NFS - Underground Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Live your life like it\'s your last day...
Itt van!
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
Én már egyszer beírtam az e-mail címemet, de nem küldtél semmit, most mégegyszer beírom:
[email protected]
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
respect to the man in the ice cream van
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
(autoszalon)
1)kihagyok, átrendezek betüket (kéjbord + gyors nyomkodás
2)vagy az eszem már elörébb jár mint amit írnék és még szavakat is kihagyok talán😊))))
3)álmos vagyokkkkkkkkkk
ÍZORGIA!!! cukrot nem tettema kávéba olyan finom volt!...
aztûn IMAX mozi.. de most 3d ben!!! öcsém.. nem írom le mien.. nem tudom leírni.. a 2d is olyan mint a sima tv után a mozivászon... de ez a 3d... pppfff..ÁÁÁÁÁÁÁÁ
Meg tudja vki mondani mit javít a peccs?
Most már látjátok a kocsit vagy még mindig nem?
60 és 70 között járok, de nincs értelme lecserélni a drágaszágomat :-D
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Btw, most kb 80 elõtt adott egy új mazdát, nemtommianeve, de egyelõre bejön. Jobb gyorsulás, és jobb handling, változatlan topspeed mellet, mint a hyundai.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
NFS.UNDERGROUND.PATCH.1.CRACKED-DEViANCE.rar
*Posse*T.W.D*
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Gondoltam lecserélem a tiburont, mert a kezelhetõsége néha nem tökéletes. Lecseréltem, persze, de amelyiket jobban lehet kezelni (max 1 vagy 2) az meg szarul megy. Tiburon végsebességét is csak 1-2 tudja überelni, de persze ez nem ugyanaz a 2 mint az elõbbi... Eclipse tetszik még, de nagyon táncolni kezd néha, bizonyos szempontból szarabb mint a tiburon, ráadásul lassabb. Van ez a honda2000 ez meg gyorsabb, viszonylag jol kezelhetõ, de nem tetszik😊
Nem találom az ideális autót egyszerûen. Még a celica is tetszik, de az se egy csúcs, ami a sebességet illeti.
Még a 240sx-et kipróbálom, az talán bejön, de a többi autó amelyik jó teljesítményû az meg egyszerûen túl ortopéd, is idegesítõ velük versenyezni😊
nfs.underground.patch.1.cracked-deviance.rar
Amúgy javaslom regisztrálj, ha reges lettél volna, simán küldök egy privit az ICQ számommal, és szépen átküldtem volna...
CSak a lámpa nem jön be, meg a motorház.
Egyébként hogyan kell screenshotot csinálni??
Remélem most már látjátok!!!
Hogyteccik? 😊
Én látom!😊
DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
Hogy tetszik?
Ha a p2p programok nem mennének (amit érdekesnek találok, mert ugyan hogyan jön rá, hogy azt használsz?), akkor maradnak a warez oldalak. E téren viszont nem nagyon tudok segíteni, én ugyanis az E-mule nevû p2p progival találtam rá...