Spellforce - The Order of Dawn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az egyszereégést azt lehet hogy kifelejtettem 😊 bár már vagy 2 hete nem is játszottam vele, inkább a Phoneix-vel játszottam egy kicsit, mert az könnyebb volt. Amúgy ha a nehézségi szintet lejebb vezem (easy-re) akkor elvileg jóval könnyebb.
Én ugy emlékszem,hogy nem elég meggyujtani a lángokat az kell,hogy két vagy három percig égjen az összes láng.Nem egy könnyü pálya,sietni kell a lángok gyujtásával,meg is kell védeni plusz még egyszerre kell égniük bizonyos ideig...<#violent>#violent>
Én is ott tartok az egyik karakteremmel <#vigyor3>#vigyor3> és itt akadtam el pont emiatt, ha jól rémlik akkor 4 fire elementált kell eljutatni 4 olyan oszlophoz ahol amúgy az elementálok keletkeznek. De ez nem lesz könnyû mert állandóan támadják, úgy hogy meg kell védeni õket. Van minden ilyen oszlop környékén 3 tál vagy mi, onnét jönnek az ellenek idõközönként. ha megcsináltad akkor mond meg nekem is hogy kell mert mindig leaprítják az elementáljaimat.
De ha nem ég a láng nemtámadnak, mi? <#mf1>#mf1> A kis gonoszok.
De ha nem ég a láng nemtámadnak, mi? <#mf1>#mf1> A kis gonoszok.
Valaki tudna segíteni a Breath of Winterben, A fireFangs pályán vagyok és a négy fire elemental-t már a négy helyre juttattam de nem történik semmi, van a pályán egy dwarf monumentum ott nem tudok semmit se csinálni persze a Shadow-ok támadnak folyamatosan. Még égnek a lángok a szentélyekben.
Légszi valaki segítsen ki. Köszi
Légszi valaki segítsen ki. Köszi
Ha ezeket a lépéseket nem cselekszed meg, akkor nem megy fel a patch, viszont ha felmegy a patch, akkor a letörölt file-okat visszamásolja.
Axon ez mit jelent? . A mappában letöröltem az összes file-t kivéve a spellforce.dat-ot, amit átneveztem spellforce.exe-re.
Ezzel azt akarod kifejezni hogy feltetted az Order Of Dawn-t és utána letörölted az egészet kivéve a dat-ot, amit utána átneveztél exe-re? 😄
Akkor utána neked hogy ment az Order Of Dawn ez nekem igy kicsit érdekes :-\
Ezzel azt akarod kifejezni hogy feltetted az Order Of Dawn-t és utána letörölted az egészet kivéve a dat-ot, amit utána átneveztél exe-re? 😄
Akkor utána neked hogy ment az Order Of Dawn ez nekem igy kicsit érdekes :-\
Kosziiiiiii!
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
A nap süssön a jó emberekre ! ;)
Sziasztok!
Seholnem talalok order of dawn 1.11-hez torest valaki <#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>!
Seholnem talalok order of dawn 1.11-hez torest valaki <#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>!
Privi ment.....
Golem: látom neked sikerült elindítani a BOW-t. Megosztanád velem is?😊
Elõre is köszi...
Elõre is köszi...
Ja és eddig az 1.01 es magyarított verzióval jutottam el, de kipróbáltam az angolt is és úgyse jó.
Hi!
Van egy gondom a gémmel: miután megszereztem a Fõnix követ, visszindultam vele Greyfellbe Sartariushoz, de õ addigra elment Frostmarshba ellent ölni.
Utána kéne mennem, de én csak a Wildland Passen találtam kaput Frostba, amibe ha belépek kifagy a gém. Van másik út is vagy csak ez?
Én arra tippeltem, hogy ez bug, és a fórumban írtak alapján 1.10-ig végigpeccseltem, de így se jó.
Ha vki tudna segíteni azt nagyon megköszönném.
Van egy gondom a gémmel: miután megszereztem a Fõnix követ, visszindultam vele Greyfellbe Sartariushoz, de õ addigra elment Frostmarshba ellent ölni.
Utána kéne mennem, de én csak a Wildland Passen találtam kaput Frostba, amibe ha belépek kifagy a gém. Van másik út is vagy csak ez?
Én arra tippeltem, hogy ez bug, és a fórumban írtak alapján 1.10-ig végigpeccseltem, de így se jó.
Ha vki tudna segíteni azt nagyon megköszönném.
Azt ami Pain-vel támad? Azt csak ostrom lényekkel, ha meg nincs akkor csk kerüld ki, mert általában ki lehet kerülni. Vagy keress egy Vérkõrist és csalogasd oda az majd legyakja <#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Hali!
A SotP-ben Raven Pass mapen hogyan lehet a két tornyot elpusztítani?
Köszi.
A SotP-ben Raven Pass mapen hogyan lehet a két tornyot elpusztítani?
Köszi.
Sziasztok!
Help me! Le szeretnem patchelni az order of dawn-t! Azt tudom, hogy milyen modszerrel kell, de az 1.11-hez nincs toresem, es sehol sem talalok..<#falbav>#falbav>
Aki tud az linkel v ahogy tud segitsen mar rabukkanom egyre! <#vigyor2>#vigyor2>
Peace! <#help>#help>
Help me! Le szeretnem patchelni az order of dawn-t! Azt tudom, hogy milyen modszerrel kell, de az 1.11-hez nincs toresem, es sehol sem talalok..<#falbav>#falbav>
Aki tud az linkel v ahogy tud segitsen mar rabukkanom egyre! <#vigyor2>#vigyor2>
Peace! <#help>#help>
varázslással. Vagy ha tudsz építkezni akkor csapattal vagy hõsõkkel. Nem nehéz megölni, asszem.
Dragon fyrmir hogy lehet kinyírni ha nem ijásszal megyek?Honnan a túróból szerezzek még két Stone of Eternal Flame-t hogy ha 2-t elpazaroltam az EarthBlade-re.(Mert 3 kellene a puskaporhoz)
Valaki meg tudná mondani, hogy a Shadow of the Phoenixben, hogy kell tovább menni a Darkwind Keep-tõl a Dark Jungel-be. Mert nekem valahogy nem nyitja ki a kaput a Sha-k utolsó táboránál.
.bin-est még nem láttam, de nem is értem miért ragaszkodsz hozzá.
Van BW clone-os, változat, de szörnyen nehéz elindítani. Na meg van sima .iso változat, amit csak a Spellforce - Shadow of the Phoenix kiegészítõvel együtt tudsz használni.
Ajánlom a #1564-es hozzászólás tanulmányozását.
Van BW clone-os, változat, de szörnyen nehéz elindítani. Na meg van sima .iso változat, amit csak a Spellforce - Shadow of the Phoenix kiegészítõvel együtt tudsz használni.
Ajánlom a #1564-es hozzászólás tanulmányozását.
Szedd le a kodek csomagodat. Néhány kodek pack-nél jelentkeznek ezek a problémák. Vagy ne rakj fel kodek csomagot, hanem egyesével telepítsd az éppen szükséges kodeket, vagy használj megbízható csomagot.
pl.: KLite
pl.: KLite
Ezt inkább priviben......
privi ment....
privi ment....
Hellosztok!
Tud valaki olyan oldalt, vagy ftp-és helyet ahonnan le tudom szedni a SpellForce
Breath of Winter kiegészítõjét, méghozzá .bin-es változatban.
Nagyon kellene...
Elõre is köszi!
Tud valaki olyan oldalt, vagy ftp-és helyet ahonnan le tudom szedni a SpellForce
Breath of Winter kiegészítõjét, méghozzá .bin-es változatban.
Nagyon kellene...
Elõre is köszi!
Segitség!!!!
A Breath of Winter Firefangs pályáján hogy lehet továbbjutni???
Akármit csinálok ezek a szemetek csak egyre jönnek......
Kérlek segitsetek....A guta üt meg mert egyébként csúcs ez a játék.<#violent>#violent>
A Breath of Winter Firefangs pályáján hogy lehet továbbjutni???
Akármit csinálok ezek a szemetek csak egyre jönnek......
Kérlek segitsetek....A guta üt meg mert egyébként csúcs ez a játék.<#violent>#violent>
Valaki meg tudná mondani, hogy a Shadow of the Phoenixben, hogy kell tovább menni a Darkwind Keep-tõl a Dark Jungel-be. Mert nekem valahogy nem nyitja ki a kaput a Sha-k utolsó táboránál. <#falbav>#falbav>
Empire Earth-nél és Spellforce-nél nem jön be a játék monitoron csak hangot! Mindent csináltam, driver csere, direktX csere, peccseltem'. De mind hiába, vki tud vmit esetleg? Köszönet elõre😊
Fákjúal!
Hello
Végre megkaptam a BOW-t sikerült is feltelepiteni,de elinditani nem.
Állandóan a cd-t kéri.....Nincs ehhez valami crack???
Ha valaki tud kérem segitsen,mert még nagyon kezdõ vagyok!
Elõre is köszi....
Végre megkaptam a BOW-t sikerült is feltelepiteni,de elinditani nem.
Állandóan a cd-t kéri.....Nincs ehhez valami crack???
Ha valaki tud kérem segitsen,mert még nagyon kezdõ vagyok!
Elõre is köszi....
Én pont odaírtam, hogy nem indítottam el a játékot addig, amíg mindent fel nem tettem. Ezért nem kellett törölnöm a registrybõl semmit.
Ha én elindítottam az alapjátékot, már hiába töröltem ki a registrybõl a kódot, akkor sem volt hajlandó utána feltelepülni semmi.
Ha én elindítottam az alapjátékot, már hiába töröltem ki a registrybõl a kódot, akkor sem volt hajlandó utána feltelepülni semmi.
Megoldodott! 😊
Csak a blindewrite-os verzio nem akart mukodni. Beszereztem a bin-est es megy szepen! 😊
Csak a blindewrite-os verzio nem akart mukodni. Beszereztem a bin-est es megy szepen! 😊
Köszi!Végül megcsináltam az 1.03-as patch nélkül is.Elõször felraktam az 1.05-öst,majd a 1.11-est.
A leírásodból annyi hiányzott,h az alap játék installálása után el kell indítani a játékot,beírni a kódot,majd törölni a registrybõl.Nekem ezek nélkül nem ment...
Most már jó minden.<#vigyor3>#vigyor3>
A leírásodból annyi hiányzott,h az alap játék installálása után el kell indítani a játékot,beírni a kódot,majd törölni a registrybõl.Nekem ezek nélkül nem ment...
Most már jó minden.<#vigyor3>#vigyor3>
ftp.axelero.hu
username:quante73
pass:baby27
Itt a spellforce alkönyvtárban megtalálod az 1.03-ast. Sõtt itt van az 1.11-es patc+crack is. Az 1.11-esbõl csak a patch kell a wsock32.dll semmiképpen sem kell.
username:quante73
pass:baby27
Itt a spellforce alkönyvtárban megtalálod az 1.03-ast. Sõtt itt van az 1.11-es patc+crack is. Az 1.11-esbõl csak a patch kell a wsock32.dll semmiképpen sem kell.
Az 1.03-as és az 1.05-ös patch-eket honnan lehet letölteni?Én nem találom sehol.
Mik a tapasztalatotok, milyen karakterrel a legjobb végigvinni. Én 3-al is belevágtam már (nehéz harcos, nyilazós, earth mágus). Ezeken kívül is van még lehetõség. Jó lenne azzal a karakterrel végig vinni, amelyik a leghasznosabb lesz. Egy tápos harcos, esetleg a távolsági fegyverek mestere, vagy egy jó kis tápos mágus aki hátulról varázsolgat? Na és mágusból négy féle is van. Nem tudok igazából dönteni.
Mik a tapasztalataitok?
Mik a tapasztalataitok?
Nekem is volt hasonló hibaüzenetem.
Én szeretek minden cd képfile-ból (pl. bin, cue) iso-t készíteni. Így általában 100-150 megával kisebb állományt kapok és simán használható. Az alap két cd-bõl is iso-t csináltam és szépen mûködik, az elsõ kieg (Breath of Winter) BWC klónjából - ami több mint 800 mega - is ISO-t csináltam, így kapva egy 640 megás állományt és természetesen tökéletesen mûködik. A 2. kiegészítõ két bin, cue állományából is iso-t csináltam. Feltelepíteni sikerült is, de indításkor kéri az eredeti cd-t. Nos amikor az ISO-t mountoltam be neki a daemon tools-al akkor írta ki nekem ezt a hibaüzenetet amit neked is. Viszont amikor be mountoltam neki az elsõ cd bin, cue állományát akkor már simán elindult.
Én szeretek minden cd képfile-ból (pl. bin, cue) iso-t készíteni. Így általában 100-150 megával kisebb állományt kapok és simán használható. Az alap két cd-bõl is iso-t csináltam és szépen mûködik, az elsõ kieg (Breath of Winter) BWC klónjából - ami több mint 800 mega - is ISO-t csináltam, így kapva egy 640 megás állományt és természetesen tökéletesen mûködik. A 2. kiegészítõ két bin, cue állományából is iso-t csináltam. Feltelepíteni sikerült is, de indításkor kéri az eredeti cd-t. Nos amikor az ISO-t mountoltam be neki a daemon tools-al akkor írta ki nekem ezt a hibaüzenetet amit neked is. Viszont amikor be mountoltam neki az elsõ cd bin, cue állományát akkor már simán elindult.
Nekem meg mindig ez van:
"Error while verifying the CD. This problem can occur on older CDROM-drives. PLease run the CD support tool from the startmenu and check the ReadME file on the topic "Electronic CDKey" "
Szepen felmegy minden el is indulna a jatek tolt egy darabig majd kiirja ezt... Mar kezdek letenni rola, hogy mukodni fog, pedig nagyon jo ez a jatek 😞
Csak nekem volt ilyen hibauzenetem? Masnak nem?
"Error while verifying the CD. This problem can occur on older CDROM-drives. PLease run the CD support tool from the startmenu and check the ReadME file on the topic "Electronic CDKey" "
Szepen felmegy minden el is indulna a jatek tolt egy darabig majd kiirja ezt... Mar kezdek letenni rola, hogy mukodni fog, pedig nagyon jo ez a jatek 😞
Csak nekem volt ilyen hibauzenetem? Masnak nem?
Na megvagyok.
Sikerült feltennem.A baj az volt,hogy ugy döntööt az 1x használt dvd-m hogy egyszer csak crc-s lesz rajta a 2es cd iso-ja.Nemtom mitöl,mert itt volt a többi cd között ,és hozzá sem nyultam azon kivül,hogy felvittem haverhoz,és ö ott lehuzta az iso-t rola.itthon meg még másolni sem birtam😄
Sikerült feltennem.A baj az volt,hogy ugy döntööt az 1x használt dvd-m hogy egyszer csak crc-s lesz rajta a 2es cd iso-ja.Nemtom mitöl,mert itt volt a többi cd között ,és hozzá sem nyultam azon kivül,hogy felvittem haverhoz,és ö ott lehuzta az iso-t rola.itthon meg még másolni sem birtam😄
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Nekem olyan problémám lenne, hogy a játékot végre sikerült felraknom kiegészítõkkel együtt csak... mikor a Shadow of the Phoenix-be az elsõ pályán elérek a városba és bejön az elsõ video és azt befejezi kifagy az egész nem tudok semmit csinálni vele.. valami ötlet???
Kösz!Kipróbálom...<#vigyor3>#vigyor3>
Leírom én is hogyan sikerült elindítanom:
1. Feltelepítettem az eredeti Spellforce - Order of Dawn (FLT verzió)
2. A mappában letöröltem az összes file-t kivéve a spellforce.dat-ot, amit átneveztem spellforce.exe-re.
3. Telepítettem az 1.03-as patchet, majd az 1.05-ös patch-et, majd az 1.11-es patch-et.
4. Ezután feltelepítettem a Spellforce - Breath of Winter-t. Nekem BWclone verzió van meg, de nem írtam ki cd-re, hanem simán be mountoltam daemon toolsal és feltelepítettem. A telepítés legvégén kérte, hogy tegyem be az eredeti cd-t, de nem foglalkoztam vele.
5. Ezután telepítettem a Spellforce - Shadow of the Phoenix-et. A crack könytrár tartalmát bemásoltam a megadott helyre.
Csak ezután indítottam el a játékot és adtam meg a serialt. Fontos, hogy csak a legvégén próbáljuk elindítani a játokot, közben semmiképpen. Amikor feltelepítettük a Spellforce - Shadow of the Phoenix-et, feltétlenül mountoljuk be a daemon toolsal az 1. cd-t, mert különben keresi az eredeti cd-t.
Ezután mindhárom küldetés tökéletesen játszható (Order of Dawn, Breath of Winter, Shadow of the Phoenix)
1. Feltelepítettem az eredeti Spellforce - Order of Dawn (FLT verzió)
2. A mappában letöröltem az összes file-t kivéve a spellforce.dat-ot, amit átneveztem spellforce.exe-re.
3. Telepítettem az 1.03-as patchet, majd az 1.05-ös patch-et, majd az 1.11-es patch-et.
4. Ezután feltelepítettem a Spellforce - Breath of Winter-t. Nekem BWclone verzió van meg, de nem írtam ki cd-re, hanem simán be mountoltam daemon toolsal és feltelepítettem. A telepítés legvégén kérte, hogy tegyem be az eredeti cd-t, de nem foglalkoztam vele.
5. Ezután telepítettem a Spellforce - Shadow of the Phoenix-et. A crack könytrár tartalmát bemásoltam a megadott helyre.
Csak ezután indítottam el a játékot és adtam meg a serialt. Fontos, hogy csak a legvégén próbáljuk elindítani a játokot, közben semmiképpen. Amikor feltelepítettük a Spellforce - Shadow of the Phoenix-et, feltétlenül mountoljuk be a daemon toolsal az 1. cd-t, mert különben keresi az eredeti cd-t.
Ezután mindhárom küldetés tökéletesen játszható (Order of Dawn, Breath of Winter, Shadow of the Phoenix)
Hi!
Olyan cd key kellene nekem, amivel az 1.11-es patch-et fel tudom rakni!
A mellékelt FAiRLiGHT-os serial nem jó...
Olyan cd key kellene nekem, amivel az 1.11-es patch-et fel tudom rakni!
A mellékelt FAiRLiGHT-os serial nem jó...
Nekem valamitöl nem megy😞
sajna nemtom már milyen verzioju az alap spellforce-m,de tuti nem clone cd.és a phonix sem az.
letöröltem az exe-t.
átneveztem a datot.
kitöröltem az install.log-bol a dat-os sort.
ezután el is indul a telepités szépen,de miután kéri a 2es cd-t beteszem ,és az egyik fájlnál porrá fagy az egész install,és nemtom mitöl😞
valakinek nincs 5lete rá?
sajna nemtom már milyen verzioju az alap spellforce-m,de tuti nem clone cd.és a phonix sem az.
letöröltem az exe-t.
átneveztem a datot.
kitöröltem az install.log-bol a dat-os sort.
ezután el is indul a telepités szépen,de miután kéri a 2es cd-t beteszem ,és az egyik fájlnál porrá fagy az egész install,és nemtom mitöl😞
valakinek nincs 5lete rá?
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Köszi szépen!
Akkor újra nekikezdek, úgy ahogy írtad, remélem lesz valami belõle.
A Breath of Winter nálam kimaradt... akkor leszedem azt is mert most látom, hogy van angol verziója, pedig az nforcen nem is láttam.
Akkor újra nekikezdek, úgy ahogy írtad, remélem lesz valami belõle.
A Breath of Winter nálam kimaradt... akkor leszedem azt is mert most látom, hogy van angol verziója, pedig az nforcen nem is láttam.
1) Installed FLT release of Spellforce - Order of Dawn
2) Go to the spellforce directory and delete spellforce.exe
3) Rename spellforce.dat to spellforce.exe
4) Open Install.log and remove the reference to spellforce.dat
5) Installed BWclone of Spellforce - Breath of Winter(ezt mindenképpen ki kell irni)Én egy Ujrairhato TDK-rol raktam fel
Ok. Finally the working recipe:
You will need (I used these, so this is Your cheklist as well):
- The image file. Grab it from here: ed2k://|file|040729-Spellforce.Breath.Of.Winter.English.BWClone- .tar|800324608|05324C531B24968C2799C90F10C90965|/
- Daemon tools 3.46. You know where to get it.
- Alcohol 120% 1.9.2.1705, from a warez store near You.
- TwinPeak 0.2 Homepage: http://kickme.to/blackcheck Direct link: http://burn-palast.copybase.ch/portal/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=9
How-to:
1. Extract the downloaded tar to rars, the rars to the image finally.
2. Mount the image in daemon-tools.
3. Start Alcohol, and the image making wizard within.
4. Select the drive with the image, set preset: "SecuROM NEW". Make sure it's not "SecuROM NEW 4x/5x". Maximum read speed is fine, leave it. Click next.
5. Select a drive where You have at least 2GBytes free space. Set the image format to CloneCD (and not MDS!) and click start.
6. Wait until ripping is done, then close Alcohol and unmount the image from Daemon tools.
7. Start TwinPeak. Click 'select CCD image', and select the image You just extracted. Click 'select BWA file' and select the BWA file from step 1. (sfaddon1.bwa, 27 652 bytes). Leave the other settings at default (15 and 710).
8. Click start, and then OK for the upcoming dialog. Wait until the image is done, and start Alcohol and the image burning wizard within.
9. Select the patched.ccd that TwinPeak created. Set preset: "SecuROM NEW". Make sure it's not "SecuROM NEW 4x/5x". Set write speed to 4X.
10. Insert blank media and start writing.
11. When done, disable Alcohol's Virtual drive completely, uninstall Daemon tools and all other disc emulators.
12. Restart computer and You are set. You have a working copy that works with v1.35 patch.
6) Installed BWclone of Spellforce - Shadow of the Phoenix(ezt Alcoholal bemountoltam és simmán ráment)
7) Copy crack
Start game and use CD-Key from new release info
9) Play. Game fully functional at Version 1.52
2) Go to the spellforce directory and delete spellforce.exe
3) Rename spellforce.dat to spellforce.exe
4) Open Install.log and remove the reference to spellforce.dat
5) Installed BWclone of Spellforce - Breath of Winter(ezt mindenképpen ki kell irni)Én egy Ujrairhato TDK-rol raktam fel
Ok. Finally the working recipe:
You will need (I used these, so this is Your cheklist as well):
- The image file. Grab it from here: ed2k://|file|040729-Spellforce.Breath.Of.Winter.English.BWClone-
- Daemon tools 3.46. You know where to get it.
- Alcohol 120% 1.9.2.1705, from a warez store near You.
- TwinPeak 0.2 Homepage: http://kickme.to/blackcheck Direct link: http://burn-palast.copybase.ch/portal/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=9
How-to:
1. Extract the downloaded tar to rars, the rars to the image finally.
2. Mount the image in daemon-tools.
3. Start Alcohol, and the image making wizard within.
4. Select the drive with the image, set preset: "SecuROM NEW". Make sure it's not "SecuROM NEW 4x/5x". Maximum read speed is fine, leave it. Click next.
5. Select a drive where You have at least 2GBytes free space. Set the image format to CloneCD (and not MDS!) and click start.
6. Wait until ripping is done, then close Alcohol and unmount the image from Daemon tools.
7. Start TwinPeak. Click 'select CCD image', and select the image You just extracted. Click 'select BWA file' and select the BWA file from step 1. (sfaddon1.bwa, 27 652 bytes). Leave the other settings at default (15 and 710).
8. Click start, and then OK for the upcoming dialog. Wait until the image is done, and start Alcohol and the image burning wizard within.
9. Select the patched.ccd that TwinPeak created. Set preset: "SecuROM NEW". Make sure it's not "SecuROM NEW 4x/5x". Set write speed to 4X.
10. Insert blank media and start writing.
11. When done, disable Alcohol's Virtual drive completely, uninstall Daemon tools and all other disc emulators.
12. Restart computer and You are set. You have a working copy that works with v1.35 patch.
6) Installed BWclone of Spellforce - Shadow of the Phoenix(ezt Alcoholal bemountoltam és simmán ráment)
7) Copy crack
Start game and use CD-Key from new release info
9) Play. Game fully functional at Version 1.52
2 napig birtam idegekkel-pedig az elején nagyon tetszett,sajna nekem ez a z elsõ stratégiai játékom tk az rpg elemek miatt kezdtem el.Nekem rohadt nehéznek tünt az 1 . igazi hadjárat cheat-eltem orba-szájba szivás volt a vége.Persze ez engem ,nem a játékot minõsiti.Valszeg nem vagyok vmi nagy stratéga..Sajnáltam ,de inkább uninstall.Remálem a 2-es noob-oknak is játszahó lesz=)
Sziasztok! Már teljesen kész vagyok! 😞
Hogy a búbanatba lehet ezt a kieget (Phoenix) elinditani? Valakinek sikerült? Igy tettem fel-
order of dawn,
fajl torles- dat-ot exere
1.05 patch, 1.10 patch
kieg
Minden felment szepen, de amikor inditom a gamet ezt irja ki:
Error while verifying the CD. This problem can occur on older CDROM-drives. PLease run the CD support tool from the startmenu and check the ReadME file on the topic "Electronic CDKey".
Erre meg infokat akar kuldeni a Jowood-nak, ami mundjuk nem hianyzik...
Sikerult valakinek ezt megoldani?
Hogy a búbanatba lehet ezt a kieget (Phoenix) elinditani? Valakinek sikerült? Igy tettem fel-
order of dawn,
fajl torles- dat-ot exere
1.05 patch, 1.10 patch
kieg
Minden felment szepen, de amikor inditom a gamet ezt irja ki:
Error while verifying the CD. This problem can occur on older CDROM-drives. PLease run the CD support tool from the startmenu and check the ReadME file on the topic "Electronic CDKey".
Erre meg infokat akar kuldeni a Jowood-nak, ami mundjuk nem hianyzik...
Sikerult valakinek ezt megoldani?
hali!
Valaki tud beszerzést eredeti kiegehez??
Köcc
Valaki tud beszerzést eredeti kiegehez??
Köcc
A Sharrowdale pályán járok.