2504
-
golem #1624 Szia. E-mail elküldve,sok sikert... -
Kanyo #1623 Szia nem tudnád nekem elküldeni a SpellForce: Breath of Winter végigjátszását.
[email protected] e-mail cimre. Hálás lennék lécci.
Ut:nagyon kéne -
ssk3 #1622 valaki nem mondaná meg hogy mit csináljak azon a pályán ahol az a sok fekete genya van és ha a közelükbe megyek akkor lefagyasztanak, és jól megölnek???
-
madar88 #1621 Sziasztok!
Nekem még mindig problémám van e telepítéssel, pár hónappal ezelőtt kipróbáltam, mikor megjelent a második kieg, de nem tudtam feltenni. Elég sok mindennel megprobálkoztam, amit itt írtok, de nem ment. Eredeti spellforce cd-m van, feltelepítem, de nincs dat-os állomány, amit ahogy írtok hagyjak meg egyedül. De van letöltve exe + dat, amit átmásolok, s csak a dat-ot hagyom meg, átnevezem exe-re.
Ráhúzom a 1.05, 1.1 patchet, utána daemon tools-al mountolom a bin-es verziójú addon2-t, vagy az iso-sat (binest átkonvertáltam iso-ba), tök mindegy a végén, bemountolom az cd1 bint, elindítom a játékot, azt jön a szokásos üzenet.Írjátok, hogy milyen egyszerűen feltettétek, leírhatnátok a csodareceptet az eredeti alap + sotp bines verzió működéséhez.
A spellforce 2 előtt szívesen befejezném a trilógiát. Milyen az eredeti flt verzió?
A válaszokat előre is köszi!
Üdv: minden spellforce rajongónak! -
Wisior #1620 Szia nem tudnád nekem elküldeni a SpellForce: Breath of Winter végigjátszását.
[email protected] e-mail cimre. Hálás lennék lécci.
Ut:nagyon kéne -
Xandra #1619 sziasztok!nem tudjátok a spellforce inditó kodját(seriel number)aki tudja el tudja nekem küldeni e-mailen!lécci segitsetek! -
borso #1618 Nem tudja valaki,hogy hol lehet megvásárólni a kiegészitőket? -
palee3 #1617 Hello
A vegigjatszast elolvasva es utasitasait betartva sem tudom megszerezni a soteseg kardjat. Valaki mar megcsinalta a Firefangs palyat -
#1616 Ja az eredeti ood a cd galaxisban csak 2900 HUf!!!
-
#1615 please help me!
Breath of winter honnan???
Megvettem az eredetit (ood) mert már idegesített ez a gagyi védelem, de most a breath kéne, honnan tölthetem le?
Köszi
-
#1614 A free módban a piactérre csak 30. szintig lehet menni? Mert az van oda írva hozzá, hogy 1-30 level. -
golem #1613 Szégyen gyalázat ez nekem is eszembe juthatott volna......
Köszi a gyors reagálást. -
CéZé #1612 Végigjátszás 1
Végigjátszás 2
Végigjátszás 3
Végigjátszás 4
Végigjátszás 5
Végigjátszás 6
Végigjátszás 7
Végigjátszás 8
BOW -
golem #1611 Igazad van...
Elküldtam neked mailben,légy szives tedd fel valahová.
Ha valakinek sürgősen kell akkor elküldöm neki én is,amig nincs felrakva.
köszi. -
CéZé #1610 Nem lenne egyszerübb ha feltennéd egy tárhelyre és akinek kell az leszedné? -
golem #1609 Hello
palee3 és Morfi küldjetek priviben egy-egy mailcimet,hogy elküldhessem a végigjátszását a BOW-nak.Az itteni priviben ugyanis nem tudok Word doc.-ot csatolni.Egyébként egy már megszünt ujságban van a végigjátszása a BOW-nak.
(Pc Gamer régebbi száma)
Ha megjönnek a mailcimek elküldöm mindkettőtöknek. -
palee3 #1608 Én is remélem hogy sikerülni fog. Köszi -
golem #1607 Az egyik Pc-s ujságban volt egy végigjátszás a BOW-hoz.
Megpróbálom megkeresni, ha megvan beszkennelem és elküldöm mailben nektek.
Remélem sikerülni fog...... -
#1606 Én egyet bármeddig képes vagyok tartani -
palee3 #1605 Én tartottam a tornyokat több mint 5 percig de nem csinál semmit. Sőt a négy elementálomon kívül a szentély ahonnan jönnek még egyet kidobott amivel nem tudok semmit se csinálni. Persze előbbről nincs elmentett állásom :( -
#1604 Az egyszereégést azt lehet hogy kifelejtettem :) bár már vagy 2 hete nem is játszottam vele, inkább a Phoneix-vel játszottam egy kicsit, mert az könnyebb volt. Amúgy ha a nehézségi szintet lejebb vezem (easy-re) akkor elvileg jóval könnyebb. -
golem #1603 Én ugy emlékszem,hogy nem elég meggyujtani a lángokat az kell,hogy két vagy három percig égjen az összes láng.Nem egy könnyü pálya,sietni kell a lángok gyujtásával,meg is kell védeni plusz még egyszerre kell égniük bizonyos ideig... -
#1602 Én is ott tartok az egyik karakteremmel és itt akadtam el pont emiatt, ha jól rémlik akkor 4 fire elementált kell eljutatni 4 olyan oszlophoz ahol amúgy az elementálok keletkeznek. De ez nem lesz könnyű mert állandóan támadják, úgy hogy meg kell védeni őket. Van minden ilyen oszlop környékén 3 tál vagy mi, onnét jönnek az ellenek időközönként. ha megcsináltad akkor mond meg nekem is hogy kell mert mindig leaprítják az elementáljaimat.
De ha nem ég a láng nemtámadnak, mi? A kis gonoszok. -
palee3 #1601 Valaki tudna segíteni a Breath of Winterben, A fireFangs pályán vagyok és a négy fire elemental-t már a négy helyre juttattam de nem történik semmi, van a pályán egy dwarf monumentum ott nem tudok semmit se csinálni persze a Shadow-ok támadnak folyamatosan. Még égnek a lángok a szentélyekben.
Légszi valaki segítsen ki. Köszi -
#1600 [IMG][/IMG]
A kis törp a SotP legutolsó lénye. Valaki már legyőzte? -
#1599 Ha ezeket a lépéseket nem cselekszed meg, akkor nem megy fel a patch, viszont ha felmegy a patch, akkor a letörölt file-okat visszamásolja. -
klikker #1598 Axon ez mit jelent? . A mappában letöröltem az összes file-t kivéve a spellforce.dat-ot, amit átneveztem spellforce.exe-re.
Ezzel azt akarod kifejezni hogy feltetted az Order Of Dawn-t és utána letörölted az egészet kivéve a dat-ot, amit utána átneveztél exe-re? :D
Akkor utána neked hogy ment az Order Of Dawn ez nekem igy kicsit érdekes :-\ -
El Dzsiah #1597 Kosziiiiiii!
-
#1596 Itt nézd meg. -
El Dzsiah #1595 Sziasztok!
Seholnem talalok order of dawn 1.11-hez torest valaki !
-
golem #1594 Privi ment..... -
boban #1593 Golem: látom neked sikerült elindítani a BOW-t. Megosztanád velem is?:)
Előre is köszi...
-
boban #1592 Ja és eddig az 1.01 es magyarított verzióval jutottam el, de kipróbáltam az angolt is és úgyse jó.
-
boban #1591 Hi!
Van egy gondom a gémmel: miután megszereztem a Főnix követ, visszindultam vele Greyfellbe Sartariushoz, de ő addigra elment Frostmarshba ellent ölni.
Utána kéne mennem, de én csak a Wildland Passen találtam kaput Frostba, amibe ha belépek kifagy a gém. Van másik út is vagy csak ez?
Én arra tippeltem, hogy ez bug, és a fórumban írtak alapján 1.10-ig végigpeccseltem, de így se jó.
Ha vki tudna segíteni azt nagyon megköszönném.
-
#1590 Azt ami Pain-vel támad? Azt csak ostrom lényekkel, ha meg nincs akkor csk kerüld ki, mert általában ki lehet kerülni. Vagy keress egy Vérkőrist és csalogasd oda az majd legyakja -
tygrael #1589 Hali!
A SotP-ben Raven Pass mapen hogyan lehet a két tornyot elpusztítani?
Köszi. -
El Dzsiah #1588 Sziasztok!
Help me! Le szeretnem patchelni az order of dawn-t! Azt tudom, hogy milyen modszerrel kell, de az 1.11-hez nincs toresem, es sehol sem talalok..
Aki tud az linkel v ahogy tud segitsen mar rabukkanom egyre!
Peace! -
#1587 varázslással. Vagy ha tudsz építkezni akkor csapattal vagy hősőkkel. Nem nehéz megölni, asszem. -
Norbu #1586 Dragon fyrmir hogy lehet kinyírni ha nem ijásszal megyek?Honnan a túróból szerezzek még két Stone of Eternal Flame-t hogy ha 2-t elpazaroltam az EarthBlade-re.(Mert 3 kellene a puskaporhoz) -
#1585 Valaki meg tudná mondani, hogy a Shadow of the Phoenixben, hogy kell tovább menni a Darkwind Keep-től a Dark Jungel-be. Mert nekem valahogy nem nyitja ki a kaput a Sha-k utolsó táboránál.