2504
  • kadoc
    axon: ez az a pálya, ahol a végén whorim táborát kell lepusztítanod ahhoz, hogy ryovis runáját megtaláld a hullájában?! mert ha igen, akkor a mellékküldetés a maszkosnál azért nem tűnik el, mivel elméletileg ő arra kér meg téged, hogy van egy goblin tábor fent a hegytetőn, ahol rabul ejtették az ő kereskedőjét értékes cuccokkal, a feladatod kiszabadítani őt, nah most kapsz tőle egy "nyers runát", ami ha kinyírod a nagyobbik goblint, akkor megtalálod az "eszenciáját" a hullájában, és a nyers runából automatikusan a karaktered egy "goblin alvó runát" fog mixelni, amit a maszkos aktivál némi kis abrakadabra varázslattal neked .. szóval a lényeg a lényeg, hogy azért nem tűnik el a küldetés, mert még legalább 4 v. 5 ilyen abrakadabrát fog később csinálni, amint haladsz előre a sztoriban.. pl.: blade minion, bladeweaver, blade princeps, kyra (nyilas elf), shan alduir asszem (22-es szintű dark elf warlock) runáit is el kell vinned hozzá..
  • kadoc
    asszem arra gondolsz, hogy grim mondja, hogy idézd meg a két összegyüjtött 9-es szintű runaharcost, ryovis meg nemtom ki a másik .. jah, az első pályára kell menned, és a még zárt kaputól - ahol az elfek állnak - nem messze levő oltárnál kell őket megidézni.. utánna lefele menned ahol van az a kis tábor is, ott kapsz még pár emberkét segítségként.. aztán mehecc elfeket nyírbálni..
    u.i.: nekem nem volt problémám a megidézéssel..
  • kadoc
    upsz semmi, már látom h írtál.. sorry :D én is vakcsi vaok :D muhahaha
  • kadoc
    farlorn reménységében, a térkép közepén van egy monument, körbevéve sziklákkal, két szorosnál lehet megközelíteni, egyik felől van egy kisebb ember tábor őrtornyokkal, másik oldalon van az a bizonyos szikla ami alatt ott van a "kristály"..
  • dolfy #1780
    Megtaláltam! Hogy lehettem ennyire vak???? Köszi a segítséget!
  • Axon
    Úgy látszik bugos a BoW.
    Most csináltam meg a mocsaras pályát (ez a 3. pálya). A végén az állarcosnak kellett vinni a talált tárgyakat. Ez egy melléküldi. Odavittem, örült neki. A küldetés naplóban a melléküldetés minden lépcsője szürke lett, tehát teljesítve, de nem tünt el a melléküldetés! Na ez már szokatlan. Ezután vissza kell menni (pálya neve nem jut eszembe) az alap pályára és ott a hős monumentumnál meg kell idézni két hőst. Mikor visszamegyek, akkor az egyik velem jövő karakter mondja is, hogy idézzek meg két hőst a hős monumentumnál. Na most jön a bug. Nem tudok ráklikkelni a hősmonumentumra! Hiába klikkelek rá, olyan mintha nem is lenne ott semmi. Szóval nem tudom kijelölni. Na itt el is akadtam.
  • Lavey
    Kadok!

Melyik orc tábornál van ez a totem?
  • kadoc
    talán nem ártana azt a bizonyos "karakter szerkesztő" programot megosztani velünk, mivel több szem, többet lát, több próbálkozó, több....szerencsével jár netán..
    bár én már nagyon sok trükköt megcsináltam - stat pontokat szerkesztettem, egszer sikerült a gyorsaságot is és ellenállásokat megnövelni, úgynevezett 0-ás szintet követelő (no level restriction) tárgyakat csempészni az invertory-ba stb - és hát őszintén szólva kétlem, hogy lenne a spellforce-hoz egy ilyen progi, már csak azért is, mert nem diablo2 jellege van, tehát a tapasztalat pontokat nagyon szigorúan kezeli a játék-> nem tudsz nagyon 3-4 szintnél többet lépni egy pályán, mint ahogy gondolom azt már észre is vetted esetleg.. nemhinném, hogy csak úgy tudsz vele szerkeszteni egy kb. 28-as szintű karit a semmiből.. de azért kíváncsian várom/várjuk a visszajelzést..
  • kadoc
    Farlorn's Hope-ban azt a bizonyos kristályt az orc táborodtól egy köpésra találod, csodálom még nem vetted észre azt a nagy szikla szerű totemet, hogy amikor az egeret ráviszed akkor ilyen kék körrel jelöli.. nah az alatt van a kristály, szóval klikk a hatalmas kőre, és légy óvatos, mert egy 20-21-es szintü jég-elementál fog kiugrani..
  • dolfy #1775
    ?
  • dolfy #1774
    Sziasztok!
    Farlon reménységében vagyok és az ősz töredékét keresem. Azt mondja Elwen, hogy valami kiégett fák közelében helyezte el a töredéket. Már bejártam az egész pályát de biztos elkerülte a figyelmemet. Nem találom sehol vagy lehet, hogy nem is ezen a pályán van? Ja meg valami őrről is beszél akit megidézett és ez vigyáz a töredékre. Jó lenne ha megtalálnám mert addig nem akarnék továbbmenni!
  • xem
    Hali találtam 1 kari fejlesztő progit, mert eltoltam a fejlesztését. Hogy lehet használni? Mert van 1 17. szintű könnyű páncélosom s Arma páncéljához nehéz páncél képzetség kell. Tudna valaki segíteni hogy hogyan kell a karaktert módosítani, hogy működni is tudjon? Előre is kösz a segítséget.
  • evil 007
    köszi:D
  • kadoc
    http://www.spellforce.timba.biz/elso.htm ott pedig a küldetések.. sok sikert.. jó játékot
  • evil 007
    az order of dawn-hoz
  • kadoc
    melyik részéhez? order of dawn , breath of winter, v. a shadow of the phoenix-hez?
  • evil 007
    a játékhoz valahonnan le lehet tölteni a végigjátszását??????????
  • kadoc
    ez a sop eccerűen hihetetlen, annyira ütős fegyverek vannak, persze egyikse large blunt egykezes.. miért is lenne, tőr, 19-es képzettségi szinten lehet használni 20-28 sebzés, 118%, death hatással.. ehh.. asszem kipróbálom a piercing heavy armoros karim, hiszen nekivaló fegyver akad, lásd: 16-os képzettségi szinthez találtam már 44-55-ös sebzésű 85%-os dárda szerű fegyvert, most azzal tarolnék, hiszen az eddig talált egyik legerősebb fegyver, simán nyomok majd 300-400-as sebzést normálon
    a nehéz lovagommal megyek, hát 200 felett van a sebzése, a bajom az, hogy még az alacsonyabb szintű 28-30-as csontikat se találja el 4-ből 4-szer, jó ha 3-szor megcsapom őket, igaz az elég nekik, dehát akkor is .. volt egy felesleges támadási köröm.. varázslók tényleg hasznosak lennének, de csak ha van mellette egy ilyen nehéz lovag, mint az enyém aki előrerohan és odacsal mindenkit, 3600-as életem van 43-as szinten, nem a legállatabb cuccokkal, csak amit találtam..
  • Axon
    Mikor először loptam el a vérbükk kövecskéjét nekem támadt és én leáltam vele harcolni. Sikerült lenyomnom, de csak egy hajszálnyi életem maradt, mondhatni szerencsém volt. A hősöm természetesen egyedül volt.
    Azt én is észrevettem, hogy a lassúbb fegyverek pontosabbak. Most egy könnyű páncélzatú karival vagyok, nagyon gyors fegyverekkel és hihetetlenül idegesítő, hogy rengetegszer nem sebez.
  • kadoc
    jah egy tanács, ha vki most kezdené szerintem varázslóval menjen, naon hasznos lesz az area spell .. muhahah elemental mage-k rlzz!!! :p
  • kadoc
    nagyon tömör ütős ez a SoP nem tudom abbahagyni, már 22 órája megállás nélkül játszom és kiesnek a szemeim mert még nem aludtam .. muhahaha.. naon coollll
  • kadoc
    jujjj jujjj.. megtaláltam ezt a kis hamis SoP-ot én is, most tart perpé a 30. zip-nél az első cd-nél.. jujj jujjj de durva hurréééjjjj :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • kadoc
    nah béfejeztem eztet a süket BoW-t.. annyira a vége nem volt gagyi.. a legjobban egyértelműen a törpös pályák jöttek be.. mint pl a leguccsó is ilyen
    azt a rohamot, amit ezek a dög sárkányok meg jegesmacik levágtak a végén ... bahh.. naon lol volt :p mégjó, hogy egy 70 fős seregem ott állt, a hősömnek mert 2000-res élete!!! meg az 5 szuper rúna harcos mind, 23-as szint felett (illusion hasznos, mert a sok hülye maci megrohamozta a fantomokat, addig gyógyítottam a rászorulókat, a blade princeps tarolt az apróbb szörnyeknél, a két nehézfegyveres törte a csontot, a nyilasom szép sebzést vitt be true shoting-gal)..
    ennyiből pozitív a játék, meg, hogy végre 30-as szinten fejeztem be a játékot.. bár már úgy mentem az uccsó pályára, hogy egy pici egység kell és megvan a 30-as szint, szóval szerintem ez a végtelen sárkánymező, meg az utolsó maciroham igencsak megnyomott volna még exp-vel, hogyha lehetett volna :p szószerint mentek a macik a málnásba, amikor osztottam őket jobbra-balra a hősömmel..
    eddig ahányszor játszottam az order of dawn-nal mindig 27-28 körül már befejeztem.. pedig ott még a 32-es szintet is el lehet érni..itt már nem
    apropó, SoP-ot melyik warez-ről szerezted/szereztétek meg?!
    B.U.É.K !!
  • kadoc
    vki harcoltatott már saját titánokat egymás ellen?! én tegnap egymásnak eresztettem az elf titánomat az orc titánomnak és meglepődtem a végeredményen..
    az orc titán dexteritisebb, többször talált célba, ugyan jóval alacsonyabb sebzést okozva, míg az elf titán ritkábban, de magasabb sebzéssel ütötte az orcot, aki a végén menekülőre fogta a dolgot és elsétált onnan..
    14-es szintűek voltak, az orc titán 7-12-es intervallumban sebezete az elfet, míg az elf 10-16 között.. nagyon fej-fej mellett haladtak és tényleg csak minimális volt a különbség, szóval lehet, hogy csak szerencsével nyert az elfem
    kicsit csalódtam az orc-ban mert aszittem erősebb lesz - a hallottak alapján - de szerintem erőben akkor is a troll titán az erősebb, majd a törp titán, aki viszont nem mindig akar célt találni
  • kadoc
    pengék muhaha :p majd mikor a BoW-ban vezethetsz hősként blade minion-t, bladeweaver-t, meg blade princeps-et.. muhaha kicsit lassúnak tünnek nekem, dehát ilyen a 100%-on történő harc :p amugy az agi meg a dex kicsit alacsony, dehát ez van, ha a többi pontot a str-re és stra-ra nyomják.. a védelmük azért nemrossz, 150,250,350-es AC tyűűha :p
    az védelmi tornyuk.. hát nem olyan satnya szó mi szó :p bár szerintem ha birtokolhatnál penge fajt, akkor szerintem nem kapnál ilyen erős tornyokat, hanem vmi lebutított fajtát .. lást például, hogy az elfek titánja se egy tökös vérbükk, mint aki szétcsapja a tornyokat - sőt tégedis, hogyha ellopod a drága, féltet, zöld kövecskéjét-, hanem vmi vénecske cseresznyefa
    amugy most indulok először a BoW-ban az Abyss nevezetű pályára, pedig már 6 darab 26-28-as szintű karaktert játszottam el eddig, magyarul 6-szor kezdtem előről anélkül, hogy végigvittem volna és szinte az összes karakter ki van fejlesztve.. :p szánalmas :DDD egyik se teccik igazán, habár.. hm..amivel most megyek végre valahára nem az én 5letem, lényegében koppintottam vkiről :D -sorry axon - de nemrossz .. 28-as szintű még per pillanat, 80-as str, sta, 55-ös dex és agi értékek.. heavy armor, shield, blunt weapons 12-es szinten, 2-es szinten light combat arts a berserk és a blessing miatt..
    egykezes zúzófegyverem 22-28-as sebzésű, sajna lassúcska 80%-os.. dehát a legendary ring of northman, adamantium armor, meg a frozen time ring és a stormbreaker shield ad némi plusszt így már elviselhetőbb.. aztán ott van a tarsojomban egy moonsilver warhammer 18-40-es sebzéssel (90%-os sebesség), de semmivel sem külömb az egykezesem sebzésénél..
    amúgy én úgy vettem észre - kérlek javítsatok ki ha tévedek v. hibás a megfigyelésem -, hogy minél gyorsabb a fegyver annál nagyobb a támadás elvétésének a lehetősége, mintha lassú fegyverrel biztosabban találná el a célt.. én így vettem észre, aztán lehet, hogy nem igaz ..

annak nagyon tudnék örülni és tudnám is értékelni, hogyha a spellforce 2-ben, ha elérnél egy bizonyos szintet harcosként, kaphatnál griff madarat, v. ilyesmit.. és akkor griff harcosként nyomulhatnál..durvás lenne..hihi álmodozom

viszont ami a legjobb lenne, ha lennének különböző hangok az avatar-hoz, meg változatosabb hajstílus, ruhakinézet és méginkább, ha lennének plussz ruhatárak, mint pl a cipő, kesztyű, nyakék..piercing -az uccsó csak vicc
  • Axon
    "u.i.: trollok titánja, dagatt, kicsit szőrös testű egyszemű óriás, bunkóssal a kezében"

Na így már beugrott :-)
    Készítettem is belőle egyszer, de akkor már nem is volt rá szükség, mert legyőztem az összes ellenséget, így nem is maradt meg bennem a figura.

Nagyjából egyet értek az értékeléseddel. Amit én nem vettem észre, hogy a törpök szintet lépnek. Ez fel sem tünt. A törp gyógyító tényleg nagyon gyenge, én alíg láttam gyógyítani.
    A sötét elfek védelmi épülete(i) - mivel itt kettő is van - magasan a legjobbak. 5-6 belőle megakaszt egy közepes rohamot is. Ennél jobb védelmi épülete már csak a pengéknek van, de az legyőzhetetlen :-(
  • kadoc
    1,hm.. kár hogy a nyilasok nem vmi hasznos avatar-ok a játékban saját célra, ha segítők között van egy 25-ös szintű az már tud aratni, hiszen ha jól számoltam akkor ők közel 500-as sebzést is képesek bevinni egyes lövésekkel.. kis szerencsével persze.. dehát esély van rá nem is kevés..
    hogyha van egy nyilas harcos mondjuk egy 12-20-as sebzésű nyíllal a kezében, kb. 75-80 erővel használva a true shot-ot és az elite marksman felszerelést a BoW-ból akkor van 30% esély rá, hogy ekkorákat sebezzen..

2, hát igen, igazat adok abban, hogy minden fajból van hasznos ..

elfeknél a gyógyítók tényleg naon ott vannak, főleg a druidák akik, ha jól emléxek akkor képesek aura of light-ot használni élőholtak ellen, v. aura of healing-et, de az utóbbiban már nem vagyok biztos..nah és persze a wintermage-ek, akik az ice burst-öt használják, hm.. 30-40 ilyen emberke komoly sérüléseket tud okozni az ellenségben (főleg ha erdős tájon harcolsz, nem is fogy a mannájuk, életüket visszatöltik erdőnél táborozva) .. titán az olyan so-so.. elmegy (aura of fast fight-ja van?!)
    a nyilász épületek aratnak, mivel végtelen fát tudnak készíteni az elfek, így kb. 1 óra alatt tökéletes, többszintű védelmi falat lehet ezekből felhúzni, szépen rendszerben kiépítve őket.. jah és a fagyasztó épületek is királyok.. szóval elfek-hez ennyit tudok hozzáfűzni -> 5-ből 6 csillag!!

embereknél a paladin-ok is ott vannak, a titán gagyi szentem.. white hand hasznos épület!! nyilász tornyok lassúak meg nem jól elhelyezhetőek.. a mentalist shockwave-ve kira tömegben használva :p 5-ből 5 csillag..

törpöket mint már montam imádom, kár, hogy a battle priest ilyen light-osan gyógyít elvétve.. és kár, hogy nincs védelmi épületük.. hiányolom.. 5-ből 4 csillag mivel szintet lépnek és erősödnek..

orc-oknál szeretem a fire master-t aki 3 ellenséget is tud sebezni fire burst-tel.. a dudások naon viccesek :D ilyen war cry hatást tudnak..dehát nem mindig hasznos, csak ha van sok spearman aki 3 ellenséget tud sebezni és ha még nagyobbat is sebez akkor durvás :p 5-ből 3 csillag..

trollokat tényleg ritkán lehet használni és még sokáig is tart kiépíteni velük egy ütős hadsereget, hiszen a champion-t kb. 1-1,5 percig készíti .. bahh =)
    de a stone thrower épület király, hatalmasat sebez.. 5-ből 4 csillag.. semmi gyógyító-egységük nincs sajna

és végül a sötét elfek, hát ők.. nem is tudom, sok sőt naon sok hasznos tulajdonságuk van, mégse naon szeretem őket, csak a védelmi épületeket, de azokat .. úristen 5-ből 6 csillagot adnék rá..
    tulajdonképpen az idegel bennük, hogy hamar elfogy a manna, ha aura of lifetap-et használnak, ha meghal a warlock akkor ilyen hülye gyenge pókká változik át -amitől én mérgezést várnék el, de még ilyent nem nagyon láttam-, vagy, hogy csak éjfélkor tudnak visszatérni a halálból, meg ez a sok gyenge csonti meg goblin amit támasztanak.. idegel.. bár a spectre hasznos jószág, de az is kimúlik egy idő után, ha meg nem ölik .. és a manna is kifogy.. pff..
    szóval a védelmi épületük miatt adnék nekik 4-et az 5 csillagból

u.i.: trollok titánja, dagatt, kicsit szőrös testű egyszemű óriás, bunkóssal a kezében
  • Axon
    Kedvenc fajom?
    Talán így most a sötét elfeket mondanám, de ez nem teljesen igaz. Igazi kedvenc fajom talán nincs is, hanem mindegyikből vannak kedvenceim.
    Sokáig az emberek voltak a kedvenceim, de ott a titánt nem volt túl használható, abszolult kedvencem a paladin volt. Az elfeknél a fagyasztós ijjász abszolult kedvenc volt, na meg itt több gyógyító egység is volt, felbecsülhetetlen értékűek. A törpéket nem szerettem, mert szinte minden egység közelharci egység volt, de a titánjuk szerintem az egyik legjobb. Az orkoknál egyértelműen a sámán a kedvenc a fájdalom varázslattal, de ott hatalmas arc a dobos, aki ész nélkül verni kezdi a dobokat harc közben. Jókat vigyorogtam rajta. Az ork titán a másik kedvenc titánom - a törp mellett - roppant használható volt a végtelen pengeáradat feltartására. A trollokat alíg lehetett használni, mivel 1-2 küldetésben lehetett őket termelni és akkor is volt mellettük másik faj. A trollok közül egyedül a kőhajítót építettem, remek távolsági egység. A troll titánra hirtelen nem is emlékszem.
    A sötét elfeknek erős közelharci egységeik vannak, a varázslóik pedig a legerősebbek (fájdalom varázslat, goblin idézés, csontváz feltámasztás, halál után is életre kelnek, szóval hihetetlenül hasznosak). A titánjuk viszont nem túl hasznos, az emberek titánjával tudnám egy lapon említeni.
  • Axon
    Akkor nagyjából jól vettem le a történet végét, mert én is hasonló következtetésre jutottam, csak nem találtam túl sok értelmét.

A Shadow of the Phoenix nekem warez verzióban van meg. Ha jól tudom sehol sem lehet megvásárolni. Nekem tökéletesen fut a warez verziójú Shadow of the Phoenix 1.52a patch-el és rátöltve a magyarítás, bár azt csak elindítottam és vagy 15-20 percet toltam a kíváncsiság kedvéért, mivel előtte még a BoW-ot végig akarom vinni.
    Az alapjátékot végig vittem, meg a BoW-ot is úgy harmadáig, de még egyszer sem fagyott, nem volt semmi problémám.
  • kadoc
    "Belekezdtem a BOW-ba. Hát elég gagyi az alapjáték precizen kidolgozott története után. Már a 3. pályán vagyok, de még mindig "nemtörténik" semmi. Szóval elég vacak" - egyetértek, ahogy visszagondolok az alapjátékra jóval élvezetesebbnek gondolom, mint ez a kiegészítőt.. nem igazán lehet táborozgatni.. túl gyors a menete, meg hát.. túl nagy a hangsúly a hülye "runa hero-zokon" .. alapjáték sokkal cool-abb, mégha nincs is annyi fegyver meg kacat benne..

u.i.: nektek melyik a kedvenc "fajotok"? én törp és troll
    törp: tud szintet lépni ha kinyír egy ellenfelet
    troll: hatalmas fizikai erővel rendelkezik és ha megszerez mindenféle "upgrade"-et az épületek révén akkor majdhogynem akkorát sebez mint a harcosom
  • kadoc
    hm.. baccus.. már a 6. karival állok shal dun-nál.. nincs kedvem tovább vinni :p van már szinte mindenféle keverék karim, de kezdek rájönni, hogy még mindig van amit soha nem próbáltam.. pajzsokat.. pff a legkézenfekvőbb.. hiszen azok is adnak nem is kevés bónuszt.. és most ha vesztek az ütés-gyorsaságból.. hm.. most nem 115-120%-kal harcolok hanem 100-105%-kal.. hm.. érdekes..
    a minap pedig írtam egy jó oldalas levélkét ide csomó minden hasznos dolgot akartam beletömöríteni, erre mivel 10 szmájlinál több volt benne nem engedte elküldeni és törlődött.. hát pff.. szivacs :p
  • kadoc
    a táborától lefele -déli irányban-, van egy hegy emelkedővel, némi élőhalottal megfűszerezve, a griffmadárkát meg egy "erősebbecske" csonti vigyázza, nem nagy szám a csonti szóval akár egyedül is le tudod gyakni.. písz :p
  • ponki
    Csá! Egy kis Segítség kellene! Azon a pályán vagyok, ahol egy fickónak kell megkeresni a páncélját, a kardját és a griffmadarát, hogy legyőzze Ismaelt. A páncél és a kard megvan, de hol van a madárka? Ha meg tudná valaki mondani, nagyon hálás lennék!
  • kadoc
    alapjáték vége az, hogy legyőződ ugyebár a soulforger-t betipegsz a kapun, ott vár az álruhás pasi - ő is Circle Mage -, aki nem más, mint Rohen fiatalkorában.. tehát ő nyírta ki saját magát korábban az egyik pályán, ha még emléxel rá.. visszamegy asszem a "convocation" előtti időkbe, hogy megváltoztassa a múltat, amiben "Te" - mármint a karaktered és az egész történet, amit végigjátszol a játékban - meg még sok más dolog sem létezik..
    lényegében a Breath of Winter sehogysem kapcsolódik hozzá, legalábbis én semmi kapcsolatot nem láttam a kettő története között, max annyit, hogy az egyik segítő NPC karakter, azt állítja, hogy korábban már küzdött "veled" egy hadjárat során.. ennyi kb.. honnan a csudából szerezted meg a Shadow of the Phoenix-et?????????????????????????? már nemtom hányszor kérdeztem meg itt, de még választ nem kaptam..
  • Axon
    Azt nem tudod lerombolni. Az utolsó előttá pályán pedig a vérbükk-öt kell odacsalni a védelmi épületekhez, az majd szétveri mindegyiket karcolás nélkül.
  • Axon
    Belekezdtem a BOW-ba. Hát elég gagyi az alapjáték precizen kidolgozott története után. Már a 3. pályán vagyok, de még mindig "nemtörténik" semmi. Szóval elég vacak. Egy könnyűpáncélos karakterrel vagyok és nehéz volt hozzászoknom a 29-es szintű nehézpáncélos lovagom után, hogy bizony könnyen meghalhatok. Gyorsan végigtolom és azután jöhet a SoP. Ott már újra mehetek a nehézpáncélos lovagommal.
  • Axon
    Végigtoltam az alapjátékot.
    A vége kicsit ködös, nem igazán értem.
    Valaki kifejtené bővebben?
  • Axon
    Elég sokat tököltem az utolsó előtti pályán mire rájöttem, hogy a vérbükkel kell lerombolni a penge tábor tornyait, pedig elég kézen fekvő volt.
    Utolsó pályán aztán van minden. Először a 3 gonosz faj-t lehet használni, aztán a három jót. Mondjuk simán le lehet verni a hőssel is a táborokat. Amin meglepődtem az, hogy a 15-ös szintű ember katonák simán lepofozzák a 18-22-es szintű pengéket.
    Most mentem át a harmadik részére a pályának ahol egy hős monomentum van. Itt sajnos abba kellett hagynom, pedig már nagyon kevés lehet hátra. Az animációban látszott a penge vezér, remélem azt is le lehet majd pofozni.
    Mondjuk eddig ment a hiszti minden npc-től, hogy a pengék mily rettenetes ellenfelek. Simán lepofozza őket a hősöm, sőt a termelt egységek is.
    Most 28-as szintű vagyok és már félig megvan a 29-es szint is, bár szerintem nem fog összegyűlni annyi XP-m a továbbiakban, hogy szintet ugorjon a hősöm.
    A 28-as szintől lehetne 12-es re növelni a tulajdonságokat, de sajnos az erő-t nem tudtam növelni a szükséges 80-as értékig, úgyhogy csak a következő szintlépésnél tudnám beállítani. Így valszeg nem tudom majd használni a jó kis 12 level pajzsomat a főellenség ellen.
  • Axon
    Én is pont most járok az utolsó előtti pályán. Most gyúrok egy sötét elf sereget, amivel megrohamozhatom a pálya közepén levő penge tábor tornyait, hiszen a tábor végén van az átjáró.
    27-es szintű vagyok és ezen a pályán ha türelmes vagyok, akkor felmehettem volna 28-as szintre, de én már nagyon kíváncsi vagyok a végére, ezért nem vártam, hanem lenyomtam az összes tábort még az elején. Pedig 28-as szintől lehet aktiválni a 12-es szintet a tulajdonságoknál. Nekem egyedül a pajzs tulajdonság miatt kellene, ami most 11-es szintű, mivel van még egy 12-es szintű pajzsom, amit használhatnék.
  • Bucser
    Másik a Thorns:) Volt hogy eltoltam Egy Defensive thornst a mobok közt bekapcsoltam az aura of healinget és vártam ők meg előbb utóbb meghaltak:) Kicsit rásegítettem és leütöttem a menekülőket:)