3032
Mutasd meg mindenkinek a legújabb verdád!
-
#1975 Én is elkezdtem ujra!Mert ugye ha 111/112 es racet megcsinálod utána má nem tucc nyúlni a kocsidhoz me vége a játéknak! :)de sztem ez gáz egy picit -
RacerZsu #1974 Olyan édes... :) -
RacerZsu #1973 Összedobtam egy tündéri kis kocsit:
-
#1972 jah...képzeld el itt magyarországon...úristen..bemész egy vadállatabb kerbe mondjuk a XIII belsejébe, vagy egyenesen a pokolba a VIII kerbe...megálsz a pirosnál...mire zöld lesz szétszedik a kocsidat,vagy megkarcolják...vagy éjszaka leszedik a felnit...itt ahol én lakom hála Istennek nem igazán van ilyen,sőt nincs is,, -
#1971 Szerintem sem jo h a egy kocsi agyon van matricázva -
#1970 én a diszktrét tuning híve vagyok....nem szeretem az olyan autókat amik mozgó transzparensek,vagy plakátok.... -
#1969 van,....csak lusta voltam ki krekkelni...de köszi aranyom.. -
RacerZsu #1968 Ez viszont már túl egyszerű!!! -
RacerZsu #1967 Kell normális Hypersnap crack-el, hogy ne legyen az a szar a sarokban??? :) -
#1966 A Supra télleg jó..én is nagy fanja vagyok a MKIV-nek...de szerintem nem jó a színösszetétel,ezt skubizd+:
-
RacerZsu #1965 Mindenevő vagyok. De tényleg, Tuc-tuc, Rock, Oldiez, Classic, minden ami jó!
Egyszerű gyönyörűség:
-
#1964 kösz ZSU...
milyen zenét szeretsz?? -
RacerZsu #1963 Állat! -
HellBurner #1962 Ez jól néz ki, nem?
-
HellBurner #1961
-
RacerZsu #1960 De! -
RacerZsu #1958 A Domino's-os nagyon loller! -
RacerZsu #1957 Sütik! :) -
RacerZsu #1956 FaluTunning -
richárdkirály #1955 hoppsz ez nem ebbe a topicba akart jönni bocs -
richárdkirály #1954 egyébként sikerült már neketek az a másik autó felett átugratós trükk ami a 2Fast2Fouriousben is volt az elején?NEkem igen:)nagyon örültem is a fejemnek milyen ügyes vagyok. Aztán jött ez a nyavalyás 7 körös pálya... -
#1953 -
#1952 nézzetek el hozzám....www.gportal.hu/djskyline...van ott egy kép galléria Fun Pics néven....tessék csemegézni...! -
#1951 az a piros volvo nagyon érdekes, kíváncsi vagyok, hogy nézhet ki a kocsi beltere :) -
#1950 mintha már láttam volna ezt a képet valahol...de jó :) -
#1949 Bocs a sok off képért ... -
-
#1947 Ez is.
-
#1946 Végülis ide vág ... :)
-
#1945 Hy all! Nem vágom milyen url-t kell ide beírni. A kepeim.hu oldalon vannak képek a kocsikról. De nem tudom ide berakni.
Help! -
#1944 egy ilyet nekem is rendelhetsz suprában, full upgradeval.. -
#1943 Na Még1szer: -
#1942 Hy all! Sok szenvedés és izzadság árán sikerült képet integrálnom!!!!!! :))))))))) -
#1941 hülye:) -
RacerZsu #1938 Ez milyen szar lehet!
Nagyban nyomod az NFS-t (online) és befigyel a kamion!
-
RacerZsu #1937 Ha már off, legyen kövér!
Ez tök aranyos szerintem:
-
RacerZsu #1936 Új nicknév?
Biztos, hogy creálsz és nem egy meglevőt akarsz használni? -
RacerZsu #1934 Mennyi mütyűr! -
#1933 csak a föld közelében van világítás.. lehet kátni ahogy érkezem akkor nagyobbodik az árnyék a és a világítás -
szutyok #1932 Feltűnt már nektek, hogy ugratás közben, és sötét útszakaszokon nincs neon a kocsi alatt? :)
Ezt is kijavíthatnák, mert marhára illúzióromboló, hogy sötétben eltűnik.