2504
-
#1664 Megoldódott. -
#1663 Hát engem is szivat az Order of dawn telepítése. Felraktam, de patch-et nem fogadja el (1.11, 1.52a), a kiegészítő nem megy fel mert cdkey-re hivatkozik. Ha elindítom a játékot és a serial-t beírom, azt sem fogadja el. Próbáltam #1564 szerint, így sincs eredmény. Ha valakinek van rá megoldása, légy szi' segítsen -
Rusy #1662 köszi, akkor nem kell külön indítani... -
#1661 Az első az alap
A második Arny campaign a 2, az a BOW.
A 3. meg a phoneix. -
Rusy #1660 Na valaki? -
Rusy #1659 Hi na sikerült felnyomtam mind a 3-mat, mostmár csak egy kérdésem van, a shadow of the phoenix menüjében, az első campaing az alap játék, a második nem emlékszek mi a breath of winter a harmadik a phoenix kampány? -
#1658 Sziasztok
A BoW Winterdeep pályáján a Mozaik őrzőjének likvidálásához van valakinek ötlete? ( már csak ő van egyedül) A megidézett gyógyítóit nem tudom olyan gyorsba kinyírni hogy ne gyógyítanák meg folyton. Azért még próbálkozom, mert ugyan nem egy hejde nagy hőseim vannak, de ha már idáig eljutottam, semmi kedvem később visszajönni. -
#1657 Telepítéssel nem volt gondod? -
The Fugitive #1656 Hy!
közben jó lett! :)
a képfrissítéssel volt a gond igen, de most már prímán műxik, meg magyar, meg minden, megyek is vissza vele játszani. csáó -
#1655 Köszi!
Nagy nehezen lejött a fájl a gamecopyworld-ről. -
#1654 Én is a képfrissítési frekvenciára gyanakodtam. Próbáld állítani a játékban a felbontást. Indításkor eljutsz a menüig, vagy már az sem jön be? Akkor érdemes letörölni a beállításokat tartalamazó file-t, álltalában .cfg kiterjesztésű). Biztos van ilyen valahol. Ekkor a program indításánál létrehoz egy újat.
Egyébként megnézném, hogy a windows alapbeállításánál mennyire van véve a képrissítési frekvencia. Jobbklikk az asztalon /tulajdonságok/beállítások/Speciális/Monitor
Itt elvileg egy számot látsz, vagy pedig azt, hogy optimális (vagy valami hasonlót). Itt érdemes beállítanod a legkisebb számra (általában 60 Hz) és így is elindítani a programot. Ha megy, akkor ez a probléma, ha nem, akkor még mindig visszaállíthatod az eredeti értékre. -
#1653 Le tudod tölteni ingyenesen a www.gamecopyworld.com -ról -
The Fugitive #1652 Hy!
van egy kis gondom! megvan a játék eredetiben, de nem hajlandó elindulni!
a gépet tegnap szereltem össze, és windóz sp2őt tettem fel rá, szóval directx9 alapból van fent rajta. a gépem a következő: Asus P4S800D alaplap, pentium 4 3.0GHz proci, Gigabyte GV-N66T128D videókártya (6600GT), a többi alkatrész asszem nem olyan fontos.
fent van az 1.52es patch is rajta. amikor elindítom a gamét, a monitorom kikapcsol! mi lehet a gondom?
mondjuk a monitor az elég régi, de hamarosan (1hónap) az is újítva lesz egy tftre. +van refreshrate progim is, ezzel is beállítottam a felbontást, meg a frissítés gyakoriságát, de eccerűen nem hajlandó elindulni!!!! :(((( -
#1651 Axon!
Az 1.52a patch meg van, de nincs hozzá törésem. Megoldható volna, hogy hozzá jussak? -
Rusy #1650 Köszönöm szépen megpróbálom... -
#1649 Nem kell a bin cue verzió az iso tökéletesen megfelel. Ráadásul az iso verzió vagy 100 megával kisebb is, úgyhogy kevesebb helyet foglal.
Próbáld csak uninstallálni, elvileg az kitörli a registryből a cd-key értéket.
Bár jobb ha utána nézel, hogy kiszedte-e, elkerülve a további bosszankodást. Itt a fórumon már volt szó hol is található pontosan a cd-key a registryben. -
Rusy #1648 Köszönöm szépen, pont a magyarítás miatt raktam fel újra a spellforce-t, és valóban fennvolt a gépemen, de mége egy előző wintelepítés előtt magyarul, nem uninstalláltam csak letöröltem, és úgy nyomtam újra mindent, még egy kérdés, a shadow of the phoenix cd1-nek kell a bin cue verziója? mert nekem is iso van+ a registríből töröljek mindent?
-
#1647 Egészen jó hír!
Elkészült a Spellforce teljes magyarítása. Ez tartalmazza az alapjáték és mindkét kiegészítő küldetés fordítását is. -
#1646 Egyszer sem indítottad el a programot a telepítések közben?
Mert ezt csak úgy lehet végigzongorázni, ha nincs elindítva egyszer sem a program. Ha már fent volt a gépeden az alapjáték és játszottál is vele, majd ezután csinálod végig az általam leírt telepítést (#1568), akkor valóban a cd-key errort fogja kiírni.
Először uninstall a spellforce-ra és jó ha megnézed, hogy a registry-ből is kiszedett mindent. Lentebb valaki már leírta pontosan a cd-key helyét a registry-ben. Csak ezután tudod elkezdeni a telepítést.
-
#1645 Ahogy leírtam az #1568-ban úgy simán ment minden. Nemrégen szereztem tudomást az 1.52a patch-ról és a töréséről. Simán rátöltöttem az eddigi #1568 szerint megbuherált spellforce-ra, majd bemásoltam a crack-et. Tökéletesen működik.
Ettöl függetlenül ki lehetne próbálni, hogy simán telepítem az alapjátékot, majd a két kieget és ezután az 1.52a patch+crack. Lehet, hogy így is megy mivel - elvileg - az 1.52a patch már tartalmazza minden előző patch javításait. Ha lesz időm kipróbálom. Azt is írták, hogy ez a legutolsó patch már nem tartalmazza a cd-key védelmet. Nekem sem kért cd-keyt amikor felraktam. -
Rusy #1644 Ugyanaz a bajom mint az #1568-ban, pontosan mit kell csinálni? Nekem az order of down eredeti, minden törölgetés nélkül felmegy minden, ja és ahogy axon leírtad, úgy megy az 1.52a is? -
Rusy #1643 Hi
Nem tudom feltenni, valaki segítsen a sorrendel, megvan az eredeti order of down, azt felrakom, felment a két kieg is, felment az 1.52a, krekkeltem az 1.52 a krekkjével, de valami cdkey errort ír, hogy ellenőrizzem a cdtoolsban mi lehet? -
#1642 Már mint a magyaritasok.hu -
#1641 A kiegészítőknek is elkészült a fordítása Irány a "Letöltések" -
#1640 Légy szi' küld el nekem a végigjátszást. De az is jó ha megadod honnét töltötted le. Köszi. -
palee3 #1639 Hello
A gondom megoldódott, mert a végigjátszásból kihagytam azt a részt mikor a kulcsot a szentélyhez kell vinni, és pöccre működött minden a továbbiakban a Firefang pályán -
palee3 #1638 Hello
Valaki már megcsinálta a FireFangs pályát, mert mindig kiad egy ötödik Fire elemental-t amivel nem tudok mit csinálni. Vagy valamit rosszul csiálok. A végigjátszásból sem tudom megcsinálni, pedig követem a lépéseket. Ha valaki megcsinálta akkor én szívesen átküldöm a mentésemet és megköszönném ha valaki tovább vinné.
Köszi -
palee3 #1637 Köszi kipróbálom -
#1636 Egy lehetséges (és működő) megoldást már az #1564-es beírásomban leírtam. -
palee3 #1635 Már régen írtam, ezért megint tanácsot szeretnék kérni:
Felraktam az Order of Down-t és erre hogy tegyem fel a Phoneix-et hogy működjön, mert se a spellforceclean se a crack nem segített.
Köszi -
golem #1634 priviben küldtem egy lehetséges megodást.... -
#1633 Azt mondod, hogy akkol elvileg a Breath of Winter-hez már kész a magyarítás?
Ez remek hír. Kár, hogy részletekben nem rakják fel, bár érthető, mivel ahogy néztem egyetlen állományban van mindhárom rész szövegállománya. -
golem #1632 Igen
Az egyik már elkészült,de csak egyszerre fogják felrakni a netre.
Ugy tudom,hogy jelenleg tesztelik.Ha kész lesz rögtön irok.... -
#1631 Mindkét kiegészítőhöz készítenek magyarítást? -
golem #1630 Én most egy kicsit félretettem,várom ugyanis a teljes magyarositást.
Ha megjelenik ujra kezdem az egészet.....
Az első részt már magyarul játszottam végig,igy egészen más volt.
Ez az a játék,legalábbis számomra,amit többször is érdemes végigjátszani.
Mire az a magyarositás megjelenik,elfelejtem a játékmenetet.....
-
#1629 Én tolom. Újra kezdtem, mivel elvesztek a régi mentéseim. Azért nem bántam meg, mert egy remek játék, amit érdemes újra játszani. Most egy mágussal vagyok. Ez kicsit másabb taktikát igényel mint például egy harcos. Ezzel mondjuk nem mondtam újat, csak érzékeltettem az újrajátszásban rejlő lehetőségeket. -
#1628 Nemrégen jelent meg egy törés az 1.52a verzióhoz. Eddig ilyen nem volt. Töltsd le az 1.52a teljes patch-et. Ez kb. 60 mega. Ha jól emlékszem a pcdome-ról is letölthető. Ez egy teljes patch, így nem kell neki az előző patch-ek, tehát elvileg az alap 1.0-ás verzióra is telepíthető. Ha ez feltelepül, akkor másold be az 1.52a crack-jét a megfelelő helyre. Ezután indítsd a játékot. Mostmár elvileg cd-key-t sem fog kérni (nekem sem kért).
Nem állítom biztosra, hogy megoldja a problémádat, de egy próbát megér. -
golem #1627 Na mi van?
Nagyon kihalt ez a topic......
Senkit sem érdekel már a Spellforce?
Vagy esetleg a játékkal foglalkozik mindenki...... -
Kanyo #1626 Üdv!
Ha valaki segítene az előző kérdésemre,azt nagyon megköszönném.Talán este messengeren megbeszélve.
előre is köszönöm. -
Kanyo #1625 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!Pár hete még nyomtam a gamet.Újra raktam a kiegészítőkkel együtt ,majdnem olyan módszerrel mint az alább említettek.És állandóan azt írja ki indításkor hogy "inkompatibilis rendszer konfiguráció".
Ezt még alá is írnám,de 2 hete már játszottam vele és akkor nem volt ilyen gond.
Tudna valaki ebben segíteni?
Megjegyzem én sem találtam spellforce.dat-os fájlt.Bár ez nem azt jelenti hogy nincs is.