3032
Mutasd meg mindenkinek a legújabb verdád!
-
#1538 print screennel kiteszed vágólapra, onnan meg akármelyik képszerkesztővel lemented -
sylas #1537 Hi!Milyen progival vágod ki a képet? -
#1536 Na akkor most én is mutatok pár elkészült verdát.
Hogy tetszenek? -
Dj gaga #1535 hogy kell beírni a kódokat???
-
#1534 Broááááááááf
:-DDD -
#1533 na mégis. a paint option alatt. Ha a matriszakra gondolsz akkor azokat meg ugy hogy ráváltasz a 4 layer közül arra aminek a szinét valtoztatni akarod és klikk a change colorra -
Colby #1531 Kösz.
Ja és még 1 kérdés , a játék során hány Unique tulajdonságot lehet feltenni a kocsira? vagyis hányat kapsz összesen? -
#1530 Ne kezdj el olyan játékot, ahol nálad magasabb rep.-ű játékosok vannak. Mi amikor játszunk, csakis egymással tesszük, és ha véletlenül belép egy idegen, alapból kilép a host, és kezd egy újat csinálni.
Kicsit idegesítő, hogy a Host nem tudja kickelni a Client-ként fellépő játékosokat, dehát ez van... -
#1529 Én pont a lilas arnyalatokat favorizalom, ha már szóba hoztátok:)
ez a komoly :
ez ma' inkabb csak fun:) :
-
Colby #1528 Nekem lenne még 1 kissé idétlen kérdésem hozzátok.
Cheaterek ellen mit lehet tenni? Kissé idegesítő hogy 13-15 alatt futják a dragat meg hasonlók. És ha kilépsz ugyanugy vesztesz rep-et...... grr :) -
#1527 No meg az emberek.....stb......de azért jó poén...... -
#1526 Látom PhotoShop-ban otthon vagy... Bár 1 kicsit láccanak a kocsi szélein a pixelek....... -
Colby #1525 Van mentésem ott is , meg az utolsó verseny előttről is. Miért? -
#1524 -
#1523 Én még csak a játék felénél tartok, mivel egyszer a 60. pályánál kidobott a játék, és stornózta a mentésemet.
Ami a lényeg: az autókat lehet egyénileg festeni? Ezalatt saját mintákat értek. És ha lehet, hogyan? -
gonosz #1522 te hulye :) -
RacerZsu #1521 Fotosop (nekem is megvan ez a kép az autóról) és egy jófajta kis csítprogram: all money, all prestige! -
#1520 auch... -
#1519 Neked, hogy ment fel az 5 csillag után alul a szaggatott vonal is maxra? Vagy azt is átszerkesztetted mint az aztót meg az 1 milliárd pontot? Mert az ki se találd, hogy elhiszem, hogy te (nem az, hogy te egyáltaláb BÁRKI) csináltál annyit ennyi idő alatt ... vagy nincs más dolgod csak a gép előtt ülni 24 órában? -
#1517 de kevés pontod van -
#1516 Hi all!!! Egy kis design változás volt az nfsunder lapon...
És kerültek fel újabb képek is...
NFS Underground [HUN]
Ha te is szeretnéd a képedet viszontlátni a képtárban akkor küld....
Üdv!!! -
#1515 A kék jó lenne ha nem lenne olyan ormótlan a motorházteteje ... -
Redfox #1513 Jaja, én is.:)
Na jóccakát all! -
Asmodeus84 #1512 Nekem az ezüst-kék páros itt-ott némi arany beütéssel jön be. Ízlések és pofonok de nekem jobban tetszenek a matricás autók. Underground módban visszafogtam magam, szép puritán feketés kocsikat csináltam de nem mutattak jól a magazinok címoldalain :). -
#1511 Azért ez sem rossz:)
-
RacerZsu #1510 Egy ilyen lila-rózsaszín autót megnéznék!!!!! :) -
#1509 ?? -
Redfox #1508 Ami még jó: kék-sárga-zöld, és a lila-rózsaszín.:) -
RacerZsu #1507 Én kedvenceim: kék-szürke, piros-fekete.
Meg ami jólnézki együtt... :) -
Redfox #1506 Tök jók az autók, én sem szoktam túlcsicsázni, sőt én még cég neveket sem teszek rá, az sem kell, csak szép legyen, és a kedvenc szín összeállításom a szürke-kék is legyen.:D -
#1505 Jó igaz :) De azért legyen meg az a "valóságérzet" és ettöl olyan jó.... -
RacerZsu #1504 Akárcsak én.
Bár felőlem ha idenyomnának egy szarrácsicsázott skyline-t, akármileyn ocsmány elfogadnám... :)
MAx spórolnék az átfestésre. De azért kéne. :) -
#1503 Én arra probálok törekedni jól nézzen ki ne legyen csicsás. Olyat amibe én is szivesen beleülnék -
RacerZsu #1502 Szép, egyszerű, de szép.
Mint az enyémek! Nincsenek túlcsicsázva!
Tetszik! -
#1501 -
RacerZsu #1500 Jaja!
De tudod, no csettin' in Fórum... :) -
#1499 Kedves, alkotsz? :) -
#1498 meg vagy 20-at mert olyan kibszott jók -
RacerZsu #1496 Akkor most én jövök:
Véleményeket is kérek!!! -
Asmodeus84 #1495 Az Acurát is közszemlére teszem. Figyelem! A festések hasonlósága a képzelet szüleménye! :)