2504
  • kadoc
    amúgy a karaktert kijátszottam 8-as heavy combat arts, large blade weapon-szel farlorn reménységéig, anélkül, hogy dex-re és agi-re pontot raktam volna, így maradt csomó skill és stat pont, hogyha esetleg warlock-ra akarok váltani, ne kelljen előlről kezdeni a játékot :D
  • kadoc
    winace-szel csomagoltam, de zip formátumba, hogy biztosan ki tudd csomagolni..
    minden fájlt egy mappába, majd van 12 fájl z01, z02 .. kiterjesztéssel és egy pokolfajzat"proba.zip fájlod, arra jobb egérgomb, és kitömörítés.. nekem így kicsomagolja tökéletesen..
  • xem
    Nem, a karit hogyan csináltad, mert lehoztam csak még nem igazán hajlandó kicsomagolni.
  • kadoc
    arra gondolsz hogyan lehet erősebb segítőket becsempészni? :D
  • xem
    kadoc köszi, most töltöm lefele. Elárulod a műhely titkot?
  • kadoc
    elment a karakter, 4 mailben :D sok sikert..
  • xem
    Thx.
  • kadoc
    nah megvan, "tömörítettem" fájlba.. 4 mailben elment a karakter.. a dolog letudva.. reméljük műxik

u.i.: köszönet tomo-nak, aki józanul gondolkodva a legkézenfekvőbb dologra hívta fel a figyelmemet :D én vaok figyelmet-lenke
  • Axon
    Nem nagyon mertem beroncsolni a sötét elfek közzé, de van korábbi mentésem és lehet, hogy visszatöltöm és megyek xp-t gyűjteni :-)
  • tomo
    tomorito nem tudja tomoriteni a karakter filet? 7zip eleg hatekony tud lenni.
  • xem
    Kadoc: meg elégxem azzal is ha le írod hogyan kell megcsinálni. Szenvedni én is tudok.
  • kadoc
    xem: a gond az, hogy 5 megánál nagyobb levelet nem lehet elküldeni
    bakker olyan karaktert raktam neked össze bepislantanál.. backer..
    msn-ben valahogy lehet ilyent csinálni?
  • kadoc
    hm.. míg el nem felejtem, van egy kicsi orc tábor a "lepofozott elfek" tábora mellett, ha bemész oda, és beszélsz a vezetővel, ő elmondja, hogy a tesóját megőlte egy nagy mérgező "wumpus", amit elvileg te már korábbi pályán (ahol Dunhan kinyírta Jahnina-t és Jahnina-ból kiszabaduló szellem meg Dunhan-t) kinyírtál és a nyelvét a quest item-eknél megtalálod, ilyen 9-es szintű dög, akinek csomó kellemetlen hatása van, lásd: poison, suffocation, decay.. alattomos dögje.. nos ha kinyírtad ezt a dögöt, a nyelvét add oda ennek az orc-nak, ő majd ad egy jó adag tapasztalat pontot :p
  • kadoc
    miután lepofoztad az elfeket nem mentél át a másik kapuhoz némi sötét elfet gyilkolni?! :D nyomott volna pár szintet szerintem..
    jajj ott majd menekülhetsz az orc táborból, főleg ha lesz elég hús, amit a menekülők meg is esznek útnak indulnak az elf táborhoz, majd megérkezik az a kötsög Dracon, csupa 18-as szintű necromantákkal, akik észnélkül Spectre-ket fognak gyártani és lerombolják a táborod :D .. a többi poént nem lövöm le.. :p
  • Axon
    Megoldódott a problémám. Én annál a hős monumentnél akartam megidézni a két hőst, ahol engem megidéztek. Az a monument inaktív, de a pálya egy más részén van egy másik hős monument. Elkezdtem barangolni a pályán és véletlenül találtam rá, na akkor már beugrott, hogy itt is volt egy. Ez van amikor nem tud folyamatosan játszani az ember és néhány nap után már elfelejti a pályákat.
    Minenesetre lepofoztam az elfeket, majd megjöttek a sötét elfek. Átmentem a 4. pályára és itt bírtokba vettem az ork tábort. Aztán sajnos megint abba kellett hagynom. Már alíg várom, hogy folytathassam.
  • kadoc
    ehh.. hát remélem azért vmi kis hasznát veszítek h ide merészeltem tolni a pofám a fórumotokra.. :p elég sok időt vaok mostanság gépközelben, főként spellforce-szal kapcsolatosan, szóval ha bármifajta kérdésetek van .. akár a játékkal, akár vmi khm.. tárgycsempészéssel az invertory-ba (pl.: hogyan legyen még egy shadowpulse armor, v. 25-ös szintű segítőd szint-követelmény nélkül.. )akkor kérdezzetek nyugodtan.. :p
  • Faterx
    De előtte egy napig brühühü és +1 dob. cigi
  • kadoc
    akkor megoldódott a gondod faterx :D muhaha ..
  • Faterx
    Most jöttem meg bocs
    A munkást szégyenletesen elbambúltam
    Persze hogy cserélem azzal rontottam el, mivel ezt véletlenül nem cseréltem hanem csak eladtam
    most megyek a Hasadékban a monumenthez. A Mulandir feléhez még gyenge vagyok 20-as harcoskámmal...
  • kadoc
    faterx: nos? be volt rakva az orc-munkás runája a runatáblába? :D v. kivetted vmikor, hogy majd egy magasabb szintű munkást raksz a helyére? :D
  • kadoc
    axon: el is kell az extra szintlépés, hiszen ha továbbmész egy pályával, ezek a dark elfek már sokkal erősebbek lesznek, a leggyöszmencsebb, ami ráadásul ritkán is jön az 10-es szintű, az erősebbek rohamában meg lesz bőven 15-16-17-es szintű gyilkolódög szóval, az nem gond, hogyha megpróbálod a lehető legtöbb tapasztalatpontot kihozni midenhol .. a legjobb állásomnál 14,5 szinttel (19 órát ültem itt és gyógyítottam a hősöm miközben gyilkolta a segítőkkel ezen a kapun mértéktelenül kiáramló harocosokat)mentem ilyen dögök ellen, de ha 3-nál több varázsló jött velem szembe .. lehetetlenség volt túlélni.. 3x125-ös sebzés 10 másodperc alatt sok ilyen szint mellett :p ha már megvan az elf torony, amit a Tirganach-ból átmenő törp-pályán találsz meg, érdemes visszatérni és miközben termeled-vágod-felhasználód a fát, építs be minden bejárót átjárót ahol,ahogy csak tudssz, őrtornyokkal.. 3-4 szint meglesz hamar, ha van egy kis szerencséd és ügyes vagy..
  • kadoc
    xem, mondod a mailcímed? megpróbálom elküldeni ..
  • xem
    Kadoc a Freemail 25 MB-t
    az nem jó?
  • Axon
    Megfogadom a tipped. Már az Order of Dawn-ban is alkalmaztam ezt a módszert 2-3 alkalommal és jelentős szintlépéseket lehet így elérni.
  • Faterx
    Persze nem írtam de minden addig lelhető ork tervem meg van.
    Ill hú tényleg most viszagondolva lehet hogy pont munkáso nincs:)
    Köszi megnézem
  • kadoc
    nem lehet, hogy azért ugrik elő a runatábla, mert elfelejtettél véletlenül orc munkás runát behelyezni? .. több 5letem nincs, ilyen "bug"-gal még sosenem találkoztam :p
  • Faterx
    Örülök hogy örülsz
    Másrészt a gyárit nem akarom keverni wa**zzel, ezt tovább ne is feszegessük...

Viszont beleütköztem egy rohadt nagy bug(?)-ba!
    Farlom Reménysége, Ork momentumot nem tudom aktiválni, az ikonra mutatva egyből a Runatábla ugrik elő Azelőtt angolba nem volt ilyen gond. Újratöltöm stb ragaszkodik a Runatáblához. Vérnyomásom 1000. Micsináljak?
  • kadoc
    jah gondolom a két ember dunhan és ryowis :DDDDD gyengusz 9-es szintű harcosok, a goblin is az lesz, dehát legalább lesz két gyors tőre, meg 110%-on küzd alapban :p kezdésnek nem rossz, főleg ha gyógyítod őt, az egyik, imént említett hősök vmelyikével..
    axon: miután lenyomtad az elfeket, lenyílik egy kapu ahol Grim átment Fial Darg-gal Shal Dun-ba, özönlenek át KIFOGYHATATLAN MENNYISÉGBEN a 7-10-es szintű dark elfek, oda menj be és kezd el ölni őket (azért gyógyíttasd magad vkivel :p).. én kis szerencsével 13,5 szintig nyomtam fel ott magam :p
  • kadoc
    XEM, tucc vmi módot, hogy átküldjek egy khm.. 15 megás karaktert?
  • Axon
    Az álarcos segédjét sikerült megszabadítanom. Van egy goblin rúnám, meg van egy penge rúnám. Még a goblint sem tudnám megidézni, mert nem érte még el a szintem a kívánt értéket, a pengéről már nem is beszélve, mivel ahhoz meg jóval magassabb szintűnek kellene lennem. Csak ez a kettő kövem van, meg van két másik ember kövem, akiket már régóta meg tudok idézni.
  • xem
    Nehéz páncélos, boszorkány mester volna az ideális.
    Ami most van az egy könnyű konzerv, fehér mágiával, ill kis távolsági beütéssel 21-es szinten. Az OoD-nal, de elkezdtem a SoP ott is. Még szetemberben.
  • kadoc
    milyen karaktert szeretnél? és melyiken játszol? sima spellforce? v. a BoW?
  • xem
    Tévesen raktam a távolsági harc képzésre, ill a fehér mágiára. S így 8 skill pontot pazaroltam el. Ezt szeretném kijavítani. Újrakezdeni meg már nemigazán van türelmem.
  • kadoc
    xem, nem azért, hogy kötözködjek, de ez karakter tervező szerintem, és nem fejlesztő v. szerkesztő.. már korábban volt szerencsém ehhez a progihoz, de akkorse tuttam semmitse kezdeni vele, csakúgy mint most se, lehet, hogy most balféknek tűnök, de ebben azonkívül, hogy elosztod a pontokat .... hm..
  • xem
    spellforce.fw.hu itt megtalálhatjátok a kari fejlesztő progit.
  • kadoc
    örülök, hogy kedvet csináltam hozzá, én szinte megállás nélkül a BoW-t nyomom.. nagyon tetszik.. amit viszont nem értek, hogy mire gondoltál, azzal a kijelentéssel, hogy "nem szeretném keverni a dolgokat"?!
  • Faterx
    most hogy így olvasgatlak kedvet csináltál egy kicsit a BoW-nak...
    viszont ha origben van meg az alap és a BoW, nem szeretném keverni a dolgokat
  • kadoc
    karakterszint a BoW-ban is max. 3o-as szint, de hát jobb cuccok vannak és azért nem árt végigvinni azt sem, hiszen szerintem nagyon jó átvezető az alap és a SoP között.. tulajdonképpen megmutatja, hogy miből mit hogyan.. kezdetleges set tárgyak, újfajta runaharcosok stb.. mellesleg.. el kell hogy mondjam, hogy leálltam egy idő után - mikor elértem a 47-es szintet és túljutottam a Clockworks Crypt-en- a SoP-ban.. itt a közepénél már nem igazán tetszik, tulajdonképpen azért sem, mert alig van info mit kihez kell vinni, és utazgathacc össze vissza, hogy kövesd a cselekményt..
    így én azt a tanulságot vontam le, hogy BoW-t nyomom, amíg ki nem jön a Spellforce 2.. azthiszem "szerelmese lettem" a téli hangulatnak és hát a sárkányok meg a jegesmacik a végén nagyon ott vannak a toppon!!! az eleje nem valami kira, mivelhogy mikor én vagyok kb 12-13-as szintet rohannak felém tucatjával ezek a mocsok Shal Dun-ból érkező dark elf-ek, akiknek a varázslója nyomja észnélkül a 125-ös sebzést adó death spelleket.. nah most 13-as szinten nincs semmi cucc ami segíthetne akár csak 1 ilyent is kivédeni.. szóval ebből megértelek mcw.. de amúgy.. már korábban írtam, hogy 6 karaktert fejlesztettem ki a BoW-ban 25-28-as szintig, 2-szer már csont végigvittem minden alküldetést és persze a főküldeséket.. és most kezdtem harmadszor újra .. szerintem vegyél erőt magadon és adj egy kis időt, hogy belegyere ebbe az újabb stílusba.. úgyértem.. a SoP-ban merőben másfajta élményt fox találni.. már ha találsz.. mert nekem az elején marha érdekes volt, de a végére nem lett nagy eresztés szóval kb. a felénél megálltam.. félretettem későbbre..
    hogy a kérdésedre válaszoljak, nyugodj bele, Magyarországon nem fogod megkapni a Shadow of the Phoenix-et origiban egyetlenegy boltban sem, semmilyen online-shopnál sem.. legközelebbi hely, ahol kapható a SoP origiban, Ausztria, Németország és Anglia - ezekről tudok biztosan itt Európában.. de ha megrendeled akár németből v. az osztrákoktól is, nemhiszem, hogy a postaköltséget megúszod egy tizesből akár.. duplája lesz a játéknak min.
    viszont warez-oldalról le tudod szedni kb. 16o forintos sms-ért .. és tökéletesen fog futni, csakúgy mint pl nálam is.. ha gondolod üzenj, adok egy címet ahol fenn vann, v. akár magad is megkeresheted..
  • Faterx
    Nekem a BoW annyira nem jött be, hogy a 4. küldinél abbahagytam és újrakezdtem az alapot...
    A Főnixet szeteném megvenni, csak nem tudom hol? orig
  • McW
    Sziasztok! Most vittem végig az OoD-t. Kérdésem az lenne, hogy érdemes-e nekikezdenem a BoW-nek vagy inkább importáljam a karakterem a Főnixes kiegbe és azt nyomjam? Olvasgattam a fórumot és többen mondták hogy a BoW nem egy nagy szám, viszont lehet jobb karaktert fejleszteni jobb cuccokkal mint az alapjátékban, nem?