Gangland

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pianista
rá kell kattintani az autóra, és onnantól a nyilakkal irányítod.

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Waterhorse
Valaki meg tudná mondani mivel irányítom az autót? mert nem reagál semmire, beszállnak az ürgék és nem indul se egérre, se semmilyen bilenytûre csak ott áll.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Pianista
ott kerestem 2 óráig de amit találtam az vagy nincs már fenn vagy nem mûködik...

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

google...

Pianista
Hy!

keresném a 1.0.2 -es patchet mert kell az 1.4 eshez. thx.

Hy all!
A gangland szerintem egy cuki kis game lenne ha valaki tudna nekem adni magyarosítást!
Jó játék csak nemtom mi a lényege az rendben van hogy gyilkolok mint állat de könyörgöm én nemlehetek fõnök aki az asztalnál ül és csak jön a lóvé?
Segítsetek!
Elõre is köszi puszi!
Colton
Hello hogyan lehet az autóba beszálni a ganglandben???

Én akárhogyis kattintok az autóra nem akar beszszállni

mit tegyek???

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Peace
Letöltöttem az 1.4 pachot,de kell hozzá crack is amit sehol nem találok !
segítsetek please
béke
hi all
M.A.D tudsz adni egy linket ahonnan letudom szedni a crackot a patch-hez?
Na, én pár napja vittem haza ezt a problémás gammát. Direkt kivártam, hogy legyen hozzá patc. Nos, a legújabbat felnyomtam (50M😎, de hhez nincs crack. A második kiadás tört krekkjét másoltam rá, és elindult. Amúgy, olyan szinten fagy, ha nincs krekkelve, hogy reset-elni kell a gépet. 😊

Clava
Nah végre megy a gammma. neked meg azt tanácsolom hogy a videókártya beállításnál variáld az OpenGl meg a D3D között v.mit.

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

BADE
Fegyvert ill. lõszert lehet venni vagy azt kapod?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Ha van vkinek egy ures tarhelye akkor oda feltolom ha kell a crack,mert nekem nem ment😞
Syd
Jah... maj elfelejtettem😊
A csavar meg a gyuru meg a kaja meg az az olaj vagy mi a rka ...az mire jok????
mert ha befoglalok egy muhelyt vay ekszeruzletet akkor az gyulik-gyulik csak nemtom mire felhasznalni😞((
Soha sincs eleg penzem es epp szopok vele szal vki dobhatna nehany infot a cuccokrol ,hogy mire lehet felhasznalni oket.

Sydious
Na! nekem mar megvan a game es megy is rendesen!!! nem all le,semmi baja sincs. Megprobalom felrakni vhova azt a crackot amivel en jatszom es kilinkelem ide ha sikerul.

Sydious
BlackShadow
van már normál krekk a gémhez egész zsir kis game csak kb 10-15 percenként leáll runtime errorral...kicsit idegesítõ mert save pályák közepén nincs csak a végén van...
szal egy hosszú pályánál elég idegesítõ tud lenni

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Sephi
Ezt hogy erted?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Már hogyan jáccanék ha nincs a játékban normális mentés??? Ekkora f***ságot, h lehet ilyen játékot kitalálni...
Sephi
Na ha' mivan? Senki sem jaccik vele?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Most néztem ez a demóé.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Vigyázkodj vele,mert asszem az a demó indítója.Egyet én a megagamesrõl szedtem le,és mikor indítom gyönyörûen írja a jobb sarokban,hogy demo version.A nogrp verziónak meg frankón megy a crackje se fmod.dll,se gangland.dll nem kell.

A nogrp-s az jó,de tényleg elég szar,hogy még nincs az 1.2.1 patchez crack.

gvarga12
http://www.playground.ru/cheats/2188/

Innen szedtem le egy crackot kiváncsi leszek jo lesz-e ???

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Atika :o)
melyikhez nem kell lehuzkalni a cdromot???Gangland.AlcoholClone-FTFiSO vagy a Gangland-NOGRP ??

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Hi! Van már valahol crack az 1.2.1 patch-hez? Nem találom sehol. Így pedig nincs értelme játszani, h mindig újra kell kezdenem a pályát ha a vége elõtt meghalok. Amúgy jó játék lenne.
Adi
Mi a külömbség a Gangland.AlcoholClone-FTFiSO vagy a Gangland-NOGRP között? Mind a kettõ iso? VAgy a GPR rip lenne?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Aha, elindul rendesen, nem kell kihúzni semmit

FrezeR
ez már elindul cd kábel kihuzása nélkülis?😊

Hi!!

Megvan ez az új verzió. Mûxik rendesen, minden oké, csak az a baj vele, hogy multiban nem enged joinolni lanon, mert invalid serialt ír ki. Ha valaki tudna bedobni pár serialt, nagyon megköszönném!!

grebber
Hát én a képek alapján "megveszem" azt egyszer megéri végigtolni szerintem.

Next PC upgrade: 2022

tomasz
csõztök nem tom érdemes letölteni a gamest igen v nem???

Aki ezt az üzenetet olvassa az már rendelheti a koporsóját!

zaki
2004-05-02
Gangland (c) MediaMobsters
31x15 MB
NOGRP
8.6

Clava
ya

FrezeR
ja kevesen irunk, mert csak neked indul el a játék szerintem

desokan írtok..
pedig tök ász lenne....
De mérnem mûködik a crack a multiplayerrel????
Fú de kész gamma..beszálltam a kocsiba, nem tudok egy fél utcát úgy elõre menni,hogy ne menjek vminek neki..azért egy rögzített kamera ide nem ártott volna..összevissza mozog a játékban a kamera..
annyit írtam be,hogy Gangland crack..aztán egy 7 megás zipet szedett le..
dc++ on
Clava
hmm és hol találtad azt a cracket?

Hali all! Találtam a játékhoz egy olyan cracket, amitõl imagelve is elindul, minden cd kábel kihúzása nélkül. Viszont az vele a gondom,hogy nem játdzható a multiplayer része, és a single playerbõl is csak pár pálya van meg.. Ha jól láttam, alul azt írta ki, hogy Gangland Single player Demo v*.** . Szal nemértem mi a gond, vki tudja?
Clava
Hmm én is kiírtam 1 újraírhatóra de így meg azt írja ki hogy lemezkulcs hiba.... Áhhh már nagyon kezd felbaszni e a gamma valaki igazán csinálhatna hozzá valami törést vagy mittom én.

FrezeR
igen próbáltam, de ugyanugy nem megy

Clava
Szevasztok már 1 jóideje megvan a gamma de nekem is ugyan az a szitu hogy nincsen benne a lemez már visszaolvastam hogy ki a cd-t stb... de ez kicsit körülményes ennyit azét nem ér a játék. És azt Próbálta már valaki hogy kiíta CD-re és akkor onnan megy-e?

3P
Asszem ezt a játékot a védelem õlte meg...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

FrezeR
jó neked hogy ingyen netezel, de én ezt nem tudom megtenni. nincs dsl se kábel ugyhogy kicsit rossz a helyzet.

Éjszaka nekem nem megy. Minek? Itt van a melóhelyen az ingyen net. 😊 Itt mehet. Amíg nem lesz ingyenes a NET, addíg nekem nem lesz otthon. Több európai országban már rég ingyenes (lásd:Lenyelorsz.).
Na, nincs több off! 😊))
Sorry.
ON:
Ma viszem haza. Kipróbálom másfél óra múlva. 😊

Beagie
mondjuk akkor jobb a hutes ha rajta van a haz, de hat ti tudjatok

www.gtr-masters.hu

FrezeR
jó látom leesett, igen a számitógép házának fala(fedele ha jobban tetszik), nem tudtam hirtelen jobban körbeirni😊 nekem rajta van mert igy azért valamivel halkabb fõleg amikor éjszaka is megy, esetleg nyáron leveszem amikor meleg van.

Oldal 1 / 3Következő →