NFS - Underground Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Html kódok már rég nem mûködnek ebben a fórumban.
Próbálkozz regisztrálni és utána szúrhatsz be képet UBB kódok segitségével :-D
soxerencsét

jah ridley=kain (régi/új név)
holnapra már lesz új nick...

AmdPower
Ehhez tudsz adni linkeT?
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Tenyleg en legyel hulye es szerintem az ovodas szinvonalat is hanyagolni kene...
"a best motoring testben egy majdnem 400 lovas rx7 közelébe se ért az 550 lovas suprának.."
Ugye egyik sem 400 & 550LE amikor legurul a gyartosorrol. Akkor meg miert hasonlitasz ossze egy 150LE-vel erosebbre tuningolt autot egy masikkal? RX7-bol is vannak 6-7-800LE-s darabok, csak sugok...
A masik meg nezz bele egy Jeremy clarkson videoba, vizsgald meg, hogy rajtol el egy 1001LE-s Skyline :-)
Es vegul gyorsulasnal - legjobb tudomasom szerint - az adott fordulaton leadott nyomatek szamit, a Le inkabb a vegsebesseg cimu fejezetnel jatszik szerepet.
Legvegul pedig egyetlen dolgot tennek hozza
Toyota Supra 3.0 twin turbo 280LE
Mazda RX7 Mk3 R/RS Twin Turbo 1.3 twin turbo 280LE
Szoval ha jol latom a Supra otto motorja 2000 kobcentivel nagyobb, mint az RX7 wankelje es megis egyforma eros, az RX7 5.1, a supra 5.7 alatt van szazon _gyarilag_ mirol beszelunk?
beskatujáztál. mindegy... szvsz hagyjuk😊 baromira nem ismersz...
amugy azt az rx7 est láttad amiben Supra motort tettek?
manibol mindent meg lehet építeni. igyigaz... egykérdésem lenne.. van olyan rx7.. ami 600 lovas??? nem dragster.. tehát ami verenypályra termett...
és eléggé az vagy.. beszélünka tuningolt autokrol és idejösz kurva anyázni hogy a stock rx7 es lenyomja a supráét.. nah ki a fasz??
az a 270 lo amugymeg dög egy kétszer 600 ccm es autotol.. bár kiváncsi vagyok hogy hozzányultam a motorhoz vagy csak rátettek két turbot oszt kész...
mert ha motorhoz is nyultak akkor meg odateszem a BPU Supra ( gyári tuning a supránál) és egyõl 400 felett van lóilag
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
mondtam adj egy linket hol lett jobb a tesztben a skylinenál meg a Supránál az rx7 es.. arrol nem beszélve hogy a skyline elpicsázza akármelyiket a 4 kerék miatt!!!
kit érdekel a végsebesség😊) igen.. akkor valszeg 12 éves vagyok ha engem érdekel😊)))))))) idejösz a kedveceddel és gondolom idegesít hogy lenyomja a supra.. aztán az én kedvencemet is lenyomja az az is idegesít😊 LOL...nah maradjuk annyiban hogy drájver függö hogy ki fog nyerni...a best motoring testben egy majdnem 400 lovas rx7 közelébe se ért az 550 lovas suprának..
AMD Athlon64 3200 Socket939, 1024MB Infineon 400MHZ ram, HIS Excalibur IceQ II X800XT PE, MSI K8 neo 2 platinum mobo, 200G Seagate Barracuda......+ Slim PS2
igen a te sima rx7 esed megy 6.7 et.. a tájp eres meg ugyanugy 5 mp ahogy a supra...

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600