Gangland
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi
Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000
grafikája kb olyan mint a simsnek csak picit távolabbról, a játékmenet pedig olyan mint a Cold Zero-ban
hát én nem sok játékot törlök le rögtön... de ez megérdemelte

A játék egyébként ígéretesnek tûnik...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Benne van NFO - ban : Ha cd - rõl akarod nyomatni, csak küsõ olvasóval (USB SCSI)fog menni.Ha mountolod, akkor meg le kell húzni alaplapról az összes IDE CD/DVD devicet. Vmi. újfajta védelem, még nem sikerált kiiktatni...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
(#18) Hol van egy LOTTO szelvény???!!! 
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
nekem nagyon nem teccik ez a game, de hát izlések és pofonok...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Most hog ymegnéztem a videót, egybõl kedvet kaptam a 2-höz, asszem megvan a hétvégi programom 😊)
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.