3032
Mutasd meg mindenkinek a legújabb verdád!
-
#1583 Köszi...szívesen látunk legközelebb is ..::))
Na meg csaphatsz egy pár képet fel...
[email protected]
...és felrakom a képtárba... -
#1582 Este fele gyere a
Need For Speed Underground [HUN]-ra és akkor oda felrakom a hypersnap legújabb verzióját...egy kis okossággal együtt!! -
Colby #1581 na most meg megjelent mint a kettő .. király. Bocsi a sok képért. -
Colby #1580 Na most talán -
Colby #1579 Ejj. A feltöltést meg elrontottam. -
Colby #1578 Hát nemtudom így milyen lett ...)) kicsit érdekes :) -
#1577 A Skyline meg az RX7-es nagyon csinosak, csak a felnik nem tetszenek. Főleg az RX7-en. Amúgy gratula! -
#1576 bocs hogy belerondítottam a fórumba még nem raktam eddig fel képet.[/IMG] -
#1575 Szóval nekem ez az autó ill festés jön be nagyon ha gondoljátok akkor lehet hogy 1 stílustalan kontár vagyok .
nekem akkor is tetszik és ha nem rossz az összem emlékem akkor 1 picit hassonít is a streed rod os king autójára :)[/IMG] -
#1574 Hele all! Jó reggelt mindenkinek!
Jó az oldal:) Teccik határozottan!!
Internal Server Error -
#1573 jellemzö hogy mikor berakok képet a kocsimrol kb fél orával késöbb mindig rájövök hogy egy full masik szinezessel sokkal jobban mutat :D
Amugy azt a szejjelrohasztott kaszni szélesitést most ma' igazan megkaphatnám a 102. verseny környékén, nem vagom.. -
#1572 OK AKKOR LEGKÖZELEBB PROBÁLD MEG CAPS NELKÜLK IS KÖSZI -
#1569 mi a gyorsulás(1mérföld) rekordja? -
#1567 szép oldal :) -
#1566 van az már 300 ezer körül is... ;) -
#1565 Need For Speed Underground [HUN]
Ahova érdemes benézned! -
#1564 Na ne bassz...akkor ez nem sok mi?? -
#1563 hogy hol? olyan 140-150 ezer körül :) -
#1562 Üdv Hol tart a Drift rekord???
Mert csináltam egyet:
-
#1561 lool, milyen szerény itt valaki :PPP -
#1560 azt tudtam eddig is:)))))szebbet eddig nem láttam -
#1559 kúúúlan néz ki :) -
bár lesd meg ugy hogy sárga mociháztető..vmi komolyabb. ne ormányos legyen.. bár személy szerint az első spoiler is csunya de azt hagyd fent mert ettől egyedi.. és unique festést se raknék fel:) de azt is hagyd!
szal a mociháztetőt cseréld le.. ja és a kerekek ne legyenek feketék... -
#1557 ééérdekes.. kis miatával ugy megcsináltam a 96 ost mint a szééél...4 mp-t vertem a mögöttem lévőre...de igy is véltem felfedezni érdekességeket.. vhogy nem borultam fel annyira ha ütköztem.. no mindegy.. itt a Supra összehasonlítás...két csík sor.. a felső a mostani..hát.. szvsz hiába jobb a csík nem jobb semmivel ez a supra mint az alsócsíkos.. nemtom minek van ez a csíkozás.. full hülyeség.. fél cm el kevesebb handlingel a skyline jobban kanyarodik mint a fél cm el nagyonn handlinges supra.. hát nem lol????
-
#1556 -
-
#1554 1 szép lila SkyLine.......
-
#1553 Winrar 3.0 kell neki... -
#1552 Itt a kis aranyoskám, neten is összefuthattok vele.
-
neménvoltam #1551 Szal ide a saját kocsikat lehet betenni? Hát akkor:
-
#1550 Halihó! Bocsi, mostanában ritkán van időm ide járni. Persze, hogy a többi része sem eredeti a képnek. Azonkívül Gresi, tökéletes munkára sem törekedtem.(öt perc alatt?) Csak jött az ötlet. Amúgy PSP párti vagyok. Photoshop-ból egy csomó dolgot hiányolok és kézre sem esik a használata. -
#1549 kösz csak nem akarja kicsomagolni semmi -
#1548 NFS.UNDERGROUND.PATCH.1.CRACKED-DEViANCE.rar -
#1547 tud valaki 1 paccsot meg 1 krekket adni hogy tudjak a neten játszani,? -
#1546 Body Vinyl-el, valahol a 60-adik, 70-edik pálya után kapod meg. -
#1544 miért hány eleje van? -
#1543 ok csak most egy kicsit egyszerűsíteni akartam, print screent egyszerűbb elmagyarázni, mint a fraps kezelését, letöltési linket adni, blabla :) -
#1541 Ha végigvitted a játékot csak akkor kapod meg (amúgy Wide Body Kit) -
mustar #1540 Valaki mondja már meg hogy melyik menüben találom meg az autók szélesítését??? -
#1539 Azért a képlopásra van sokkal kifinomultabb lehetőség is.
FRAPS