Spellforce - The Order of Dawn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindent úgy csináltam ahogy írva volt, nem tudom mi maradhat ki szerinted. A 10. lépés után nekem is hiba volt, de aztán azt választottam amit ajánlott. Próbáld újraírhatóra kiírni. Van akinek többszöri írásra sikerül /minden változtatás nélkül/.

Microtus
Hello,
Megtennéd, hogy leírod a gyakorlatban neked pontosan hogyan is sikerült, mert egy-két, lehet fontos részletre nem tér ki ez a leírás. Pl. a 10. lépésben neked is kiírt az Alcohol valami hibát az írás elõtt, meg hogy válassz 3 lehetõségbõl az íráshoz? Egyébként megvan minden program, verzióra pontosan ami kellhet, sõt más verziójúak is... Fel is települ a Bow, de indítás után csak keresi azt a nyamvadt cd-t.

A kieg.-et ki kell írni, mégpedig jól. Olvasd el az #1419 hozzászólást, nekem úgy gond nélkül mûködött.
Crack nem kell

Johnyy
Lehet nem szeretik egymást, a kreket meg a fileval együt másold be mindeen könyvtárba, hátha az a másik file is felülakar valamit írni,,, ha nem jön be, akkor töltsd le az alapot, vagy veddd meg a kieget

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Mr_no_NaMe
Krekk a cd-n van,de az a sima spellforcehoz jó.Azt felülírom de akkor meg else indul...
Van a krekk melett valami arc3 vagy mi,azmeg nemtudom mire jó.
Johnyy
VAn krekk?

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Mr_no_NaMe
Plíz valaki segítsen!
Mr_no_NaMe
Létszi segítsetek!

Letöltöttem a Spellforce The Breath of Wintert de nem indul el😞 Azt irja hogy original cd kéne neki.Simán telepítettem és nem indul😞
Egyébként a sima Spellforcom eredeti viszont a kieget letöltöttem szal pájret verzió!
Pls valaki segítsen!

Elõre is köszi!
ollie
A Spellforce a C:/Document & Settings -be menti a játékállásokat. Ha leformáztad a C:/-t, akkor már nincsnenek meg.

Sziasztok, kellene egy kis segítség, Most telepítettem ujra az op rendszert és szerettem volna folytatni a jo kis spell force kimentett állásomat de semmi, kér egy serial number-t majd kéri h válasszak egy uj játékost, Na de hol vannak a kimentéseim???????? Tudna vki segíteni, mert már elég messzire jártam és qrva mérges vagyok

Elõre is kösz a segítséget

Egyébként a Breath of The Winternek nincs krekkje?
Sima securom van rajta, én úg ytudtam hogy a telepítéssel vannak a gondok, ezekszerint ha feltelepítem, még akkor se biztos hogy fog menni?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Aschil
A "Spellforce the Order Dawn" nekem BlindWrit-al kiírva simán megy, elfogadja a pecseket is 1.35-ig- crack nélkül.
A"Spellforce Breath of Winter"-t az atyaúristennek sem sikerül mûködõképessé tennem pedig mindent úgy csináltam ahogy az nfo irja.Három cd-t is sikerült elpuskáznom. Feltelepíteni minden gond nélkül sikerül, indításkor viszont kéri az eredeti cd-t.Virtuális cd-ként ugyan ez a helyzet.
Mi lehet a baj? Ha valakinek van tapasztalata, ötlete ossza meg velünk!!

.:asChil:.

Ja és még valami: ha a fõmenüben lépsz ki a játékból, ati kártyákon a következõ indításnál gyakran csak fekete képernyõ ugrik elõ. Megoldás: program becsukása windows feladatkezelõvel vagy második indításnál alt+tab után ugyanitt az átvált gombbal kell visszalépni a játékba.
Mint kisült, a greydusk vale pálya bugos, amit az 1.35-ös patchben javítottak. Felraktam rá az 1.38-at, persze azzal az istennek sem indul, így reinstall, amikor is kiderült, hogy az alábbi módszer, amit az elõzõ postban írtam, mégsem annyira mûködik, ami az install részt illeti. (A fairlightos tood és a blindwrite image mellé adott leírás + serial viszont tényleg jó.) A bow-t végül úgy sikerült telepíteni, hogy tiszta install után a program könyvtárból mindent kiszedtem a mappákon és a spellforce.dat-on kívül, az utóbbit átneveztem spellforce.exe-re, erre rá az 1.05 patch (planetspellforce-on van pl.), aztán install bow, rá pedig a v1.30-->1.35 patch, így továbbmegy a greydusk vale pálya is. Az 1.38-as patch már variál vmit az ar.exe-n is, így nem fogadja el a kiírt cd-t. Ja, és akik még próbálkoznának, nekem csak minden 3.-4. alkalommal indul be, máskor old cd player vagy authenticity check failed errorok jönnek. Amúgy a fenti install módszert direkt 2x is kipróbáltam, tuti mûködik.
ahham...szóval az elõzõt folytatva: belõnöm a bow-t, hátha megkímélek másokat hasonló tortúráktól: az order of dawn fairlight/flt verziója jó, lehet rá telepíteni a bow-t. Semmi patchet nem raktam fel, a spellforce.exe-t lecseréltem az eredeti order cd exe-re (google, dc,... fellelhetõ, nekem eredetileg spellforce_c.exe néven lett meg). A többit pedig simán a bow mellé pakolt info file alapján csináltam, blindwrite 4.5.7, újraírható cd-re (nem volt cd-r80-as kéznél, így overburn), az elsõ cd-t nem fogadta el, a második próbálkozás (csont ugyanolyan cd-re, ugyanazok a beállítások) ellenben már mûködött. Amit a német csókáktól vártok, azzal nem fogtok messzire menni, ha jól sejtem, az animalx-es módszerrõl van szó. A warezes verzió, ami neten forog, eleve így jött ki.

Ha valaki rájön, hogyan lehet virtuális meghajtóval elindítani, tegye közzé plíz! Próbálkoztam kismillió emulátorral, hálózati meghajtóval,..., semmi 😞
2 nap szenvedés után csak sikerült belõnöm
Curze
Igen, elkészült, most már tesztelik. Reméljük hamarosan elérhetõ lesz mindenki számára.

Magyarítások portál

Aschil
Spellforce magyarosítás létezik?

.:asChil:.

KOXX
áhh, ez frankó de remélem ebben az új kiadásban nem lesz benne ez a köcsög cd error mert beperelem a céget

Sziasztok Sir Lemming üzije:

(WithinGames) A *GameStar *Hibrid-Kakukk Radarfelderítõ különítménye jeleket fogott, miközben lehallgatták a fészkeiknek helyet adó fák gyökérhullámait. A megszerzett információ alapján a *Jowood *mégegyszer hivatalosan bejelentette a Spellforce aranykiadását. A csomagocska különlegessége, hogy a fõ játék mellett benne lesz a Breath of Winter küldetéslemez, mindkettõ a legújabb állapotba szervízelten.
Aki még nem birtokolja egyik részt sem, annak jó ötlet várnia, hogy egyben kebelezze be a finom falatokat. Szeptember végén kerülhet markunkba a drágaszág.

-------------------------------

Már fenem rá a fogam.
Kijött egy kép is ami rengeteg co-op mapot mutogatott.

Jó lenne összehozni majd egy coop mókárét, ha meglesz.

Lehet addig jegelem eredetit. Nem kell izgulni a többivel, lewarezolják egybe az egészet. 😊)

Addig is kitartás...
hm az ezeréves sony cd-olvasóval megy
Helló

Lenne egy nagy kérésem!! Megkaptam a kiegészítést (iso), Blindwrite-os változatot. Kiirva vagy mountolva disk2 cimkével két *.cab van. Mit kell tennem segítsetek lécci??
Elöre is köszi.
Töltsd le a patin-couffin-t és menni fog.

Egyébként még nekem sem sikerült egy felinstallálható cd-t összehozni. :-(
KOXX
na én mégegyszer kiírom újrairhatóra és kipróbálom mégegyszer mindkét meghajtóba
amúgy mi az a cd író progi amit mondtok? nem mindegy neki mivel írom ki?
na majd késõbb visszatérek de most lépnem kell, hy!

elkezdi betölteni és kb 1perc mulva kiirja
MrDevil
Akkor rakd át a másik cd-romba!!! ez már jó jel!!!! nekem is ezt csinálTA átraktama másik cd-romba és ment!! 8)

mi írja azt?
basszus,most meg azt irja,hogy öreg a cd-driver
Hello krisz ha gondolod én szívesen elküldöm neked ha adsz egy mail címet viszont meg ha nem akarod ide írni akkor meg dobj egyet az enyémre [email protected].
Black krisz
Hi all! Na én visszaolvastam már, de még midnig nem értem 😞! Nekem is ez a cds baj van... Tehát akkor Blindwrite-tal kéne kiirni!? Letötlöttem a 5.2.3.136 verziót de inditás után vmi hibaüzenettet ad. Gondolom kéne neki a patch.... De azt meg fingom sincs hogy honnét szedjem le, + hogy melyiket. 😊 SZal MRDevil ha tudod, akkor adj egy cimet ahonnét le tudnám kapni, vagy küld el nekem please!😊

splintercellmsk.uw.hu

Nálam detó ugyanez

WAR: Etele, Zrinyi Lotro: Inderelion, Jekil AoC: Ragnarok

KOXX
nekem telepítéskor írja ki azt amit a képen láthattok és hiába írtam ki cd-re vagy kapcsoltam ki a virtuális meghajtót akkor is ez van
találkoztatok már ilyennel? ha tudjátok miért lehet ez akkor segítsetel plz!

akkor hogy jó?
Most olvastam hogy 1.11-el jó ez igaz?

nekem igy sem jó
Hi!
Bocs hogy ilyeneket kérdek visszaolvastam, és csak errõl volt szó, és csak annyit szeretnék kérdezni, hogy miért csak clone verzió van, nincs krekk, csak nem starforce 3 a védelme, meg ha jól vettem ki az flt verzióra nem megy fel, csak kiírva megy? most szedtem le de látom hogy blind write iso, tehát akkor ki kell írni, csak nem értem miért...

Nos, valahogy így:

Ok. Finally the working recipe:
You will need (I used these, so this is Your cheklist as well):
- The image file. Grab it from here: ed2k://|file|040729-Spellforce.Breath.Of.Winter.English.BWClone-.tar|800324608|05324C531B24968C2799C90F10C90965|/
- Daemon tools 3.46. You know where to get it.
- Alcohol 120% 1.9.2.1705, from a warez store near You.
- TwinPeak 0.2 Homepage: http://kickme.to/blackcheck Direct link: http://burn-palast.copybase.ch/portal/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=9

How-to:
1. Extract the downloaded tar to rars, the rars to the image finally.
2. Mount the image in daemon-tools.
3. Start Alcohol, and the image making wizard within.
4. Select the drive with the image, set preset: "SecuROM NEW". Make sure it's not "SecuROM NEW 4x/5x". Maximum read speed is fine, leave it. Click next.
5. Select a drive where You have at least 2GBytes free space. Set the image format to CloneCD (and not MDS!) and click start.
6. Wait until ripping is done, then close Alcohol and unmount the image from Daemon tools.
7. Start TwinPeak. Click 'select CCD image', and select the image You just extracted. Click 'select BWA file' and select the BWA file from step 1. (sfaddon1.bwa, 27 652 bytes). Leave the other settings at default (15 and 710).
8. Click start, and then OK for the upcoming dialog. Wait until the image is done, and start Alcohol and the image burning wizard within.
9. Select the patched.ccd that TwinPeak created. Set preset: "SecuROM NEW". Make sure it's not "SecuROM NEW 4x/5x". Set write speed to 4X.
10. Insert blank media and start writing.
11. When done, disable Alcohol's Virtual drive completely, uninstall Daemon tools and all other disc emulators.
12. Restart computer and You are set. You have a working copy that works with v1.35 patch.

miért hogy irta?
MrDevil
Mért mivel írtad ki??? és hogy?

No, vettem cd-t, kiírtam blindwrite-tal ezt nem szeresse. Aztán kiírtam ahogy Csimbi írta és minden tökéletes, szépen fut.

Philips PCRW804, már jó régi. De mint mondtam amúgy sincs cd-m, amire ki tudnám írni, csak egy 650 megás újraírható. Most jutottam el odáig, hogy erre kiírtam enyhe túlírással, fölinstall, sikeresen fölrakja. De ha már elindítanám hibát jelez: elküldi vagy mégsem. Szal majd vennem kell cd-t. A legfrisebb Blindwrite-al írok.
Erre az amiga2004 release-re azt írják jó a régi fairlightos spellforce is

MrDevil
Milyen írod van???

És persze a sima, a kieg nem akar menni

Kösz, sikerült megoldanom 1.11-ig fölraktam õket, csak ki kellett szedni a registerybõl a cd-key sort. Azt gondoltam elég ha üres de nem.
Az 1.35-ös még nem mertem. Valaki tud hozzá törést vagy esetleg megy anélkül is?

de különben a rendeshez itt van egy pár, de ezek neten nem mûködnek
7DVB5-NNR5X-DATWG-3VX4I-Q74JR
75HX7-V4U9B-L1TFR-UX61D-HU117
70CKH-UXETJ-MCNHL-HAK71-5OUGX
6IP9Z-BANZ4-PXR20-92470-BRVFF
61KDC-6LB3Z-CFKIO-MPLZU-WMY1K
5L77N-GZFJI-2RUZK-5ZM3B-ISPMQ
5NOCI-RK7NN-QKU4I-942LZ-HUI6W
58URC-Y9ZXW-VLH20-79QTJ-FS45L
55XC3-AH1ED-147JV-R4D8V-DDQYM
4ZKR3-1TDZ1-OXVD5-90AEX-4I7SB
3NCHS-ABKA5-KH28K-D9G0W-I5RMF
3MNQM-DLFDZ-3BPIP-9PTCO-2CVKM
2LWN6-7GKU7-FQZAI-B5Z1C-88PZ9
0MBZT-0A9PE-7P7AH-MM6KG-MYMSE
5NKKY-TQH73-XLWN9-VBQWG-SUVU3
5NOCI-RK7NN-QKU4I-942LZ-HUI6W
4ZKR3-1TDZ1-OXVD5-90AEX-4I7SB
08AFX-CGGML-W260D-5RRPO-CVNFD
7fh58-yhyob-7uvog-w6mzp-4ggqa
melyik magyaráz a rendes vagy a kieg?
Magyaráz a rossz cd-key miatt. Te melyiket használod?

arra is van megoldás a spellforce mappában a mappákon és a spellforce.dat on kívül törölj ki mindent aztán nevezd át a spellforce.dat-ot .exe-re és telepítsd a patcheket
Érdekes, már a normál patch-eket sem tudom fölrakni. Mi a franc?

aha az nekem is jöhetne
nem mert deviil nek is ment rw-vel