Spellforce - The Order of Dawn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most van megint újra netem.nem akarok sokat visszaolvasni.jó?megéri letölteni?

TopGun
A dryados palyan utan a szemem kiguvadt annyira neztem, de sehol sem latom a fickot! 😞(( a nevet nem tudod esetleg??

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

3 sirkõ van nem barlang

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

TopGun
A palya nevet nem tudod? mert igy nagyon nehez megtalalni!
😞((

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

hol van a quill? Egyszer megtaláltam, újrakezdtem a gamét, azóta nem találom sehol! Mit javit a crackfix?
a malachit azon a pályán kell, ahol egy falucska mellett van egy teleport
a csávó a falu közepén áll

Hol van a quill!
TopGun
Szia! figyi en azon a palyan nem talaltam senkit akinek kellene a malachit 😞 merre keressem? vissza mentem a
dryad-os palyara de ott sem kell senkinek a kavics!

sztm meg természetes hogy az ijászok nem lövik (nyilvesszõvel nehéz lenne akár faházakat is szétrombolni) másrészt ha lõnék tul erõsek lennének (igy is azok).

Ezt ugy küszöbölheted ki hogy folyamatosan jobbklikket nyomsz az egyik melletted állóra, és akkor nem csak védekezésbõl csapkod, hanem egyfolytában. Másrészt állj be fal mellé, és igy csak 3-4 tud ütni, ami nagyon nagy könnyebbség.

mégis sokkal gyengébbek náluk...

TopGun
Kosszi! megkaptam! 😊) delutan ki is probalom! Neked milyen karid van? melyik valt be?

Elkuldve!

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

TopGun
Kuldtem! Koszi!

Termeszetesen atkuldom.Dobd at privatban az e-mail cimed!

TopGun
Szia! sajnos nekem egyik sem mukodik! tiltva vannak az olyan oldalak ahol a game, crack, stb. oldalak vannak url-ben! nem tudnad elkuldeni nekem? Kerlek!

Siza!
Lenti link is mukodik.Explorerben kell megnyitni...
Letolt:Spellforce 1.05 crack by DevTech2000 propercrackfix.zip

Klikk ide!

TopGun
Koszi a velemenyt szerinted erdemes egy masik karival ujratolni a jatekot? es milyen legyen az a kari? mert en nagyon magia hasznalo parti vagyok! 😊 bar a lovagot is szeretem.

TopGun
Spellforce 1.05 crack by DevTech2000 propercrackfix.zip Valaki segitsen, hogy ezt a torest hol tudom leszedni? mert a lenti link mar nem el! 😞 es enelkul nem tudok szintet lepni! 😞((

Te elolvasod egyáltalán amit a küldetés ir? Azt a pirosruhást csak a grifflovag tudja legyözni.

Jonny87
Ize ok 😛 Szalúgy 😊

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

igy van
van, magasabb szinten, de nem tul erõsek - általánosságban véve sztm a varázsló elég gyengusz lett

TopGun
Aham! ertem, koszi, azon vagyok, de ahogy olvasom az alap jatekban nem lehet az update nelkul 12-es szint fole lepni!? 😞 van valami olyan varazslat ami teruletre hat, tehat tobb monstat lehet kinozni vele egyszerre?

Jonny87
1. és uccso daemon valami. 2. és uccso elötti ear? . és a középsõ 2. pedig a kimarado. Valahogy így probalgasd, lényeg, hogy 3-2-1-1-2-3 , valahogy így lesz.

gPROject
Az intelligencia, wisdom, dexterity stb.-n kívül az adott varázslat tipusától függõen -elemental, white, stb.- a "varázslás"(?) szintjét is kell emelned.

TopGun
Eltudnad kuldeni nekem? a patchel egyutt? nalunk tiltottak az olyan oldalak ahol az url-ben a jatek/game
szo szerepel! 😞

Na teszteltem és úgy tünik müködik minden rendesen, sõt megkaptam visszamenõleg egy pár bug-os küldetés reward-ját is😊
TopGun
Koszi! ezt nem tudtam! 😞 kiprobalom 😊

Gyerekek, van új törés az 1.05-höz😊, valaki próbálta már?
ha ráviszed a kurzort a tulajdonság nevére, kiirja hogy mibõl mekkora kell a fejlesztéséhez (van szintkorlát is!)

TopGun
Szia! Mik a legfontosabb fejlesztendok egy varazshasznalonal? nekem az intelligencia, wisdom, dexterity 60-as ertekhez kozelit megsem tudom minden varazslatom hasznalni, pedig a szintem is megvan hozza, azt irja ki valamilyen kepessegem? nincs meg hozza.

TopGun
Koszi az eddigi valaszt! Esetleg azt is elmondanad kb merre van az aki a kulcsot adja a ladahoz? (a kovetkezo palyan)es a malachitot merre lehet megtalalni? erdemes kuzdeni a ladaert? fontos valamihez? vagy jo cuccok vannak benne?

a vége már fárasztó, nem pedig élvezetes
az ember már nagyon várja a végét...

Jonny87
Hm no mind1, ha nagyon kedvem lesz, megcsinálom.. Most a rift-en vagyok (21?), hát mitmondjak, csöppet nehézkes pálya lett :\

varázsloval nemtom, nem azzal voltam
a ládát szintén nem tom, ugyan a malachitos játékot én is megcsináltam, de akkor fogalmam sem volt hova kéne menni, ugyhogy nem is foglalkoztam vele (egyébként ez általánosságban is igaz, rendszeresen elfelejtettem mi hol van, hiba hogy nem lehet a térképekre bejegyzéseket csinálni)

Jonny87
Ulrik, vagy cat, vagy bárki, éppen ott járok a nyitásnál, és a faszi elmondása szerint is nyomkodom, de semmi... :\ Valamit irnak ott a runak is, de nemvágom, mit kell még csinálnom. Help plz. Ja és varázslóval mennyire élvezhetõ a game ? Érdemes újrajátszani ?

TopGun
Hello! elarulnad nekem is annak a doboznak a nyitasi titkat? legyszives!

xpszerzésre talán legjobb modszer, hogy ugye egy/kétirányból jön az ellen, és tornyokat raksz védelemre
a tornyok mögé ijászok, "H" gombbal, tehát nem mozognak, elé meg a hõsõd. Amikor odaér a néhány mászkáló, MINDIG a legközelebbi ellenfelet, tehát a hõsõdet támadják meg, igy a tornyok nem sebzõdnek, a hõsõd meg fejlõdik. Meghalni nem fog, mert hátulrol gyogyítják a papok, és az ijászok is besegítenek neki, tehát akár kimehetsz ebédelni közben 😊

akkor nagyobb szinten fogod befejezni mint én, semmi gond

elsõ orkos pálya - farlorns hope

Jonny87
Cat ok értem 😊 Akkor sajnos nincs már sok a gameböl, most vagyok 21-es, bár se dark elf, se troll fajom nem volt még. Hogy van ez akkor ? Nagyobb szinten fogom befejezni, vagy ennyire kevés idõ lesz pl. dark elfekkel ? 😞 Amúgy a game még mindig azt mondom istenkirályos, az earthblade-ért egyébként mennyi idõ mulva mennyek majd vissza a törpihez ?

ez igy van, de utána egybõl feltámasztod a többi hõst, és mész ujra 😊 ha jol csinálod, max. harmadjára sikerülnie kell (ha nem az gáz, mivel ilyenkor már nagyon lassan készülnek el ujra a hõsõk, mivel lecsökken az idézési százalék)

az a pálya tökéletesen szükségtelen, felesleges volt szenvedned vele

lásd #675! 😊

jah 😊

én egyébként 25ösön fejeztem be

csak az a helyzet, hogy énazt a pályát szinte a legvégén csináltam meg 😊 azt se tudtam hogy létezik, csak megakadtam a démonos pályán (nem vettem észre hogy jobbra fenn van a kisérgetõs küldetés), és elkezdtem sidequesteket csinálni

Jonny87
De amúgy télleg, Cat micsináltál te? 😊 Én 19es vagyok, és most vagyok az 1. orc-os pályán, 14. azt hiszem. Honnan van neked annyi xpd?

I.C.ram
Dede újra termelõdnek, csak sokkal assabban. Én is mindig elöbb szétverek az épületeket, amiket széttudom, majd mikor már csak egy nagyobb fõsereg maradt, arra építek egy sereget.
de. de én kb 28 szinten fejeztem be, és attól a küldetéstõl még van vagy 12 db másik.