiban, tenyleg meg nincs jogom teljesen leirni.. no mentem... -
#1208 A GC-ben pont az a jó, hogy nem építhetsz, mert akkot kell igazán taktikáznod! Ez még durvább volt az első részben. A W40k-t meg ne keresd, még 2-3 hónap mire megjelenik. -
#1207 vegul is az a jo jatek ami tetszik es kesz tok mindegy hogy miert :) Mi a francnak elemezgetem itt ... Ha neked multiban tetszik a Spellforce akkor vedd meg a boltban es hajra! :)
No en meg bestrategiazom magam az agyba ... vita lezarva... bye -
20Joe #1206 Nem vagyok csak vicceltem. És próbáltad már egyáltalán lanban vagy neten? -
#1205 Nem ezt mondtam...en azt mondtam, hogy a warcrafthoz kepest gyenge a spellforce multiban es nem azt hogy te vagy gyenge... ne legy ennyire erzekeny! :) -
20Joe #1204 Szóval a kvalitásom, magyarul a hozzáértésem nem eléggé nagy és ezért nem jött be. Értem. -
20Joe #1203 Ollie akkor ássuk el a csatabárdot. És beszéljök meg a dolgot. A Ground Control 2 egy nagy kalap fos, már az se jött be hogy nem kell építkezni. Viszont a Starcraftban teljesen egyetértek az egy tényleg jó játék, de olyan mint a w3 nem sok különbség. A Warhammer 40k -t viszont nem ismerem de felkeltetted az érdeklődésemet meg is nézem az ftp-n. -
#1202 Hat eppen ez az!
Ha tul sok az egyseg,a kkor mar a gep jatszik helyetted es nem te...akkor meg mi ertelme? Megmoccantasz egy emberkupacot es aztan nezed ahogy hentelik egymast.
A warcraftban 100 a max letszam/jatekos, es csak akkor jatszik egy jatekos jol, ha oda tud figyelni az egysegeire egyenkent. Sokkal erdekesebb szerintem, tobb kvalitast igenyel mint a tobbi RTS, ezert megy el sok embernek a kedve tole.
-
#1201 Starcraft a legjobb még mindig. De nagyon jó lehet a Ground Control 2 is (singlében zseniális), és nemsokára lesz Warhammer 40k, ami állítólag az SC-t is kiütheti. -
20Joe #1200 Gothic gondolom neked sincsen eredeti cd-kulcsod, mert akkor már kipróbáltad volna csak kíváncsiság kevéért nem? -
20Joe #1199 Igen ilyen szempontból igazad lehet, de azért hatalmas csatákat lehet megküzdeni, amit a w3 tudtommal nem lehet talán ha jól emlékszem akkor 255 emberke után kifujt nincs tovább ember gyártás... De lehet hogy tévedek!
-
20Joe #1198 Szeinted a Warcraft 3 a legjobb multis játék? Hát biztos igazad lehet nem tudom nekem annyira nem jött be inkább az Age of Mithology az szimpibb volt. De ez nem azt jelenti hogy a w3 szar...
-
#1197 Lassuk csak:
vannak gyalogosok, meg eroseb gyalogosok
vannak ranged egysegek meg erosebb ranged egysegek
nehany varazslo egyseg akik ket varazslas utan kifulladnak es mar nem hasznalhatok semmire...
a tornyok ellen nincs katapult...
Szerintem multira nincsenek a fajok kiegyensulyozva...
Szoval szerintem hurka.
De jol van. Ez csak az en velemenyem...
Singleben a szerepjatekhangulat miatt nagyon szuper jatek. -
20Joe #1196 Csakhát az a fránya cd-kulcs... -
20Joe #1195 Nem lanban már játszottam és tök jó volt, azért akarok játszani vele neten is. Különben meg már végigjátszottam egyszer. -
#1194 De tenyleg mi a bubanatnak akarsz a neten jatszani ezzel a jatekkal? Ez singleben csodajo jatek, jo hangulatu, latvanyos, elvezetes... de egymas ellen szerintem gagyi lehet... arra ott van a warcraft 3... annal jobb RTS nincs multiban. -
20Joe #1193 Na mindegy ha tőled Ollie nem is várhatom lehet hogy lesz más aki majd elküldi mert megérti a helyzetemet. -
20Joe #1192 Jól van na te se voltál épp kedves. -
#1191 -
#1190 A beszólásod után biztos elküldeném neked az eredeti cd kulcsom... -
20Joe #1189 Még a végén Ollienek lesz igaza...
Hacsak most jött az ötlet.
Ha van valakinek eredeti Spellforce cd-je dobozos, viszont nem tud vagy nem akar és nem fog neten játszani vele akkor legyen olyan rendes és dobjon egy mailt a [email protected] a cd-kulccsal. Előre is köszi annak aki ilyen rendes ember. -
20Joe #1188 köszi szépen csak ezekkel neten nem lehet játszani.
Különben nekem van több is:
7DVB5-NNR5X-DATWG-3VX4I-Q74JR
75HX7-V4U9B-L1TFR-UX61D-HU117
70CKH-UXETJ-MCNHL-HAK71-5OUGX
6IP9Z-BANZ4-PXR20-92470-BRVFF
61KDC-6LB3Z-CFKIO-MPLZU-WMY1K
5L77N-GZFJI-2RUZK-5ZM3B-ISPMQ
5NOCI-RK7NN-QKU4I-942LZ-HUI6W
58URC-Y9ZXW-VLH20-79QTJ-FS45L
55XC3-AH1ED-147JV-R4D8V-DDQYM
4ZKR3-1TDZ1-OXVD5-90AEX-4I7SB
3NCHS-ABKA5-KH28K-D9G0W-I5RMF
3MNQM-DLFDZ-3BPIP-9PTCO-2CVKM
2LWN6-7GKU7-FQZAI-B5Z1C-88PZ9
0MBZT-0A9PE-7P7AH-MM6KG-MYMSE
5NKKY-TQH73-XLWN9-VBQWG-SUVU3
5NOCI-RK7NN-QKU4I-942LZ-HUI6W
4ZKR3-1TDZ1-OXVD5-90AEX-4I7SB
08AFX-CGGML-W260D-5RRPO-CVNFD
7fh58-yhyob-7uvog-w6mzp-4ggqa
Csak mostmár egy olyan is kéne ami neten is jó. -
#1187 Válassz! :)
08AFX-CGGML-W260D-5RRPO-CVNFD
4ZKR3-1TDZ1-OXVD5-90AEX-4I7SB -
20Joe #1186 Most már király minden már csak egy működő cd kúlcs kéne... -
20Joe #1185 Ollie ez nem becsületesség kérdése szerintem de ahogy gondolod.
Más: viszont tartozok egy bocsánatkéréssel mindenkinek aki segítőkész volt tényleg működik csak elbénáztam a dolgot mindig az uninstallt meg az install.log ot mindig benfelejtettem és ez volt a bibi. Tényleg csak az exe-t kell ott hagyni.