NFS - Underground Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Van erre valami ötlete valakinek???
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Mikor lesz Zsolti undisputted?! :)
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
én meg elfelejtettem felvenni a felbontást meg a sallangokat, hogy mutassanak is jól a verdák ... 😞

A verseny verdámat megismeritek ... a másik egy szipla gyönyörû sky! A suprában meg az a szép, hogy eccerû sallangmentes ...

Amikor be akarom zárni a programot (kilépek windowsba) és lefagy a gép. Aztalra még kimegy, de egér nuku, és semmire nem reagál...
csak a resetreIntel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Ha tudsz szolgálni egy pár infoval hogy merre keressek legújabb cuccokat híreket az sokat segítene...
...köszi...
[email protected]
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Live your life like it\'s your last day...
Végsebessége meg 363 km/h
A Skylineommal 21,33 mp
Végsebesség 377,78 km/h és itt még nem sült el a motor se! 😊
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
figyeljetek azt irja, nincs 1 csillagom és nem mehetek versenyezni
csillagot hogy lehet szerezni? vagy most mi a teendõ???
Érdemes ugy jáccani hogy a statisztikám tökeletes legyen? Ez alatt azt értem hogy ha vesztek egy 6 körös vereseny alatt 1 kört akkor érdemes vissza loadolni? De persze a végén elsõ vagyok... Tehát röviden a kérdésem. A statisztikával érdemes foglalkozni? Thx
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Látjátok?
Nektek mennyi a végsebesség rekordotok?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)