2504
-
#1184 Az alapelved, hogy nem vagy becsületes?? -
20Joe #1183 Jó lehet én tudom élvezni, de megelékszem a feltörtel is. Csak azokat a kurva patcheket tudnám felrakni... -
Yoz #1182 Szerintem ez az a játék amire nyugodtan rá tudom mondani hogy megéri megvenni, akkor ha van az embernek hozzá olyan gépe amin gyönyörű grafikai beállításon élvezheti...nekem nincs ilyen gépem... -
20Joe #1181 hehe milyen vicces vagy! Valószínű hogy meg fogom venni. Gondolhatod... Egyrészt alapelvem, hogy semmilyen progit nem veszek meg, másrészt nem ér annyit a játék. -
#1180 Hát talán ha megvennéd az eredetit... -
20Joe #1179 Na akkor most már tiszta ideg vagyok! Elolvastam a korábbi bejegyzéseket a fórumban és elég sok változat van. Az biztos hogy ki kell törölni mindent és aztán átnevezni a dat-ot exe-re de hogy aztán az 1.03-ast, vagy 1.05-öst rakom föl töük mindegy mert a 1.10-es mindig ugyanazt írja ki. Mégpedig hogy manipulált vagy nem tökéletesen van feltelepítve a játék és már ott tartok hogy kettétöröm a cd-t és soha többé nem fogok vele játszani. Mer ha neten keresztül nem tudok akkor nincs is értelme. -
20Joe #1178 ja igen és egy két dolgot kijavítottak bugokat meg ilyesmit... -
20Joe #1177 hát mondjuk az 1.10-es vagy az 1.11-essel már tökéletesen lehet játszani neten ezért van rá szükségem... -
Yoz #1176 Én az 1.01-es verzióval játszok...miben különbözik az 1.10-estől?
Sok észrevehető javítással, vagy pár dolog, ha igen mik ezek? -
Yoz #1175 Sikerült a kőnél a helyes sorrendet benyomni...szem,vércsepp,kéz,kéz,vércsepp,szem...
Köszönöm még 1x a segítséget.
Tovább jutottam a Flann nevü ipsénél, már odadta (még egy kis faggatás után) az állítólagos helyes sorrendet a láda kinyitásához, ám itt a bibi...nem nyílik ki a láda.
Nyomom a jobb,bal,közép,bal,közép kombit és az 1-es gombnál írja hogy nyisd ki a ládát, rányomok, és zagyvál hogy újra lecsukódott a láda...
Nem vágom mi van vele... -
20Joe #1174 Ahogy mondtam nem műxik! Leszedtem aztán regisztriből ki mindent sztán ujratelepítettem, aztán kitöröltem azokat amiket mongtál, aztán felraktam az 1.05-ösz és a 1.10-est már nem engedi. Nem vágom miért nem. -
20Joe #1173 jaj nem arra a hivatalos honlapra gondoltam ahnem a magyarra. Az sf2.uw.hu -ra. :) Nekem csak az utolsó nincs meg a crack csak valamilyen másmilyen van. Légyszves küld el nekem a [email protected] -ra. Köszi. Attól függetlenül a hivatalos patch -ek vannak meg és semmi pedig úgy csináltam ahogy leírtad. Na mindegy azért még próbálkozom. A crack -et meg várom. -
#1172 Az lehetetlen!
En vagy egy hete csinaltam ezt vegig es megy! Most is a 1.10-es Spellforceval jatszok.
Ezek a fajlok kellenek:
spellforce_patch_v105.exe (hivatalos)
spellforce_patch_v110.exe (hivatalos)
grusf110cd.rar (crack a hivatalos patchhez)
Ha ez a harom fajl meg van neked akkor amit leirtam annak alapjan meg tudod csinalni.
Egyebkent hivatalos honlapon nem illik ilyen temarol kerdezni, nem csoda ha nem valaszoltak, mert akinek az eredeti spellforce van meg annak siman megy a peccs, mindenfele trukk nelkul.
-
20Joe #1171 Előre örültem ez a módszer sem jó! Esetleg más ötelet? -
20Joe #1170 Ja és tudjátok mi vicces? Hát az hogy a hivatalos magyar spellforce oldal fórumjába is írtam hogy segítsemek mán de semmi ti meg tök segítőkészek voltatok... Nem találok szavakat... -
20Joe #1169 Először is Gothic már csak a neved miatt is szimpi vagy főleg hogy még adtál egy ilyen értékes tippet is pláne. Egyszóval köszi. Még én se találkoztam semmilyen ftp-n meg máshol sem a kieggel.
Más yoz: a megoldást valhogy akkor megoldottam de így fejből nem vágom, de mivel végignyomtam meg fogom nézni neked legyél türelemmel. -
#1168 Más:
Elvileg már kijött a kieg.
A hivatalos honlap szerint:
SpellForce Breath of Winter in UK stores today! 2004-06-24
Ugye még más sem találkozott vele a neten?
-
#1167 Még régebben ezt irta be ide valaki a peccs problemara:
"Amit én csináltam ai: újrainstall után a spellforce.dat-ot átneveztem spellforce exe-re, majd az összes fájlt - kivéve a könyvtárakban lévőt - kitöröltem (kb 6-8 darab fájlról van szó mint pl.: ar.exe, binkw32.dll, mss32.dll és hasonlók. Tehát amikor belépsz a spellforce könyvtáradba egyetlen fájl - a spellforce.exe - kell hogy ott árválkodjon plusz természetesen az alkönyvtárak). Ezután futattam az 1.5-ös patch-et, majd egyből utána az 1.10-est. Utána már csak az 1.10-es crackben lévő fájlokat másoltam át a spellforce könyvtárba (természetszerűleg felülírva mindent) és tata: működik az egész. Ennél érthetőbben nem biztos, hogy le tudom írni. Remélem segített"
Nekem igy megy. -
Yoz #1166 Nem olvastam el az összes hozzászólást, ezért lehet hogy kihagytam az új kérdésem esetleges válaszát...
Van egy Flann Gudsen féle nevü ürge akitől nem tudom kicsalni a shiel nevü pályán lévő 3 gombos láda kombinációját...
Segítsen nekem a ki tudja a sorrendet!
Nem mennek ezek a kombis dolgok, meghát az angolom is lehetne jobb -
Yoz #1165 Éppen a visszaolvasás sikerének gyümölcsével tértem vissza a legutolsó hozzászóláshoz, mikor megláttam a válaszodat...
Köszönöm a segítséget, hamarosan kipróbálom a dolgot, és remélem sikerrel járok. -
20Joe #1164 Ja és yoz ne egyedül menny oda szerintem, vigyél erősítést, bár kitudja ha elég erős vagy akkor mindegy. -
20Joe #1163 Re: yoz a megoldás a következő: eye,drop...,hand,hand,drop...,eye különben nem éri meg mert egy kis gyilok a kőgolemekkel, és aztán balra nem messe van egy láda amit ezután ki tudsz majd nyitni de semmi extrára ne számíts.
Más. Segítségre lenne szükségem. Nem tudom semmi képp a patcheket felrakni csak az 1.05-ig a tizest nem engedi akár hogy trükközök vele. Ha esetleg valaki tudja a megoldást akkor jelezzen. Nyugodtan mailban is sőt az lehet jobb is. Előre is köszi szépen mindenkinek.
Mail: [email protected] -
Yoz #1162
Nos, ez a kő kifogott rajtam, légyszíves segítsetek mert nem tudom a 3 szimbólum helyes sorrendjét.
Valami kaput nyit meg?
Próbálkoztam lefordítani, de nagyon zavarosra sikeredett (gondolom ezért nem sikerült). -
BarnaMedve #1161 Köszi!
Ctrl ú -ra működik -
Cat #1160 simán végig lehet játszani a játékot csalás nélkül is -
saba30 #1159 angol billnél: ctrl +
magyarnál ctrl ű
aztom -
BarnaMedve #1158 Én nem vagyok egy tipikus cheater, de most jó lenne beírni egy kódot, a baj az, hogy nekem sehogyan sem jön fel a konzol! Az neten van pár tip, hogyan kéne felhozni: játék alatt ctrl vagy ctrl és +, vagy csak +, de nekem sehogyan sem jön fel! Az összes patch fent van, 1.2,1.3,1.5,1.10,1.11! Valami ötlet? -
#1157 Majd kesobb lesz olyan palya ahol lesz arial, es majd tudod "banyaszni"...ha jol emlekszem ez kell majd a healingelö paladin egysegekhez.
(Magyaritasrol nem tudok) -
#1156 AZ nem LOTR: BOM hanem LOTR: BfME :-D -
Psziho Apu #1155 Hali lenne 2 kérdésem ezzel a játékkal kapcsolatban
1 van e hozzá magyarítás és ha van akkor honnan lehet letölteni
2 az 1 ső pályán vagyok elkezdem építkezni lerohantam 1 orkfalut ott kaptam + 1 épületet és +1 embert de nem tudom hogy kell arialt termelni mert kéne a csávo megcsinálásához
Léci segítsetek köszi
-
#1154 Ez is egy "király" játék, meg is van, úgy átbaszták a fejünket anno', mint a húzat. Az előzetes videókban LOTR: BOM megszégyenítő tömeghenteket láthattunk, brutális hagulattal, Warcraft3 hőseit porba alázó karakterekkel egyetembe (jobban belegondolva csak ilyet adtak ki). A végeredmény elég siralmas lett... -
#1153 Spellforce: BoW GOLD
[2004. június 15. @ 20:38 - G-San]
Elkészült hát a nagy mű, a tavalyi év egyik nagy RTS csodájának aranylemezre került a kiegészítése. A Spellforce: Breath of Winter nem csupán 40 órával toldja meg a játékidőt, hanem tartalmaz egy Free Game módot. Itt nem csak egyedül, hanem akár többen is nyomulhatunk a gépek ellen. Persze apróbb módosítások történtek a játékmenetben, és egy-két új egységgel is összefuthatunk. Mindezt Június 25-én élvezhetjük, addig is nézzétek meg a csodálatos dobozképet, a fanatikusabbak innen le is szedhetnek pár gyönyörű háttérképet.
Hátterek (2db)
Info: Gamestar -
Lemming #1152 Sajnos nem eredeti.
Ezzel próbálkoztam először, de szűz tiszta game esetén is kivág.
Registryből minden törölve amiben spellforce szó szerepel.
Na majd nekiesek újra. :) -
aiguo #1151 Szia!
Nem eredeti a jatekod,igaz?:)A gond az, hogy a regi serial blacklisted!
Ha masolt a kovetkezot tedd...
1.Uninstal
2.ujratelepited a jatekot(Neminditod el az alap jatekot!)
3.a legfrissebb patchet felteszed(v1.11)
4.majd johet a crack az 1.11 hez!
s/n:
7DVB5-NNR5X-DATWG-3VX4I-Q74JR
75HX7-V4U9B-L1TFR-UX61D-HU117
70CKH-UXETJ-MCNHL-HAK71-5OUGX
6IP9Z-BANZ4-PXR20-92470-BRVFF
61KDC-6LB3Z-CFKIO-MPLZU-WMY1K
5L77N-GZFJI-2RUZK-5ZM3B-ISPMQ
5NOCI-RK7NN-QKU4I-942LZ-HUI6W
58URC-Y9ZXW-VLH20-79QTJ-FS45L
55XC3-AH1ED-147JV-R4D8V-DDQYM
-
Lemming #1150 Mitől lehet az, hohy friss szűz SpellForce install után 1.03 patch felmegy, de 1.05nél már hibával kidob?
Ugyanez van az 1.10 és 1.11 patchekkel is. -
ERIC CARTMAN #1149 List of Controls
[general]
select left
selection frame hold left and drag
auto select monster tab (repeat to cycle)
auto select monument M (repeat to cycle)
auto select units of same type ctrl+left
add/remove units to/from selection shift+left
add unit type to selection shift+ctrl+left
focus on battle alert space
open inventory I
pause game P
rotate building placement ctrl+scroll
[units control]
attack right on target
forced move to destination right
fight while moving to destination ctrl+right
define pathmarks to move along shift+right
follow (group follow chosen unit) shift+right on unit
patrol between defined marks alt+right
define group ctrl+1 to 6
auto select defined group 1 to 6 left on portrait
auto select avatar/hero F1 to F6 left on portrait
focus on group/avatar/hero 2X 1 to 6 or F1 to F6 double left
stop C
hold and attack in hold position H
kill selected unit K
[3rd person view]
move avatar arrow keys, W A S D
switch view PgDn scroll
[topdown view]
scroll map arrow keys hold right,
screen edge
rotate Q E, del end hold right+left
rotate to north T, home
zoom PgUp PgDn scroll
switch view PgUp scroll
(avatar must be on screen)
[system]
quicksave F7
quickload F9
options F12
return to main menu esc
-
ERIC CARTMAN #1148 Hu, már kezdtem azt hinni, hogy végig gyerekjáték lesz. Erre most a Gargoyle-os pályán csak lesek, esélyem sincs...
Nagyon tetszik :)
az idiota persze azota is csak áldogál, nem baj, legközelebb varázsló lesz, ott kifejezetten jobb ha nem rohangál :) -
Yoz #1147 Szerintem azért van így hogy folyamatosan nyomonkövesd a vele történő dolgokat, mivel ő a főhős... vagy mifene...
Én speciel nem találtam "kulturáltabb" mogoldást/beállítást...
Persze ettől még lehet... -
ERIC CARTMAN #1146 Azt hogyan oldjátok meg, hogy az idiota hös (a saját) ne csak álldogáljon, hane avatkozzon be a csatába. Lehet klikkelgetni, de nincs ennél valamivel kulturáltabb megoldás/beállitás? -
Yoz #1145 Én is küldöm kissebb nagyobb kihagyásokkal. Mikor időm van rá...