NFS - Underground Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vki azt mondta hogy fehér vagy fekete...
hogy???
na meg a képek...képek...képek........
Csá
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
A kettõvel ezelõtti neked is szólt!...tényleg....raktál már fel képet?? Mert válaszoltam az nfsu. fórumban a kérdésedre....
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Na meg csaphatsz egy pár képet fel...
[email protected]
...és felrakom a képtárba...
Need For Speed Underground

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
nekem akkor is tetszik és ha nem rossz az összem emlékem akkor 1 picit hassonít is a streed rod os king autójára 😊

[/img]
Jó az oldal😊 Teccik határozottan!!
Internal Server Error
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
Amugy azt a szejjelrohasztott kaszni szélesitést most ma' igazan megkaphatnám a 102. verseny környékén, nem vagom..
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
Mert csináltam egyet:

bár lesd meg ugy hogy sárga mociháztetõ..vmi komolyabb. ne ormányos legyen.. bár személy szerint az elsõ spoiler is csunya de azt hagyd fent mert ettõl egyedi.. és unique festést se raknék fel😊 de azt is hagyd!
szal a mociháztetõt cseréld le.. ja és a kerekek ne legyenek feketék...

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit