3032
Mutasd meg mindenkinek a legújabb verdád!
-
#1931 nyah -
#1930 -
#1929 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
bocs az OFF ért de ezt muszály!!!!!!!!!:
Muhahahahaaa.. kinéztem magamnak egy kurvajó miniracer féleséget.. jobb mint amiket itthon lehet kapni.. nagyobb is és komolyabb cuccokat lehet hozzá kapni.. ami nagyon tetszik hogy a kasztnit is lehet upgradelni...
ez az alap supra.. és van SKYLINE is!!!!
ehhez jön még ilyen hogy jobb aksi és töltő
plusz a motor tuningok.. 30 ezer fordulat de mindnek más áttétele van!!
természetesen vannak különböző gumik,felnik:
gumik ( kemény és puha 2-2 a slick és terephez)
lehet venni még világítást is:)
ÖSSZKERÉKHAJTÁS UPGRADE!!!:
Optikai upgrade :
gátló és rugók (pihepuha, közepes és kemény:
szoval most KÉSZ vagyok teljesen!!!!!!
nem számoltam össze mennyi az egész de sztem olyan 15 ezer körül lehet a full...
sokkal jobb mint a miniracer.. ezt kéne itthon forgalmazni:.ÁÁÁÁ nekem tuti lesz ilyeenem... de ezenkívűl majd lehet hoyg veszek egy 1/12 es -t.. de az drágább.. igaz nagyobb és sokkal élethűbb... de ez nagyon bejööööööön
ui: ez amcsi dolog szal max haver fog vennia boltban és hazaküldi)
ON -
Redfox #1925 Én nem vagyok szemét, és nekem nincs meg a kód, ezért nem írom. -
Redfox #1923 Én ezért nem veszek meg semmit.;D -
Redfox #1918 http://www.nfsunderground.ini.hu/ -
#1916 tudod Fefe...
ugyanaz a problem mint ami velem volt... -
RYAN MCKEAN #1915 Mi az uonderground másolási kódja!!!! -
Redfox #1913 Nekem is ez volt. Próbáld meg valami fan siteről leszedni, azzal működni fog. -
balu #1911 ja, a választ ide: [email protected]
Köszi mégegyszer! -
#1910 pedig onnantól már nincs sok...és nem olyan nehéz...(annyira) -
balu #1909 Van egy kis problémám!
Feltettem a NFS Undergroundot. Az elején nem is volt probléma, de amikor az első magazint megkapnám, a "collect reverald"-ra kattintva egyszerűen kilépett. Másodszor is. Harmadszor is. Uninstall. Újra. A mentéssekkel nem ment. Amikor előről elkezdtem sikerült. Most értem e második magazinhoz. megint kilép. Nem akarom újra elkezdeni. Valaki tudja mi a baja? Ha igen akkor segítsen! Légyszi! Előre is köszi... -
#1908 Jaja. Én a 99. versenynél feladtam a játékot :(( Egyszerűen nem tudok nyerni. Ugyhogy inkább feladtam mint,hogy idegbeteg legyek :)) -
#1907 faszom.........
mitörtént emberek hogy így behalt ez a két fórum.....?????? -
#1906 azt néztem én is....a nézettségi, ill. a játszottsági szintje kezd lefelézuhanni!!!!!!!!!!!!!!4 -
#1905 Vazz!
már az előző 50-ben van az NFS Forum meg a Garage is!.... -
#1904 Jham elég morbid.. :)
Nincs kedved feljöni kicsit dragelni? :) -
#1903 a csajé se piskóta -
#1902 kissé kocka keze van a németzászlós kabátos gyereknek... -
#1901 Lol..
-
#1900 az... -
#1899 loál -
#1898 köszi---- -
#1897 :)))) Jó volt! -
#1896 KÉP GOMB! -
#1895 jah mert regisztrálni kell magad:)))
Az egy nap mire lesz kép gomb:)))) -
#1893 Feltöltöd valahova!
Aztán itt a kép gombra kattintassz és az kéri a címet ahova feltöltötted és bent is van..:) -
#1891 Amugya Trial light mit csinál ha bekapcsolom? -
#1889 igazából valamilyen szinten a "street road" (sztrít ród) 1-2 filinget hozta nekem a játék, csak azt sajnálom, hogy nincs annyi variáció a tuningra! A játék szép, a versenyek nagyon jók, de kiadhatnának valami javító patch-et, tele extra cuccokkal, stb... -
#1888 jaja, szerintem is jobb lenne ha az optika, meg a szélesítés, felnik érnének valami :((( -
#1887 ok kösz -
#1886 netes játék, unranked driftbe mész pár versenyt és meglesz. -
#1885 azt mondja meg valaki hogy a bónusz vinileket hogyan lehet megnyitni hamár végigvittem a játékot?--- -
#1884 tök mind1 mert nem változtat 1 spoiler sem a menet tulajdonságokon sem a többi cucc: első hátsó lökhárítók...könnyűfém felnik...szénszálas motorháztető,stb...az csak úgy van pedig valójában egy szénszálas motorháztető kb. fele olyan nehéz mint a gyári... -
#1883 Hi all!! Egy kicsit rég voltam erre, de úgy látom megvan még a díszes tábor!!
-
#1880 bekell linkelni
ott van hogy kép és meg kell adnod a címét az oldalnak...
ha nem megy, küld el nekem mailba és én belinkelem neked...
[email protected] -
#1878 Yesss...na milyen? -
#1877 az anyádat....na még1x a másikat:
-
#1876 Tehát a Hotobágy Honda S2000:
http://www.gportal.hu/portal/djskyline/image/gallery/11111111.JPG -
#1875 ezt elbasztam....na még1x