NFS - Underground Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fefe
Vagy Irfanview,az is nagyon jó képlopó

noway
próbáld meg a legújabb fraps 2.0-val, így készít screenshotokat "Speed 2003-12-03 17-04-58-10.bmp"

DJ Skyline
szerezzél hypersnap-dx generatort asszem generator a vége...az egy kép lopó progi...azzal könnyen megy...!

DJ Skyline
az-az Wide Body Kits

DJ Skyline
Customize Car / Visual / Body / utolsó

Végig vittem a gémet: de nem találtam meg a kocsik szélesítése menüt!!! Hol található? Melyik menün belül, mert ugyebár már csak customize car-t tudok csinálni, tehát underground módba semmit. Nagyaon kéne a help!!!!
DJ Skyline
küld el nekem a mail címemre és én beszúrom neked...persze csak ha akarod

Pyx
regisztrálj

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

noway
Colby, hogyan értél el majdnem 22 millió pontot?

noway
Na most sikerült végigvinnem a játékot

Caby
Itt a kocsiiim

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

Bercy
customize car opciónál mented el?
Bercy
Azt ne hogy kép beillesztésénél számít h a kiterjesztést nagy v kisbetükkel írom(.jpg helett .JPG kellett).
Bercy

Bercy

Bercy
Bercy
Néhány kép 1ik autómról.

a manufactured feliratokat lehet szinezni..??
vki azt mondta hogy fehér vagy fekete...

hogy???
karikusz
Lehet látogatni 1000-rel...😊))

na meg a képek...képek...képek........

Csá

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
PEPE!!!

A kettõvel ezelõtti neked is szólt!...tényleg....raktál már fel képet?? Mert válaszoltam az nfsu. fórumban a kérdésedre....

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
Köszi...szívesen látunk legközelebb is ..:😊)

Na meg csaphatsz egy pár képet fel...

[email protected]

...és felrakom a képtárba...

karikusz
Este fele gyere a
Need For Speed Underground -ra és akkor oda felrakom a hypersnap legújabb verzióját...egy kis okossággal együtt!!

na most meg megjelent mint a kettõ .. király. Bocsi a sok képért.

Na most talán

Ejj. A feltöltést meg elrontottam.

Hát nemtudom így milyen lett ...)) kicsit érdekes 😊

Blasta
A Skyline meg az RX7-es nagyon csinosak, csak a felnik nem tetszenek. Fõleg az RX7-en. Amúgy gratula!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

SkunkliX
bocs hogy belerondítottam a fórumba még nem raktam eddig fel képet.[/img]

SkunkliX
Szóval nekem ez az autó ill festés jön be nagyon ha gondoljátok akkor lehet hogy 1 stílustalan kontár vagyok .
nekem akkor is tetszik és ha nem rossz az összem emlékem akkor 1 picit hassonít is a streed rod os king autójára 😊[/img]

Devil_Gy
Hele all! Jó reggelt mindenkinek!

Jó az oldal😊 Teccik határozottan!!
Internal Server Error

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

balcooo
jellemzö hogy mikor berakok képet a kocsimrol kb fél orával késöbb mindig rájövök hogy egy full masik szinezessel sokkal jobban mutat 😄
Amugy azt a szejjelrohasztott kaszni szélesitést most ma' igazan megkaphatnám a 102. verseny környékén, nem vagom..

Kaszi46
OK AKKOR LEGKÖZELEBB PROBÁLD MEG CAPS NELKÜLK IS KÖSZI

*Posse*T.W.D*

[negativ] Cirek
mi a gyorsulás(1mérföld) rekordja?

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Pyx
szép oldal 😊

Pyx
van az már 300 ezer körül is... 😉

karikusz
Need For Speed Underground

Ahova érdemes benézned!

karikusz
Na ne bassz...akkor ez nem sok mi??

zaki
hogy hol? olyan 140-150 ezer körül 😊

karikusz
Üdv Hol tart a Drift rekord???

Mert csináltam egyet:

zaki
lool, milyen szerény itt valaki 😛PP

CSOCSO
azt tudtam eddig is😊))))szebbet eddig nem láttam
zaki
kúúúlan néz ki 😊

CSOCSO

bár lesd meg ugy hogy sárga mociháztetõ..vmi komolyabb. ne ormányos legyen.. bár személy szerint az elsõ spoiler is csunya de azt hagyd fent mert ettõl egyedi.. és unique festést se raknék fel😊 de azt is hagyd!
szal a mociháztetõt cseréld le.. ja és a kerekek ne legyenek feketék...
CSOCSO
ééérdekes.. kis miatával ugy megcsináltam a 96 ost mint a szééél...4 mp-t vertem a mögöttem lévõre...de igy is véltem felfedezni érdekességeket.. vhogy nem borultam fel annyira ha ütköztem.. no mindegy.. itt a Supra összehasonlítás...két csík sor.. a felsõ a mostani..hát.. szvsz hiába jobb a csík nem jobb semmivel ez a supra mint az alsócsíkos.. nemtom minek van ez a csíkozás.. full hülyeség.. fél cm el kevesebb handlingel a skyline jobban kanyarodik mint a fél cm el nagyonn handlinges supra.. hát nem lol????
ibronk

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

ranGer2

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Gresi
1 szép lila SkyLine.......

Intel, ATI, MS rulez...

[NST]Cifu
Winrar 3.0 kell neki...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

BaLeeX
Itt a kis aranyoskám, neten is összefuthattok vele.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Szal ide a saját kocsikat lehet betenni? Hát akkor: