Spellforce - The Order of Dawn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kis segítség kéne...
Elakadtam Riftben (démonos pálya), egyszerûen nem tudok továbbmenni az elsõ kanyarban, mert annyian vannak ott, a szaros orkokkal meg nem tudom legyakni õket. Nincsen valakinek valami jó tippje, taktikája? Lehet szégyenszemre le kell szednem cheat-et?😞((
elõre is köszi
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Stone Rain, hits for up to 650 per hit!
hehehehe.....még hogy gyenge a mage kaszt...😊)
Necromancy:
Aura of Lifetap - Continually damages all enemies in range of caster, giving damage done back to caster as health.
Death Grasp - Game says "Casting unit has a high probability of surviving fatal injuries". What the hell does that mean?
Feign Death - Caster pretends to be dead.
Lifetap - Damages target and gives damage done to caster as health.
Raise Dead - Reanimates all corpses in range to fight for the caster.
Summon Skeleton - Summons a skeleton ally.
Summon Spectre - Summons a spectre ally (This spell rocks... Spectres cast pain at enemies!)
Summon Undead Goblin - Summons an undead goblin ally. Slightly stronger than skeleton, and casts lifetap occassionally.
'ich' lichten grossa ubernchenung ja der übernochte'
nyelv valami szörnyû 😞
Alapjában véve a mágiahazsnáló kaszt gyengus lett.
a játék elején olyan gyorsan elkezdesz dark elf slaveket gyártani ahogy tudsz, és AZONNAL elrohansz jobbra, és aktiválod az ork monumentet is (át kell vágni magad 12 bladen, de ez nem lehet probléma). Ezután visszarohansz a dark elf monumenthez (ekkor már van ott 5-6 slave, és épitkeznek, meg szedik a manát. Az éppen odaérõ elsõ jéggolemet levered, és ottmaradva a hõssel véded. Jobb oldalon az orkokkal nekiállsz fát termelni meg ilyesmi, és közben az ork monument bejáratához rendelsz 5-6 slavet és nem a dark elf monumentnél épitkezel, hanem az orkoknál! Kb. 10 perc alatt, amig csak párosával jönnek a jéggolemek egyedul is tudod védeni a hõssel a dark elf monumentet, közben 6-8 tornyot fel lehet huzni az orkok bejáratánál. Ezután amikor kifulladsz, és lenyomják a dark elf monumentet (csak idõ kérdése), akkor odasétálsz a már bombabiztosra megépített ork telephez, odarakod a hosod a szük bejáratnál felépített 10-12 torony elé, mellérakod a mostanra már valoszinuleg meglévõ ork titánt és örülsz magadnak, kimész ebédelni, és másfél két ora mulva amikor kifullad a támadás, megindulsz 80 orkkal. Nálam kb. igy nézett ki.
\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta
[Cinema4D! Se nem jobb, se nem bal! Keresztény és Magyar!]-[Mosolyogj! Ez a második legjobb dolog, amit a száddal tehetsz.]
[Cinema4D! Se nem jobb, se nem bal! Keresztény és Magyar!]-[Mosolyogj! Ez a második legjobb dolog, amit a száddal tehetsz.]
Nekem sem ment elöször az 1.05, de 2 hibát is elkövettem.
1. nem a loaderrel inditottam
2. nem tettem fel a legújabb drivert.
Aztán ezt a kettöt egyszerre csináltam, azóta megy. Hogy melyik oldotta meg??? jó kérdés...
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
War. War never changes.
Megkaptam karácsonyra egy kedves barátomtól ezt a gémet. Játszottam vele elég sokat, de van egy pálya, Mulandir.
Itt három portál van. Csakhogy ami kivinne a pályáról az a kettõ (egyik Felorn's Hope-ba, a másik meg már elfelejtettem hova) egyszerûen nem mûkszik. Belépek a portálba, elkezdi tölteni a következõ pályát, majd minden hibaüzenet nélkül kidob a játékból. (Elõzõ pályákra vissza tudok menni.) Mi lehet a baj?
Letöltöttem a 1.05-öt javítást, és csak nem megy.
Chaos Mad : a megtanult skilleket (Light blade pl) csak akkor tudod növelni, ha van megfelelö mennyiségü stat pontod hozzájuk. Vidd az egeret a kivánt skill fölé (Light blade weapons pl.), és alul kiirja, mennyi strength, dexterity, stb kell hozzá.
War. War never changes.
human-al es kesobb bekapcsolodik a tobbi faj is! nem lehet mas fajjal jatszani az elejen.
Loader.exe az jött a crackkel. Bennevan a zipben.
Tudom, kicsit szájbarágós, de pontosan kövesd dzsani leirását.
Ja, és nemárt a legújabb nvidia drivert feltenni (már ha nvidiád van). Lehet, hogy nekem is az segitett, ezt már hadd ne próbáljam ki 😊
Lehet hogy egyhamar nemtok vele játszani 😞
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
Ezzel el is értem, hogy tölt, tölt a játék, majd mikor beadná a pályát (vagy elötte 1-2 mp-el, ez változó), kivág windózba.
Nálam megoldást dzsani hozta, a 868-as beszólásával. Olvasd el, és neked is menni fog.
War. War never changes.
War. War never changes.
Azért ilyen késön irok, mert nyomtam is egy nagy meccset, kb este 6 óta idáig 😊
Halljátok, ezek a side-questek csak gyülnek, gyülnek, mire azthinnéd megoldasz egyet, az csak bövül. "ja, van itt még valami..." módszerrel. Node majdcsak megoldódik 😊
töltsd be egy olyan mentést amin még vissza tucc menni aztán meg azt ahol tartasz és valami ideiglene térkép filet kell cserélned menny vissz greyfellbe mer már tucc .. és mencs ;]
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]