2504
  • Pitya
    A Breath of Winter -t.
  • 20Joe
    melyiket?
  • Pitya
    Bocs az offért!
    Nálunk lehet már kapni valahol a kiegészítőt?
  • 20Joe
    Tudom csak nem találtam még sehol.
  • ollie
    A Gothic2 kieg már rége megjelent.
  • 20Joe
    Szóval 20 éves vagyok. A másik hogy az új lesz meg mihelyst letöltöm. És a harmadik hogy azt hiszem Yoz nak lesz igaza, és átgondoltam és semmi értelmi vitázni a dolgon. Ja és azóta találtam álltalám már rég keresett gothic2 kieget is.
  • ollie
    Csak egy kérdés: Ha te játékfejlesztő lennél, akkor szimpatikus lenne neked az az álláspont, hogy nem hajlandóak fizetni az általad készített játékokért?

Ja, egyébként én - még 10 évvel ezelőtt - több játék fejlesztésében részt vettem.
  • ollie
    Hihi, a wh40k-nak még beta változata sem nagyon van, akkor honnan lenne meg neked? :DDD

Ja egyébként van egy nagyon régi wh40k játék, de az van vagy 5-6 éves.
  • ollie
    amúgy hány éves vagy?
  • ollie
    Azért nem adom oda, mert nekem pénzbe került, de gondolom ezt már kifejtettem. Ja és egyűáltalán nem vagyok gazdag. ;))

És ezt most ne vedd kötekedésnek, mert nem akarok megint veszekedni.
  • ollie
    "Esetleg kevesebb cigi/pia/buli stb és össze lehet spórolni akár az új játék árát is."

Na ezzel egyetértek. :DDD
  • Yoz
    off:

Én csak annyit tennék hozzá (Pitya - 20Joe), hogy ne is próbáljátok egymást meggyőzni a másik igazáról mert fölösleges. Az egyik így a másik úgy látja jónak, és ez így is van rendjén...
    De tartsátok egymás véleményét tiszteletben, úgy hogy nem estek egymás torkának mert valaki szereri az eredetit...

on:
  • Pitya
    Hali
    a Te véleményedet már ismerem, a színvonaladat is.
    Másvalakinek érdemi hozzászólása a témához?
  • 20Joe
    Ja és Ollie azt mondtad hogy a warhammer 40k még 2-3 hónap?
    Hát nekem már honap meg lesz a Spellforce: BoW-val együtt.Aztán ha kipróbáltam őket majd tudósítok hogy milyen király volt.
  • 20Joe
    Látod most teljesen egyetértünk ne érezd magad rosszúl egyáltalán! Nem azért mondtam hogy estleg beletapossak a pici lelkedbe! Na mindegy zárjuk le a témát! Én csak megkérdeztem hogy van e valakinek egy fölösleges, és nem köteleztem senkit hogy odadja az övét, ha már "pénzbe" került neki, és úgy félti... És visszatérve a "magamfajtákhoz" inkább úgy gondolkoznak hogy több eszük van annál hogy olyan összegeket amiket a játékokért elkérnek kifizessenek. Inkább fizetnek kevesebbet mert hát nem a boltból lopják vagy ilyesmi. Hanem annyit adnak érte amennyit meg ér nekik. Pl.: smsweb, ftp, cd-írás stb... Mert hát tudod az is pénzbe kerül, de mindegy te ezt úgy sem ismered hanem csak bemész a boltba mint egy birka és azt mondod hogy: "AZ KÉREM!" Hát ez van.
  • Pitya
    Hali
    az első pontban egyetértesz, kösz
    a másodikra Te vagy az élő példa, de már én is kaptam levelet, hogy adjam oda x cucc cd-kulcsát, mert az illetőé nem működik
    a harmadik szerintem is hülyeség, mindenki arra b@sza el a pénzét, amire akarja. A magadfajták úgy gondolják, nem vesznek meg semmit - de nehogy már én érezzem magam rosszul, mert más a véleményem, mint a tiétek...
  • _Atti_
    OFF:lol..
    "nincs harag" utána meg
    "különben is csak az ilyen magad fajták gondolkodnak így"
    megaztán az a barátságos szmájli:D
    ON: amugy hallottam már erről a játékról de nem jutottam odáig hogy megszerezném..namost elmentem a honlapra,meg olvasgattam a topikot és mostmár érdekel..
    ha jól emléem WCO-n fentvan de vmi miatt most nemmüxik az oldal...vhol máshol megvan még?
  • 20Joe
    Nincs harag. Nem is cikizésnek szántam főleg hogy ő kezdte hogy miért nem veszem meg eredetiben. Különben meg baszok megvenni, de ezt már lejebb már leírtam. Lényegében csak az első ponttal értek egyet veled a többi hülyeség! És különben is csak az ilyen magad fajták gondolkodnak így! És én Ollie-t azért kérdeztem meg hogy odaadná e mert tudtam hogy nem játszik vele neten akkór meg miért fájna neki(neked!) hogy adadja vagy nem. Na ez meg az én véleményem volt.
  • Pitya
    Hali
    most akkor ez az új divat ezen a fórumon? Cikizitek azokat, akiknek eredeti játékuk van? Csak mert én is megkaptam mástól, másik topicban, hogy "te gazdag vagy, telik eredetire".
    1, senkinek semmi köze a másik anyagi helyzetéhez, vagy hogy honnan van eredeti játéka
    2, ne nézzétek már hülyének a másikat, hogy vegyen neked cd-kulcsot, amivel majd te játszol
    3, szerintem szinte mindenki megvehetné a játékot eredetiben, ha nem az lenne a szíve vágya,, hogy a megjelenés másnapján játsszon szinte az összes új játékkal, hiszen a legtöbb játék ára elég elfogadható szintre süllyed egy idő után. Esetleg kevesebb cigi/pia/buli stb és össze lehet spórolni akár az új játék árát is.
    Bocs, de már ideje volt kiadni a mérgem.
  • gothic1
    Köszi nektek! Akkor ott fogom keresni Mulandirban!
  • 20Joe
    nalátod mondtam
  • Yoz

Megtaláltam a griffet jupppéé
  • Yoz

Megtaláltam a griffet, jupppéé
  • Yoz
    Renben, fogok élni vele ha akadás lesz
  • 20Joe
    És különben ennyire gazdag vagy hogy meg tudsz venni mindent eredetiben? Mert nekem lenne rá pénzem, de nem vagyok kibékülve az árakkal amiket itthon kérnek értük. Ezért én úgy vagyok vele hogy nem vagyok hajlandó érte pénzt adni. Ja és ez nem függ össze becstelenséggel...
  • 20Joe
    Ez van így jártam. De szerintem nem lett volna kötelező megvenni...
  • ollie
    Bocsi, de nekem pénzbe került, és mivel a cd kulcs a lényeg, ezért nem szívesen adnám oda. Ja és nem miattad, mert senkinek sem adnám oda.
  • 20Joe
    Igen saba30-nak igaza van Mulandirban van tényleg és ott kell keleten keresni.
  • saba30
    Hát emlékeim szerint Mulandiben (ahol a medusák vannak)kell keleten átmenni Rifbe (ezt a kaput én is sokat kerestem)
  • gothic1
    A Farlons hope nevu palyan vagyok, ott ahol eloszor lehetet hasznalni az orkokat, es ahol a kereskedo van a palya kozepen...Mar kinyirtam a 20-as szintu sarkanyt osszeszedtem amit kellett, mennek at a masik palyara a Riftbe, de gozom sincs rola hol kell atmenni. Azt irja menjek keletre es a portalon keresztul eljutok ebbe a Riftbe, de keleten csak azt a portalt talaltam meg ami visszavisz Mulandirba. Hogy lehet erre a Rift nevu helyre eljutni? Emlekszik valaki?
  • 20Joe
    ha elakadsz valahol nyugodtan kiálcs majd segítek ha tudok
  • 20Joe
    ok nincs mit
  • Yoz
    thx megérkezett, megyek meg is nézem, még 1x thx
  • 20Joe
    elküldtem...
  • 20Joe
    az ftp szerverem felhasználó nevét és kódját talán nem fogom megadni sorry
  • Yoz
    küldd el mailbe, [email protected] vagy [email protected]
  • 20Joe
    akkor adj egy helyet ahova felrakjam
  • Yoz
    Ez sem jó...a vinchesterről adod az elérési utat akkor más nem látja szerintem
  • 20Joe
    Jaja de ha így jobban tetszik egy másik kép!

• Yoz
    Én már bejártam tudtommal minden lehetséges helyet, és nem találtam egyik dombtetőn sem...
    A mágus manusnak meg keményen nekiindultam, mire varázsolt egyet és már végem is volt, még mielőtt észre vettem volna
    Tehát mindenképpen kell a csákónak a griffje, mert a ruhát meg a kardot nem veszi el (gondolom hiányzik a griff...) tőlem.