Gangland
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
keresném a 1.0.2 -es patchet mert kell az 1.4 eshez. thx.
A gangland szerintem egy cuki kis game lenne ha valaki tudna nekem adni magyarosítást!
Jó játék csak nemtom mi a lényege az rendben van hogy gyilkolok mint állat de könyörgöm én nemlehetek fõnök aki az asztalnál ül és csak jön a lóvé?
Segítsetek!
Elõre is köszi puszi!
Én akárhogyis kattintok az autóra nem akar beszszállni
mit tegyek???
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Letöltöttem az 1.4 pachot,de kell hozzá crack is amit sehol nem találok !
segítsetek please
béke
M.A.D tudsz adni egy linket ahonnan letudom szedni a crackot a patch-hez?
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Syd
A csavar meg a gyuru meg a kaja meg az az olaj vagy mi a rka ...az mire jok????
mert ha befoglalok egy muhelyt vay ekszeruzletet akkor az gyulik-gyulik csak nemtom mire felhasznalni😞((
Soha sincs eleg penzem es epp szopok vele szal vki dobhatna nehany infot a cuccokrol ,hogy mire lehet felhasznalni oket.
Sydious
Sydious
szal egy hosszú pályánál elég idegesítõ tud lenni
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Innen szedtem le egy crackot kiváncsi leszek jo lesz-e ???
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Megvan ez az új verzió. Mûxik rendesen, minden oké, csak az a baj vele, hogy multiban nem enged joinolni lanon, mert invalid serialt ír ki. Ha valaki tudna bedobni pár serialt, nagyon megköszönném!!
Aki ezt az üzenetet olvassa az már rendelheti a koporsóját!

Na, nincs több off! 😊))
Sorry.
ON:
Ma viszem haza. Kipróbálom másfél óra múlva. 😊