NFS - Underground Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meggymag
Szívesen!!

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Meggymag

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Blasta
megelõztél... :-D

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Igen, de ha unreg ír, akkor nem tud beszúrni....

Meggymag
Jahogy õ nincs regelve. Hát az cink

Meggymag
Itt a szövegdoboz ahová beírod a commentet na alatta van egy szmájlik, makrók, url és KÉP rész. Rákattintasz a KÉP részre és beteszed a kép URLjét és MEHETre nyomsz és nem kell neked beírnod a képbeszúrás parancsát... Remélem segítettem.

Blasta
De látom meggymag rendes srác volt :-)

Csacsi
csak regisztráltak szúrhatnak be képet.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Blasta
Kishaver.
Html kódok már rég nem mûködnek ebben a fórumban.
Próbálkozz regisztrálni és utána szúrhatsz be képet UBB kódok segitségével :-D

soxerencsét

Meggymag

Skyline, ahonnan en huztam ott mar nincs kint, de talan megtalalod DC-n vagy mas P2P halozaton. A dvdrip cime: Jeremy Clarkson No Limits a sarga szornyeteg (Skyline) mellett van ott meg egy par erdekes auto a masfel oras filmben 😊
Ridley
na itt az én drift-es 4 körös rekordom 😊

jah ridley=kain (régi/új név)
holnapra már lesz új nick...

AmdPower

Kaszi46
azert erre én is igencsak kiváéncsi lennék😊

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
ez most az nfs garage topic vagy mi?

*Posse*T.W.D*

Csacsi
" masik meg nezz bele egy Jeremy clarkson videoba, vizsgald meg, hogy rajtol el egy 1001LE-s Skyline :-)"

Ehhez tudsz adni linkeT?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Gyorsulasi versenyre pedig a LE/nyomatek/kg trio erdekes. Pl. a Hringen a kispolskit nem nagyon tudjak megfogni pedig csak 240LE az 1.9TDI VW motor ami benne van, viszont a kocsinak nincs sulya 😊 Nem veletlen, hogy ausztral barataink pedig RX3-ba rakosgatnak RX7 motort, hiszen a konynu kasznit durvan mozgatja az agyonhuzott RX7 motor. Nah, reszemrol nem izgat tovabb a tema.
Jajj, majdnem el is feledtem, azert egy versenyen (varosi kergetozes vagy versenypalya) azert csak odaveri a Skyline a Suprat meg az RX7-est is, mar csak azert is mert 4 kerek meghajtasu es azert kanyarban az nem mindegy.
Csocso,

Tenyleg en legyel hulye es szerintem az ovodas szinvonalat is hanyagolni kene...

"a best motoring testben egy majdnem 400 lovas rx7 közelébe se ért az 550 lovas suprának.."

Ugye egyik sem 400 & 550LE amikor legurul a gyartosorrol. Akkor meg miert hasonlitasz ossze egy 150LE-vel erosebbre tuningolt autot egy masikkal? RX7-bol is vannak 6-7-800LE-s darabok, csak sugok...
A masik meg nezz bele egy Jeremy clarkson videoba, vizsgald meg, hogy rajtol el egy 1001LE-s Skyline :-)
Es vegul gyorsulasnal - legjobb tudomasom szerint - az adott fordulaton leadott nyomatek szamit, a Le inkabb a vegsebesseg cimu fejezetnel jatszik szerepet.

Legvegul pedig egyetlen dolgot tennek hozza
Toyota Supra 3.0 twin turbo 280LE
Mazda RX7 Mk3 R/RS Twin Turbo 1.3 twin turbo 280LE
Szoval ha jol latom a Supra otto motorja 2000 kobcentivel nagyobb, mint az RX7 wankelje es megis egyforma eros, az RX7 5.1, a supra 5.7 alatt van szazon _gyarilag_ mirol beszelunk?
CSOCSO
Nah ez az egész LOL😊 aki ismer tudja az igazságot😊) ismerek én más autokat.. sõõt megsugom.. (hiszed vagy nem) lehet hogy lesz rx7 esünk ( nem a régi hanem a mai forma.. azt hogy hányas vagy milyen azt majd meglátjuk milyet kapni de psszt😊))
beskatujáztál. mindegy... szvsz hagyjuk😊 baromira nem ismersz...
CSOCSO
a suzukin mit vegyek észre? escudo.. max ez az amire büszkék lehetnek...mindegy.. a suzukit hagyjuk...lehet sokmidnent tuningolni.. szvsz pont a suzuki az akinek max az escudo bírja ki az 1000 lovat...
amugy azt az rx7 est láttad amiben Supra motort tettek?
CSOCSO
lehet de ezt a többiek tudják és elfogadják😊))))))))))
CSOCSO
nah mostmeg anyázol hogyhülye vagyok mert nem értelek.. eddig azért anyáztál hogy az rx7 igy ugy.. most meg azért ert nem értem hogynagy arcom van😊 dönts már el csizmáskandúr hogymé kötöszködsz...

manibol mindent meg lehet építeni. igyigaz... egykérdésem lenne.. van olyan rx7.. ami 600 lovas??? nem dragster.. tehát ami verenypályra termett...
CSOCSO
haladunk ... ha nem anyáznál már megbeszéltük volna... annyira tompának ne nézz már légyszives...a súly dolgokat meg vágom sõt mondtam is már miota hogy a skyline is gyengébb és könnyebb mégis ott van mint a Supra.. szal ennyit arrõl hogy fasz vagyok ehhez... igaz azóta most kiderült hogy a skyline nehezebb ..vagy csak rosszul írták az oldalon..
CSOCSO
az a nevetséges és gyerekes ahogyidejössz sipákolni... értem te "fasz retardált" hogy a szavaiddal éljek...
és eléggé az vagy.. beszélünka tuningolt autokrol és idejösz kurva anyázni hogy a stock rx7 es lenyomja a supráét.. nah ki a fasz??
CSOCSO
hmm.. mit találtam... supercars.net en lesegetem a skylinet és a suprát...az érdekesség annyi hogy itt a skyline a nehezebb egy 100 assal!!! az oké hogy 5.2 alatt van 100 on ez szinte a semmivel jobb a supránál.. ezt tudtam eddig is...talán ennyire számít a 4 kerék? nehezebb.. gyengébb mégis ugyan azt tudja mert csak 4 kerék van. igaz 0-100 mph ig viszont már a supra a jobb.. 1/4 ed es futásrol már nem is beszélve...a type rz vagy rs rx7 max a sulya miatt tudja felvennia versenyt a többiekkel...
az a 270 lo amugymeg dög egy kétszer 600 ccm es autotol.. bár kiváncsi vagyok hogy hozzányultam a motorhoz vagy csak rátettek két turbot oszt kész...
mert ha motorhoz is nyultak akkor meg odateszem a BPU Supra ( gyári tuning a supránál) és egyõl 400 felett van lóilag

ranGer2
Nem tudok képet betenni majd csak jövõre lesz netem!!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

CSOCSO
jajmán hol égetem magamat? az hogy neked nevetséges valami mert fáj hogy szidom az rx et az egy dolog...
CSOCSO
hurrráá😊))))) kit érdekel ki esett hol és menynit a te szemedben..
mondtam adj egy linket hol lett jobb a tesztben a skylinenál meg a Supránál az rx7 es.. arrol nem beszélve hogy a skyline elpicsázza akármelyiket a 4 kerék miatt!!!

kit érdekel a végsebesség😊) igen.. akkor valszeg 12 éves vagyok ha engem érdekel😊)))))))) idejösz a kedveceddel és gondolom idegesít hogy lenyomja a supra.. aztán az én kedvencemet is lenyomja az az is idegesít😊 LOL...nah maradjuk annyiban hogy drájver függö hogy ki fog nyerni...a best motoring testben egy majdnem 400 lovas rx7 közelébe se ért az 550 lovas suprának..
HELLO !! Valaki megtudná nekem mondani ,hogy mi a Warez Center Online ftp elérésének a címe ! Vagyis pl Flash FXP vel hogyan lehet letölteni onnan!!!Elõre is köszi !

AMD Athlon64 3200 Socket939, 1024MB Infineon 400MHZ ram, HIS Excalibur IceQ II X800XT PE, MSI K8 neo 2 platinum mobo, 200G Seagate Barracuda......+ Slim PS2

CSOCSO
OLVASSS MÁR MIT ÍROK ECSÉM!!! nem égetem magam itt van elöttem a kurva oldal... de olvasd már el mit írok 2 cm el feljebb!!!!
igen a te sima rx7 esed megy 6.7 et.. a tájp eres meg ugyanugy 5 mp ahogy a supra...
CSOCSO
hjaigen rs rõl beszélün. meglestem.. hja 280 lovas.. ugyanugy 5 mp alatt van 100 on.. viszont a végsebessége igyi csak 6 al több mint a sima rx7 esé
CSOCSO
most nézem az rx7 est... 6.7 mp a gyorsulása...suprának 5.4.. max sebessége is 20 al kevesebb mint a Suprának.. hol nyomta volna le?? a Supra elmondom nekem Skid padon lenyomja a Porshe carrerat és a Dodge Vipert is!!!! majdnem 1g-t tud az auto!!!! 0.9 netán 0.9x..
CSOCSO
azt a magazint megnézném😊 lol...egy stock rx7 es egy suprát meg skylint😊LOL:.. te.. egy rx7 a maga 200 lovával se hol nyomna le egy 320 lovas autokat??..de nem hinném hogyitt errõl kéne veszekedni.. kérlek muti azt a linet ahol a test van mert hjidd el ez ugy LOL ahogy van!
CSOCSO
nem lett az olyan gyenge.. neten mindenkit legyorsulok vele.. amikor nem akkor meghallom hogy mindenki csapatja AZONNAL a Nitrot.. nem a Supra lett gyenge.. hanem a többi.. mert egy Celivával. Golfal.. Focussal, Mx5... Rx7 stb stb stb soha nem érnéd utol a Suprát és a Skyline-t... szvsz is gyenge lett a Supra.. de csak irányíthatóság szempontbol mert valoságban a Suprát nagyon dicsérik az irányíthatósága miatt...
CSOCSO
az szép.. én egy darab kanyarban nyomok 30 ezret😊))))
CSOCSO
😊) várlak
ranGer2
majd!! látom kiváncsi vagy!!!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

KG21
akkor lássuk õket!

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

ranGer2
nekem jobb autoim vannak

KG21
2.

Pyx
5.ik:

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Pyx
hányas pálya?

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

ranGer2
1 csuszásból mennyi??

Online-ban egyébként más technikát igényel a drift, nem lehet annyit szõrözni, nyomni kell a pedált, mint az õrült, és 20000 fölött már nem érdemes tovább húzni, mert elõbb-utóbb úgyis belédszáll valaki, másrészt meg, ha túlságosan lelassulsz, akkor nincs idõd befejezni a köröket.

KG21
100 000 felett

KG21
100 00 felett DRIFT KING😛

KG21
Hát lehet jobbat is annál😊

KG21
Sejtettem, hogy ezt fogod mondani, de mindegy, legalább nem rondázták le😊

Tikal
ok

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Mellesleg nekem ilyeneket, hogy genius vagy amazing nem szokott írni, nálam a jobbakra Superb, Colossal, Outrageous, végül 50000 körül Insane Drift a jelzõ.