NFS - Underground Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mielõtt belépsz Undergroundba Loadold be a mentést.

Live your life like it\'s your last day...

ranGer2

Itt van!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Kell hozzá a pecs, többet nem tudok.;D

ricsi1
hali!
megtudná mondani vki hogy kell MULTIPlayerezni???

Ezt már ötödszörre kérdezitek és neked is csak azt tudom mondani, hogy nézd meg az 1250-1251-es hozzászólást!

KG21
olyan nehéz lenne ide csak autók képeit rakosgatni?

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

robotnyk
tegnap valami gyökér holland ellen elõször tapasztaltam meg a csítelés örömeit. 4en Circuitban mentünk. az elején elmentem 3-4 mp re, aztán hirtelen elém került 3 mpel. a nagyobb kanyarok elõtt olyan jó fél kilóméteres gumicsíkok voltak. de akkora balfasz volt a gyerek, hogy így is 4-szer behoztam a 3 kör alatt, de mind a négyszer mikor 1mpn belül értem, vagy leelõztem, megnyomta a varázsgombot, és 3-4mp elõnyre tett szert... nem tom mi ebben az élvezet neki, de biztos tetszik neki.
gabesz752
Szokott valaki online módban magyar szobát csinálni???

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

Pár tíz hozzászólással alattad van a megoldás leírva.😉

Piero!
Én már egyszer beírtam az e-mail címemet, de nem küldtél semmit, most mégegyszer beírom:
[email protected]

[HUN]Crassus

Én lenyomom neked Slow ha ez a gondod😊)))

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Megkeresem, thx

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

CSOCSO
ppppff😊)) nem fájt a segged???mondjuk az már két napnak számít😊)))))) nálam az egy napi játék az olyan 5 ora gamez...
cement
Én multheten szombat reggel héttõl hajnal fél hatig kentem a gamét és kb 20-rõl elvittem 90-ig... 😄

respect to the man in the ice cream van

CSOCSO
neked is van patch = itt az utcso két oldalon keresd a kék szöveget) vagy a windows nyelvet vagy területet kell angolra állítani??.. nemtom.. elöbb patchet keress
Na emberek... miért van az, hogy telepítem, fasza nagyon, lenyomok pár versenyt, majd mikor azt írja: collect reward, kirak vindózba? 😊

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

CSOCSO
ja azt nemis írtam hogy meglestem a ferrarikat.. lamborghiniket és láttam egy BUGATTI EB110 est is.. szerintetek mennyira vagyok készen????
(autoszalon)
CSOCSO
olyan fáradt hogy alig bírok gépezni!!.... aludtam 4orát.... majd sétáltam 8 km et bécsben.. és eléggé tömör.. húzós nem volt.. lefárasztotta az agyamat a sok KIRÁLYSÁGOS dolog.. ha vmit nem jol írok vagy nem ugy vagy mittom én... akkor az azért van mert szokásos
1)kihagyok, átrendezek betüket (kéjbord + gyors nyomkodás
2)vagy az eszem már elörébb jár mint amit írnék és még szavakat is kihagyok talán😊))))
3)álmos vagyokkkkkkkkkk
CSOCSO
nyehehehe.. 50 ig simán elvittem egynap alatt minden elsõre nyerve.. majd lesd meg 80 nál.. mikor a 80-90 közti pályák magu 1 naposak😊 20 szor újrakezd stb😊
CSOCSO
VISSZATÉRTEM bécsbõl!😊 gyááááj gecc... ugprjatok be a starbucks kaféba.. igyatok egy machitot vagy micsodát. igaz 5 euro de ilyen finomat életemben nem ittam.. vanilla kávé.. és a hab tetején caramellszósz vagymi.. huhhhhhhhh
ÍZORGIA!!! cukrot nem tettema kávéba olyan finom volt!...
aztûn IMAX mozi.. de most 3d ben!!! öcsém.. nem írom le mien.. nem tudom leírni.. a 2d is olyan mint a sima tv után a mozivászon... de ez a 3d... pppfff..ÁÁÁÁÁÁÁÁ
A festéseknél, felül van egy olyan hogy "Gloss Paint". Meg mellette nyilak. Na katt a nyilakra és 2 újabb festéscsoport nyílik meg!
Hello mindenkinek!
Meg tudja vki mondani mit javít a peccs?
Most már látjátok a kocsit vagy még mindig nem?

cement
Szerintem eclipse jobb mint Tiburon...

respect to the man in the ice cream van

Blasta
Nálam még mindig Imperza RULEZ! :-DDD
60 és 70 között járok, de nincs értelme lecserélni a drágaszágomat :-D

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Max mert nem próbáltad a tiburonV6-ot. Messze jobb mint az eclipse.

Btw, most kb 80 elõtt adott egy új mazdát, nemtommianeve, de egyelõre bejön. Jobb gyorsulás, és jobb handling, változatlan topspeed mellet, mint a hyundai.
Köszi!

Gondoltam, de akkor nem fogja újra kérni? Vagy egyáltalán backspaceszel lépjek vissza?

Nem, ugyanis GeF 3 Ti 200!😄

A játék elején nekem azt csinálja, hogy carrerben a sprint módban, még az elsõnél, mikor átvenném a díjat kidob a winfosba. Erre van valami megoldás? Patch segít?

[NST]Cifu
Mi volt a probléma amúgy?

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Kipróbálva. Letöltöttem, és a WinRAR 3.0 szépen kicsomizta. Ennek már mennie kell...

[NST]Cifu
Az alsó valami irtó durván néz ki, ez a szinösszeállítás eszembe se jutott eddig 😊

[NST]Cifu
Ha így se megy, akkor becsomizom külön, és úgy rakom fel...

[NST]Cifu
Még 7 perc és felér, most nem alakítottam kis betûsre a nevet (a TC alapból megteszi, én meg megfeledkeztem errõl), hátha ez a probléma forrása...

NFS.UNDERGROUND.PATCH.1.CRACKED-DEViANCE.rar

[NST]Cifu
Megpróbálom újra felrakni, hátha...

Slow
nekem az MX5-ös kött be, eddig semmi sem nyomta le..😊

Az eclipse nem tudom mikor volt szarabb, mint a hyundai... Se a jatekban, se az eletben... Amugy en sokat enm szorakoztam eddig, mx5, eclipse, integra, most a 86-on pihenek es nagyon nem erdekel tovabb az underground mode, marad az online drift party 😊
Kaszi46
hát ez sajna az áletben is igy van valami valamiert. ha lenne tökéletes autó(majdnem azt lett sky) akkor mindenki azzal lenen ugy meg bnem valami izgi

*Posse*T.W.D*

HuAn82
Én sem látom!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Próbálgattam össszevissza az autókat, de nem igazán találok olyant, aminek a teljesítménye meg a kezelhetõsége is jó.
Gondoltam lecserélem a tiburont, mert a kezelhetõsége néha nem tökéletes. Lecseréltem, persze, de amelyiket jobban lehet kezelni (max 1 vagy 2) az meg szarul megy. Tiburon végsebességét is csak 1-2 tudja überelni, de persze ez nem ugyanaz a 2 mint az elõbbi... Eclipse tetszik még, de nagyon táncolni kezd néha, bizonyos szempontból szarabb mint a tiburon, ráadásul lassabb. Van ez a honda2000 ez meg gyorsabb, viszonylag jol kezelhetõ, de nem tetszik😊
Nem találom az ideális autót egyszerûen. Még a celica is tetszik, de az se egy csúcs, ami a sebességet illeti.
Még a 240sx-et kipróbálom, az talán bejön, de a többi autó amelyik jó teljesítményû az meg egyszerûen túl ortopéd, is idegesítõ velük versenyezni😊
[NST]Cifu
Na tessék, elméletileg megy.

nfs.underground.patch.1.cracked-deviance.rar

Amúgy javaslom regisztrálj, ha reges lettél volna, simán küldök egy privit az ICQ számommal, és szépen átküldtem volna...

[NST]Cifu
Dolgozom rajta, nyugi. Remélem az UW megeszi az 5 megás file-t, mert különben érdekes lesz a téma...

ZSÍR!!
CSak a lámpa nem jön be, meg a motorház.
Egyébként hogyan kell screenshotot csinálni??

Remélem most már látjátok!!!
Hogyteccik? 😊

Nekem akkor miért mûködik?
Én látom!😊

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Fefe23
Valaki árulja el plz, hogyha felteszek egy felnit, és átfestem, akkor hogyan tudom visszaállítani az eredetí színét, mert valamiért nem engedi. Bár lehet rossz helyen keresem.

DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)

Pyx
ne használj ékezetet, és szóközt, akkor talán még müködik is...

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Ez az én kis Suprám!

Hogy tetszik?

[NST]Cifu
Milyen szolgáltatód van neked?!?!

Ha a p2p programok nem mennének (amit érdekesnek találok, mert ugyan hogyan jön rá, hogy azt használsz?), akkor maradnak a warez oldalak. E téren viszont nem nagyon tudok segíteni, én ugyanis az E-mule nevû p2p progival találtam rá...