NFS - Underground Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CELL StormBird
LoL Csocso ;D

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

CSOCSO
beállni vki mögé??? start után mindenki mögöttem van
KG21
csak úgy lehet ennyit menni, ha beállsz vki mögé. Nekem 384 sikeredett ezzel a módszerral így néhány próba után.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

CSOCSO
egy entert nyomjál már két kép között lécci...
Itt vannak az eddigi rekordjaim!

alexstefi
A kép magáért beszél ... 😞

Mikor lesz Zsolti undisputted?! :)

[NST]Cifu
És ezt csak most tudom meg? Bazzz... 😉

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

alexstefi
Nah! Ez télleg szebb mint az enyém! 😊

Valen
Kérdés: feltesze az gamét, elkezdek játtszani SINGLE UNDERGOUND-ban és a 1x pályánál kilép???
Van erre valami ötlete valakinek???

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

alexstefi
Amíg nem vagy regisztrálva biztos nem ...

alexstefi
Õszintén szólva még sosem néztem ... 😊 De kb olyan 345-öt láttam tõlle max asszem ... 21.8 a legjobbam dragbe ... biztos valamit elbaxok! Pedig volt már olyan is, hogy 6 perfektet váltottam ... de én igazából a pályaversenyeket szeressem! 😊

alexstefi
Szép a Honda csak nekem kicsit ortopéd az a szárny ...

alexstefi
muszaj volt! saját magam elõtt is égtem ... 😊 persze utanná szépen visszavettem 640*480-ra no grafikára, hogy ne akarjon ... 😞 a játék akadásmentes élvezete fontosabb ... 😊

KG21
látom beraktál high detailos képeket az elõbbi ocsmány kockakerekûek helyett😊

KG21
tetszenek! Jók a szinek

KG21

alexstefi
de rajöttem, hogy ha kicserélem a tarhelyen a filet akkor itt is megváltozik! hihhetetlen agyam van! 😛

alexstefi
szép ez a verda annyi szent!

én meg elfelejtettem felvenni a felbontást meg a sallangokat, hogy mutassanak is jól a verdák ... 😞

Hyundai (remélem tetszettek 😊

240SX

206

alexstefi
Na ezek a drágájaim!

A verseny verdámat megismeritek ... a másik egy szipla gyönyörû sky! A suprában meg az a szép, hogy eccerû sallangmentes ...

FH ToMmY

[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||

ghost cb
Ha tunna vki segiteni az jó lenne. plz
Amikor be akarom zárni a programot (kilépek windowsba) és lefagy a gép. Aztalra még kimegy, de egér nuku, és semmire nem reagál... csak a resetre

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

DJ Skyline

CSOCSO
majd a legvégén😊)))
Mikortól elérhetõ az a kaszni szélesítés amirõl itt valaki írt? Én már végigtortam a gémet de nem kaptam vagy csak nem találtam meg. Milyen menüpont alatt található?
ranGer2
Kösz!! lecserélem a spoilert most vettem én is észre hogy nem valami jo !!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
Kár nem tudod mit hagysz ki!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
Lehet hogy igazad van! sõt biztos kipróbálom majd!!

karikusz
Sajna sok más dolgom van de igyekszem...

Ha tudsz szolgálni egy pár infoval hogy merre keressek legújabb cuccokat híreket az sokat segítene...
...köszi...

[email protected]

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

balcooo
jajjj mar ugy varom hogy lehessen ilyen buci kaszniszélesitést rakni a kerekek köré, de a 70. racenél sem nem akarja még unlokkolni

karikusz

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Jónak tûnik, mikorra lesz kész teljesen?

Live your life like it\'s your last day...

karikusz
megváltozott a címünk....

Need For Speed Underground

zaki
nekem is kilép, ne is csodálkozz ezen. miután megnyerted a versenyt, ne nyomj a collect reward-ram hanem a restart race-ra, és miután elkedõdött az új verseny, egybõl nyomj egy leave race-t

Dragon 21,72 mp
Végsebessége meg 363 km/h
A Skylineommal 21,33 mp
Végsebesség 377,78 km/h és itt még nem sült el a motor se! 😊

balcooo
Nemes egyszeruseggel PIMP-CAR-nak beceztem el eme alkotasom 😊

Blasta
Ezt mondtam én is, hogy az a spoiler nem kéne, többi rulez

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Gerzson
mentést a settings-en belül lehet betölteni!!!

figyeljetek azt irja, nincs 1 csillagom és nem mehetek versenyezni
csillagot hogy lehet szerezni? vagy most mi a teendõ???

Na én is végigtoltam: nekem az utsó 15 race volt a legkönnyebb, majdnem az összeset restart nélkül csináltam. Lehet azért mert rendesen kipihentem magam. Nem rossz játék de felejthetõ.
Hali!
Érdemes ugy jáccani hogy a statisztikám tökeletes legyen? Ez alatt azt értem hogy ha vesztek egy 6 körös vereseny alatt 1 kört akkor érdemes vissza loadolni? De persze a végén elsõ vagyok... Tehát röviden a kérdésem. A statisztikával érdemes foglalkozni? Thx
3P
Merre keressem a menteseket, amit a jatek csinal?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

CSOCSO
zsíír.. szinileg is.. bár az elsõ spoiler valami ocsmány. nemtom mé kell rally stlos spoilert felrakni egy Suprára.. de nembaj.. legalább senki máson nem látod😊)))
CSOCSO
tök zsír lenne.. de az oldalso spoileren lévõ csikok baromi rondák...
A tiédet sajna valamiért nem látom! 😞

Itt van az én kis Suprám! 😊

Látjátok?

A rekordokat melyik topicba írjam?Írhatom ide?
Nektek mennyi a végsebesség rekordotok?

Blasta
Na ez egy csinos gép, csak az elsõ spoiler-t lecserélhetnéd valami lágyabb hatásúra. Az túl agressziv erre a kasznira szvsz.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Fefe23
Valaki árulja el plz, hogyha felteszek egy felnit, és átfestem, akkor hogyan tudom visszaállítani az eredetí színét, mert valamiért nem engedi. Bár lehet rossz helyen keresem.

DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)